E jbg.jose je napisao/la:Evo ti Nerlensa Noela.Tracy3McGrady je napisao/la:Nudim D. Wade za dobrog PF/C, treba mi pod hitno, i ostali su na raspolaganju, pa da cujem sta ko moze ponuditi?
Evo ti Wade za Andersona?
Gojko Cimirot
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
E jbg.jose je napisao/la:Evo ti Nerlensa Noela.Tracy3McGrady je napisao/la:Nudim D. Wade za dobrog PF/C, treba mi pod hitno, i ostali su na raspolaganju, pa da cujem sta ko moze ponuditi?
Eksplodiraće Noel kad-tad ove sezone, pogotovo što mu je smiješna konkurencija u ekipi.Tracy3McGrady je napisao/la:E jbg.jose je napisao/la:Evo ti Nerlensa Noela.Tracy3McGrady je napisao/la:Nudim D. Wade za dobrog PF/C, treba mi pod hitno, i ostali su na raspolaganju, pa da cujem sta ko moze ponuditi?
Evo ti Wade za Andersona?
Gojko Cimirot
Pa nece biti, jer se sad vraca 100%jose je napisao/la:
Eksplodiraće Noel kad-tad ove sezone, pogotovo što mu je smiješna konkurencija u ekipi.
A Wade za Andersona bi mogao ići kad ovaj tvoj ne bi bio pola sezone povrijeđen ili na poštedi.
Ne pase brate, pa juce sam ti ga dao, pase Brookmajestic24 je napisao/la:pase li ti varejao za wade-a??
Ode Ryan za Wade-a. Nadam se da nisam pogriješio i da neće biti previše povrijeđen. Istina i Ryan je uvijek rizičan, ni on nije čitav često. Nadam se da će mi Calderon nadomijestiti njegove trice.Tracy3McGrady je napisao/la:Pa nece biti, jer se sad vraca 100%jose je napisao/la:
Eksplodiraće Noel kad-tad ove sezone, pogotovo što mu je smiješna konkurencija u ekipi.
A Wade za Andersona bi mogao ići kad ovaj tvoj ne bi bio pola sezone povrijeđen ili na poštedi.
Kako Draymond igra ove sezone, daj Bože da Lee bude imao brojke kao prošle sezone.dema je napisao/la:poslije 4 poraza dobio sam lidera na tabeli sad vise nije lider.sad sam opet s ekipom iz vrha nadam se da konacno bude mi kompletna ekipa da ovaj lee zaigra
nek se on oporavi a onda ce se to lako rijesitjose je napisao/la:Kako Draymond igra ove sezone, daj Bože da Lee bude imao brojke kao prošle sezone.dema je napisao/la:poslije 4 poraza dobio sam lidera na tabeli sad vise nije lider.sad sam opet s ekipom iz vrha nadam se da konacno bude mi kompletna ekipa da ovaj lee zaigra
majestic24 je napisao/la:dajem gorana dragica i grega monroa za odlicnog centra
sve skrto, neda niko nista xDmajestic24 je napisao/la:majestic24 je napisao/la:dajem gorana dragica i grega monroa za odlicnog centra
nudi li ko sta dobro???
Ma vraćam se malo sutra, nego majestic24 još nije posložio ekipu.Tracy3McGrady je napisao/la:Pobjedaaaaaaa 6:3![]()
![]()
![]()
Nisam ocekivao 6:3, ali i u skokovima sam dobio iako mi je ta kategorija uz blokove najtanja![]()
Vidim i Jose polako se vraca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.