Evo nesto za sve zaljubljenike u najjelitniji bh. rang takmicenja. Naime, poceo sam kao sto vidite iz prilozenih slika raditi PL BiH uz jos 3 kluba iz 1.lige FBIH i jos jednog kluba iz RS (u ovom slucaju Leotar posto su prvi na polusezoni)... Elem posto je meni puno draze i gotivnije igrati nasu ligu na PES-u pa cak i ovako uradjenu u EDIT-u, odlucih da istu pocnem i praviti, i podijeliti ovo ovde s vama jer sam siguran da ima jos raje koji bi radije zaigrali i sa ovako odradjenom Slobodom, Zeljom, Velezom, Vitezom itd nego sa tamo nekim Liverpoolima i Barcelonama

A i plus ovakve vrste "patcha" je sto se u sekundi haman skida za razliku od onih sa nekakvim sminkama koji su teski po nekoliko gigabajta a kad udjes lupam u FKS tamo mi Stojcev desni bek i slicno

I ako je neko voljan pomoci da odradi svoj klub u EDIT-u, ja cu mu poslati fajl pa nek dere, da to sto brze odradimo i kako treba pa da krenemo ko ljudi igrati PRAVE master lige

A ovaj EDIT u PES-u je fakat prava stvarka, otkrio sam upravo da se moze importovati i reklama na dres, pa se moze gledati da se cak i taj segment odradi. Meni recimo dok sam igrao ovu probnu tekmu FKS vs FKS koju vidite na slici domaci dresovi su mi izgledali fakat uvjerljivo i bez reklame.