PES 2015

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Re: PES 2015

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 29 nov 2014, 18:42

slikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslika

Evo nesto za sve zaljubljenike u najjelitniji bh. rang takmicenja. Naime, poceo sam kao sto vidite iz prilozenih slika raditi PL BiH uz jos 3 kluba iz 1.lige FBIH i jos jednog kluba iz RS (u ovom slucaju Leotar posto su prvi na polusezoni)... Elem posto je meni puno draze i gotivnije igrati nasu ligu na PES-u pa cak i ovako uradjenu u EDIT-u, odlucih da istu pocnem i praviti, i podijeliti ovo ovde s vama jer sam siguran da ima jos raje koji bi radije zaigrali i sa ovako odradjenom Slobodom, Zeljom, Velezom, Vitezom itd nego sa tamo nekim Liverpoolima i Barcelonama :)

A i plus ovakve vrste "patcha" je sto se u sekundi haman skida za razliku od onih sa nekakvim sminkama koji su teski po nekoliko gigabajta a kad udjes lupam u FKS tamo mi Stojcev desni bek i slicno :)

I ako je neko voljan pomoci da odradi svoj klub u EDIT-u, ja cu mu poslati fajl pa nek dere, da to sto brze odradimo i kako treba pa da krenemo ko ljudi igrati PRAVE master lige :thumbup:

A ovaj EDIT u PES-u je fakat prava stvarka, otkrio sam upravo da se moze importovati i reklama na dres, pa se moze gledati da se cak i taj segment odradi. Meni recimo dok sam igrao ovu probnu tekmu FKS vs FKS koju vidite na slici domaci dresovi su mi izgledali fakat uvjerljivo i bez reklame.
1946

aless
Kontakt:

Post Postao/la aless » 29 nov 2014, 19:19

Ja ne znam ovaj pes jeste bolji od pes 14 ali u poredjenju sa fifom 15 je neigriv.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 30 nov 2014, 02:02

Ekipe koje najviše siluju loptu u historiji dunjaluka (do sada): Roma i PSG. Znači ti mamojebači neće popustiti dok ti ne razyebu sve moguće i nemoguće živce...ovaj dok ne dođu yebenog šesnesterca. I što je najjače niđe pogrešnog pasa, i onda kaže teže ka realnosti :rol: , e pa nabijem vas na **** onako kolektivno. Sve je bilo za pet dok nisu počeli da kopiraju fifu, e onda su sve razyebali. Dobar PES za igranje sa rajom, ovako je ****.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 30 nov 2014, 02:14

igram become a legend, na početku tek, najjače kad trebam izać oko 60. minute, a ono NIGDJE AUTA, NIGDJE PREKIDA DO osamdeset i neke..pa onda odigram skoro cijelu tekmu.. Malo je smiješno da baš puno vremena prođe da ni aut ne bude, o faulu da ne pričam, s tim što je svaki faul žuti, nekad i crveni.. Al me baš to iritira, totalno malo prekida, osim ako ja ne udarim ili mene ne klepe, ovi se ne diraju međusobno..
a to što se tiče prekida je grozno kad ja trebam ući u igru oko 60. minute pa onda yebu sa kruženjem lopte do 81. minute..

i što mi se ne sviđa, tražim loptu i stojim sam, on mi je nabije u for, yebo mu for mater, u tri utakmice dobijem tri lopte u noge, a u for kad je pošalju (najčešće po zraku) ne bi je ronaldo uštopo.. zabijem gol najčešće kad je ja uzmem nekako na 30, pa prošvercam se do šesnaesterca i opalim..

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 30 nov 2014, 02:28

Sve te nedostatke sredit ce u updateu tj. DLC-u koji izbacuju nakon nekog vremena od izlaska igrice :)
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pelo
Kontakt:

Post Postao/la Pelo » 30 nov 2014, 02:35

Kakvu glupost su napravili sa ovim oko brzog trcanja, covjece kada pustis brzo trcanje kao da guras kuglu od 100kg, a ne obicnu loptu. :crazy:
x

Altanamera
Kontakt:

Post Postao/la Altanamera » 30 nov 2014, 02:37

Samo da znate, ekipa PES-Balkana (sajta i edit tima koji je u međuvremenu "penzionisan") se reaktivira i planira uraditi BH Telecom PL patch. ;)

ziz
Kontakt:

Post Postao/la ziz » 30 nov 2014, 16:27

E raja ima li kakav patch, je li izasao, da ne citam sad sve i ne trazim ? :salut:
"When I die, don’t bring me to the hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there."

— Steven Gerrard

belson
Kontakt:

Post Postao/la belson » 30 nov 2014, 18:44

ziz je napisao/la:E raja ima li kakav patch, je li izasao, da ne citam sad sve i ne trazim ? :salut:
Za sad najbolji i najkompletniji PES galaxy, a jučer sam našao informaciju da smoke pravi svoj veliki patch i biće gotov za 2,3 sedmice..

treci
Kontakt:

Post Postao/la treci » 03 dec 2014, 17:31

jel moguce promijeniti tim u master ligi i kako? i kako preuzeti neku repku? jel se ko zamrao sa tim oko master lige

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 04 dec 2014, 02:18

treci je napisao/la:jel moguce promijeniti tim u master ligi i kako? i kako preuzeti neku repku? jel se ko zamrao sa tim oko master lige
na kraju sezone bude ponuda i za klubove i reprezentacije
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 04 dec 2014, 13:26

NAJBOLJI PATCH DO SADA PTE PATCH 2.0

slika

-Full Bundesliga - Kits (with correct configs), lineups, squads, stats, back numbers, managers, home ground... (the faces are not all correct yet)
-Updated kits for Premier League - Templates, configs
-Added new kits: Burnley, Leicester, Hull City, Crystal Palace, Everton and Belgium
-Full kits for National Teams (with correct configs)
-Full kits for SkyBet Championship (I will update all this kits in the next versions)
-Referee kits for Premier League, Liga BBVA, Serie A, Ligue 1, Eredivisie, Bundesliga - available via switch
-Pesmonkey Pitch and Weather Mod - Available via switch
-Commentator names for all Premier League, Championship and Bundesliga teams
-Real managers, with images, for Premier League, Championship, Liga BBVA and Liga Adelante
-Real adboards for all Premier League teams (except Burnley, Leicester and QPR), Milan, Inter, Juventos, Napoles, Bundesliga, Dortmund, Bayern, Leverkusen, Schalke 04, Liga BBVA, Barcelona, Real Madrid and global adboards.
-Real player names for the National Teams

DOWNLOAD : http://gamers.ba/forum/43/219367/-pes15 ... -released/" onclick="window.open(this.href);return false;

King_James
Kontakt:

Post Postao/la King_James » 04 dec 2014, 13:32

xinxee je napisao/la:NAJBOLJI PATCH DO SADA PTE PATCH 2.0

slika

-Full Bundesliga - Kits (with correct configs), lineups, squads, stats, back numbers, managers, home ground... (the faces are not all correct yet)
-Added new kits: Burnley, Leicester, Hull City, Crystal Palace, Everton and Belgium
-Full kits for SkyBet Championship (I will update all this kits in the next versions)
-Referee kits for Premier League, Liga BBVA, Serie A, Ligue 1, Eredivisie, Bundesliga - available via switch
-Real managers, with images, for Premier League, Championship, Liga BBVA and Liga Adelante
-Real adboards for all Premier League teams (except Burnley, Leicester and QPR), Milan, Inter, Juventos, Napoles, Bundesliga, Dortmund, Bayern, Leverkusen, Schalke 04, Liga BBVA, Barcelona, Real Madrid and global adboards.

DOWNLOAD : http://gamers.ba/forum/43/219367/-pes15 ... -released/" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo da potvrdim sto kolega @xinxee kaze: ubjedljivo najbolji patch do sada... Fenomenalno odradjeni dresovi kod bundesligaskih i engleskih timova :thumbup:
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 04 dec 2014, 13:50

Pokusao sam instalirati taj patch ali nesto mi nije radilo i morao sam ponovo instalirati PES :eh:
Ne znam što sam krivo napravio ali ocito nesto jesam :D

treci
Kontakt:

Post Postao/la treci » 04 dec 2014, 17:16

kako ga pokrenuti? instalirao sam sve kako je pisalo i sad imam pte.exe i kad to pokrenem mogu samo da apply one dresove pitch i to, ali nigdje ne kontam kako pokrenuti da igram, mozda ne vidim slona pred sobom al ako neko moze da mi skrene paznju na to

edit: snasao sam se mislio sam da mora imati posebno svoj "ulaz" ali se ulazi na standardni exe od igrice

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 05 dec 2014, 01:43

kako da izbrisem patch jer mi stopa igrica kad sam instalirao patch a prije nije
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

darknes001
Kontakt:

Post Postao/la darknes001 » 06 dec 2014, 16:02

mozel ko link poslati u pp da i ja skinem pess da malo igram, ovi linkovi sa prvih stranica nisu vise u redu,pa ako ima ko novi link, da radi igrica da mi posalje

Kenion89
Kontakt:

Post Postao/la Kenion89 » 10 dec 2014, 23:35

ima li ko voljan da posalje link za pes 2015 po mogucnosti ispravan :) ????

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 10 dec 2014, 23:43

slika

Da li se brišu save fileovi kad se ovo instalira? :)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

FukareTuzla1987
Kontakt:

Post Postao/la FukareTuzla1987 » 11 dec 2014, 18:35

FaraonTM je napisao/la:

slika

Da li se brišu save fileovi kad se ovo instalira? :)
Ne
CHELSEA FC
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB

CAREFREE SINCE 1905.

John Terry-Captain,Leader,Legend

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.