Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ja što dramu napravismo
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Imaš prazan gol, i Ramsey pokušava od gola do gola pucati, a imamo 400 brzih igrača u timu 
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Martinez odličan ljudi moji!
Ramzi previse zudi za golom
Cazorla uvezao 2 dobre partije 
Kako je krenuo, zakucat ce poljaka zajedno sa onim kolumbijcem na klupu. Zaista je odlican, nadam se da ce tako i nastavitiAA23 je napisao/la:Martinez odličan ljudi moji!
Fali njemu još dosta da zakuca Ospinu, pa tek onda poljaka na klupu... Danas nije imao puno posla, ali ono malo je odradio vrhunski.Marley je napisao/la:Kako je krenuo, zakucat ce poljaka zajedno sa onim kolumbijcem na klupu. Zaista je odlican, nadam se da ce tako i nastavitiAA23 je napisao/la:Martinez odličan ljudi moji!
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Martinez bez iskustva bolji od poljske lude i rupe,to dovoljno govori o poljacicu

on a banner in the crowd…
I don’t comment on that. Do I need to say it again? I don’t comment on your question.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Jos u pripremnim sam govorio da je Martinez mnogo zreliji golman u odnosu na neke prosle sezone kad mu je Reading trpao po 5 komada.
Nisam gledao utakmicu ali pobjeda je svakako ocekivana.
Vidjeh gol maloprije. Odlican prodor Santi-a.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nisam gledao utakmicu ali pobjeda je svakako ocekivana.
Vidjeh gol maloprije. Odlican prodor Santi-a.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A.F.C. Bournemouth!
http://sportsport.ba/assets/pictures/ar ... 15_big.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Cist ofsajd.
Koga briga šta je bilo, upisana su 3 boda.
Idu nam malo teži mečevi u narednom periodu, npr već sljedeću gubimo. I to ako sastavimo ekipu
Idu nam malo teži mečevi u narednom periodu, npr već sljedeću gubimo. I to ako sastavimo ekipu
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Alexis postavio ovu fotku uz komentar: "Relaxing at home"
Pa kakvu onda kucu ima??

Pa kakvu onda kucu ima??

[youtube][/youtube]
Lako je bilo biti trenar dok je on igrao, ali poslije njega je vec teze...
Lako je bilo biti trenar dok je on igrao, ali poslije njega je vec teze...
Da bi bilo lako trenirati nekog igrača,moraš prvo da ga dovedeš na željeni nivo razumjevanja fudbalske igre.
X puta teži proces nego uopšteno treniranje dotičnog igrača
A.F.C. Bournemouth!
Opet hoces da kazes da je Wenger stvorio Bergkampa? Znaci, bio si ozbiljan kad si ono govorio?rambo16 je napisao/la:Da bi bilo lako trenirati nekog igrača,moraš prvo da ga dovedeš na željeni nivo razumjevanja fudbalske igre.
Isto kao da sada neko kaze kako je Rodgers stvorio Suareza?! A da je kojim slucajem Suarez ostao u Liverpoolu, sad bi se uveliko pricalo kako je Rodgres trenerska gromada i veliki strucnjak. Neki, koji nisu znali ko je Suarez dok nije dosao u Englesku bi pricali da je to Rodgersova zasluga, isto kao sto ti sada pricas za Dennisa.
Evo uzivaj, ovdje mozes da vidis kakav je bio i u Ajaxu i Arsenalu i reprezentaciji.
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.