Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Je li ono jucer bi 25 ili 26 pobjeda zaredom kod kuce? 
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- Burberry46
- Kontakt:
Fakat sto je Vidal odustao od starta, kod gola Torina, a Evra gleda i pokusava stici
, jest da sam se tad iznervirao ali sad kad smo pobjedili, fakat smijesna situacija 
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
1st december 1996
Gigi saves his first penalty in Serie A to Bierhoff at 35' of Udinese-Parma

Gigi saves his first penalty in Serie A to Bierhoff at 35' of Udinese-Parma
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
@Burberry
Zato što je išao pokriti sredinu ukoliko ovaj centrira, a Chiellini je čekao do zadnjeg trenutka da zatvori.
Kad iz ove pozicije gledaš naravno da je trebao napraviti prekršaj i dobiti žuti, ali ko je mogao znati da će ovaj na kraju od stativu pogoditi gol?
Vidal je po meni rezonski reagovao u onoj situaciji.
Zato što je išao pokriti sredinu ukoliko ovaj centrira, a Chiellini je čekao do zadnjeg trenutka da zatvori.
Kad iz ove pozicije gledaš naravno da je trebao napraviti prekršaj i dobiti žuti, ali ko je mogao znati da će ovaj na kraju od stativu pogoditi gol?
- akisarajevo92
- Kontakt:
Na kraju preprosle sezone smo igrali 1-1 sa Cagliarijem na Areni, i to je bio zadnji kiks na nasem stadionu, a prosle smo imali 19/19 kuci, i sad 6/6, znaci 25 pobjeda zaredom kuci u Seriji A.Denno je napisao/la:Komentator na Areni reče 25.
A kad smo kod komentatora AS, ono sto me nasmijalo je kad je komentator na mecu Roma - Inter rekao "Do prije 3-4 godine, ovo je bio neupitno najveci derbi u Italiji."
Don't believe the hype.
-
gojzerica
- Kontakt:
ja sam mislio da neće imati snage za šut, a on je opali baš
Šteta za onaj poraz od Sampe taj niz bi bio mnogo veći. Zanimljivo da slijedeće dvije utakmice igramo protiv Sampe i Intera, protiv dvije ekipe koje su nas jedino uspjele poraziti na Areni iz Serije A (i Bayern u LP). Znači ako preživimo ovdje dvije bez poraza biće to 50+ pobjeda

- 10DelPiero
- Kontakt:
Ondje je gresku napravio Chiellini jer nije na vrijeme izasao i dobro zatvorio ali problem l. beka nije mogao bolje da ispliva na povrsinu i napokon dokaze Agnelliu i Marotti da stari istroseni igraci nece vise prolazit ni u ligi.Stranac je napisao/la:@Burberry
Alessandro Del Piero !
Di Marzio je potvrdio da je Tomas Pochettino u Italiji i da će potpisati ugovor te se vratiti u Argentinu.
U januaru opet dolazi i najvjerovatnije je da će ga Juve posuditi Sassuolou.
U januaru opet dolazi i najvjerovatnije je da će ga Juve posuditi Sassuolou.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Pa sigurno igrački da i je bio, kao što je sad Juve- Roma, najveći bi bio Juve - Milan, kad bi se Milan vratio.akisarajevo92 je napisao/la:Na kraju preprosle sezone smo igrali 1-1 sa Cagliarijem na Areni, i to je bio zadnji kiks na nasem stadionu, a prosle smo imali 19/19 kuci, i sad 6/6, znaci 25 pobjeda zaredom kuci u Seriji A.Denno je napisao/la:Komentator na Areni reče 25.
A kad smo kod komentatora AS, ono sto me nasmijalo je kad je komentator na mecu Roma - Inter rekao "Do prije 3-4 godine, ovo je bio neupitno najveci derbi u Italiji."
embrace the chaos
Sad odgledao reprizu drugog poluvremena, pa ono je smiješan drugi žuti za Lichsteinera veliko pitanje da li je i bilo kontakta, očigledno simuliranje i pokaza drugi žuti, ali Licht je bio i previše nervozan (zbog prigovora žuti, još nekoliko puta pričao sa sudijama) i možda ga je Orsato samo čekao da nešto uradi.
Naravno Juve ponovo dobio utakmici u kojoj je bio oštećen i to se zaboravi (mislim da to niko i nije spomenuo u štampi), a kad bude obrnuto biće romana i naslovnica
Naravno Juve ponovo dobio utakmici u kojoj je bio oštećen i to se zaboravi (mislim da to niko i nije spomenuo u štampi), a kad bude obrnuto biće romana i naslovnica
- IlCapitano
- Kontakt:
Meni taj drugi žuti nije toliko ni kritičan koliko me iznerviralo što nije dao drugi žuti Gliku kad je polomio Teveza kod poništenog gola. 
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- IlCapitano
- Kontakt:
Kazu Allegri hoce Cristantea da vrati u Italiju. On mu je dao priliku da debitira dok je bio u Milanu i vidi ga kao zamjenu za Pirla.
Re: AW: Juventus F.C.
Bas me interesuje ko je ovaj deckoIlCapitano je napisao/la:Kazu Allegri hoce Cristantea da vrati u Italiju. On mu je dao priliku da debitira dok je bio u Milanu i vidi ga kao zamjenu za Pirla.
Sa mooooog!
Allegri je gospodin!
- IlCapitano
- Kontakt:
SKY javlja da i Romulo mora na operaciju i da će izbivati 3 mjeseca.
DiMarzio kaže da smo ponudili Portu 10 miliona + 2 bonusa za Danila pošto pregovori sa Lichtom ne napreduju. Vjerovatno Beppe samo vrši mali pritisak na Lichta da produži što prije.
DiMarzio kaže da smo ponudili Portu 10 miliona + 2 bonusa za Danila pošto pregovori sa Lichtom ne napreduju. Vjerovatno Beppe samo vrši mali pritisak na Lichta da produži što prije.
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Stvarno nemamo srece sa tim desnim bekovima, prvo islu sjebe povreda sad i romula..
#ALLEGRIOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.