..hahahaaaaaaaaa...kako ste vi smijesni,vama sega sto navijaci nemaju gdje,kako jadno...boze sacuvaj...harry_90 je napisao/la:PU Tuzla nije odobrila odigravanje utakmice Sloboda – Sarajevo ?!
Nakon što su u Slobodi održali redovnu pres konferenciju pred sutrašnji ponovljeni susret sa Sarajevom, a iz Uprave kluba sa Koševa odlučili se ipak pojaviti na Tušnju, neizvjesnost o (ne)odigravanju utakmice produžili su u PU Tuzla.
Naime, Policijska uprava Tuzla kao institucija koja odobrava održavanje javnih skupova, FK Slobodi su danas uručili negativan odgovor na prijavaljivanje odigravanja ove utakmice.
- Utakmica u ime kluba prijavljuem već godinama i nikada nismo dobili negativan odgovor. Danas smo nemalo bili iznenađeni, te odmah uložili žalbu. Od predstavnika MUP-a smo dobili upute šta treba da ispravimo, i nadam se da ćemo već ujutro dobiti odborenje za odigravanje utakmice – rekao nam je u kasno posljepodne Ekrem Ibrić, sekretar FK Sloboda.
Nezvanično doznajemo da će odobrenje za odigravanje utakmice do njenog početka već biti u rukama Slobode, a da su "problemi u komunikaciji" posljedica izjava predstavnika Slobode nakon prve utakmice sa Sarajevom, kada su za nerede na tribinama za isključive krivce označili pripadnike MUP-a TK.
S obzirom da iz FK Sarajevo za sutra nisu najavili organizovani dolazak navijača, grupni dolazak "Hordi Zla" će biti onemogućen.Inače, na današnjoj press konferenciji na Tušnju, istaknuto je da Sarajlije niti u ponovljenom susretu nemaju šta tražiti i da prijeko potrebni bodovi sigurno ostaju u Tuzli. Sada im ostaje da to na zelenom terenu i potvrde.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
- SaltCityAttack
- Kontakt:
kome je smjesno?........ma i mi care cekamo sjernu tribinu i jedva cekamo kada cemo napokon biti odvojeni.Naravno da nikome nije drago drugi navijaci trenutno nemaju gdje da se smjeste.To ce se rijesiti u slijedecoj sezoni, ako ostanemo naravno u ligi 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
pa koliko mogu da vidim jedini ti tako razmisljas,ostali se nasladjuju time sto gostujuci navijaci gledaju tekmu tamo iza gola gdje si na nizem nivou nego sto je teren,fakat tuzno ali nekima je to ponos,kao ovom hariju,pa onaj stadion sad kakav jeste ne ispunjava nijedan jedini uslov,ali koga je briga..SaltCityAttack je napisao/la:kome je smjesno?........ma i mi care cekamo sjernu tribinu i jedva cekamo kada cemo napokon biti odvojeni.Naravno da nikome nije drago drugi navijaci trenutno nemaju gdje da se smjeste.To ce se rijesiti u slijedecoj sezoni, ako ostanemo naravno u ligi
- slani grad
- Kontakt:
ne laprdaj..nikome nije drago sto je stadion takav kakav je..pogotovo sad kada je gradiliste....naravno da je daleko bolja atmosfera kada dodzu gostujuci navijaci nego protiv olimpika recimoja-hordas je napisao/la:pa koliko mogu da vidim jedini ti tako razmisljas,ostali se nasladjuju time sto gostujuci navijaci gledaju tekmu tamo iza gola gdje si na nizem nivou nego sto je teren,fakat tuzno ali nekima je to ponos,kao ovom hariju,pa onaj stadion sad kakav jeste ne ispunjava nijedan jedini uslov,ali koga je briga..SaltCityAttack je napisao/la:kome je smjesno?........ma i mi care cekamo sjernu tribinu i jedva cekamo kada cemo napokon biti odvojeni.Naravno da nikome nije drago drugi navijaci trenutno nemaju gdje da se smjeste.To ce se rijesiti u slijedecoj sezoni, ako ostanemo naravno u ligi![]()
![]()
![]()
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma ne nasladjuju se svi! Ja na takav stadion idem vec 35 godina od svoje osme, devete+igrao tu utakmice-predigre!ja-hordas je napisao/la:pa koliko mogu da vidim jedini ti tako razmisljas,ostali se nasladjuju time sto gostujuci navijaci gledaju tekmu tamo iza gola gdje si na nizem nivou nego sto je teren,fakat tuzno ali nekima je to ponos,kao ovom hariju,pa onaj stadion sad kakav jeste ne ispunjava nijedan jedini uslov,ali koga je briga..SaltCityAttack je napisao/la:kome je smjesno?........ma i mi care cekamo sjernu tribinu i jedva cekamo kada cemo napokon biti odvojeni.Naravno da nikome nije drago drugi navijaci trenutno nemaju gdje da se smjeste.To ce se rijesiti u slijedecoj sezoni, ako ostanemo naravno u ligi![]()
![]()
![]()
Ipak gore je nama svaku utakmicu na takvom stadionu nego onima koji dodju jednom u sezoni.
Valjda ce i fukarastinji doci kraj! Fukarama nikad nece!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
pogotovo sad kada je gradiliste....pa bolan ne bio 20 godina gradiliste...

Naslađuju, pa ko normalan se može tome radovati da stadion njegovog voljenog kluba nema uslove za primiti gostujuće gledaoce.ja-hordas je napisao/la:pa koliko mogu da vidim jedini ti tako razmisljas,ostali se nasladjuju time sto gostujuci navijaci gledaju tekmu tamo iza gola gdje si na nizem nivou nego sto je teren,fakat tuzno ali nekima je to ponos,kao ovom hariju,pa onaj stadion sad kakav jeste ne ispunjava nijedan jedini uslov,ali koga je briga..SaltCityAttack je napisao/la:kome je smjesno?........ma i mi care cekamo sjernu tribinu i jedva cekamo kada cemo napokon biti odvojeni.Naravno da nikome nije drago drugi navijaci trenutno nemaju gdje da se smjeste.To ce se rijesiti u slijedecoj sezoni, ako ostanemo naravno u ligi![]()
![]()
![]()
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
- slani grad
- Kontakt:
vrati se par postova iznad i ...da ti ponovim...ne laprdajja-hordas je napisao/la:pogotovo sad kada je gradiliste....pa bolan ne bio 20 godina gradiliste...![]()
![]()
Ja se ne nasladjujem citaj malo moje postove pa pisi ,i ja se ne slazem da gostujuce navijace stavljaju gdje stignu i suti Bgti,nigdje nisam napisao da mi je drago da nekog trpaju po coskovima i brdimaja-hordas je napisao/la:pa koliko mogu da vidim jedini ti tako razmisljas,ostali se nasladjuju time sto gostujuci navijaci gledaju tekmu tamo iza gola gdje si na nizem nivou nego sto je teren,fakat tuzno ali nekima je to ponos,kao ovom hariju,pa onaj stadion sad kakav jeste ne ispunjava nijedan jedini uslov,ali koga je briga..SaltCityAttack je napisao/la:kome je smjesno?........ma i mi care cekamo sjernu tribinu i jedva cekamo kada cemo napokon biti odvojeni.Naravno da nikome nije drago drugi navijaci trenutno nemaju gdje da se smjeste.To ce se rijesiti u slijedecoj sezoni, ako ostanemo naravno u ligi![]()
![]()
![]()
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ja-hordas je napisao/la:pa koliko mogu da vidim jedini ti tako razmisljas,ostali se nasladjuju time sto gostujuci navijaci gledaju tekmu tamo iza gola gdje si na nizem nivou nego sto je teren,fakat tuzno ali nekima je to ponos,kao ovom hariju,pa onaj stadion sad kakav jeste ne ispunjava nijedan jedini uslov,ali koga je briga..SaltCityAttack je napisao/la:kome je smjesno?........ma i mi care cekamo sjernu tribinu i jedva cekamo kada cemo napokon biti odvojeni.Naravno da nikome nije drago drugi navijaci trenutno nemaju gdje da se smjeste.To ce se rijesiti u slijedecoj sezoni, ako ostanemo naravno u ligi![]()
![]()
![]()
ma care mi upravo zbog te tribine koju ne posjedujemo i bojkotujemo utakmice, naranvo i uprave kojoj je svejendo gdje ce se smjestiti Fukare..I mi bi zeljeli ponovo nas istok(to jeste stajanje) vise nego ista.Neki navijaci to neracumiju i trenutne uslove na stadionu uglavnom prozovu navijacku skupinu Fukare.Vi ste dobili zadnji put D tribinu, a to ti je isto kao da bi nama vi ustupili sjever.Mi svih ovih godina nakon rusenja stajanja ne mozemo napredovati, jer uslovi nam to ne dozvoljavaju nazalost.Na onakvoj tribini ni koreo ne mozes uraditi kao covjek i mi zeljno ocekujemo nasu novu tribinu.I sam znas da ti je veca draz kada ti u goste dolazi ekipa koja ima repektabilnu navijacku skupinu, pa tako i nama.Nema sumnje da je nama draze gledati utkamicu Sloboda-Sarajevo bez vas, nego li sa vama.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
22.03.2010
Šuman: Sarajevo u srijedu neće putovati u Tuzlu
23.03.2010
Igrači FK Sarajeva će sutra otputovati u Tuzlu i ponovo odigrati utakmicu sa FK Slobodom, rekao je Hajrudin Šuman, predsjednik bordo tima.
LUD,ZBUNJEN,NORMALAN

23.03.2010
Igrači FK Sarajeva će sutra otputovati u Tuzlu i ponovo odigrati utakmicu sa FK Slobodom, rekao je Hajrudin Šuman, predsjednik bordo tima.
LUD,ZBUNJEN,NORMALAN
- Omerbavarac
- Kontakt:
U koliko je utakmica?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- slani grad
- Kontakt:
15.00omerbavarac je napisao/la:U koliko je utakmica?
mah sta ce jadnik, nesto prijeti, neka ga sila uzela, jasta ce nego putovati bijeda,harry_90 je napisao/la:22.03.2010
23.03.2010
LUD,ZBUNJEN,NORMALAN![]()
tog jadnika sumara niko ozbiljno ne treba shvatati, pili naopako da uljuljka slobodu, sutra ce pitari biti spremni ko dinamit
Cuva Bog Zelju svog!
Al covjek sto moze slagat to nije normalno,al njegova stvar,samo znam sutra da cemo dobit,bilo 1:0 prezadovoljan,raspored narednih tekmi nam ne lezi,imamo 4 teske kuci,i dvije zaredom protiv Borca i Travnika,i gostujucu protiv Modrice koju moramo uzeti .mirzza je napisao/la:mah sta ce jadnik, nesto prijeti, neka ga sila uzela, jasta ce nego putovati bijeda,harry_90 je napisao/la:22.03.2010
23.03.2010
LUD,ZBUNJEN,NORMALAN![]()
tog jadnika sumara niko ozbiljno ne treba shvatati, pili naopako da uljuljka slobodu, sutra ce pitari biti spremni ko dinamit
Sloboda: Horde zla neće moći ući na Tušanj!
Članovi navijačke skupine Sarajeva, Horde zla, neće moći ući na stadion Tušanj tokom današnje utakmice tuzlanskog i sarajevskog premijerligaša, saopšteno je iz Slobode.
Naime, tuzlanski klub je pismeno uputio molbu Sarajevu i policiji SA kanona, da jave dolaze li Horde zla na Tušanj organizovano, što znači uz znanje Sarajeva i policije. S obzirom da nikakav odgovor nije stigao, u Slobodi su konsultovali Komitet za sigurnost NS BiH i odlučili da Horde zla neće moći ući na stadion.
Komitet za sigurnost NS BiH je svim klubovima naložio da, kada gostuju, moraju klubu domaćinu prijaviti organizovani dolazak navijača. To iz Sarajeva nisu uradili, što znači da nemaju uvid u dolazak navijača. S obzirom na incidente koje rade već na nekoliko utakmica, odlučili smo da neorganizovanim grupama navijača iz Sarajeva ne omogućimo ulazak na stadion, nego će ih policija vratiti čim dođu u Tuzlu – izjavio je komesar za sigurnost Slobode, Bahrudin Bajramović.
Ostaje da se vidi hoće li Horde zla dolaziti u manjim grupama, pa se za svaki slučaj očekuje pojačano prisustvo policije i zaštitara na Tušnju.
Članovi navijačke skupine Sarajeva, Horde zla, neće moći ući na stadion Tušanj tokom današnje utakmice tuzlanskog i sarajevskog premijerligaša, saopšteno je iz Slobode.
Naime, tuzlanski klub je pismeno uputio molbu Sarajevu i policiji SA kanona, da jave dolaze li Horde zla na Tušanj organizovano, što znači uz znanje Sarajeva i policije. S obzirom da nikakav odgovor nije stigao, u Slobodi su konsultovali Komitet za sigurnost NS BiH i odlučili da Horde zla neće moći ući na stadion.
Komitet za sigurnost NS BiH je svim klubovima naložio da, kada gostuju, moraju klubu domaćinu prijaviti organizovani dolazak navijača. To iz Sarajeva nisu uradili, što znači da nemaju uvid u dolazak navijača. S obzirom na incidente koje rade već na nekoliko utakmica, odlučili smo da neorganizovanim grupama navijača iz Sarajeva ne omogućimo ulazak na stadion, nego će ih policija vratiti čim dođu u Tuzlu – izjavio je komesar za sigurnost Slobode, Bahrudin Bajramović.
Ostaje da se vidi hoće li Horde zla dolaziti u manjim grupama, pa se za svaki slučaj očekuje pojačano prisustvo policije i zaštitara na Tušnju.
Sta je ovo moramo se i najaviti,ovo samo u Zimbabveu ima! Al nacemo rijesenje ko i uvijek!
Naime, tuzlanski klub je pismeno uputio molbu Sarajevu i policiji SA kanona, da jave dolaze li Horde zla na Tušanj organizovano, što znači uz znanje Sarajeva i policije. S obzirom da nikakav odgovor nije stigao, u Slobodi su konsultovali Komitet za sigurnost NS BiH i odlučili da Horde zla neće moći ući na stadion. Kakva je ovo glupost kakve veze klub ima sa nama i policija?
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
aBd pobjeda Slobode..
SRETNO
SRETNO
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa oduvjek se trebalo najaviti prije polaska u kojem mogucem broju grupa dolazi zbog objezbjedjenja.Svakamo da niko ne zeli probleme.I nasi su na neka gostovanja isli nenajavljeno i kada su se pojavili naranvo da domacini nisu dozvolili im ulazak besplatno.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.