hilmo je napisao/la:A završisamo_lijevo je napisao/la:pa nastavi sa lexiliumom.Virtu4l je napisao/la:Obično se počne sa brufenom i kafetinom![]()
uputnicom za adekvatnu ustanovu.
Moderator/ica: insider
hilmo je napisao/la:A završisamo_lijevo je napisao/la:pa nastavi sa lexiliumom.Virtu4l je napisao/la:Obično se počne sa brufenom i kafetinom![]()

Ma ne pijem svaki dan, gluho bilo, samo kad me leđa uhvate...sinoc nisam mogao zaspat od bolova i dočekao jutro budan jbt i šta ću nisam više mogao trpit i krhnem ga.Sabinho je napisao/la:
Ti si oguglao brate nije ti to dobroOpasan je kod upala kada se pije na prazan stomak, moze izazvati unutrasnje krvarenje, povecava rizik od mozdanog udara za preko 20%. Razrjedjuje krv i ne vidim razlog zasto ga konzumiras svaki dan?
![]()
![]()
Amoksicilin je broj jedan za lijecenje upale.
Ma ako nemas neofena imas sto posto brufen.To ti je ista stvar samo farmaceutska kompanija da po svome naziv i to.I kad pijes brufen ne bi bilo lose da zajedno sa njim popijes controlok ili reglan.Ako nemas to samo pojedi nesto bananu,kiflu...Head je napisao/la:Nadjoh neofen.![]()
![]()
![]()
Samo, smijem li sad popiti ovaj neofen ako sam danas oko 14 popio caffetin, da se kojim slucajem ne komiram u snu.
M.šVirtu4l je napisao/la:Pa to čeka i tebe i Heada za 2-3 sezone
EDIT: I hilmu
Vi ste dobro prošli, ramo, lafomamone i kompanija će već od narednog ljetahilmo je napisao/la:M.šVirtu4l je napisao/la:Pa to čeka i tebe i Heada za 2-3 sezone
EDIT: I hilmu![]()
![]()
![]()
Onda opravdano.Marsal je napisao/la:Ma ne pijem svaki dan, gluho bilo, samo kad me leđa uhvate...sinoc nisam mogao zaspat od bolova i dočekao jutro budan jbt i šta ću nisam više mogao trpit i krhnem ga.Sabinho je napisao/la:
Ti si oguglao brate nije ti to dobroOpasan je kod upala kada se pije na prazan stomak, moze izazvati unutrasnje krvarenje, povecava rizik od mozdanog udara za preko 20%. Razrjedjuje krv i ne vidim razlog zasto ga konzumiras svaki dan?
![]()
![]()
Amoksicilin je broj jedan za lijecenje upale.
Lexiliuma od 3 mg sam tablu popio kad sam sa onom svojom što me za nos vukla na čistac izašao![]()
Tražio sam po Zenici kupit Tramala, haman lakše do heroina doć'
Virtu probao Duljevicilin i Krsticin pa malo baljezgahilmo je napisao/la:@virtuelni
Nemoj... sad smo u farmaceutskom svijetu.
Nego ako neko ode sutra do Apoteke (Apoteke Sarajevo) neka pita ima li kod njih kapi za želudac "Iberogast".
U nekim privatnim sam tražio nema.
Nedovoljno brzo da zbariš tu pičoku, probaj druge metode.Brezovac je napisao/la:Imal neko ovde da je muzicki potkovan![]()
Jedno pitanje iz struke..za koliko se moze gitara naucit svirat
Koji car bog teCartman je napisao/la:Bol u zubu je nesto najgore. Ima li Ibuprofen u BiH? To je meni zubar preporucio kad sma imao upalu. Kljukao ih 10-12 po danu. Jedino sto je pomagalo.
Cartman je napisao/la:Nije bilo druge brate moj, unaj yebeni umnjak se bio upalio. Izgledao ko Quagmire iz Family Guy kako mi je bilo nateklo. Mjesec dana morao pit antibiotike da bi spalo to pa da moze izvadit. A konj zubar je i kriv, ja mu prije toga 10 puta govorio da izvadi, on nije htio. I onda se jedan dan probudim, ne mogu usta otvorit koliko mi je nateklo bilo.
Nedovoljno brzo da zbariš tu pičoku, probaj druge metode.Heller je napisao/la:Brezovac je napisao/la:Imal neko ovde da je muzicki potkovan![]()
Jedno pitanje iz struke..za koliko se moze gitara naucit svirat
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 4 gosta.