Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Koga nakon Sušića?

Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
- skyisthelimit
Sabinho je napisao/la:
Vaha sramoto, Susicu se zamjera sto je cekao jak igracki kadar da preuzme repku i sto je odbijao ranije a sta je onda reci za tebe? Sta ti cekas Vahide? Mozda da imamo 20m u kasi.
+1
Za mene je on potpuni stranac, da ne kazem mrtav covjek.
15.10 - 15.06 ...
Vaha je bio gospodin i osto ...Nije prihvatio korupciju nasu i pametovanje iz saveza..Ima stavove i drzi do fudbala ni po babi ni stricevima!!!! Samo jos jedan dokaz da nam savez jos uvjek nije OK!!!
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Doce dan kad ce repka ponovo trebati selektora, doce dan kad ca i vaha kiksati i imati lose rezultate tako da nece biti trazena roba, nece mu se nuditi sjajni kontrakti. Tad ce se om sam nuditi, a ako smo imalo pametni odgovor bi trebao biti, nije ti bih dala nista nismo te zasluzni, idite vi gospodine vahide u egipat oni su ti dali sve...Ako ga mi ikad prihvatimo za selektora onda smobez sekund morala i ponosa...ajmo bosnooooooo
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Imas li risha takvu samo da je sa BH zastavom
.... kako pristaje gospodinu Osimu ta slika....
Nadam se buduci selektor....

Nadam se buduci selektor....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Nakon zadovoljavanja pitara, red je da se zadovolje kad već neće Vaha, štrumfovi. Lično sam glasao za Osima jer je on poprilično realna opcija i najmanje zlo među ostalim domaćim kandidatima. Vidjeti ćemo na šta će sve ovo da liči na kraju.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Kontakt:
Vahid Halilhodzic kad god pozeli moze sjesti na poziciju selektora. I kad god se to desi i ako se desi, bit ce veliki trenutak za BiH, jer rezultat sigurno nece izostati.
Vahid je jedini koji zna napraviti uspjeh bez zvjezda, mozda je i to bio jedan od razloga da nepreuzme ekipu. On uvjek trazi strpljenje u svom radu, a to mu nisu ponudili niti bi trpili.
BiH je trenutno raspadnuta ekipa sa nikakvim sansama za plasman na euro, a vecina ovdje jos uvijek vidi BiH kao favorita grupe. Odavno se nepitam gdje im je pamet, ali i dalje nemogu svatiti, gdje im je obraz. Valjda od
manjka samaranja u vaspitanju, danas nisu u stanju da dodju sebi i da prestanu mastati.
Simptom pokvarenog derista. Misli da zasluzuje, a nemari sto nije zaradio.
Halilhodzic financijska situacija se tice samo njega, ali ipak citava javnost jedne drzave ima stav o parama i njemu.
Pogledaj te se malo bolje u ogledalo nekad.
Amar Osim novi selektor BiH. Saradnici Musa, Segrt i Enver Maric.
Vahid je jedini koji zna napraviti uspjeh bez zvjezda, mozda je i to bio jedan od razloga da nepreuzme ekipu. On uvjek trazi strpljenje u svom radu, a to mu nisu ponudili niti bi trpili.
BiH je trenutno raspadnuta ekipa sa nikakvim sansama za plasman na euro, a vecina ovdje jos uvijek vidi BiH kao favorita grupe. Odavno se nepitam gdje im je pamet, ali i dalje nemogu svatiti, gdje im je obraz. Valjda od
manjka samaranja u vaspitanju, danas nisu u stanju da dodju sebi i da prestanu mastati.
Simptom pokvarenog derista. Misli da zasluzuje, a nemari sto nije zaradio.
Halilhodzic financijska situacija se tice samo njega, ali ipak citava javnost jedne drzave ima stav o parama i njemu.
Pogledaj te se malo bolje u ogledalo nekad.
Amar Osim novi selektor BiH. Saradnici Musa, Segrt i Enver Maric.
I ja mislim da bi Osim bilo dobra solucija. Samo nek se ovaj 2.2 milion Vahid nosi iz konteksta sa bih.
nije lik lud da pristane na ovaj cirkus gdje on nikog ne bira a najodgovorniji od svih ,gdje ce mu nametnuti neke cirkusante za pomocnike tipa nikica ili tulica ,citav strucni stab bez njega formirati. nije lik naviko na takav seljakluk.- Jedan od razloga je i to što Vaha ne želi prihvatiti nametanje trenera i ostalih stručnih osoba, doktora, fizioterapeuta... u svoj stručni štab, a što je, kako kaže predsjednik FSRS Mile Kovačević, izričit zahtjev Fudbalskog saveza Republike Srpske, javlja naš provjereni izvor iz Banje Luke.
Navodno, Vaha je sinoć odlučio da kaže NE, nakon što je saznao decidan stav FSRS
- Fudbalski savez Republike Srpske će pored predloga za „A" reprezentaciju imati svoje kandidate i za ostale stručne štabove. O njima će isključivo odlučivati naš Savez i niko drugi, izjavio je Kovačević.
S druge strane, naš banjalučki izvor ima i "jednu dilemu".
- Pitanje je da li su svi u N/FSBiH za Vahin dolazak – iskreno, jer bi ih on, kako je to najavio bivši selektor Safet Sušić, sigurno sve postrojio u Savezu Treba imati na umu i to da mnogi igraju dvostruke igre. Jednu za javnost, a drugu za stvarnost.
FSRS je za selektora naše "A" reprezentacije predložio Milovana Rajevca i(li) Dragana Okuku, ali oni su tu, kako nam je rekao jedan čelnik entitetskog saveza u Banjoj Luci – oni su tu zbog trgovine kojim će moji iz Republike Srpske tražiti neke druge ustupke u selektorskoj i trenerskoj križaljci.
- Čelnici FSRS će na sjednici Izvršnog odbora N/FSBiH podržati Faruka Hadžibegića.
samo kod nas je ovakav cirkus ,nigdje drugo
na kraju ce nas voditi debili hadzibegic ili bazdarevic koji su obisli sve moguce medije nebil u svakom izjavili da su spremni preuzet selekciju, je*o ti nas seljakluk i seljake od ljudi ,jos ovi neki pljuju vahu ,lik od pocetka je rekao da dok mora pitat hodzu i popa pri sastavljanju ekipe nece biti selektor bih ,da nije uopste do para ,al de ti to nasem narodu objasni.
nece lik da ima posla sa seljadijom ,od pocetka je vidio da se nista nije promjenilo da je isti onaj seljakluk u savezu ko i prije
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Nek je imao svoje pomocnike u alziru i onali slonovace, sve sami rodjaci bili. Vidjecmo i kako ce u egiptu imati svoje pomocnike, ali nema veze zato ce imati 2.2 miliona eura i sa kezom na licu do banke..
Ma pustite ove tekstove sto se pozivaju na neke izvore a u principu nagađaju i služe za prikupljanje klikova!!!!
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
a sto savez nece Magatha? 

Nemogu vjerovati da neki ljudi misle kako je Vahi ovo bila prilika koja se ne propusta.Navescu mali primjer nase "odlicne" organizacije i iskrenih zelja rukovodecih ljudi u savezu,na celu naseg medicinskog tima je doktor koji zenama uvecava sise.I onda kazete-supak nece da vodi svoju domovinu.Netreba dalje pametnom je sve jasno.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
pa haman zato sto je stranac ,nece strancaMElloo je napisao/la:a sto savez nece Magatha?
ma ja bi pristao i na stranca sad ,kad vidim ko je ostao od ovih debila

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
#amarosim
Ovaj Rajevac nije katastrofa, ali ne svidja mi se sto je kandidat ove stoke iz RS-a. Hoce li onda biti pod njihovim uticajem? Hoce li mu oni gurat igrace? 
Steta sto je onaj Antic cetnik na kvadrat, dobar strucnjak. Ali yebiga kad je smrad.

Steta sto je onaj Antic cetnik na kvadrat, dobar strucnjak. Ali yebiga kad je smrad.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Hadzibegica FSRS podrzava samo iz razloga sto se on dobro ulizao i rekao da cemo odigrati tekme u banja luci. Nadam se samo da je mislio na jednu a ne na mnogo njih jer kako dani peolaze sve vse mislim da je hadzibeg samo malo bolja kopija susica odnosno jedina razlika sto bi pozvao par drugih igraca tipa zukan stilic i sl ostalo sve isto...
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma kakav Hadzibegic, pa nismo onda trebali ni mjenjati Safeta.
Danas sam negdje citao, da je Santini medju favoritima, ako bi bio neko od stranih strucnjaka, uz Magatha, navodno je i on predao svoj CV.
Sto se tice Rajevca, meni je sumnjivo (ukoliko je stvarno dobar strucnjak) zasto je 4 godine bez posla, i zadnje dvije destinacije su mu takodjer ekspresno zavrsile.

Danas sam negdje citao, da je Santini medju favoritima, ako bi bio neko od stranih strucnjaka, uz Magatha, navodno je i on predao svoj CV.
Sto se tice Rajevca, meni je sumnjivo (ukoliko je stvarno dobar strucnjak) zasto je 4 godine bez posla, i zadnje dvije destinacije su mu takodjer ekspresno zavrsile.
Jedan kandidat koji je nepravedno zapostavljen je Bernd Stange. Preporodio bi nas momciluk. Oprostit cemo mu sve one izjave, ipak je on veliki kvalitet. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Drum i 5 gostiju.