FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ziviniceMetropola
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ziviniceMetropola » 01 dec 2014, 20:37

tuzlak1987 je napisao/la: Sta se ima covjek javljat, rekao vas milion puta da ne palite baklje vi se opet pravite pametni...

Bar nije nikad isao na stetu klubu, ako ode ima puno pravo i odlazi cistog obraza.
Ko "mi" :?: I ja sam svoje misljenje rekao za baklje i ne mislim se poistovjecivati ni s kim ;)
A bil bilo lijepo da se zna jel ziv, zdrav, prav .. Da li misli o Slobodi, da li jos uvijek ima ikakve namjere s Slobodom, kako mu je prijatelj i radni kolega Ruud Van Nistelrooij :?: I medije pljujem sto niko ne zna kontaktirati, ili cemo @dadu moliti da nam nabavi broj, pa svako po marku i da ga nazovemo, ili ipak skajp da nabavimo od covjeka :mrgreen: da mu cesitam 95 godina RSD-a, Bozic, Novu Godinu :lol:

A ozbiljno, mislim da nije uredu da se skriva. Makar ko Vaha nek nam da nadu pa nas od*ebe ili nas uzme pod svoje (sto bi i htio najvise, kao i vecina ;) )

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 01 dec 2014, 20:40

ziviniceMetropola je napisao/la:Zapeli ste za Azmira a lika nigdje nema, pokupio se, otiso u Ameriku, tuki ga boli za Slobodom, cestitao nije 95 godina klubu, pojavio se nije ni u jednom mediju, a ni mediji se mozda njemu nisu obratili (kolko su profesionalni :facepalm: ) da se vidi sta je s tim covjekom, il ga uopste nista ne zanima dok ne dodje u Tz, hocu ga qrac cekat do januara-februara pa da se odjednom pojavi i kaze "nemam podrsku ni od koga, necu da vodim Slobodu" .. Gubim nadu za svime sto je uradio, a sve sto pricate su rekla/kazala ;) .. Iskreno ne mozes ni jednu cut u gradu za klub, ni za igrace, sve mrtvo, a treba i ovaj forum zatvorit do januara, nema se sta pisat osim gluposti i istih prica koje se vrte vec pola godine :cool:

Ne znam, volio bih kad bi neko pokusao neku "pametnu" napisati i provjerenu :!:
Javlja se čovjek kome je potrebno, ti nisi na toj listi :mrgreen:
Tuki ga zaboli za Slobodom ba, zato svoj keš davao ee bratimljeni moj :urnebes: de preuredi post, nek ljudi barem misle da si sarkastičan :urnebes:

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 01 dec 2014, 20:41

ultrasstyle_tz je napisao/la:pa dobro, jos jedna u nizu navijackih pobjeda, to bi znacilo da je uspjela borba protiv zle uprave koja je zavila Slobodu u crno :mrgreen:
sve su uprave zavile Slobodu u crno...Sjecate li se kad se upiralo da Sica preuzme klub, ko biva Sica je u SDA pa kanton pomoci...Iz svega Sloboda izadze sa jos vecim dugom a Sica sa terenom Proletera...Nije Sloboda cvjecka bila ni u proslom sistemu...Da neistupise hrvati, bili bi davno u 2 ligi...A ako se stadion nije bolji mogao napraviti 80tih godina iluzorno je ocekivati da se sad napravi kad narod nema sta jesti
& $ ?

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 01 dec 2014, 20:53

joj jeste negativni bog te dragi :crazy:
sve sveznalice,trebalo je ovo,sramota ono,kakve torte i picke materine..
jedva cekam da vam se zacepe usta...dok je klub izdisao godinama,grupa ratovala izmedju sebe,nehljebari krali jos vise koristivsi stanje,nidje nikog...ama nidje nikog...samo se zna laprdati sa distance,i govoriti,nema mene na tusnju do boljih vremena..tako je bilo prije 15 godina,tako je i sad..svakom jajetu dlaku nadjete.
papa da nas vodi,nasli bi mu manu..jedva cekam da se zavrsi ova sapunica :pray:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 01 dec 2014, 21:00

ma sve smo to mi sami sebi krivi...nema puno klubova na svijetu kojeg ce do propasti dovesti malogradjanski i mentalitet kasabe vlastitih navijaca...svako ko je bio na tribinama tusnja vise od par puta je mogao primjetiti da bi te tribine o mnogo cemu da odlucuju i da ih se za sve pita, a svi skupa nismo u stanju 2 nacrtane ovce cuvati i pretvoriti u 3 ovce...

nama je uvijek trebalo samo cirkusa tipa Cire i izbacivanja frustracija, a za nesto veliko mi nismo nikad bili sposobni ..zato i jesmo jedini "veliki" klub bez trofeja i do skora klub sa ubjedljuvo najgorim stadionom
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

ziviniceMetropola
Kontakt:

Post Postao/la ziviniceMetropola » 01 dec 2014, 21:03

Coraco je napisao/la:
ziviniceMetropola je napisao/la:Zapeli ste za Azmira a lika nigdje nema, pokupio se, otiso u Ameriku, tuki ga boli za Slobodom, cestitao nije 95 godina klubu, pojavio se nije ni u jednom mediju, a ni mediji se mozda njemu nisu obratili (kolko su profesionalni :facepalm: ) da se vidi sta je s tim covjekom, il ga uopste nista ne zanima dok ne dodje u Tz, hocu ga qrac cekat do januara-februara pa da se odjednom pojavi i kaze "nemam podrsku ni od koga, necu da vodim Slobodu" .. Gubim nadu za svime sto je uradio, a sve sto pricate su rekla/kazala ;) .. Iskreno ne mozes ni jednu cut u gradu za klub, ni za igrace, sve mrtvo, a treba i ovaj forum zatvorit do januara, nema se sta pisat osim gluposti i istih prica koje se vrte vec pola godine :cool:

Javlja se čovjek kome je potrebno, ti nisi na toj listi :mrgreen:
Tuki ga zaboli za Slobodom ba, zato svoj keš davao ee bratimljeni moj :urnebes: de preuredi post, nek ljudi barem misle da si sarkastičan :urnebes:
Prvo, uozbilji se malo ;)
A drugo, on svoj kes nije davao (jest minimalac neki za njega ;) ), i nece ga davati dok se ne usvoji statut .. Nisi upucen u neke stvari ocigledno il si plitak da ne kontas neke stvari.
I sta ja imam ako se on javlja Vugdalicu il nekome trecem? Tebi je uredu da cekas januar, ili bi volio da makar nacujes informacije iz "prve ruke" od covjeka koji je biti ili ne biti za Slobodu?
I pun mi vas je qrac "saljivdzija" koji jedva docekaju da ulete u neku raspravu ili spuste nekome ;) Ovdje samo par ljudi (koje licno poznajem) zasluzuje da udjem u raspravu s njima, vi ostali ste "na baterije navijaci", Ciro vas napravio pa odskora poceli pametovat, e moj Boze :facepalm:

@ultrasstyle, davno sam pisao da smo mi gov*a od naroda i da nikad necemo dozivjeti nista normalno ;) mentalitet nam takav, jednom rijecju .. POGAN
Zadnja izmjena: ziviniceMetropola, dana/u 01 dec 2014, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 01 dec 2014, 21:06

Eto svi pišu gluposti, de pogledaj malo svoj post...
Ne slavi samo FK Sloboda 95 godina, nego čitavo udruženje, šta on treba sad i plaćat gidu jel da se proslave još malo na njegov račun?
Ne pita se niko od nas pa da ga bude briga hoćemol ga čekat il nećemo, i sve što je uradio, hvala mu na svemu, više je uradio za 2 godine nego iko prije za mnogo više vremena. Neće se nama ovdje polagat račun za ono što se uradi. Vjerujem da ga isto ne zanima što neko od nas gubi nadu, jer mi brzo, al stvarno brzo zaboravljamo šta je čovjek sve uradio za nas, tek bi ako ode (ne daj Bože) vidjeli koliko je ovaj čovjek valjao Slobodi i koliko ga trebamo...
U pravu si, ponavlja se jedno te ista priča, i neke stvari treba da se ponavljaju da ne dolazi do ovakvih bespotrebnih izjava.
Izvinjavam se što moja nije ni pametna ni provjerena.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

ziviniceMetropola
Kontakt:

Post Postao/la ziviniceMetropola » 01 dec 2014, 21:10

@wolby92

ja sam samo napisao da bi trebao koju za javnost (pa makar bila i bomba kakva) da kaze .. da se zna dal je iole zagrijan za ovu smijuriju od kluba .. nemam nista protiv covjeka, ali imam svoje misljenje i neki j*ben predosjecaj u vezi svega ovoga

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 dec 2014, 21:26

Ima covjeka i covjek zna za to ..lik kaze da je Muharebagic trebao to da objavi...jedino da mi napravimo interviju sa njim..zna lik za to sve nesikiraj se ..jednostavno radi covjek stvari I ovdje za Slobodu...mada iskreno da kazem ja cu odustat pisat sto se tice azmira I koliko je dobar za nas.
.jednostavno nadam se da ce dignut ruke I pustit nas da se ugasimo...to pokazuje cim je malo stao jer se lik zapitao vrijedi li zbog nas uzimat od svijih usta svije porodice ..mi smo mu dokazali da nismo zasluzili nista pozitivno pa ni mrvu srece..a bili smo barem jednu polusezonu ....Kako god ja cu ovom covjeku biti zahvalan dok je ziv...uveo nas u PL , doveo nam trenera svih trenera, dao nam nadu da ubuducnosti imamo klub kojeg nece niko tuzit lajat o njemu preko novina...vrijeme je da se vratimo u realnost I vratimo taj krug lopova koji zele biti tu zbog omladinske skole
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 02 dec 2014, 14:06, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 01 dec 2014, 21:31

ziviniceMetropola je napisao/la:Prvo, uozbilji se malo ;)
A drugo, on svoj kes nije davao (jest minimalac neki za njega ;) ), i nece ga davati dok se ne usvoji statut .. Nisi upucen u neke stvari ocigledno il si plitak da ne kontas neke stvari.
I sta ja imam ako se on javlja Vugdalicu il nekome trecem? Tebi je uredu da cekas januar, ili bi volio da makar nacujes informacije iz "prve ruke" od covjeka koji je biti ili ne biti za Slobodu?
I pun mi vas je qrac "saljivdzija" koji jedva docekaju da ulete u neku raspravu ili spuste nekome ;) Ovdje samo par ljudi (koje licno poznajem) zasluzuje da udjem u raspravu s njima, vi ostali ste "na baterije navijaci", Ciro vas napravio pa odskora poceli pametovat, e moj Boze :facepalm:
Kako da ti ozbiljno odgovorim kad si navaljao onakvih nebuloza u odgovoru jbt :roll:
Ti sam sebe pobijaš druže moj, prvo kažeš da Husić nije davao svoj keš pa onda da jest al' minimalac, de odluči se. Da je čovjek dao 10, 20, 100 svojih maraka, dao ih je od sebe, i uspijeva održati Slobodu u finansijskom plusu, a mi/navijači ne možemo skupiti pare za pišljivi kartonski semafor, i mi bi da nešto odlučujemo ma daj ba il ne pratiš dešavanja oko kluba redovno il si plitak da skontaš jbg.

Druže ja ti kažem da si bitan čovjek bi se tebi javio :D ovako se javlja Vugdaliću, Ameru, i ostalim bitnim ljudima u klubu, kome više treba da se javi jbt. Jel to on treba snimit jedan klip pa objavit na youtube, da ga vidimo ? :D

Eto vidiš sam sebe koliko si smiješan, spominješ to Ćiro vas napravio, baterije navijači, vrijeđaš svoj klub i očekuješ da te neko shvata za ozbiljno..
Između ostalog, Sloboda je udruženje građana, bujrum do klupskih prostorija o svemu imaš pravo dobiti informacije.

@Salt, ma pojedinci namjerno okreću glavu, ja lijepo postavim pitanje, napišite šta je dobro uradio Husić za Slobodu a šta joj je naštetio, da izvagamo više jel dobar il nije.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 01 dec 2014, 21:40

ajmo svi Slogu gledatiii...Hahahaha...Salt naletih na slike koje si postaviljao prije par godina pravo su me obradovale...Neke su uklonjene ali dosta ih je tu...A i Copka sam pravo volio gledati i sjecam se da mi je pravo zao bilo kad je otisao, cini i se u Dubrovnik a mozda i grijesim podavno je to bilo...Redovan sam tad na treninzima bio kao posmatrac...
& $ ?

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 01 dec 2014, 22:15

ziviniceMetropola je napisao/la:@wolby92

ja sam samo napisao da bi trebao koju za javnost (pa makar bila i bomba kakva) da kaze .. da se zna dal je iole zagrijan za ovu smijuriju od kluba .. nemam nista protiv covjeka, ali imam svoje misljenje i neki j*ben predosjecaj u vezi svega ovoga
cuj,smijuriju od kluba :? :wtf: ...mene kao navijaca Slobode bi bilo sramota ovako nesto napisat al et....ti vazda neka negativa,jbt...sta predlazes onda...da pocnemo navijat za real,psg,mancester
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 01 dec 2014, 22:18

pa et, jbg treba pocet trazit alternativni klub zlu ne trebalo :mrgreen: neki ce za Proleter, neki za Slogu, neki za Solinu, ja kontam za Sarajevo :mrgreen:

salu na stranu, prosli put kad je ovako bilo spavat jbt nisam mogao al sad kad sam vidio koliko smo prodane duse i koliko nas je lako kupiti prestao sam se sikirati..bice ba neki oFK,imat cu i ja dzaba karte :mrgreen:

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 01 dec 2014, 22:22

Pojedinci i prave smijuriju...zar niko nije mogo napisat cestitku juce...pa nije 95 dana kluba,vec 95 godina...sitnice su to koje mnogo znace za nas simpatizere,navijace...
Zlatan Nalić sin tuzlanski

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 01 dec 2014, 22:35

Neki bi izgleda svaki dan 10o minutni izvjestaj o tome sta se radilo taj dan.Daj strpite se malo,pauza tek pocela,nije februar pa da se nisu oglasavali mjesec,dva.
I kako mi je legendarno ovo pljuvanje Vugdalica,tipicni nas mentalitet,samo nek se istrest na nekog,nek je nekom opsovat koju,i nek je pljuvat po nekom,a pojma nemamo ni sta radi(sto ne znaci da ne radi nista!) ni kako mu ide to sto radi.
To sto vas mozda Vugdalic nervira ko komentator ostavite sa strane.
Nad tobom sunce najljepše sja

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 01 dec 2014, 22:41

Kako nije bilo čestitke, za šta služi zvanična stranica kluba :D

Kod: Označi sve

http://fksloboda.ba/vijesti/1516-95-roendan

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 dec 2014, 22:43

Proteklih godina nijedna uprava Slobode nije obiljezila godisnjicu kluba i nije se toliko pricalo,ali kako je Azmir dosao trazi se bilo kakva greska da ga se okrivi..cuj kaze nikakve proslava,torta itd.. aa toga je bilo hvala Bogu proteklih godina,dajte ba ne serite molim vas !

Mozda je covjek trebao poslat para iz Amerike,da se okupi bagra u i oko Slobode,da se na Azmirov racun najedu i napiju..gdje su vam legende kluba da cestitaju klubu godisnjicu itd.. al ne krivi se Azmir jer boze dragi nije poslao kes da se Meske,Secer,Sica,Muharemagic itd.. piju i jedu do zore na racun Azmira Husica..

Dosadili ste vise i Bogu i narodu sa trazenjem jedne greskice da okrenete pricu protiv Azmira ..

GOSPODINU AZMIRU HUSICU HVALA ZA SVE,KADA BI NAS NAPUSTIO NE BIH SE LJUTIO NA COVJEKA NI SEKUNDE,JER JE POKUSAO DA NAPRAVI NORMALAN KLUB,ALI NE MOZES TI TO NAPRAVIT KADA IMAS OVAKVE "NAVIJACE" SLOBODE..SMETA IM STO NIJE DOVEO MILIONSKA POJACANJA,STO NIJE OSTAO CIRO,STO JE OTISAO ZA AMERIKU RADI POSLA,STO GURA SLOBODU DA NE PROPADNE,STO POSLUJE KLUB U PLUSU,STO SE NIJEDNOM IGRACU NE DUGUJE NI MARKA,AKO SE OVIM INVALIDIMA DUGUJE I NEKA JE..STO NIJE POSLAO TORTU I PAR HILJADA DA SE NAPRAVI RODJENDANSKI PARTY DA BI SE RAZNI LESINARI OKUPILI I DZABA JELI I PILI NA NJEGOV RACUN !

Dajte vi nama opet lopove u Slobodi,koji su ti bili u Tz nisu putovali po svijetu,potpisivali sa igracima trocifrene ugovore,sto nas je svaki moguci igrac tuzio,sto nismo imali autobusa kako treba,goriva,hrane za igrace itd.. takvi su nama najbolji,obecaju nam sarenu laz,a mi naivni i povjerujemo..

AZMIRA OVIM PUTEM MOLIM AKO OVO CITA DA NAS NE NAPUSTI,NEKA NAPRAVI NORMALAN KLUB ,NEKA ZACEPI USTA POJEDINCIMA,VISE NAS JE STO GA PODRZAVAMO !

AZMIR HUSIC ! :kralj:

SLOBODA ISPRED LICNIH INTERESA POJEDINACA !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 01 dec 2014, 22:56

Coraco je napisao/la:Kako nije bilo čestitke, za šta služi zvanična stranica kluba :D

Kod: Označi sve

http://fksloboda.ba/vijesti/1516-95-roendan

Ako se na mene odnosi :thumbup:

Ovo nije vidilo cestitke...
Zlatan Nalić sin tuzlanski

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 01 dec 2014, 23:02

malo gledam stranice ostalih klubova iz SD Sloboda, i samo na stranici SD sam vidio cestitku i na stranici FK..ostali il nemaju stranice, ili kao OKK (navedena kao clan SD na stranici SD) nema nista o tome..

sportsko drustvo je to trebalo obiljeziti i sramota je sto nije, nije FK duzan, mada trebali su i oni vec nekako kad vec ostali nece...ali u tome se slazemo marketing FK Slobode je los...cudi me da OKK nije , oni koriste svaku priliku

kad smo vec kod OKK, kolega dobro primjeti tamo na temi da su zaredali 3 poraza od "seljackih" klubva, pa nema nikakve price kako je bruka da se gubi od tih i takvih timova, nikakve polemike, revolta, narodnog ustanka itd itd...zato sto Aid zna dje i koga treba podmazat ;)

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 01 dec 2014, 23:24

ultrasstyle_tz je napisao/la:malo gledam stranice ostalih klubova iz SD Sloboda, i samo na stranici SD sam vidio cestitku i na stranici FK..ostali il nemaju stranice, ili kao OKK (navedena kao clan SD na stranici SD) nema nista o tome..

sportsko drustvo je to trebalo obiljeziti i sramota je sto nije, nije FK duzan, mada trebali su i oni vec nekako kad vec ostali nece...ali u tome se slazemo marketing FK Slobode je los...cudi me da OKK nije , oni koriste svaku priliku

kad smo vec kod OKK, kolega dobro primjeti tamo na temi da su zaredali 3 poraza od "seljackih" klubva, pa nema nikakve price kako je bruka da se gubi od tih i takvih timova, nikakve polemike, revolta, narodnog ustanka itd itd...zato sto Aid zna dje i koga treba podmazat ;)
Ponavljam jos jednom proslava je planirana i bit ce za dvije sedmice upravo od strane RSD, niko nije zaboravio niti je kakav presedan ako se proslava ne obiljezi isti dan, pustite sarajevske medije poput klixtorisa koji su obavjesteni (kao i ostali mediji) kad je proslava ali bitno je da bace senzacionalan text koji ce im bacit vise klikova.

Ovdje je postalo ko pravi skup tetkica, gdje ovo sta ovo, evo ga 3 dana se ne javlja, gdje li je...
Ovdje se sve polemike u i oko FK vode na osnovu traceva, neko baci i onda kruzi i kruzi i postane istina, opustite se sa glupostima koliko god mozete, sacekajmo skupstinu i tacno cemo vidjet gdje nam je mjesto.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: hondas i 9 gostiju.