Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
momak definitivno nije za repke ali brzina mu je jedina vrlina, zbog cega onda pises da nema brzinu za krilo kad je to njegova pozicija, a i jedan nam je od brzih igraca u repki.. kad ides vec do te tacke omalozavanja covjeka, daj mi te desne bekove sa kojima reprezentacija raspolaze ?bhsport je napisao/la:Bilo je bolji od Mujdze, koliko smo samo golova fasovali zbog toga, cccc.plavipatriota je napisao/la:gledam RTL 2, emisija o hrvatskoj ligi, pljuju po hajduku koliko stignu, a tek o vršajeviću![]()
kaže ovaj što stalno analizira da ga nikad nema u odbrani ni u kontri ni u polukontri protivnika
![]()
![]()
![]()
a čovjek je stručnjak.. mi kad smo to pričali, bilo je "safet zna"
Nevjerovatni likovi, majke mi, ovu prevaru od igraca su proglasavali bekom, a lik je bek koliko i Vedo Ibisevic.
Moze igrati krilo sa malo defanzivnih zadataka jer je spor, a za krilo nema centarsuta niti moze probiti bilo koga ozbiljnijeg, jeftin pokusaj Susica da ga proda gdje nije zaradio ni marke.
Vjerovatno je mislio da Avdaija nije dovoljno brz u glavi pa da zna kada stat a kada potrcati i odradit najelementarniju fintuturku je napisao/la:momak definitivno nije za repke ali brzina mu je jedina vrlina, zbog cega onda pises da nema brzinu za krilo kad je to njegova pozicija, a i jedan nam je od brzih igraca u repki.. kad ides vec do te tacke omalozavanja covjeka, daj mi te desne bekove sa kojima reprezentacija raspolaze ?bhsport je napisao/la:Bilo je bolji od Mujdze, koliko smo samo golova fasovali zbog toga, cccc.plavipatriota je napisao/la:gledam RTL 2, emisija o hrvatskoj ligi, pljuju po hajduku koliko stignu, a tek o vršajeviću![]()
kaže ovaj što stalno analizira da ga nikad nema u odbrani ni u kontri ni u polukontri protivnika
![]()
![]()
![]()
a čovjek je stručnjak.. mi kad smo to pričali, bilo je "safet zna"
Nevjerovatni likovi, majke mi, ovu prevaru od igraca su proglasavali bekom, a lik je bek koliko i Vedo Ibisevic.
Moze igrati krilo sa malo defanzivnih zadataka jer je spor, a za krilo nema centarsuta niti moze probiti bilo koga ozbiljnijeg, jeftin pokusaj Susica da ga proda gdje nije zaradio ni marke.
sve je tacno i slazem se..ali daj mi imena kvalitetnih bekova od njeg i mujdze?bhsport je napisao/la:@kimbo objasnio. Avdija ima brzinu i to je sve, fulao je profesiju jer bi bio bolji atletičar.
Ne može igrati beka jer se sporo vraća nazad a to nema u glavi jer je cio život igrao naprijed.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
kao npr sa spahicem protiv nigerije? kazem da avdija nije za repke ali imas ti mnogo vecih problema u repki od njeg...pa vidi vranjesa, hadzica, susica, pa i viscu kojeg se gura vec duzi period da se proda, a najveci mu iskorak u karijeri kad je usao u prvu tursku ligusaransak je napisao/la:ne mora se igrati striktno sa bekom na bekovskoj poziciji, može se i bez bekova nekad, kao što se može bez krila - po telećoj logici. imaa masu klubova i repki koje nemaju kvalitetnog beka, pa su svejedno top... nekad mu je zahirović igrao desnog beka:)
On nije bek. Mi imamo Mujdzu i Ogija kao školovane desne bekove. Tu je bio Colic iz U21 koji nije uspio, zbog mnogo čega. Onaj dečko iz Širokog mislim da je Ćorić je bolji bek od Avdije.turku je napisao/la:sve je tacno i slazem se..ali daj mi imena kvalitetnih bekova od njeg i mujdze?bhsport je napisao/la:@kimbo objasnio. Avdija ima brzinu i to je sve, fulao je profesiju jer bi bio bolji atletičar.
Ne može igrati beka jer se sporo vraća nazad a to nema u glavi jer je cio život igrao naprijed.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Avdija NIJE bek. Niti je to ikad igrao u svojoj karijeri prije Hajduka. On umjesto da uklize i odnese i igraca i loptu ako treba da ne primimo gol on se okrece od lopte. On moze proci samo kao krilo kao sto su ti mnogi ovdje vec napisali zbog svoje brzine protiv prosjecnih protivnika. Protiv onih najboljih jako tesko jer nema dovoljno dobru tehniku ni dribling. Ko god da je igrao beka umjesto Mujdze pa makar to bili Bicakcic ili Vranjes po meni bi odigrali bolje. Jer bi bar odigrali dobro defanzivu po toj strani sto bi mnogo pomoglo cijeloj momcadi. Primarna funkcija beka je defanziva pa tek onda ofanziva pod uslovom da se igrac pravovremeno vrati u defanzivu a ne da ostane u napadu. Na svijetu imas jako malo kvalitetnih ofanzivnih bekova. Dani Alves, Marcelo, Zabaleta, Baines. Jako tesko je pokriti cijelu stranu i defanzivno i ofanzivno. Jednostavno covjek nije defanzivac dali je to tebi jasno i to ne znaci da neko ima nesto protiv igraca licno. Jedan Vrsaljko kod komsija igra standarno u Serie A i 5x je skuplji od Avdije i ceka na svoj red iza Srne mada nije puno losiji od njega ako je uopste i to nije nikakav smak svijeta.turku je napisao/la: To sto je igrao ispred mujdze greska je susica.. ali gledaj ostale sto si nabrojao i zapitaj se u kvalitet tih igraca..pa taj iz sirokog da valja igro bi u hajduku kao i mnogi ostali koji imaju kvalitet da nadmase siroki i slicne.
Colic? nema svrhe da pricamo.Dilaver?pa decko napreduje iz Austrije u Madzarsku sta da ti pricam dalje...jednostavno nemamo kvaliteta na toj poziciji da bi ga usporedio sa nekim mnogo boljim od njeg
Jeste, ne igra vise fudbal, okreno se kafani i pjevanju, inace momak je imao talenta ko niko u njegovoj generaciji, ali djaba, piva jaca od njega. Inace ima sad koku, deset godina starija od njegaCartman je napisao/la:Ovo onaj momcina Travancic? Taj se vise ne bavi nogometom je li? A sta je se sve Jagodicu govorilo zato sto nije dobio poziv jednom...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.