Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Koga nakon Sušića?
Magath je mac sa dvije ostrice, mogao bi biti pogodak, ali i totalni promasaj, meni sve vuce na to da ne bi uspio u repci, neovisno od njegovog zadnjeg neuspjesnog angazmana u Fulhamu, mislim da ovo nije za njega.
Ali kad pogledamo ko je preostao od ostalih kandidata, Hadzibegic, Sliskovic, Bazdarevic, Rajevac i Amar Osim, mislim da je i sasvim realna opcija da se uzme Magath u opticaj.
Prognoziram da ce odluka pasti izmedju Magatha i Amara.
@Kaunas. Po cemu bi to Magath doveo svoje pomocnike? Kad Vaha ne moze, nece sigurno ni Felix moci. Takva je struktura u savezu, i strucni stab ce mu biti sastavljen od strane saveza.
Kako?Virtu4l je napisao/la:Itekako zavisimo od sebe, čak i sa 15 bodova smo u skoro svim varijantama ispred Velsa.
Vels ima kuci Andoru,Izrael i Belgiju. Vani nas,Izrael i Cipar. Sa pobjedama kucinad Andorom i Izraelom imaju 14 bodova. Pobjeda nad Ciprom i to je 17. Neuporedivo realnije nego da mi uzmemo devet bodova iz utakmica sa njima kuci,Izraelom kuci i Ciprom u gostima. Oni potom imaju Belgiju kuci a mi u gostima.
1. Santini
2. Rajevac
3. Magath
No posto su u nas IDIOTI u savezu ocekujem da se na spisku nadju Bazdarevic i Hadzibegic.
vjerujem da biGoalgetter je napisao/la:
@Kaunas. Po cemu bi to Magath doveo svoje pomocnike?
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- AsmirBegovic
- Kontakt:
Ne znamo jos nista provjereno, mozda i ne bi insistirao na tome. A cak i ako bude insistirao onda te stvari mogu odlicno obavljati skauti koji ce mu preporucivati neki siri krug potencijalnih reprezentativaca vrijednih paznje. Magath ce ih sigurno pogledati, procijeniti i dati im priliku ako vrijede. Nece mu to biti prvi put da prepoznaje nase potencijale i daje sansu kvalitetnom bosancu.Kaunas je napisao/la: kad bi on došao, doveo bi svoje pomoćnike, tako da nema govora o tome
- Goalgetter
- Kontakt:
Ni kod Vahe se nije napravio izuzetak, tako i nece ni kod njega.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

-
HarisHelic
- Kontakt:
Nije to isto kao sa nama i u nasem slucaju. Mi mu ne mozemo ponuditi lovu koju je zaradjivao u Alziru. Jedino smo mu sigurno nudili da skine gace pa da ga jos i yebemo.gost je napisao/la:Pročitah na klixu imena Vahinih pomoćžnika dok je bio trener Alžira. Sada je jasno da zaista nije mogao pristati da mu se određuje pomoćnici. Ovdje sve njegova raja
Pa ne ide....
- AsmirBegovic
- Kontakt:
Malo si pogrijesio, on je svima nama skinuo gace i dobro nas natezao punih deset dana.HarisHelic je napisao/la: Nije to isto kao sa nama i u nasem slucaju. Mi mu ne mozemo ponuditi lovu koju je zaradjivao u Alziru. Jedino smo mu sigurno nudili da skine gace pa da ga jos i yebemo.
Pa ne ide....
Privatni razlozi

https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
-
HarisHelic
- Kontakt:
Ne znam, druga je stvar kada novinari isforsiraju neku situaciju koja nije bila ni priblizna njihovim insinuacijama i jos se raja napali na to sve. Nasem narodu malo fali za takvo nesto... dovoljno je samo par lijepih recenica i u pravom vremenu plasiranih.AsmirBegovic je napisao/la:Malo si pogrijesio, on je svima nama skinuo gace i dobro nas natezao punih deset dana.HarisHelic je napisao/la: Nije to isto kao sa nama i u nasem slucaju. Mi mu ne mozemo ponuditi lovu koju je zaradjivao u Alziru. Jedino smo mu sigurno nudili da skine gace pa da ga jos i yebemo.
Pa ne ide....
A Vaha nije niti jednom rekao da bi mogao da preuzme niti da razmislja o preuzimanju repke. Naprotiv, stalno je govorio kako on nije kandidat.
Sve zavisi kako je ko dakle posmatrao razvoj dogadjaja. Neko sa vise zara, a neko sa rezervom i malo mozganja.
Koji je vrag išao na te večere???Džabane večera??Patriota al zaHarisHelic je napisao/la:Ne znam, druga je stvar kada novinari isforsiraju neku situaciju koja nije bila ni priblizna njihovim insinuacijama i jos se raja napali na to sve. Nasem narodu malo fali za takvo nesto... dovoljno je samo par lijepih recenica i u pravom vremenu plasiranih.AsmirBegovic je napisao/la:Malo si pogrijesio, on je svima nama skinuo gace i dobro nas natezao punih deset dana.HarisHelic je napisao/la: Nije to isto kao sa nama i u nasem slucaju. Mi mu ne mozemo ponuditi lovu koju je zaradjivao u Alziru. Jedino smo mu sigurno nudili da skine gace pa da ga jos i yebemo.
Pa ne ide....
A Vaha nije niti jednom rekao da bi mogao da preuzme niti da razmislja o preuzimanju repke. Naprotiv, stalno je govorio kako on nije kandidat.
Sve zavisi kako je ko dakle posmatrao razvoj dogadjaja. Neko sa vise zara, a neko sa rezervom i malo mozganja.

-
HarisHelic
- Kontakt:
IVICA OSIM je napisao/la:Amar osim Trenutno je najbolje moguce rjesenje
Pitar se prvi javiFliX je napisao/la:IVICA OSIM je napisao/la:Amar osim Trenutno je najbolje moguce rjesenje![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], ANamelessGhoul, Balorda, BosnianDragon2024, Brazzzoo123, bvsic, CHR, COYGBiH, denza, FerdinandF, Fudbalbr1, galia95, Goalgetter, GoldenLilies, Google Adsense [Bot], grbavicka1921, invincible1921, izdzezveubrazil, Jegres, jurisicduska, kolezeljovac, legendarnadruga, lol89, mavi, Micron, napapijri1987, Principatus, RaymondRed, s4mke, SG1921, Sheyi, SHZ82, signalidunapark, Slobodanpad1945, StevieG8, torbica, tuzlanskinacin, Vaya, Wisey, Wolffire, zastitaIdentiteta, zemuntrg, zikerrz21 i 377 gostiju.