Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Hvala, al ajmo realno, ni Buffon više nije na nivou kao nekad, tu je sa MDS-om , odbrana očajna i kod jednih i kod drugih, u veznom redu jaki i jednui i drugi
Naprijed imate strašnoig Carlitosa, dok mi uopšte golgetera nemamo, vaša prednost je što ste uigraniji također, al ovo koliko smo mi jaki je dovoljno da vodimo trku do proljeća.
embrace the chaos
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
bgm MDS i Bufona u istu recenicu je grehota
, spasava Gigi i sa 36 ko i sa 26, plus uticaj na ekipu koji ima...
stoperi su tanki i kod jednih i kod drugih, Juve ima bolje bekove..obje ekipe imaju jak vezni red, iako ja licno smatram da je Juventusov vezni red medju najboljim u evropi, ali ostatak tima ih ne prati na pravi nacin...u napadu se slazem, jaci smo za Teveza
stoperi su tanki i kod jednih i kod drugih, Juve ima bolje bekove..obje ekipe imaju jak vezni red, iako ja licno smatram da je Juventusov vezni red medju najboljim u evropi, ali ostatak tima ih ne prati na pravi nacin...u napadu se slazem, jaci smo za Teveza
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
gojzerica
- Kontakt:
ekipa koja je primila 5 golova iz 13 utakmica nema tanke štopere.
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Normalno da Gigi nije kao nekad, pa covjek ima 37 godina, ali i dalje ima doktorske intervencije skoro pa svaki mec, Gigi je trenutno bolji nego MDS iz najboljih dana..desi mu se koji kiksu sezoni ali kojem se to golmanu ne desi?
Vasa odbraba je dosta oslabljena odlaskom Benatie kao i bolescu Castana(zaista nevjerovatno sta se s njim desava), a astori i manolas nisu ta klasa..posebno prvog..drugi ima potencijal ali treba jos dosta da napreduje..
Bonucci je nas najbolji stoper ove sezone, njegov najveci problem je sto zna kiksati ni iz cega, a ove sezone ne pamtim ni jedan njegov kiks..a chiello je uvijek dobar..bekovi nam jesu kriticni, posebno LB a ni Licht ne brinira,ali opet kakav god da je najbolji je bek lige..da ima bolji centarsut igrao bi u barseloni.
Sto se tice veznog opet kazem, svak svog konja hvali..ali sama cinjenica da je pogba izabran za najboljeg mladog igraca proteklog svjetskog, najbolji mladi igrac evropskog za mlade, najbolji mladi igrac svijeta..dovoljno govori
Takodje je Pirlo, Vidal i Buffon u top15 igraca jos u igri za ballon d'oro, ne kazem da ce neko od njih osvojiti jer ce to vjerovatno biti Messi, Ronaldo ili neko iz njemacke reprezentacije..
Ali imati 3 od 15 igraca na svijetu govori nesto.
Vasa najveca prednost su krila, mi nemamo ni jedno ali to je razlika u filozofiji i pristupu..ali to bi se moglo promijeniti dolaskom Saqirija, guranjem Comana u vatru.
Roma je svakako jedini konkurent, poslije 25 kola ce slika biti jasnija..tad ce se odigrati i mec u rimu pa cemo viditi koliko Roma moze
Vasa odbraba je dosta oslabljena odlaskom Benatie kao i bolescu Castana(zaista nevjerovatno sta se s njim desava), a astori i manolas nisu ta klasa..posebno prvog..drugi ima potencijal ali treba jos dosta da napreduje..
Bonucci je nas najbolji stoper ove sezone, njegov najveci problem je sto zna kiksati ni iz cega, a ove sezone ne pamtim ni jedan njegov kiks..a chiello je uvijek dobar..bekovi nam jesu kriticni, posebno LB a ni Licht ne brinira,ali opet kakav god da je najbolji je bek lige..da ima bolji centarsut igrao bi u barseloni.
Sto se tice veznog opet kazem, svak svog konja hvali..ali sama cinjenica da je pogba izabran za najboljeg mladog igraca proteklog svjetskog, najbolji mladi igrac evropskog za mlade, najbolji mladi igrac svijeta..dovoljno govori
Takodje je Pirlo, Vidal i Buffon u top15 igraca jos u igri za ballon d'oro, ne kazem da ce neko od njih osvojiti jer ce to vjerovatno biti Messi, Ronaldo ili neko iz njemacke reprezentacije..
Ali imati 3 od 15 igraca na svijetu govori nesto.
Vasa najveca prednost su krila, mi nemamo ni jedno ali to je razlika u filozofiji i pristupu..ali to bi se moglo promijeniti dolaskom Saqirija, guranjem Comana u vatru.
Roma je svakako jedini konkurent, poslije 25 kola ce slika biti jasnija..tad ce se odigrati i mec u rimu pa cemo viditi koliko Roma moze
#ALLEGRIOUT
MDS i Buffon fakat si ozbiljan? Buffona više ne smatram jednih od najboljih ali je sigurno bolji od vašeg golmana.Denno je napisao/la:Hvala, al ajmo realno, ni Buffon više nije na nivou kao nekad, tu je sa MDS-om , odbrana očajna i kod jednih i kod drugih, u veznom redu jaki i jednui i drugiNaprijed imate strašnoig Carlitosa, dok mi uopšte golgetera nemamo, vaša prednost je što ste uigraniji također, al ovo koliko smo mi jaki je dovoljno da vodimo trku do proljeća.
Allegri je gospodin!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma ima jasta, jbg tom logikom i Dinamo Zagreb ima mocne stopere...nego u ligi su napadaci ko q pa se primi malo golova, plus vezni red strasno puno pomaze i radi defanzivno..mi vecinu napada protivnika i zaustavimo prije nego sto dodju do stopera..gojzerica je napisao/la:ekipa koja je primila 5 golova iz 13 utakmica nema tanke štopere.
ali kad posmatras individualne ucinke stopera, pa jucer su protiv je.enih Amaurija i Kvaljarele izgubili metar vazdusnih duela..Amauri se naspustao lopti..da ne govorim koliko ih izgube u LP, gdje nas svaka ekipa nadskace i svaki napadac gradi i prima lopte kraj nasih stopera.
Pa vadi i MDS svašta kao i Buffon, a desi mu se kiks i kao Buffonu, ja msm da su sad trenutno tu negdje, šta ja mogu ako se ne slažete oko tog, jbg. Sad da ne bude da hejtam nešto, zna se da je Buffon #1 svih vremena.
embrace the chaos
Kvalitet i forma su različite stvari. Meni se MDS nikada nije sviđao i Romi apsolutno treba bolji golman.
Allegri je gospodin!
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Ma nama su veci problem bekovi nego stoperi, kakvi god da su dobri su, bolji nego precijenjeni davidi luizi od 60mill ili neki barselonini..ultrasstyle_tz je napisao/la:ma ima jasta, jbg tom logikom i Dinamo Zagreb ima mocne stopere...nego u ligi su napadaci ko q pa se primi malo golova, plus vezni red strasno puno pomaze i radi defanzivno..mi vecinu napada protivnika i zaustavimo prije nego sto dodju do stopera..gojzerica je napisao/la:ekipa koja je primila 5 golova iz 13 utakmica nema tanke štopere.
ali kad posmatras individualne ucinke stopera, pa jucer su protiv je.enih Amaurija i Kvaljarele izgubili metar vazdusnih duela..Amauri se naspustao lopti..da ne govorim koliko ih izgube u LP, gdje nas svaka ekipa nadskace i svaki napadac gradi i prima lopte kraj nasih stopera.
Kada ne bi stoperi morali da zatvaraju sve rupe od brkova ili da organizuju napade bili bi dosta bolji..dovedi ti ricarda rodrigueza lijevo pa cu te ja pitati kako ce nam odbrana izgledati.
#ALLEGRIOUT
Ne znam po čemu ti smatraš da je MDS dobar golman (ili da je u nekoj formi) i da je on nešto spasio mnogo Romu, ja sam gledao mnogo utakmica Rome i često je on bio glavni krivac za primljene golove, a da ne pričamo u LP gdje je bio kriv za više golova protiv Bayerna, pa ovaj protiv CSKA. Ovo je nevezano za raspravu Buffon-MDS jer mi to i nema smisla. Romi treba mnogo bolji golman!Denno je napisao/la:Pa vadi i MDS svašta kao i Buffon, a desi mu se kiks i kao Buffonu, ja msm da su sad trenutno tu negdje, šta ja mogu ako se ne slažete oko tog, jbg. Sad da ne bude da hejtam nešto, zna se da je Buffon #1 svih vremena.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma dobar je Asamoa , nije vrhunski bek (jer realno uopce nije bek), ali ja ne vidim puno igraca koje bi mi mogli realno dovesti a da bi pruzali vise nego sto on pruza na beku...Evra s druge strane je propao, za njega je i Padoin upgrade...
dok stoperi imaju izrazen problem sa brzinom i posebno skok igrom sto se manifestuje u evropi iz godine u godinu..direktni krivac za ispadanje prosle godine je njihova nemoc u skok igri protiv Galate, a sad ih je i jedan Rozenberg nadskako jbt.. i ja sam mislio prve godine sa Konteom, pa i druge da imamo strasnu odbranu, ali treba biti objektivan..jedina prava klasa ondje je Barza, dok Kijelini i Bonuci su samo prosjecni stoperi na najvisem nivou, svaki sa dosta mana
dok stoperi imaju izrazen problem sa brzinom i posebno skok igrom sto se manifestuje u evropi iz godine u godinu..direktni krivac za ispadanje prosle godine je njihova nemoc u skok igri protiv Galate, a sad ih je i jedan Rozenberg nadskako jbt.. i ja sam mislio prve godine sa Konteom, pa i druge da imamo strasnu odbranu, ali treba biti objektivan..jedina prava klasa ondje je Barza, dok Kijelini i Bonuci su samo prosjecni stoperi na najvisem nivou, svaki sa dosta mana
Pa sigurno da treba bolji golman, bekovi, napadac...Al koliko para toliko muzike. Za trenutne ciljeve je MDS dobar. Napravi kiks, ima loše ispucavanje, al evo baš zadnje 3 utakmice, napravio je kiks protiv CSKA, al na istoj utakmici je imao odličnu odbranu, protiv Atalante isto nas je izvadio kad se utakmica lomila, sinoc je isto imao jednu dobru odbranu. Na startu sezone je bio mačka i sve je vadio, valjda opet uđe u ritam.Padovan je napisao/la:Ne znam po čemu ti smatraš da je MDS dobar golman (ili da je u nekoj formi) i da je on nešto spasio mnogo Romu, ja sam gledao mnogo utakmica Rome i često je on bio glavni krivac za primljene golove, a da ne pričamo u LP gdje je bio kriv za više golova protiv Bayerna, pa ovaj protiv CSKA. Ovo je nevezano za raspravu Buffon-MDS jer mi to i nema smisla. Romi treba mnogo bolji golman!Denno je napisao/la:Pa vadi i MDS svašta kao i Buffon, a desi mu se kiks i kao Buffonu, ja msm da su sad trenutno tu negdje, šta ja mogu ako se ne slažete oko tog, jbg. Sad da ne bude da hejtam nešto, zna se da je Buffon #1 svih vremena.
embrace the chaos
A ispred tih stopera Pogba i Vidal. Mislim da je do Bonucija.gojzerica je napisao/la:ekipa koja je primila 5 golova iz 13 utakmica nema tanke štopere.
Ocito da na bolje niste navikli pa vam je utakmica protiv Torina juce bila odlicna. Zahvalite Bogu sto ste im ona dva hadalja prodali u napad. Iole ozbiljniji napad i drugacije bi pricali o vashoj odbrani danas.
Amar Osim selektor BiH
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Utakmica protiv torina nam je bila najgora u sezoni pa smo opet dobili..a inter kad odigra solidno prodje sa 4 gola u mrezi..
To je razlika izmedju vas i nas..
#ALLEGRIOUT
JuventinoVero je napisao/la:Utakmica protiv torina nam je bila najgora u sezoni pa smo opet dobili..a inter kad odigra solidno prodje sa 4 gola u mrezi..
Ebi ga, nemamo Bonucija. Ponavljam, zahvali Amauriju i Quagli, ljudi odigrali navijacki.
Amar Osim selektor BiH
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Naravno..zato imate jedinog WC stopera u ligi Vidica i Ranocchiu, prosle sezone najboljeg stopera talijanske lige u prva dva ipo kola.
-17
-17
#ALLEGRIOUT
Al nemamo jednog Morattu.JuventinoVero je napisao/la:Naravno..zato imate jedinog WC stopera u ligi Vidica i Ranocchiu, prosle sezone najboljeg stopera talijanske lige u prva dva ipo kola.
Amar Osim selektor BiH
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Imate milijardera Psy-a koji ce vam dovesti messija.
Zadnja izmjena: JuventinoVero, dana/u 01 dec 2014, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
#ALLEGRIOUT
Vi ni na nafaku ne možete Parmi dat 7 golovaBeppe je napisao/la:JuventinoVero je napisao/la:Ima sve ali da igra u holandskoj ili belgijskoj ligi..u italiji protiv juventusa niko nema sanse.![]()
Koja prepotentnost.
Nemoj da si smijesan, ekipa nafaka, gledao sam vas protiv Torina, a precesto vam se ovakve pobjede desavaju.Malo sudija malo sreca i eto vas.Ne moze tako u nedogled.Nidje igre, nidje nista.
Vidjet cemo.
Ovo gore stavljanje Buffona i De Santisa u istu recenicu, plus "tu su negdje" hahahahah
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Dobro je sad je smjesnije. Bice aBd.JuventinoVero je napisao/la:Imate milijardera Psy-a koji ce vam dovesti messija.
@svakomloncupoklopac
Ista stvar sa vama i Rasuolom!
Amar Osim selektor BiH
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.