FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

slani grad
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la slani grad » 22 mar 2010, 21:41

PIRKE33 je napisao/la:Slobodi je najbolje da ispadne iz lige, jer samo tako ce se napraviti radikalne promjene u klubu, ovako iz godine u godinu patnja ziva, ljudi zadovoljni sto ih ostave u ligi i to je to , hajmo dalje............ne govorim ovo zbog nedavnih dogadjaja ok utakmice sa vama, nego cisto mislim da je tako bolje po vas, kao sto rekoh bolje da se vratite u ligu puni motiva i reformi, nego da se ovako patite iz godine u godinu..............
COVJECE DRAGI :D :D ..ja ne kontam vas nikako..vas pitare posebno....slazem se da trebamo ispasti jer smo fakat losi ali nije mi jasno jel vi gledate samo mjesto na tabeli na kojem je sarajevo ili gledate i ostale...nisi mi jasan jl ti uposte pratis ovu ligu uopste....de se malo prekontaj sta lupetas oko patnje..okreni malo tabele zadnjih par godina..pogledaj ko je dokle dogurao u kupu zadnjih par godina..i tako to :roll:
mislim...ispadas smijesan
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 22 mar 2010, 21:49

slani grad je napisao/la:
PIRKE33 je napisao/la:Slobodi je najbolje da ispadne iz lige, jer samo tako ce se napraviti radikalne promjene u klubu, ovako iz godine u godinu patnja ziva, ljudi zadovoljni sto ih ostave u ligi i to je to , hajmo dalje............ne govorim ovo zbog nedavnih dogadjaja ok utakmice sa vama, nego cisto mislim da je tako bolje po vas, kao sto rekoh bolje da se vratite u ligu puni motiva i reformi, nego da se ovako patite iz godine u godinu..............
COVJECE DRAGI :D :D ..ja ne kontam vas nikako..vas pitare posebno....slazem se da trebamo ispasti jer smo fakat losi ali nije mi jasno jel vi gledate samo mjesto na tabeli na kojem je sarajevo ili gledate i ostale...nisi mi jasan jl ti uposte pratis ovu ligu uopste....de se malo prekontaj sta lupetas oko patnje..okreni malo tabele zadnjih par godina..pogledaj ko je dokle dogurao u kupu zadnjih par godina..i tako to :roll:
mislim...ispadas smijesan
kup nema veze sa ligom, kup mozete ganjat i iz druge lige............a to sto ja pricam, to je vise da skrenem paznju na rad u FK Sloboda, al vi svaki komentar docekate kao dusmanski.....meni je iskreno zao sto u vrhu ne vidim sve klubove iz ex Yu.........i mislim da Tuzla zasluzuje boljeg prvoligasa...........uglavnom nije mi jasno kako se trpi ovakav rad u klubu.............to je ono sto zelim reci...........a to sto ne kontas nas Pitare, je zato sto ne zelis i ne trudis se ...........

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 22 mar 2010, 21:53

ti fakat lupas...mi smo pretprosle sezone bili 6. a prosle 3. uz 2 uzastupna finala kupa..to za tebe nije neki rezultat il sta :roll: ...i cuj,ne racuna se kup..pa sto neko iz 2 lige ne dodze do tog finala kad je lako...ja ti ponavljam da lupas sto se rezultata tice,pogotovo u zadnjih par godina..i postedi nas pitarske dobronamjernosti :evil:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 22 mar 2010, 23:09

SaltCityAttack je napisao/la:
Batistuta je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Ma mi moramo dobiti Modricu na gostovanju to je pod broj 1,dobiti sada Sarajevo i SirokI...Onda mozemo komotno dati bodove Zelji i tako unesreciti pite i onda ovu temu jos prosiriti na + 200 stranica :)
Ma ja malo se iz dijaspore igraš poznavaoca i huligana pa fol ti ovo ono..kume nemate vi za kifle zadnji ste na tabeli i niste u situaciji da puštate nego na koljenima da molite

ti promjeni nick ziv bio :)... mogo si napravit nick i AS ROMA :)
To provaljuješ,vidim da ti je i humor u padu kao i poznavanje tematike od odlaska al eto :D Ako nije tajna pošto vidim da oponiraš kao mlađim navijačima,mada ih ja tako ne dijelim,koje su tvoje naj jače tekme koje si bio,gostovanja,eto fajtove zbog cenzure da ne spominjemo

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 mar 2010, 23:50

Emir_ZENICA je napisao/la:
slani grad je napisao/la: ono naslo pricat o ispadanju :D ..ojjj hljebe :roll: ..pa mi smo za razliku od vas zadnje 2 sezone bili u vrhu,igrali finala kupa a taj tvoj klub ce se jos 5 godina bit 13...kad ste vi sta zadnji put osvojili..nakav pehar jos u ratu,j.e.b.o.t.e :D...i vi nasli nekog prozivat
:roll:
U ratu ?????? Ti pojma nemas,Celik je poslije rata ali POSLIJE RATA osvojio :

3x premijer ligu
;) ;)

A Sloboda ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

veze ti nemas to se nije zvalo premier liga vec PRVA LIGA :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 mar 2010, 12:11

Najava press konferencije
Utakmica iz 16. kola se igra na stadionu Tušanj u srijedu 24. marta

Press konferencija FK Sloboda Tuzla će se održati 23. marta 2010. godine u Sali za sastanke na Stadionu Tušanj sa početkom u 11. sati. Tema press konferencije je utakmica 16. kola Premijer lige BiH u kojoj se sastaju FK Sloboda i FK Sarajevo, a koja se odlukom Takmičarske komisije igra ponovo. Utakmicu će najaviti predstavnici Stručnog štaba i igrača, a o aktuelnoj situaciji u klubu, govorit će predstavnik menadžmenta kluba. Utakmica iz 16. kola se igra na stadionu Tušanj u srijedu 24. marta sa početkom u 15. sati.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 mar 2010, 12:14

Utakmica Sloboda – Sarajevo mora se igrati

Utakmica Sloboda – Sarajevo mora se igrati, stav je Takmičarske komisije NS BiH, bez obzira što nije istekao rok za žalbu Bordo tima na odluku Apelacione komisije NS BiH.

Odigravanje utakmice nužno je zbog regularnosti prvenstva. Ukoliko Sarajevo ne doputuje u Tuzlu, što je najavio predsjednik Sarajeva, Hajrudin Šuman, bit će kažnjeno.
Mjere sigurnosti za susret sasvim sigurno će proteći uz brojne policajce i zaštitare.

Nije poznato da li je MUP TK, zbog učestalih incidenata navijača Sarajeva Hordi zla, zatražio zabranu jihovog dolaska na Tušanj, a što je nakon sukoba s navijačima Zrinjskog u Konjicu, bila jedna od opcija.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 mar 2010, 13:40

Molim vas da mi pojasnite. U slucaju da Sloboda dobije Torpedo igra li se treca utakmica? :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 mar 2010, 13:43

Probisvjet je napisao/la:Molim vas da mi pojasnite. U slucaju da Sloboda dobije Torpedo igra li se treca utakmica? :mrgreen:
Hoce,rece Sumar da se igraci nisu spremili za tekmu ;) ovo nam Horde ne dolaze,vidim nema da su najavili dolazak .

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 23 mar 2010, 13:53

Koliko znam ni u Mostaru protiv Veleza nije najavljen dolazak gostujuci navijaca tako da .... ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 23 mar 2010, 13:54

;)
harry_90 je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Molim vas da mi pojasnite. U slucaju da Sloboda dobije Torpedo igra li se treca utakmica? :mrgreen:
Hoce,rece Sumar da se igraci nisu spremili za tekmu ;) ovo nam Horde ne dolaze,vidim nema da su najavili dolazak .

Da vi sutra nebudete kofere pakovali! ;)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 mar 2010, 13:55

Dirk je napisao/la:Koliko znam ni u Mostaru protiv Veleza nije najavljen dolazak gostujuci navijaca tako da .... ;)
vidjeli smo sta je bilo kad se krene,a ne najavi dolazak . Ili cete po obicaju pravit belaye tu ste najaci u BIH ;)
cena je napisao/la:;)
harry_90 je napisao/la:

Da vi sutra nebudete kofere pakovali! ;)
kakve kofere :D

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 23 mar 2010, 13:57

Za cvajtu

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 23 mar 2010, 13:58

Kako ovom covjeku ne dosadi pricati o Hordama , znam da se mjeri prema njima ali frajeru su samo belaji u glavi i to mi ne ide u glavu ... :roll:

On se toliko zanima za to dolaze li Horde , hoce li biti belaja i slicno , sto je najucudnije samo njega to zanima 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 23 mar 2010, 14:00

Ma, Horde su cudo !!! :P

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 23 mar 2010, 14:07

harry_90 je napisao/la:

Hary, kralju imas na internetu pa naruci iz Fan -sopa HZ dresove,majice,salove itd.,pa *ebiga ti se kurci po Tuzli da si Hordas bices glavna faca u raji! ;)

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 23 mar 2010, 14:07

Kada Sarajevo dolazi to je lokalni teferič, pogledajte prosjek navijača kada sarajevo stiže i sve je jasno. Ljudi se lože na najveći BH klub

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 23 mar 2010, 14:11

harry_90 je napisao/la:

A ako te ko bude dirao od Fukara poslacemo Kebu po tebe!! :P

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 mar 2010, 14:15

cena je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:

Hary, kralju imas na internetu pa naruci iz Fan -sopa HZ dresove,majice,salove itd.,pa *ebiga ti se kurci po Tuzli da si Hordas bices glavna faca u raji! ;)
Ne bi se sramotio pa to nosio,fuujj,ja sam samo pitao dolaze li posto vidim nema nigdje potvrda da ce te doci,citaj pa pisi .

chancho
Kontakt:

Post Postao/la chancho » 23 mar 2010, 14:28

bilino polje je napisao/la:ispadate ako nepobjedite sve domace tekme i ako gdje kiksate bit ce vam sljedece sezone igranje sa bosnom, zepcem ,,, :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D dabogda ispali
Takav komentar da bi napisao napiši svoje ime ili nadimak, a pod tim nickom (svetinjom Bilino Polje) molim te nemoj.....jer nisu svi "Bilino Poljci" takvog mišljenja.....ja recimo ne bih volio da Sloboda ispadne, kao ni "mi". Dosta raje to ne bi voljelo, jer dok god nas handre laktaši....zrinjskijevci....šbrijegovci.....modriče.....olimpici i druge u vražiju strinu ekipe....ne bi to poželio.....SARAJEVO,VELEŽ,ČELIK,ŽELJO,BORAC,SLOBODA se nalaze među prvih 18 na vječnoj tabeli Juge (što nije mala stvar)....LEOTAR je DRUGI na vječnoj tabeli druge savezne lige Juge, takođe RESPECT.....slavija je solidna bila, iskra, bosna visoko itd., itd.,
Mi u BiH bi trebali djeci davati imena po uzoru na ove naše tablice na autima, valjda bi tada bilo svejedno KO SE KAKO ZOVE!
Miriše hljeb što Salčin sprema..

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.