Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Koga nakon Sušića?
Ne znam cemu ovoliko pljuvanje Barbareza, nekih stvarno treba stid da bude. On prvo, nije se ni kandidirao za selektora, dakle, ne znam cemu cijela polemika oko njega? Takodjer, ni savez ga nije kontaktirao, stoga on nije u nikakvim kombinacijama.
Ako MORA biti neki "stručnjak" iz ŠabanLeague nek to bude Dragan Jović, za Amava je doktor profesor
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Druže, ja se stvarno ne slažem sa tim da nama treba stručnjak......ono neki vele stručnjak ( naravno, treba nešto znati o fudbalu) nama treba prevashodno neko koga interesuje ova zemlja, kome nije svejedno......Duško bi bio idelana izbor, i još prije pola godine vrlo moguć izbor.....propaloSamoZeljo je napisao/la:Ja ne pljujem Barbareza, drag mi je mnogo, vise nego mnogima koji ga predlazu ali on ne moze biti ispred Bazdarevica, Hadzibegica, Osima... Lik nema iskustvo i ne zna se sta moze a sta ne. Rizik je te a u ovoj situaciji nam je to najmanje potrebno.
Imao je i Maradona autoritet, imao je i van Basten pa se ne proslavise. Pogotovo Maradona. Uzas!
Nama treba strucnjak. Vaha je to ali covjek nas nece. Bajevic nece.
Imamo sta imamo i od onog sto imamo treba izabrati nekoga.
Amar je po meni jako riskantna opcija, jer juednostavno ne vidim kako će imati autoritet među igračima, ...a ako ga silom pokuša nametnuti, bojim se da to ne bude katastrofa......od ovih što su ostali u igri, Meša po meni
On nije Bosanac ,on je Hercegovac iz Jablanice......choseNz je napisao/la:Unofficialpage je napisao/la:Ja sam odpočetka govorio da je novac problem. Normalno da neće reći da su pare problem, više voli reći da je problem pozivanje igrača, saradnici itd. Baš će mu u Egiptu onako kako on želi, pa tamo će mu predsjednik sastavljat spisak igrača a ne on. Da smo mu mi ponudili 2,2€ mil. objeručke bi prihvatio.
Nisi htio kad nam si najpotrebniji, više nam ne trebaš ! Vodi te tamo sređene Afričke reprezentacije a ja više tebe ne smatram Bosancem !![]()
![]()
![]()
![]()

Zasto Amar da nema autoritet? Zato sto zivi u BiH ili sto bi direktno iz BiH u repku? Sto nije bio veliki igrac?
Amar je jedan veliki ters ali i karakter, kao sto mu je i otac bio. To im je u familiji.
Zasto bi neko drugi imao veci autoritet?
Eto Maradona ga je imao a Mourinho nije. Pa sta? Jedan je bio uzasan trener a drugi najbolji na svijetu.
Ta prica o autoritetu je bezze. Igraci trebaju slusati trenera ma ko on bio, a to rade svi profesionalci.
Nije nasa repka Famos ili Vrbanjusa pa da treba neko da drekne, da amatere natjera da ga slusaju. To su bolan profesionalci. Ne moras im dovoditi Ronalda ili Pelea ili Zidana da bi oni njega postovali.
Amar je jedan veliki ters ali i karakter, kao sto mu je i otac bio. To im je u familiji.
Eto Maradona ga je imao a Mourinho nije. Pa sta? Jedan je bio uzasan trener a drugi najbolji na svijetu.
Ta prica o autoritetu je bezze. Igraci trebaju slusati trenera ma ko on bio, a to rade svi profesionalci.
Nije nasa repka Famos ili Vrbanjusa pa da treba neko da drekne, da amatere natjera da ga slusaju. To su bolan profesionalci. Ne moras im dovoditi Ronalda ili Pelea ili Zidana da bi oni njega postovali.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Koga nakon Sušića?
Da se citiram jer je počela opet prica oko gluposti 

JoseMourinho je napisao/la:majko moja vi stvarno imate lude ideje, kakva crna diktatura, strogoca i sl., svi su oni profesionalci, samo je važno da te poštuju, a poštovat će koga god da dodje za selektora, pa nevazno bio to vahid, amar, mesa ili rajevac ovaj, to je neupitno ne znam sto se to toliko forsira
promjena je trebala jer je susic vidjeli ste i sami taj autoritet izgubio, a to kad izgubis gubi se cijela hemija repke, nije to ekipa pa da prodas igraca, to je repka ti si sa igracima 5 dana, nema tu stani na crtu, ribaj podove i sl., samo uzajamno postovanje, i naravno da nekad nazoves igraca kazes pa bravo konju ti danas dobro odigra/zabi gol/asistira, nevazno, samo da odrzis cisto taj normalni odnos
ObjasnioSheyi je napisao/la:Još uvijek nije kasno za Ćiru, sigurno bolja opcija od Amara, Mehmeda, Faruka, Šenera...

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 29 nov 2014, 20:30, ukupno mijenjano 2 puta.
Autoritet prije strucnostigost je napisao/la:Druže, ja se stvarno ne slažem sa tim da nama treba stručnjak......ono neki vele stručnjak ( naravno, treba nešto znati o fudbalu) nama treba prevashodno neko koga interesuje ova zemlja, kome nije svejedno......Duško bi bio idelana izbor, i još prije pola godine vrlo moguć izbor.....propaloSamoZeljo je napisao/la:Ja ne pljujem Barbareza, drag mi je mnogo, vise nego mnogima koji ga predlazu ali on ne moze biti ispred Bazdarevica, Hadzibegica, Osima... Lik nema iskustvo i ne zna se sta moze a sta ne. Rizik je te a u ovoj situaciji nam je to najmanje potrebno.
Imao je i Maradona autoritet, imao je i van Basten pa se ne proslavise. Pogotovo Maradona. Uzas!
Nama treba strucnjak. Vaha je to ali covjek nas nece. Bajevic nece.
Imamo sta imamo i od onog sto imamo treba izabrati nekoga.
Amar je po meni jako riskantna opcija, jer juednostavno ne vidim kako će imati autoritet među igračima, ...a ako ga silom pokuša nametnuti, bojim se da to ne bude katastrofa......od ovih što su ostali u igri, Meša po meni

Zlatan Nalić sin tuzlanski
I ti se slomi raspravljati s ljudima koji osjećaju kompleks niže vrijednosti kada se spomene Amar.SamoZeljo je napisao/la:Zasto Amar da nema autoritet? Zato sto zivi u BiH ili sto bi direktno iz BiH u repku? Sto nije bio veliki igrac?

A po njihovoj logici, Nikola Nikić bi trebao biti trenerčina, jer je super ganjao loptu za vrijeme igračkih dana, dok Amar, koji je bio prosječan fudbaler, koji je zanat učio od IVICE OSIMA, nema pojma.
Sada se iskreno nadam dolasku Amara i da dočekam skandiranje Osim, Osim...na Bilinom Polju.

Glupom Bosancu nije jasno da ima ljudi koji imaju principe i koji nisu za naše područje sastavljeno od mržnje, nacionalizma, i idiotizma. Neviđena sramota što Vaha neće da preuzme reprezentaciju? Ne! Nikako! To bi Vaha kao trebao doći i da mu Nestorović, Jović, i Odović budu pomoćnici?
Idi ti za Egipat, Vaha, živ i zdrav bio. Glupom Bosancu nije jasno da ima ljudi koji nisu zadojeni mržnjom i koji nisu u ovom paklu zadnjih 23 godine. Čovjek je proveo par mjeseci rata u BiH i maltene je netaknut ovom negativnom energijom i nije zadojen pesimizmom i ostalim glupostima koje dolaze s životom u ovoj **** zvanoj BiH!

Jel misliš da bi Amar svoj tersiluk mogao na Džeki istresati ? Jel misliš da mu je Edin zaboravio kako mu je poručivao da ide u Sunderladn ili gdje već ? Bi li u slučaju sukkoba bio na strani Edina ili Amara ?SamoZeljo je napisao/la:Zasto Amar da nema autoritet? Zato sto zivi u BiH ili sto bi direktno iz BiH u repku? Sto nije bio veliki igrac?
I šta kažeš, to su profesionalci. Pa što nis bili profesionalci kad je bio sukob sa Sušićem. Što nismo svi stali iza Papeta a Edina i Spahu nogom u guzicu, kad je već to tako jasno ?
Moram ti iskreno reći da meni nije palo na pamet da stanem iza Sušića dpok je poručivao neće mi Džeko i Spahić krojiti tim. Ne sjećam se na kojoj si tio strani bio, ali pretpostvljam na Sušićevoj, barem sudeći po ovom što sada pišeš
Trigger je napisao/la:Consigliere je napisao/la:Neki dan....
Vahid: Ja nisam kandidat, ne zanima me, davno sam to rekao i tako ostaje.
Javnost: Joj, Vaha, car, kralj, novi trener 100%. Sad je prilika, sad il nikad, dos'o u Sarajevo, rek'o nekom da bi mogao preuzeti repku... On je nas ponos.
Danas
Vahid: Ljudi, nije problem, popicemo kafu, al ja necu da budem selektor u ovakvoj situaciji.
Javnost: Yebemo ti majku izdajnicku, glupane, cigane....
![]()
![]()
![]()
(mada ne baš sva javnost.. )

Zna li ko sta bi od planiranog sastanka sa vahom danas ?

Čuj Amar više glasova od Magatha

E ne preuze Vaha. Sad smo lijepo fino, da prostite, nahebali.
Nazalost ko god da dode, osim neko cudo da se dogodi, mislim da se lijepo mozemo pozdraviti sa kvalama.
Moje misljenje naravno. Kad vec Vaha ne moze i nece, i kad cemo najvjerovatnije birati nekog mladeg trenera, ja bi onda prije izabrao nekog od nasih patriota npr. Barbareza, Bajramovica nego da repku u ruke dajemo Amaru (nista licno ali fraer mi ne ulaze nikakvo povjerenje), Faruku ( ni on mi ne ulijeva nikakvo povjerenje). Bazdarevic, kad bi mogao birati, meni je opet od 3 zla najmanje cini mi se. A da mu asistent bude npr. Barbarez . Eh sad ovi sto prizivaju Rajevca iskreno ja covjeka nisam pratio dovoljno ali mi zvuci dobro. Felix Magath bi isto bio odlicna opcija.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Egipat...fkv123 je napisao/la:Glupom Bosancu nije jasno da ima ljudi koji imaju principe i koji nisu za naše područje sastavljeno od mržnje, nacionalizma, i idiotizma. Neviđena sramota što Vaha neće da preuzme reprezentaciju? Ne! Nikako! To bi Vaha kao trebao doći i da mu Nestorović, Jović, i Odović budu pomoćnici?Idi ti za Egipat, Vaha, živ i zdrav bio. Glupom Bosancu nije jasno da ima ljudi koji nisu zadojeni mržnjom i koji nisu u ovom paklu zadnjih 23 godine. Čovjek je proveo par mjeseci rata u BiH i maltene je netaknut ovom negativnom energijom i nije zadojen pesimizmom i ostalim glupostima koje dolaze s životom u ovoj **** zvanoj BiH!
Više od 70 mrtvih na utakmici. "Ovo nije nogomet. Ovo je rat!"
http://www.vecernji.hr/svijet/vise-od-7 ... rat-372694" onclick="window.open(this.href);return false;
vecaveca je napisao/la: Gledam intervju sa Bazdarevicem haha pita ga nisi redili godinu dvije sta ste radili ?
Kaze obilazio klubove po svijetu velike i male prva druga liga haha
Boze dragi place mi se haahahha

Neko napisa da Rajevac preferira defanzivan fudbal.Trebaju nam 5 pobjeda i remi u 6 utakmica,ne znam koliko bi se usrecili s njim 

Nad tobom sunce najljepše sja
Pape je bio jedna podla seljacina bez karaktera.gost je napisao/la:Jel misliš da bi Amar svoj tersiluk mogao na Džeki istresati ? Jel misliš da mu je Edin zaboravio kako mu je poručivao da ide u Sunderladn ili gdje već ? Bi li u slučaju sukkoba bio na strani Edina ili Amara ?SamoZeljo je napisao/la:Zasto Amar da nema autoritet? Zato sto zivi u BiH ili sto bi direktno iz BiH u repku? Sto nije bio veliki igrac?
I šta kažeš, to su profesionalci. Pa što nis bili profesionalci kad je bio sukob sa Sušićem. Što nismo svi stali iza Papeta a Edina i Spahu nogom u guzicu, kad je već to tako jasno ?
Moram ti iskreno reći da meni nije palo na pamet da stanem iza Sušića dpok je poručivao neće mi Džeko i Spahić krojiti tim. Ne sjećam se na kojoj si tio strani bio, ali pretpostvljam na Sušićevoj, barem sudeći po ovom što sada pišeš
Paznju medija je skrenuo na Spahica i Dzeku kako bi u tisini mogao da se opari na krampama i lopatama iz Hrvatske. Kako bi familija Susic sto vise profitirala od reprezentacije.
Pape nema obraza ni karaktera. Ni trunke. A to je po mom misljenju vaznije od autoriteta.
Papetu je bilo bitno samo da se opari sto vise i da uzme sta i pored plate. Jer nema obraza ni karaktera.
Nije on taj koji bi odbio Real Madrid kao sto je to uradio Ivica Osim u svoje vrijeme. Karakter je jedno a autoritet drugo. Ja biram ovo prvo a drugo se samo nametne kad radis sa profesionalcima.
Nije ni Dzeko tolika stoka kakvim ga predstavljaju pa da mu treba neki medvjed telece glave da ga dovede u red.
Edin je igrao odlicno uvijek i davao maksimum od sebe, svejedno ko je bio trener i gdje je igrao.
Nije nasa repka djeciji vrtic pa da im treba neko sa autoritetom. Nisu tolika stoka, sta vam je!
[youtube][/youtube]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.