Nemoj se druže ljutiti , al da te pitam onako nesto. Što bi tebi te neke informacije iz kluba prenosio Husic ili to koliko je on kome para dao ?SaltCityAttack je napisao/la:Znaci istina je sto Azmir mi je rekao..ja sam ovdje vec pisao kako je Azmjr davo svije auto vugdalicu a civjek nece viza se busem. ..I kaze dao je do sada 6.000 km Vugdalicu odkad je tu ..I dobit ce nesto ako zavrsi posao koji je prvobitno dogovoren...znaci jednostavno Azmir mi je ovo rekao sto I Sakib tvrdi...
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ne znam mozda zato sto sam mu rekao da navijaci se pitaju kakvu ulogu ima Vugdalic u Slobodii i da uzima pare za nista i govorio stvari o ojim se navijaci ne slazu....onda covjek kaze da ne grijesimo drusu jer zaista dobio samo tu cifru od njegaa za ovo vrijeme koliko je u Slobodi ..da li je dobio od grada odnosno Imamovica ili koga drugog ne znam....i onda upravo tto kaze da se vozi covjek busem da nece cak ni Azmirevo auto kaze tri mi auta dole stoje on nece da vozi vozi se kaze covjek autobusom
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Dusa draga,za dvije godine 6000 KM.SaltCityAttack je napisao/la:ne znam mozda zato sto sam mu rekao da navijaci se pitaju kakvu ulogu ima Vugdalic u Slobodii i da uzima pare za nista i govorio stvari o ojim se navijaci ne slazu....onda covjek kaze da ne grijesimo drusu jer zaista dobio samo tu cifru od njegaa za ovo vrijeme koliko je u Slobodi ..da li je dobio od grada odnosno Imamovica ili koga drugog ne znam....i onda upravo tto kaze da se vozi covjek busem da nece cak ni Azmirevo auto kaze tri mi auta dole stoje on nece da vozi vozi se kaze covjek autobusom
Vugdalicu mr's
Zlatan Nalić sin tuzlanski
-
- Kontakt:
Njegov zadatak je bio da nadje investitore za istok iz prilozenog se vidi da nije kurcem mako.. glumi kabadahiju doveden si zato.nisi uradio poso.dovidjenja ba..
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
ovdje haman svi sve znaju
isto k'o da vi plaćate Vugdalića

U srcu mome samo zivis tiiii,Slobodo moja ljubaviiii...
Nek nam je sretan rodjendan i dozivili jos puno sportskih uspjeha.
http://m.klix.ba/sport/nogomet/sportsko ... /141130012" onclick="window.open(this.href);return false;
Nek nam je sretan rodjendan i dozivili jos puno sportskih uspjeha.
http://m.klix.ba/sport/nogomet/sportsko ... /141130012" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Interni moderator
- Kontakt:
SRETAN TI RODZENDAN NAJDRAZI STARCE

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Da klub vrati stari sjaj iz vremena kada je izlazio u Evropu... Mislim da bi najljepši poklon za rođendan klubu bio ostanak predsjednika Husića. 

95 godina bez ikakve proslave. Pa veterani Proletera slave svake godine. Ej tugo moja.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda
Koje dvije godine, ne znaš ni otkad je u klubuemirzlaTu je napisao/la:Dusa draga,za dvije godine 6000 KM.
Vugdalicu mr's

Sretno nam 95 godina postojanja, stotka se bliži

Stede se pare pa nema nikakvih proslava.
Sretan ovaj veliki jubilej, 95 godina postojanja nije mala stvar. Stotku valjda proslavimo kao jesenji prvaci, makar. Medjutim, od tradicije se ne zivi, pa tako gledamo u ledja jednom usranom Vitezu koji ima tradicije u Premijeg ligaskim utakmicama cak 2 sezone.

Sretan ovaj veliki jubilej, 95 godina postojanja nije mala stvar. Stotku valjda proslavimo kao jesenji prvaci, makar. Medjutim, od tradicije se ne zivi, pa tako gledamo u ledja jednom usranom Vitezu koji ima tradicije u Premijeg ligaskim utakmicama cak 2 sezone.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
-
- Kontakt:
SRETAN TI RODJENDAN LJUBAVI MOJA
zelim ti dogodine titulu prvaka drzave,i da svojoj vjernoj armiji crvenocrnih podaris puno razloga za slavlje

zelim ti dogodine titulu prvaka drzave,i da svojoj vjernoj armiji crvenocrnih podaris puno razloga za slavlje

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Buraz nije bitno da li ja znam ili ne znam...bitno je da on ne zasluzuje funkciju u klubu nikakvu.Coraco je napisao/la:Koje dvije godine, ne znaš ni otkad je u klubuemirzlaTu je napisao/la:Dusa draga,za dvije godine 6000 KM.
Vugdalicu mr's![]()
Sretno nam 95 godina postojanja, stotka se bliži
Dokaz je i danasnji dan,nije mu palo na pamet da izda saopstenje za javnost da cestita rodjendan klubu u kojem je sportski direktor.A nedo Bog napravit press konferenciju

Sretan rodjendan najdrazi klube !!
VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !
VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
95 godina tradicije nije mala stvar. Nadam se da ćemo makar na 100. godišnjicu zablistati onako kako svi željno očekujemo. Šta god da se desilo, Fudbalski klub nikad ne smijemo ostaviti na cjedilu kao što smo ostavili Ditu
Sretan ti rođendan, Slobodo.

Sretan ti rođendan, Slobodo.
Sretan rođendan SLOBODO

Simbolu voljenog grada, sretan 95 rođendan...
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Sretan rodjendan nadam se da cemo proslaviti 100 godina na vrhu
Sto danas fukare ne odu ne zapale koju baklju negdje u gradu a ne samo kad ne treba !!!

Sto danas fukare ne odu ne zapale koju baklju negdje u gradu a ne samo kad ne treba !!!
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
95 godina i niko iz kluba da to obiljezi
Trifunovic-Uco, Mott i Banker se prevrcu u gorbu kad vide ko nam klub vodi
u Mostaru bi skakali u Neretvu, Sarajevu pravili vatromet, Bijeljini i Vitezu klali prascice jedino kod nas niko qurcem ne mrda
ovako se ne vodi klub 

Sloboda Tuzla
Mozda zato sto neprimjetno prestade biti radnički sportski klub...Možda zato što u našem gradu sve manje ima radnika a sve vise uhljebljenika različitih oblika javne uprave...Možda zato što, kad sam čak i ja bio dijete mogao sam trenirati besplatno i što kad trener kaže donesi dvije slike meni srce ko amerika. Nema para kojim se to moze platiti...Danas radnička djeca, pri tome mislim na djecu uposlenika privatnih firmi, posto su na zalost ta radnička preduzeća ili privatizovana ili propala, ne mogu u Slobodu, nemaju para za treninge... I dok većina smara sa pričom za ili protiv Husica, zaboravili smo svi da Sloboda vec dugo nije naš klub...Barem ne nas čiji su očevi radili u Diti, Germari, Aidi, Eliru, Remontmontazi i drugim firmama čija je imena čak Sloboda i nosila na tim dresovima...fukaratz je napisao/la:95 godina i niko iz kluba da to obiljeziTrifunovic-Uco, Mott i Banker se prevrcu u gorbu kad vide ko nam klub vodi
u Mostaru bi skakali u Neretvu, Sarajevu pravili vatromet, Bijeljini i Vitezu klali prascice jedino kod nas niko qurcem ne mrda
ovako se ne vodi klub
& $ ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.