Sve je u odvraćanju pozornosti, a čovjek majstor u tome. Ovo je samo jedan showLillard je napisao/la:@topnice
Lik na tom videu koristi 2 cipa...
Zna odvratit pozornost, ali ipak.
Toplo preporučujem emisiju brain games kome nije mrsko
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Sve je u odvraćanju pozornosti, a čovjek majstor u tome. Ovo je samo jedan showLillard je napisao/la:@topnice
Lik na tom videu koristi 2 cipa...
Zna odvratit pozornost, ali ipak.
shzna je napisao/la:Ma Robins je objasnio to sve fino, čak sam i ja naučio kako skinuti ovaj sat![]()
Ali ima još trikova, koji mi nikako nisu jasni, a ne mislim da imaju veze sa odvraćanjem pažnje.. Da nemaš negdje sve epizode Brain Gamesa, jel i dalje ta emisija aktivna, i kojim danima se emituje?
Pa misija Apollo je vjerovatno lažirana. Tačnije, ono što je pušteno u javnost je lažirano..Carli je napisao/la:Ne vjerujem da je iko bio na mjesecu. Kakve p i č k e materine i Ameri. Lažu bre!
buducnost je ispod ne iznad...Otelo je napisao/la:A i to sletanje na Mjesec ima vise rupa nego svicarski sir. Ali eto, vjerujem da smo otisli samo zato sto danas ne idemo![]()
Svemir je jedina buducnost koju imamo. Zemlju smo syebali
Moguce no ne vjerujem da ce to biti pristupacno sirim narodnim masama dok mi Firefly ostavlja nadu za "vise" sutra.DANTES je napisao/la:buducnost je ispod ne iznad...Otelo je napisao/la:A i to sletanje na Mjesec ima vise rupa nego svicarski sir. Ali eto, vjerujem da smo otisli samo zato sto danas ne idemo![]()
okeani
meni se ne svidja buducnost Firefly.... previse lici na danasnji balkanOtelo je napisao/la:Moguce no ne vjerujem da ce to biti pristupacno sirim narodnim masama dok mi Firefly ostavlja nadu za "vise" sutra.DANTES je napisao/la:buducnost je ispod ne iznad...Otelo je napisao/la:A i to sletanje na Mjesec ima vise rupa nego svicarski sir. Ali eto, vjerujem da smo otisli samo zato sto danas ne idemo![]()
okeani
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ljevak, Marsal, trunks1946 i 16 gostiju.