Potpisujem brate od A-Ž posebno ovo što sam ti boldirao!bhfanatic14 je napisao/la:Samo mi je krivo da je Mirza nekako predobar covjek,takav mi se cini...u Nba bas ono trebas bit prgav i bez pardona..nekako kao da vise zeli Bojanu i ostalima dobro nego sebi... A ovaj Bojan mi je trn u oku doso je na fino u Brooklyn i uziva uz pomoc naseg Mirze koji mu je olakso dolazak u Nba.. Mirza treba igrat jednostavno svoju igru i uzivat u kosarci i tako ce ic sve od ruke,ne treba se previse brinut za druge i ove saigrace,jer ovaj Brooklyn je sve samo ne timska ekipa ! I ovo uvodjenje Plamlija prije njega je definitvno skandalozno od strane Hollins-a !
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Van forme nije suta uzeoHead je napisao/la:Totalno van forme.
Nad tobom sunce najljepše sja
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
pusti brate ove padobrance što gledaju Mirzu samo kada igra u ovom terminu, takvih će uvijek biti.pinoglavi je napisao/la:Van forme nije suta uzeoHead je napisao/la:Totalno van forme.
#Ynwa
Cuj van forme, padobranac a da pogledas zadnje tri utakmice a ne samo ove u vecernjem "nasem" terminu mozda bi i bio bolje upucen, nesto te ne vidjam cesto na ovoj temi oko 3-4 ujutro, sigurno vec tad slatko spavaspinoglavi je napisao/la:Van forme nije suta uzeoHead je napisao/la:Totalno van forme.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Dragii Mirzaaa loše ovo

Nije dobro.
Sta je sa sutom,vec 5-6 utakmica ne moze ubacit nista 
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
ne ide ga bolje da izađe nek da pokvari procenat za 3 
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Nece trica pa neceJanez je napisao/la:Dragii Mirzaaa loše ovo![]()
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Nece ni ulazit vise,a realno nije ni zasluzio 
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
@bhfanatic14
Ne znam brate stvarno loše izdanje prije bi rekao da je do ranijeg termina, ali zadnjih par tekmi šut ga ne ide, trica nikad lošija.
Ne znam brate stvarno loše izdanje prije bi rekao da je do ranijeg termina, ali zadnjih par tekmi šut ga ne ide, trica nikad lošija.
Ne valja više.Bihac96 je napisao/la:Sta je sa sutom,vec 5-6 utakmica ne moze ubacit nista
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
U zadnjih 8 meceva Mirzina trica je 8/36
0/1
0/4
1/3
1/7
1/6
4/8
1/7
0/3 nocas
Primjera radi prvih 7 utakmica u sezoni, tj. ostalih 7 meceva Mirzina trica je bila 20/44
4/6
2/5
2/6
3/7
4/6
1/6
4/8
0/1
0/4
1/3
1/7
1/6
4/8
1/7
0/3 nocas
Primjera radi prvih 7 utakmica u sezoni, tj. ostalih 7 meceva Mirzina trica je bila 20/44
4/6
2/5
2/6
3/7
4/6
1/6
4/8
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Janez je napisao/la:@bhfanatic14
To me brine nikad nisam vidio da suta vako lose za tri
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kako je defanzivno los veceras i kako lose skace...Ja bi ga bencirao za narednih 5 utakmica...Uzasan je i steti ekipi.
@bhfanatic14
Ne znam brate i ja se pitam, dobija minutažu Hollins mu počinje vjerovati ali ne ide i ne štima nešto.
I ovaj pass BB ko da nije doručkovao ništa loše.
@NEZALAGANJE
Šta ima benčiranje nisam te vidio, pa onda su pojedinci trebali da dobiju raskid ugovora u Netsima kakve partije mjesecima pružaju.

Ne znam brate i ja se pitam, dobija minutažu Hollins mu počinje vjerovati ali ne ide i ne štima nešto.
I ovaj pass BB ko da nije doručkovao ništa loše.
@NEZALAGANJE
Šta ima benčiranje nisam te vidio, pa onda su pojedinci trebali da dobiju raskid ugovora u Netsima kakve partije mjesecima pružaju.
Zadnja izmjena: Janez, dana/u 30 nov 2014, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
Losa partija losa.Nerviram se previse zbog yebene kosarke.
- skyisthelimit
BosnaSTL je napisao/la:Losa partija losa.Nerviram se previse zbog yebene kosarke.
Slazem se, ali vise je do diletanata u timu s kojima dijeli svlacionicu. Ni za zivu glavu s ovima na ljeto pregovarati, taman mu ponudili 10 milja po sezoni. Bjezati glavom bez obzira od ovih i od istoka opcenito, nema tu kvalitetne ekipe. Bit ce garant neko s druge strane zainteresovan za njegove usluge.
15.10 - 15.06 ...
Trenutno korisnika/ca: Slatinash_7 i 4 gosta.