Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

drop
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la drop » 23 mar 2010, 17:22

Adinjo je napisao/la:E cuj Inter se nudi da ga ostali stignu ili cak prestignu. Eh, puste rane, da on moze pobjediti, i opet otici na +5-6 odma bi svi potpisali, Moratti prvi. Nego ocito je da su pali u formi, umor je ucino svoje borba na dva fronta, nimalo nije lako, i mogla bi biti kobna na kraju.
Pardon , Inter vodi borbu na tri fronta i za sada vrlo uspješno...u kupu i dalje gura,u prvenstvu je još prvi a i u LP je 1/4 finalu.
Nudi se vec 5-6 kola da ih neko stigne ali nema niko snage za to ocigledno , to se tako kaže...igranje na 3 fronta oduzima im svježinu što je i razumljivo.
Ono što mi nije razumljivo je kako ih Milan ili neko drugi jednostavno ne može sustici pa i preteci iako igraju na samo jednom frontu tj.u Seriji A...dakle,totalno su rastereceni po tom pitanju i opet ne mogu da uzmu poklone koje im Inter redovno ostavlja.
Pa kako to objasniti??'
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 23 mar 2010, 17:34

nevjernik je napisao/la:
drug, valjda vidis da imamo tri utakmice manje :D
pa jestel prvi :lol: :lol:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 23 mar 2010, 17:36

L'Avvocato je napisao/la:hahahahahaa kakva ba dominacija hahahahahahaa jbt sto me nasmija lik :lol: :lol: :lol:

Mislio momak da to niko ne prati :mrgreen:

niste prvi ni u svom sektoru ... http://www.lega-calcio.it//it/Primavera ... ifica.page
4:1 nije dominacija? Ti se salis...

Cuj ja mislio nitko to ne prati... :lol: Tri utakmice manje ti momci imaju, a prvu momcad na tablici (trenutacno), uniste u medjusobnom odnosu.

A i to samo sve usput spomenuto, kako sam vec bio na temi, stranici, a tice se Italije.
No, sad kad vec se nakacite na to :

Primavera, vec objasnjeno, ali evo jos jednom :

1. Milan 45
2. INTERNAZIONALE 41 (-3 utakmice, Milan - Inter 1:4 zadnja utakmica)
3. Atalanta 41

Allievi Nazionali :

1. INTERNAZIONALE 63
2. Milan 56
3. Atalanta 52

Allievi Regionali :

1. INTERNAZIONALE 67
2. Milan 61
3. Atalanta 58

Giovanissimi Nazionali :

1. INTERNAZIONALE 57
2. Milan 56
3. Atalanta 54

Giovanissimi Regionali :

1. INTERNAZIONALE 43
2. Milan 39
3. Monza 34

Giovanissimi Regionali B :

1. INTERNAZIONALE 46
2. Milan 39
3. Monza 32

Dominacija mora da ima neko drugo znacenje danas od onog kojeg sam ja ucio u skoli ako je stanje ovakvo kakvo jest u datom momentu gdje se natjecu Interovi omladinci.
...Život za Široki...

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 23 mar 2010, 17:51

ŠB_Fidelis je napisao/la:
4:1 nije dominacija? Ti se salis...

Cuj ja mislio nitko to ne prati... :lol: Tri utakmice manje ti momci imaju, a prvu momcad na tablici (trenutacno), uniste u medjusobnom odnosu.

A i to samo sve usput spomenuto, kako sam vec bio na temi, stranici, a tice se Italije.
No, sad kad vec se nakacite na to :

Primavera, vec objasnjeno, ali evo jos jednom :

1. Milan 45
2. INTERNAZIONALE 41 (-3 utakmice, Milan - Inter 1:4 zadnja utakmica)
3. Atalanta 41

Allievi Nazionali :

1. INTERNAZIONALE 63
2. Milan 56
3. Atalanta 52

Allievi Regionali :

1. INTERNAZIONALE 67
2. Milan 61
3. Atalanta 58

Giovanissimi Nazionali :

1. INTERNAZIONALE 57
2. Milan 56
3. Atalanta 54

Giovanissimi Regionali :

1. INTERNAZIONALE 43
2. Milan 39
3. Monza 34

Giovanissimi Regionali B :

1. INTERNAZIONALE 46
2. Milan 39
3. Monza 32

Dominacija mora da ima neko drugo znacenje danas od onog kojeg sam ja ucio u skoli ako je stanje ovakvo kakvo jest u datom momentu gdje se natjecu Interovi omladinci.
Druze to okaci macku o rep ...

to su odvojeni sektori tako da se ne moze govoriti o dominaciji jer se tek na kraju regionalnih sektora igra play off za drzavne prvake ... kad tu budete najbolji (a niste) pricaj o dominaciji koliko hoces ;)

u svim tim sketorima jedini pravi konkurent je Milan ... nes ti dominacije :roll:
★★★

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 23 mar 2010, 18:44

samo pogledajte timove iz naseg sektora i ostalih..

jbte pa niko nam nije ni blizu sto se tice Primavere..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 23 mar 2010, 18:56

daffy je napisao/la:samo pogledajte timove iz naseg sektora i ostalih..

jbte pa niko nam nije ni blizu sto se tice Primavere..
zadnja dva viareggia smo osvojili i to u konkurenciji rome, lazia, intera, milana, fiorentina, sampe, palerma itd.

a ovaj ''dominantni'' inter ni do polufinala nije doguro
★★★

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 23 mar 2010, 19:25

nisu ga nikad ni osvojili.. a mi od 2003 godine ne znamo kako je zavrsiti sezonu bez Viareggio Kupa :mrgreen:
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 mar 2010, 21:33

A sad realno ko je najjaci u mladjim kategorijama posto ih ne pratim toliko cesto,ali mi se cini da Palermo ima veoma jaku omladinsku skolu posto sam ih pogledao nekoliko puta prosle sezone.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 23 mar 2010, 22:42

JUVENTUSova primavera je najbolja a ove ostale kategorije mislim da je inter u vecini..nisam siguran znam samo za primaveru..ovo ostalo nek neko drugi kaze :D
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 24 mar 2010, 22:39

bologna gotova, idemo dalje . . .
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 24 mar 2010, 22:50

Katanija nakon juvea i intera, skinula skalp još jednoj ekipi iz Lige šampiona, Fiorentini. Svaka čast i kapa dole za Mihajlovića. Roma očekivano dobila u Bolonji golovima risea i "životinje", inter očekivano laganih 3:0 protiv livorna na meazzi, milan ga primio u 90´ u parmi, bojinov strijelac i vrlo vjerovatno ništa od titule. Lacio se polako budi, sigurna pobjeda u Rimu protiv Siene 2:0 (Lichsteiner i Cruz), Udineze-Chievo 0:0, Genova kući spasila bod u zadnjoj minuti protiv palerma za 2:2, Atalanta iskoristila lošu formu Cagliarija i pobijedila kući 3:1 i Bari-Samdoria 2:1.

1 Internazionale 63
2 Roma 59
3 Milan 59
4 Palermo 48
5 Sampdoria 47
6 Juventus 45
7 Genoa 43
8 Napoli 42
9 Bari 42
10 Fiorentina 41
11 Parma 41
12 Cagliari 39
13 Chievo 37
14 Catania 35
15 Bologna 35
16 Lazio 32
17 Udinese 32
18 Atalanta 28
19 Siena 25
20 Livorno 24
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 24 mar 2010, 23:00

jebote ovom Milanu da ko da pehar u ruke oni bi ga ispustili ,isto kao sa Juventusom,da im ko da 4 mjesto oni ga ne bi znali zadrzat,al ne bitno,nek je nama italijanska liga "cista" i ovako jaka :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 24 mar 2010, 23:02

Odlicn izdanje Rome,taman onoliko kliko him je trebalo za pobijedu,odlican partija cijele ekipe!!!...U sobotu ima da bude paklene protiv Intera...ima da bude Olimpico pun ja mislim jedno 3h prije pocetka meca :D !!!!!!

Milan izgubio to je odlicno sad smo na 2 mjestu...!!!!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 24 mar 2010, 23:11

Google je napisao/la:Odlicn izdanje Rome,taman onoliko kliko him je trebalo za pobijedu,odlican partija cijele ekipe!!!...U sobotu ima da bude paklene protiv Intera...ima da bude Olimpico pun ja mislim jedno 3h prije pocetka meca :D !!!!!!

Milan izgubio to je odlicno sad smo na 2 mjestu...!!!!
Takvu vrstu utakmice kakva ce biti u subotu mi nismo dobili ima garant 10 godina. supervazna tekma, jak protivnik, stadion gori i slicno. Ja bi bio zadovoljan i bodom, al onda sve do kraja dobiti i nadat se cudu
nema potpisa

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 24 mar 2010, 23:24

Inter je kreno...sto je gubio gubio je od sad pa ubuduce samo pobjede :D vi sto sanjate o prvom mjestu:BUĐENJE! 8-)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 25 mar 2010, 11:12

Drago mi je što je Roma na drugom mjestu i nadam se da će tamo ostat... i da, očekujem pobjedu Napolia i da Juve ne ode ni u LP :) :D
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 mar 2010, 15:45

GunnerS je napisao/la:Drago mi je što je Roma na drugom mjestu i nadam se da će tamo ostat... i da, očekujem pobjedu Napolia i da Juve ne ode ni u LP :) :D
pa sad..nije bas da zavisi od juventusa hoce li otic..iako budemo 4. vjerovatno talijani gube predstavnika...tako da...vjerovali ili ne...Lp bez juventusa bi ipak mogla da se igra :( :(

veceras opet desetkovani nekim povredama i izostancima...naravno to je ocekivano svaku utakmicu :| :| ...al mislim da cemo sigurno pobjedit iako nemam bas razlog da budem optimistican al eto...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 25 mar 2010, 15:48

Niste zaslužili ove sezone da igrate LP tako da... Izvinite al tako je...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 mar 2010, 15:58

pa na kraju ce tabela pokazat ipak..8 kola ima..tj. 9 za nas sa vecerasnjom utakmicom,ako dobijemo izjednacicemo se sa palermom koji je sinoc primio gol u 98 minuti iz penala :roll: :roll: ...al ta 4. pozicija nije garant da cemo igrat nazalost...ne mogu ni pomislit da necemo igrat Lp..al eto...neka realnost je ...vrlo tesko....moracu provjerit sta je potrebno talijanima da urade pa da zadrza to 4. mjesto....tj od intera zavisimo a ako je cijena da inter osvoji Lp...neka hvala..igracemo za dvije godine radije ;)

Inter vaffan culo ;) ;) ...dobro je igro livorno sinoc jbg..bar onih pola sata imali su 2-3 odlicne sanse al eto..kasnije je inter to kaznio

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 25 mar 2010, 16:13

Napoli-Juve X :D 99%

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 5 gostiju.