???
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Evo današnjih prijedloga, a možda i ubacim još nešta kasnije :hamzaTM87 je napisao/la:
Evo za večeras par prijedlog NBA :
M.Carter Williams (15,5) OVER @ 1,95 (bhplay)
Večeras očajna Fila igra bez Wrtoena. Ionako su oni ekipa u kojoj se ne zna ko pije a ko placa, ispred njih je još jedna sezona koja će proći u tankanju i nabijanju negativnih rekorda. Wiliams će imati svu slobodu u igri, i veliki broj šuteva kao i obično. Sviđa mi se ova kvota, posebno jer u nekim kladionicama margina i 17,5.
Cleveland (102,5) OVER @ 1,85
Krajnje je vrijeme da se Cavsi uozbilje. Večeras igraju protiv Indiane, kojoj su se konačno počeli vraćati povrijeđeni igrači (Watson i West), ali su večeras bez veoma defnazivno važnog Hiberta. Mislim da će večeras i LBJ povući, i dvoumio sam se između njega over ili ovoga, ali mislim koliko god lose Cavsi igrali, ofanzivno su prejaki da večeras ne pređu bar 105 poena.
E.Kanter (13,5) OVER @1,85
Turčin je u posljednje vrijeme u jako dobroj formi i konstanto ide preko ove granice. Večeras igra protiv Klipersa koji očajno brane centarsku poziciju, i klaun Jordana nema šanse da zaustavi Kantera noćas
Laboral Kutxa - Laguna Canarias kp1 1,30AsharaK je napisao/la:Momcii hajmo nesto za duplanje.
Nisam te baš najbolje razumio, je li Tianjin domaćin over?gambleSarajevo je napisao/la:Tianjin - Bayi Army -106.5+ tip:zd2
Tianjin u prosjeku daje preko 110 koseva timovima iz donjeg dijela tabele, Bayi rockets je u prvim kolima drzao taj prosjek ispod 100 koseva ali kako sezona odmice sve vie primaju na gostujucim terenima.. s obzirom na zadnje susrete prvenstveno zbog domacina uzimam ovaj par kao over
Liaoning - Zhejiang Chouzhou -234.5+ over
duel prvoplasirane ekipe i ekipe koja ne igra odbranu a odlicni su i napadackom dijelu,igrati kineze na over a ne staviti Zheijang C bar kod mene je nemoguce,nadam se nekoj margini na kraju utakmice oko 250 koseva..
Sichuan - Shandong -107.5+ zg1
rijetko igram neku ekipu iz ove lige na manje koseva,ali s obzirom da u 22 utakmice koje su igrali u gostima samo jednom su prebacili (dali 109) djeluje kao poklon iako Sichuan igra otvorenije i na veci broj,njihov jedini duel gdje je domacin sichuan zavrsio je na jako niskoj margini ( 70;74)
tianjin overMaxi je napisao/la:Nisam te baš najbolje razumio, je li Tianjin domaćin over?gambleSarajevo je napisao/la:Tianjin - Bayi Army -106.5+ tip:zd2
Tianjin u prosjeku daje preko 110 koseva timovima iz donjeg dijela tabele, Bayi rockets je u prvim kolima drzao taj prosjek ispod 100 koseva ali kako sezona odmice sve vie primaju na gostujucim terenima.. s obzirom na zadnje susrete prvenstveno zbog domacina uzimam ovaj par kao over
duel prvoplasirane ekipe i ekipe koja ne igra odbranu a odlicni su i napadackom dijelu,igrati kineze na over a ne staviti Zheijang C bar kod mene je nemoguce,nadam se nekoj margini na kraju utakmice oko 250 koseva..
rijetko igram neku ekipu iz ove lige na manje koseva,ali s obzirom da u 22 utakmice koje su igrali u gostima samo jednom su prebacili (dali 109) djeluje kao poklon iako Sichuan igra otvorenije i na veci broj,njihov jedini duel gdje je domacin sichuan zavrsio je na jako niskoj margini ( 70;74)
Hvala!gambleSarajevo je napisao/la:tianjin overMaxi je napisao/la:Nisam te baš najbolje razumio, je li Tianjin domaćin over?gambleSarajevo je napisao/la:Tianjin - Bayi Army -106.5+ tip:zd2

DOUBLE LOST !!! (Montreal lost FT:3-3, Milwaukee lost FT:103-117)GoldenGirl je napisao/la:DOUBLE:
01:00h Montreal - Buffallo - 1 1,50 (nhl)
03:00h Milwaukee - Houston - 1 1,65 (nba)
Q: 2,47
Stake: 30e

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.