HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

sarajlija
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la sarajlija » 01 dec 2014, 12:34

Hajde sta se zalite ultrasi dali smo vam ogija i on je dobar :D
04.10.2009 !!

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 01 dec 2014, 13:32

Pokupiste sve :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 01 dec 2014, 13:36

primasquadra je napisao/la:Pokupiste sve :D

Moze nam se :urnebes:
04.10.2009 !!

acovic2
Kontakt:

Re: Odg: HŠK Zrinjski

Post Postao/la acovic2 » 01 dec 2014, 22:51

sarajlija je napisao/la:
primasquadra je napisao/la:Pokupiste sve :D

Moze nam se :urnebes:
Puno baba kilavo djete.

"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."

Western
Kontakt:

Post Postao/la Western » 02 dec 2014, 03:01

lafomamone je napisao/la:Cuj u Sarajevu nije dobio sansu :crazy: haj sve na stranu, ali gdje ces nesto tako izvaliti
Ja stvarno mislim da si iskompleksiran. Nema teme gdje ti gluposti ne pises sve u cilju da dignes renome Sarajeva. Titule su mjerilo. Smiri malo. Kao da se Ibrakovic krije iza tastature. Ti i onaj Hilmo nemate socijalnog zivota. Guzite li sta? Onaj papak glumi finjaka a providan ispada. Ne skidate se sa interneta.

Ako se nije naigrao u Sarajevu ne znaci da nece Zrinjskom titulu donijeti. Cak sto vise Zrinjski igra malo bolje od Sarajeva. Uopste nije rijec o losem igracu. I ocekuj vise ovih poteza jer gomilaju se igraci u Sarajevu i normalno je da nema mjesta za sviju i da ce se ovo sve cesce desvati. Samo tim postupcima pravite sebi veliku konkurenciju jer ce se svako ekstra potruditi da se dokaze protiv bivseg kluba.

I nemoj replicirati jer vec znam da nemas nista pametno za reci. Izvini ako sam te uvrijedio ali stvarno evo prelistaj svoje postove nista konkretno. Sve nesto na prepucavanje pokusavas i pokusavas biti smijesan ali se gubis.

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 02 dec 2014, 12:07

Ovaj fulio galaksiju

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 04 dec 2014, 11:27

Western je napisao/la:
lafomamone je napisao/la:Cuj u Sarajevu nije dobio sansu :crazy: haj sve na stranu, ali gdje ces nesto tako izvaliti
Ja stvarno mislim da si iskompleksiran. Nema teme gdje ti gluposti ne pises sve u cilju da dignes renome Sarajeva. Titule su mjerilo. Smiri malo. Kao da se Ibrakovic krije iza tastature. Ti i onaj Hilmo nemate socijalnog zivota. Guzite li sta? Onaj papak glumi finjaka a providan ispada. Ne skidate se sa interneta.

Ako se nije naigrao u Sarajevu ne znaci da nece Zrinjskom titulu donijeti. Cak sto vise Zrinjski igra malo bolje od Sarajeva. Uopste nije rijec o losem igracu. I ocekuj vise ovih poteza jer gomilaju se igraci u Sarajevu i normalno je da nema mjesta za sviju i da ce se ovo sve cesce desvati. Samo tim postupcima pravite sebi veliku konkurenciju jer ce se svako ekstra potruditi da se dokaze protiv bivseg kluba.

I nemoj replicirati jer vec znam da nemas nista pametno za reci. Izvini ako sam te uvrijedio ali stvarno evo prelistaj svoje postove nista konkretno. Sve nesto na prepucavanje pokusavas i pokusavas biti smijesan ali se gubis.
Mozda si ti njega u ovom slucaju pogresno razumio, on je napisao" cuj u Sarajevu nije dobio sansu" aludirajuci na to da je cak imao i dosta dosta utakmica odigranih i svega da se malo bolje potrudi i dokaze kod nas.

A sto se tice Todora nije nista specijalno al nije ni los igrac, zna zakazati vjeruj da ne moze drvo pretrcati, a zna nekad da bude daleko najbolji na terenu, borbenosti nece faliti , a sad nesto drugo zavisit ce samo od njega, mana najveca mu je sto je spor igrac za krilo te da je dosta sebican kad se nadje u izglednoj sansi.

A dobru stvar u njemu ce te dobiti jer ce vam izvuci koji penal vise, pada lik u 16m svaki put ko da ga snajper skida :D

Sve u svemu moze proci za nase uslove :thumbup:

mala sara
Kontakt:

Post Postao/la mala sara » 04 dec 2014, 20:48

Nikad cuo za njih ,ni za toga sto je dosao u nas ni taj mali iz drine sto je presao u sarajevo.
Druga stvar osobno bi volio da baka dodje sa trenera bosne jer onda bi možda nekoga poguro u repku iz nasih redova crnova ili stevu ili nekoga trecega kad vec onaj bilmez safet nije .
2004./2005.
2008./2009.
2013./2014.

AaronRamsey
Kontakt:

Post Postao/la AaronRamsey » 05 dec 2014, 17:38

mala sara je napisao/la:Nikad cuo za njih ,ni za toga sto je dosao u nas ni taj mali iz drine sto je presao u sarajevo.
Druga stvar osobno bi volio da baka dodje sa trenera bosne jer onda bi možda nekoga poguro u repku iz nasih redova crnova ili stevu ili nekoga trecega kad vec onaj bilmez safet nije .
Baš je Pape prvi pozvao nogometaša vašeg "kluba" koji je ujedno bio i najbolji pojedinac ekipe Ratka Dujkovića popularnog Dujksona.
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 05 dec 2014, 19:24

bit će i ove godine , osvajamo kao i prošle i opet zove dujkovića :cool:

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 05 dec 2014, 19:37

AaronRamsey je napisao/la:
mala sara je napisao/la:Nikad cuo za njih ,ni za toga sto je dosao u nas ni taj mali iz drine sto je presao u sarajevo.
Baš je Pape prvi pozvao nogometaša vašeg "kluba" koji je ujedno bio i najbolji pojedinac ekipe Ratka Dujkovića popularnog Dujksona.
Zašto navodnici :?: :!: .

A Ratko je solidan golman ali po meni ima BiH boljih golmana od njega ali očito je bilo po sistemu "neka bude netko" iz prvaka ,čisto reda radi pa onda najlakše pozvati njega ( neka bude treći golman).Crnov ili Nikolić a po meni posebno Matija Katanec (extra stoper)imali su mjesta u onakvoj reprezentaciji u Izraelu .Otkad je Katanec došao ljetos u Zrinju mi smo primili 6 golova u 15 kola u ligi a on je glavna i najsigurnija karika u obrani.

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 05 dec 2014, 20:06

Danko Šulenta:

Za naslov nam treba 12 pobjeda

Uoči proljetnog dijela prošle sezone Danko Šulenta je izjavio kako Zrinjski u jedanaest kola cilja devet pobjeda i naslov prvaka. Mnogi su tada s podsmjehom komentirali ambiciozni plan mostarskog kluba, ali ono što se činilo kako nemoguća misija, postalo je stvarnost, jer je Zrinjski u deset utakmica upisao devet pobjeda i kolo prije kraja osigurao naslov prvaka. Zbog toga je zanimljivo čuti što Šulenta kaže kada je u pitanju proljeće aktualne sezone.
- Naš cilj je naslov prvaka, to smo ponovili već nekoliko puta ove sezone, kazao je izvršni dopredsjednik Zrinjskog.
- Nezahvalno je takvo nešto prognozirati, ali mislim da će nam trebati nekih dvanaest pobjeda za naslov prvaka. Jesmo li to u stanju napraviti? Naravno da jesmo, optimistično je najavio Šulenta.
Kući:

Slavija,Drina,Željo,Mladost,Travnik,Borac,Sloboda,Olimpic.

U gostima :

Radnik,Vitez,Čelik,,Zvijezda

Evo ih 12 ,ha ja. :thumbup: :lol: :lol: .

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 06 dec 2014, 23:31

Fizički dobro spremiti igrače za proljeće, u svaku utakmicu ući 100 % i rezultat neće izostati, računam da će nas samo Sarajevo dobit kući ako bude tako..

Ali ej, kako bi volio da zadnja utakmica na Pecari odlučuje o prvaku :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

mala sara
Kontakt:

Post Postao/la mala sara » 08 dec 2014, 14:23

acovic2 je napisao/la:

Danko Šulenta:

Za naslov nam treba 12 pobjeda

Uoči proljetnog dijela prošle sezone Danko Šulenta je izjavio kako Zrinjski u jedanaest kola cilja devet pobjeda i naslov prvaka. Mnogi su tada s podsmjehom komentirali ambiciozni plan mostarskog kluba, ali ono što se činilo kako nemoguća misija, postalo je stvarnost, jer je Zrinjski u deset utakmica upisao devet pobjeda i kolo prije kraja osigurao naslov prvaka. Zbog toga je zanimljivo čuti što Šulenta kaže kada je u pitanju proljeće aktualne sezone.
- Naš cilj je naslov prvaka, to smo ponovili već nekoliko puta ove sezone, kazao je izvršni dopredsjednik Zrinjskog.
- Nezahvalno je takvo nešto prognozirati, ali mislim da će nam trebati nekih dvanaest pobjeda za naslov prvaka. Jesmo li to u stanju napraviti? Naravno da jesmo, optimistično je najavio Šulenta.
Kući:

Slavija,Drina,Željo,Mladost,Travnik,Borac,Sloboda,Olimpic.

U gostima :

Radnik,Vitez,Čelik,,Zvijezda

Evo ih 12 ,ha ja. :thumbup: :lol: :lol: .

TI 12 + dati ce komšije ako zatreba ili V ili Š :opaopa: :opaopa:

Nego procitao sam negdje da se i ove godine igra onaj turnir u Gabeli
sad znam da sam vidio željo hajduk gošk ali nisam siguran jeli zrinja ili široki cetvrti klub ?
2004./2005.
2008./2009.
2013./2014.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 08 dec 2014, 15:15

Siroki igra u Gabeli...

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 09 dec 2014, 16:28

HŠK Zrinjski: Na stadionu se gradi moderni parikng sa 65 mjesta

slika
slika

Da u HŠK Zrinjski ne miruju uprkos zimskoj stanci dokaz su radovi koje smo danas zatekli na stadionu pod Bijelim Brijegom.

Kako smo saznali u Upravi nogometnog prvaka BiH radi se o izgradnji modernog parkinga koji će nakon završetka radova moži primiti 65 automobila.
I ovo je još samo jedan u nizu koraka stvaranja boljih uvjeta na stadionu HŠK Zrinjki, kao i dokaz da ova Uprava radi odličan posao.

@Jutros predstavljen Todorović. Uprava :clap: :clap: :clap:

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 09 dec 2014, 20:44

hifans je napisao/la:HŠK Zrinjski: Na stadionu se gradi moderni parikng sa 65 mjesta

slika
slika

Da u HŠK Zrinjski ne miruju uprkos zimskoj stanci dokaz su radovi koje smo danas zatekli na stadionu pod Bijelim Brijegom.

Kako smo saznali u Upravi nogometnog prvaka BiH radi se o izgradnji modernog parkinga koji će nakon završetka radova moži primiti 65 automobila.
I ovo je još samo jedan u nizu koraka stvaranja boljih uvjeta na stadionu HŠK Zrinjki, kao i dokaz da ova Uprava radi odličan posao.

@Jutros predstavljen Todorović. Uprava :clap: :clap: :clap:

Malo po malo ,radi se.Samo nastaviti napredovati i u organizacijskom i igračkom tj,rezultatskom smislu. :clap:

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 10 dec 2014, 20:49

acovic2 je napisao/la: Malo po malo ,radi se.Samo nastaviti napredovati i u organizacijskom i igračkom tj,rezultatskom smislu. :clap:
Podržat upravu maksimalno, sad smo trebali bit daleko ispred svih, da nije stativa , neiskorištenih penala , i tako dalje i tako bliže..

Zasad u pregovorima sa: Samir Bekric(FC Bunyodkor), Dejan Vukomanovic(Kosta Bjedov), Marin Vucemilovic(Toronto Croatia, najbolji strijelac tamo - 20 golova zabio), spominje se još Said Huseinović(Dinamo Zg)

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 10 dec 2014, 20:52

spominje se još Said Huseinović(Dinamo Zg)
Decko ne budi smijesan, dobili ste Lastu i to vam je dosta od nas

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 10 dec 2014, 20:55

lafomamone je napisao/la:
spominje se još Said Huseinović(Dinamo Zg)
Decko ne budi smijesan, dobili ste Lastu i to vam je dosta od nas
Od vas :?

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.