FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: F.C. Bayern
Ochigledno si ti neki struchnak kad si iznio ovolike predpostavke... jadno 

sanjinzeljo je napisao/la:opet tema bayern,ja cim nju ugledam moram nesto da kazem.vidim da pricate i o kupu i o lg. pa i prvenstvu,pa moram samo da kazem da ce puno srece trebati jer prvo ide srjeda gdje Salke pobjediti necete,pa ide domaca utakmica protiv stutgarta pod imperativom pobjede.ako nju nedobijete onda ide mancester tu vam je svakako po usima u startu,i onda sljeduju ta ljepa gostovanja puna umora i deprimirajuceg raspolozenja.realnost je sljedeca:mislim da cete osvojiti prvenstvo jer dugo niste a ovo ostalo dvoje nista
i ako dobijete jaku klempu od mancestera onda je i prvenstvo u pitanju jer tada ce vas salke razbiti.puno srece u sljedecim sedmicama
Ochigledno si ti neki struchnak kad si iznio ovolike predpostavke... jadno

Jel to Bayo sutra ''kompljetan''
Ako jeste mogli bi sta i umociti.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- rob do bagro
- Kontakt:
Zar sumnjas u pobjedu?harishp je napisao/la:Jel to Bayo sutra ''kompljetan''Ako jeste mogli bi sta i umociti.

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
harishp je napisao/la:Jel to Bayo sutra ''kompljetan''Ako jeste mogli bi sta i umociti.

Štede se pojedinci

E sad da Veh vodi ''Shaljke razvalili bi ga ko dijete kinder jaje.Ali Felixaga je vrlo zik,zik.tako da,da....''more bit bidne a more i ne bidne''rob do bagro je napisao/la:Zar sumnjas u pobjedu?harishp je napisao/la:Jel to Bayo sutra ''kompljetan''Ako jeste mogli bi sta i umociti.
Bude li vam ko falio,halali Mujo materi.

Naravno ne mislim na Olica,Pranjica itd ako vam oni budu falili bit ce te pojacani.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- rob do bagro
- Kontakt:
Taj "Shaljke ce da izgubi pod vodstvom Quelixaharishp je napisao/la:E sad da Veh vodi ''Shaljke razvalili bi ga ko dijete kinder jaje.Ali Felixaga je vrlo zik,zik.tako da,da....''more bit bidne a more i ne bidne''rob do bagro je napisao/la:Zar sumnjas u pobjedu?harishp je napisao/la:Jel to Bayo sutra ''kompljetan''Ako jeste mogli bi sta i umociti.
Bude li vam ko falio,halali Mujo materi.

Sutra Balonja moze ponovo racunat na Olica, Muslima i Bildera

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Onda bi trebalo da ''bidne sta'' ako ne ''ne budne'' samoubijte'' ih kolektivno ko Japanci dostojanstveno 

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ionako me zovu kamikaza.
No, ne osvoje li kup i prvenstvo , onda su luzeri, ako zijane kup a osvoje prvenstvo onda je i nekako prolazno. A u Ligi prvaka šta god bude . Svejedno mi je zaista sada.

No, ne osvoje li kup i prvenstvo , onda su luzeri, ako zijane kup a osvoje prvenstvo onda je i nekako prolazno. A u Ligi prvaka šta god bude . Svejedno mi je zaista sada.
NoName je napisao/la:Jao jao ovdje rasprave. Bože dragi, što ovo ranije ne vidjeh, ovo je prava ekipa za diskusiju, nema šta. Moram ovo upratiti nadalje...
Jedini moj komentar će biti: Ja mislim da je sečer pravi vizionar i da će se njegovi snovi na kraju ipak ostvariti.Dobro, hajd, možda sve osim 4-2-1

istina, mi smo najbolja ekipa na forumu. doduse, malo im kvarim prosjek, al´ trpe me.

gero, bas mi je drago sto si procitao

sto se tice ankete(35%za prolazak baye) mogu ti samo reci da je lazna

njihov problem je i taj sto nemaju pojma da smo mi upuceni u stvarna zbivanja!
na svijetu postoji samo jedna ekipa koja igra fudbal-fc baya. naravno da cemo ponekad pustiti, zabiljeziti koji poraz da bi i druge ekipe zaradile koji euro, obveselile svoje zabludjele navijace...
mi znamo pravu istinu i to cemo pokazati u narednim utakmicama koje cemo dobiti(naravno sa 15% snage).
mnogo smo jaki! da bi protivnici imali i minimalnu sansu(2,5%) konstantno slabimo ekipu:saljemo stopere na odmor, kinga ne ubacujemo u igru...
mi vjerujemo, bayern moze

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
ovde smo najjaci...ali vidim pravo sam jaku podrsku dobio braneci bayern na forumu lige prvaka...bas vam hvala...hahha...al et hajd bar po neki je pruzio podrsku...skoro ispade i vi vecina otpisali bayern u cetvrtfinalu lige prvaka.... 

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
slazem se u potpunosti, samo te malo procenti hadre.secer je napisao/la: mi znamo pravu istinu i to cemo pokazati u narednim utakmicama koje cemo dobit.

opet smjela izjava, koju takodjer podrzavammi vjerujemo, bayern moze

@NoName - dodji jarane, dodji....da se druzimo

@effe - konacno si pronasao put do kuce.

ne mozes bolan tamo diskutovati sa pojedincima, koji jos ne znaju ni kako se bundesliga pise, a prvi su tu kada treba istu kritikovati.

Romariu svaka cast, jedan od rijetkih koji sve argumentovano iznosi.
ni u snu effe, barem ja...za @secera ti ne mogu garantovati.skoro ispade i vi vecina otpisali bayern u cetvrtfinalu lige prvaka.

Vom Jäger zum Gejagten
pa znas sta jarane kod kuce je najlakse , ovde ste svi moji, ja hocu i tamo da ih naucim pameti...geronimo je napisao/la:slazem se u potpunosti, samo te malo procenti hadre.secer je napisao/la: mi znamo pravu istinu i to cemo pokazati u narednim utakmicama koje cemo dobit.![]()
opet smjela izjava, koju takodjer podrzavammi vjerujemo, bayern mozeprvi ispit je vec sutra protiv haretovog magatha.
@NoName - dodji jarane, dodji....da se druzimou sretnim i u teskim vremenima.
@effe - konacno si pronasao put do kuce.![]()
ne mozes bolan tamo diskutovati sa pojedincima, koji jos ne znaju ni kako se bundesliga pise, a prvi su tu kada treba istu kritikovati.![]()
Romariu svaka cast, jedan od rijetkih koji sve argumentovano iznosi.
ni u snu effe, barem ja...za @secera ti ne mogu garantovati.skoro ispade i vi vecina otpisali bayern u cetvrtfinalu lige prvaka.

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jos kad Hari prijedje na nasu stranu.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Meni se cini da harishp previse boravi na ovoj temi ! Da nije on potajni navijac BAyerna

ma nek oni pricaju po temama, mi cemo im pokazat na terenupa znas sta jarane kod kuce je najlakse , ovde ste svi moji, ja hocu i tamo da ih naucim pameti... a kad sam im iznio argumenata koliko god hoces, hrpe i hrpe, salju me na polukliniku i nazivaju nacistom al dobri su momci nisu jos zrelost dostigli, po malo i nepismeni neki, ovaj romario nije los, momak voli barcu, veliki navijac i sve ok...a drugi brate lupaju,nemaju argumenata, a ja volim neznalicama pokazat gdje im je mjesto...vecina ih pojma nema o fudbalu....al nek nas ima ovoliko, ma najvise na sportsport.ba

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- bayern4ever
- Kontakt:
Slazem se u potpunosti vidjet ce oni ko je bayern i ko su bayernovi navijaci kad slaveS-Y-L-A-R je napisao/la:ma nek oni pricaju po temama, mi cemo im pokazat na terenupa znas sta jarane kod kuce je najlakse , ovde ste svi moji, ja hocu i tamo da ih naucim pameti... a kad sam im iznio argumenata koliko god hoces, hrpe i hrpe, salju me na polukliniku i nazivaju nacistom al dobri su momci nisu jos zrelost dostigli, po malo i nepismeni neki, ovaj romario nije los, momak voli barcu, veliki navijac i sve ok...a drugi brate lupaju,nemaju argumenata, a ja volim neznalicama pokazat gdje im je mjesto...vecina ih pojma nema o fudbalu....al nek nas ima ovoliko, ma najvise na sportsport.ba![]()

OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
Što smo se okupili ovdje, samo čekam opet taj trenutak kada će pojedinci početi da terorišu našu stranicu, odnosno i njihova je, samo što pišu protiv kluba, dok mi za i protiv.
Steht auf wenn ihr Bayern seit.
Steht auf wenn ihr Bayern seit.
- roy_makaay
- Kontakt:
evo malo poezije
30.03. sve je blize, Fergusonu se slabo dize, pa u strahu od Bayernove zaraze, Manchesterovci slabo svoje zene gaze,alti zato Runi junak budi,neka ti se Old Traford cudi, pa Bayernu udovolji,jer i sam znas da je bolji...nemoj da vam se zene brinu,dobice i one Bayernovu vakcinu

30.03. sve je blize, Fergusonu se slabo dize, pa u strahu od Bayernove zaraze, Manchesterovci slabo svoje zene gaze,alti zato Runi junak budi,neka ti se Old Traford cudi, pa Bayernu udovolji,jer i sam znas da je bolji...nemoj da vam se zene brinu,dobice i one Bayernovu vakcinu

Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
Kako si ovu napisao vise mi lici na prozu.roy_makaay je napisao/la:evo malo poezije![]()
![]()
30.03. sve je blize, Fergusonu se slabo dize, pa u strahu od Bayernove zaraze, Manchesterovci slabo svoje zene gaze,alti zato Runi junak budi,neka ti se Old Traford cudi, pa Bayernu udovolji,jer i sam znas da je bolji...nemoj da vam se zene brinu,dobice i one Bayernovu vakcinu![]()

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.