Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: Koga nakon Sušića?
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
-
SjeverniVjetar
I Baka i Hadzibegic su vec vodili reprezentaciji i nisu se proslavili, logicno bi bilo dati posao nekom novom , tim prije sto je Bazdarevicev CV bolji nego obojice. Pa sto ne i Osim, mozda nije dokazao da zna ali nije dokazao ni da ne zna, za razliku od mnogih koji se nude.
bordobijeli je napisao/la:ovdje na forumu ni sami ne znate sta hocete , da vam je disciplinu a da je i patriota ,vrhunski trener ,da radi za male pare i bar da prodje grupu na SP ILI EP . realno treba saglredati stvari i dati sansu bazdarevicu ,osimu ,hadzibegicu ili sliskovicu dati im punu podrsku i probati nesto napraviti .
Po meni ne treba da bude patriota, cak sta vise, ali treba da ima barem osnovne zelje i ambicije za uspjeh. Ciro npr, koliki god bio ili nebio strucnjak, nije bio ni “p” od patriote pa je itekako znao da napuca atmosferu i da igracima zara za borbu. Kao sto rece DragonGirl netreba nam neko kome ce prvi zadatak biti dici bijelu zastavu i raditi preko k…ca jer nije mogao dobiti neki po njemu ljepsi posao.
-
SjeverniVjetar
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Voli te tvoje Sarajevo.
Ima iskustva sa reprezentacijama i definitivno je najbolji izbor.
Od preostalih kandidata definitivno najbolja opcija. Ali ako dodje Rajevac, Borce Sredojevic gubi Dejtonom garantovano mjestoMozambik je napisao/la:Milovan Rajevac je trebao igrati polufinale SP sa Ganom![]()
Ima iskustva sa reprezentacijama i definitivno je najbolji izbor.
Sa Rajevcem dolazi i aprilski paketbulbasor je napisao/la:Od preostalih kandidata definitivno najbolja opcija. Ali ako dodje Rajevac, Borce Sredojevic gubi Dejtonom garantovano mjestoMozambik je napisao/la:Milovan Rajevac je trebao igrati polufinale SP sa Ganom![]()
Ima iskustva sa reprezentacijama i definitivno je najbolji izbor.![]()
![]()
samoposmatram je napisao/la:Ko vam je kriv kad nema te pojma ko je Okuka.

Baka-Rajevac, po meni neko od njih dvojice, moja želja i smatram da su to najbolje opcije
Pa Safetu smo sve 'ebavali zbog talova s igračima i menadžerskim agencijama, nepotizma, a sada da nam dođe Slišković koji je isto radio (Jakirevič, Bayano, Bošnjak, Kerkez, Mulina...), Rahimiću je htio naplatiti poziv u reprezentaciju, te je ovaj ignorisao poslije istu sve do odlaska Bake (ovo znam pouzdano i smijem ti se svim zakleti). I sada da nam opet dođe, kockar, pijanica, taldžija, te neko ko podsjeća na onaj mračni period iz ere Pašalića, Ušanovića i sličnih.soccerfan je napisao/la:Od svih ovih preostalih kandidata, ja sam za Baku. Par puta je gostovao na Face-u dok je repka igrala prosle kvale, i sve greske koje smo i mi laici vidjeli koje je Safet pravio formacijski, i on ih je vidio i izjavio na TV-u. Imam osjecaj da bi mogao nesto napraviti. U njega bi imao povjerenja. Nakon njega Mesa. A Hadzibegica i Amara (iako sam navijac Zelje) u reoki ja nebi pozelio. Ovaj prvi se ni sam ne sjeca kad je imao ozbiljan trenerski angazman, a ovaj drugi mi jednostavno ne ulijeva nikakvo povjerenje. Rajevac- ja covjeka fakat nisam pratio dovoljno da bi donio neki sud o njemu, ali po komentarima pojedinaca sa foruma, mozda nebi bio los.
Definitivno NE!!!
Ovo Baku nikad nije sprijecavalo kad je bio fudbaler. Znao je da trgne 3 pive prije tekme i onda uvali gol iz korneravoltron30 je napisao/la:Pa Safetu smo sve 'ebavali zbog talova s igračima i menadžerskim agencijama, nepotizma, a sada da nam dođe Slišković koji je isto radio (Jakirevič, Bayano, Bošnjak, Kerkez, Mulina...), Rahimiću je htio naplatiti poziv u reprezentaciju, te je ovaj ignorisao poslije istu sve do odlaska Bake (ovo znam pouzdano i smijem ti se svim zakleti). I sada da nam opet dođe, kockar, pijanica, taldžija, te neko ko podsjeća na onaj mračni period iz ere Pašalića, Ušanovića i sličnih.soccerfan je napisao/la:Od svih ovih preostalih kandidata, ja sam za Baku. Par puta je gostovao na Face-u dok je repka igrala prosle kvale, i sve greske koje smo i mi laici vidjeli koje je Safet pravio formacijski, i on ih je vidio i izjavio na TV-u. Imam osjecaj da bi mogao nesto napraviti. U njega bi imao povjerenja. Nakon njega Mesa. A Hadzibegica i Amara (iako sam navijac Zelje) u reoki ja nebi pozelio. Ovaj prvi se ni sam ne sjeca kad je imao ozbiljan trenerski angazman, a ovaj drugi mi jednostavno ne ulijeva nikakvo povjerenje. Rajevac- ja covjeka fakat nisam pratio dovoljno da bi donio neki sud o njemu, ali po komentarima pojedinaca sa foruma, mozda nebi bio los.
Definitivno NE!!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
SjeverniVjetar
Baka bi bio fula nad fulama, vratili bi se u vrijeme Pasalica.
@voltron30
Nisam procitao tvoj mail, isto mislimo.
Alucard je napisao/la:samoposmatram je napisao/la:Ko vam je kriv kad nema te pojma ko je Okuka.
-ako dobijemo bicemo drugi i idemo direktno
-ako igramo nerjeseno bicemo cetvrti i ne idemo
-nema opcije baraza
to je jedini selektor koji nas je mogao 2x odvesti direktno a ni jednom u baraz...zasto mislimo da bi treci put bilo drugacije?
nema sanse - dobro prica, fino analizira, al kad popije i autoritet redovno izmakne kotroli uz par ubacivanja anonimusa u kljucnoj tekmi - nema sanse da dobijemo!
beograd i jakirevic su za mene dovoljno dobra opomena da nikad ne sjedne na klupu!
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, alemsa, AzRimiRzA, Barcod, bavariapivo, Beduin, Bing [Bot], Blackwargreymon, Bordo10, Brazzzoo123, Brix, bvsic, CAGarfia, CHR, Confiance, COYGBiH, CudanLik, DjaniTarik, edin139, feniksptica, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Hajdeee, HariTz, harko35, HeraklitMracni, Imamkarbarum, inzomni, Jabroni, JayCatwright, Kajkutenjoyer, Kapetan, karajlo, labostarmomosa, lakilone, LenyYoro15, MaroonBjelave, Micron, MiranGlasnic, moreno123, MostarNeretva, nmkdak1ng, PapakIzSa, Paromlinac, Proximic, Romagnoli13, Sheyi, signalidunapark, soccerfan, StevieG8, Tihi, TofiTofita, unavita, Vaya, Venom, VensanKasel, Wilshere10, Zglavkar, zicer, zikerrz21 i 411 gostiju.