Potpisivanjem krila, opet pravimo grešku, evo i zašto.marooni87 je napisao/la:Ako se riješi situacija oko igrača kako se trenutno planira u klubu, mjesto u prvih 11 će izgubiti i Velkoski i Bilbija. Ne mogu reći da sam ja za tu opciju, čak naprotiv, ali tako trenutno stoje stvari.
Velkoski po Kodri može igrati samo napadača, a tu je vrlo moguće da ga zamjeni Benko. Dalje, planira se potpisati krilo što bi vratilo Miloša na poziciju polušpica, a Bilbiju potisnulo na klupu, mada je tu moguće i da Miloš ostane na klupi.
S' druge strane Okić/Duljević bi se borili za drugo krilo.
Imamo krila Okić, Duljević, Purić, Koaudio pa po potrebi i Stojčev. Napadače Benko, Velkoski zatim i Bekić i Bilbija. Ali nam se javlja jedan drugi problem: ako se ne produži Handžić, a vjerovatno neće, ako Samir ne potpiše proljeće će provesti na tribinama, desetku imamo samo jednu Stojčeva, Bilbija može pokriti to mjesto ali nije prava desetka. Kostić i Kovačević mogu pokriti eventualni odlazak Gojka, ali ako ode neko s te pozicije sigurno ćemo se pojačati tu.
Pretpostavljam da je naš prioritet zadržavanje postojećeg kadra, koliko god je moguće, nakon toga pojačavanje odbranbene linije (golman i stoper) a treća stvar po prioritetima nam treba biti dovođenje desetke, nešto tipa Misimovića ili Krasića
Pa što nisi odmah ovako rekao, svi smo te pogrešno razumjeli. Poselami ga maksuzmarooni87 je napisao/la: @ hilmo
Ne govori Ibraković, nisi me shvatio, on to čuje od Kodre, a ja igrom slučaja ponekad porazgovaram sa njim.