Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
CSKA Moscow-Amkar Perm AH-1 1 1,46
CSKA sad ide po pobjedu i smanjenje zaostatka za vodecim.
Protivnik je los, na strani bez pobjede sa propusnom odbranom kao i losom tradicijom protiv CSKA (izgubili svih 10 gostovanja u Moskvi).
CSKA je za vikend UFU ispratio sa 5 komada u mrezi, tako da sve u svemu trebala bi biti komotna pobjeda domacih...
kod gostiju u odbrani nekoliko izostanaka, 4 defendera i najbolji strijelac,
-D.Belorukov
-T.Phibel
-I.Cherenchikov
-J.Wawrzyniak
-G.Peev
Protivnik je los, na strani bez pobjede sa propusnom odbranom kao i losom tradicijom protiv CSKA (izgubili svih 10 gostovanja u Moskvi).
CSKA je za vikend UFU ispratio sa 5 komada u mrezi, tako da sve u svemu trebala bi biti komotna pobjeda domacih...
-D.Belorukov
-T.Phibel
-I.Cherenchikov
-J.Wawrzyniak
-G.Peev
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
- Citizen-X
- Kontakt:
joj drE - sta je bilo ludih rezultata u KHLu mene bi strah bilo odigrat 1.15.....dr.van nostrand je napisao/la:CSKA Moscow-Amkar Perm AH-1 1 1,46
-D.Belorukov
-T.Phibel
-I.Cherenchikov
-J.Wawrzyniak
-G.Peev
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Nije KHL ali moze se nekako usporediti... ali Amkar je stvarno los, cak su natrpani od Arsenala.
Ovdje jedino da CSKA minimalno dobije pa da se vrati ulog (naravno racunam objektivne i normalne okolnosti, bez penala, golman crveni karton i sl. stavri) bolji ce ipak ovo na kraju dobiti.
Ovdje jedino da CSKA minimalno dobije pa da se vrati ulog (naravno racunam objektivne i normalne okolnosti, bez penala, golman crveni karton i sl. stavri) bolji ce ipak ovo na kraju dobiti.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Manchester Utd -Stoke 3+
United napokon počinje da liči na ekipu i LVG ostvaruje svoje zamisli. Zadnju su dobili 3:0 pa očekujem da će nastaviti u istom ritmu, dok Stoke sa druge strane igra tvrdu odbranu uz našeg sjajnog Begovića na golu. Iskreno vjerujem da će večeras biti otvoren meč sa dosta golova, a prijašnji omjeri mi idu u korist gdje je od zadnjih 6 susreta pet čak završilo sa 3 i više golova. Naravno to je era Fergusona, ali zašto da se ne oproba.
WBA -West Ham gg1
West Ham ili kako ga popularno nazivaju Čekićari ove sezone igraju preporođeno i gledao sam ih par puta i stvarno su skroz drugačija ekipa od prethodnih sezona. Igraju otvoreno, napadački i bez bunkera. Sam Allardyce je prihvatio kritiku i napravio napadački orijentisanu ekipu što se vidi i po rezultatima gdje se nalaze za njih fantastičnom 5 mjestu na tabeli. Posebno je zanimljivo da su na zadnjih 6 mečeva u gostima zabili najmanje jedan gol pa očekujem nastavak serije i danas.
Swansea-QPR Bony daje gol ( Swansea dg1 logično)
Nakon što je u posljednja 3 kola dao golove Arsenalu i City-u očekujem da nam Wilfried nastavi seriju dobrih igara jer se nalazi u extra formi i ne vidim razloga zašto ne bi tako bilo i protiv QPR-a.
Burnley-Newcastle 2
U zadnjih 5 kola Newcastle pruža sjajne partije uz omjer 4 pobjede i samo jedan poraz u zadnjem kolu od već spomenute ekipe West Ham koja igra savršeno skoro. Nakon što su dobili City-a u kupu i Totenhema u gostima vjerujem da im je to sigurno vratilo samopouzdanje i zato tipujem na pobjedu gosta večeras. Burnley sa druge strane igra promjenjivo, ali nekako mislim da će Newcastle nastaviti sa dobrim rezultatima i uzeti nova 3 boda.
Sheffield Utd - Milton Keynes oba tima daju gol
Meč između ekipa koje su ove sezone visoko plasirane. Milton na četvrtom mjestu sa gol razlikom od 38:18, a slijedi ga odmah Sheffield Utd sa datih 25 i primljenih 21 gol. Iskreno se nadam da mogu odigrati otvoreni meč da golovima i da nas ispoštuju. Sheffield je u posljednih 10 susreta kod kuće čak devet puta postigao najmanje jedan gol, dok je Milton sa druge strane u gostima na isto toliko mečeva postigao 8 puta po jedan gol, prije zadnjeg meča su odigrali dvije 0:0, ali se odmah vidjelo u posljednjem da mogu nakon što su Port Vale u okviru FA Cupa postigli 4 gola.
U konačnici to izgleda ovako:

Sretno raja
United napokon počinje da liči na ekipu i LVG ostvaruje svoje zamisli. Zadnju su dobili 3:0 pa očekujem da će nastaviti u istom ritmu, dok Stoke sa druge strane igra tvrdu odbranu uz našeg sjajnog Begovića na golu. Iskreno vjerujem da će večeras biti otvoren meč sa dosta golova, a prijašnji omjeri mi idu u korist gdje je od zadnjih 6 susreta pet čak završilo sa 3 i više golova. Naravno to je era Fergusona, ali zašto da se ne oproba.

WBA -West Ham gg1
West Ham ili kako ga popularno nazivaju Čekićari ove sezone igraju preporođeno i gledao sam ih par puta i stvarno su skroz drugačija ekipa od prethodnih sezona. Igraju otvoreno, napadački i bez bunkera. Sam Allardyce je prihvatio kritiku i napravio napadački orijentisanu ekipu što se vidi i po rezultatima gdje se nalaze za njih fantastičnom 5 mjestu na tabeli. Posebno je zanimljivo da su na zadnjih 6 mečeva u gostima zabili najmanje jedan gol pa očekujem nastavak serije i danas.
Swansea-QPR Bony daje gol ( Swansea dg1 logično)
Nakon što je u posljednja 3 kola dao golove Arsenalu i City-u očekujem da nam Wilfried nastavi seriju dobrih igara jer se nalazi u extra formi i ne vidim razloga zašto ne bi tako bilo i protiv QPR-a.
Burnley-Newcastle 2
U zadnjih 5 kola Newcastle pruža sjajne partije uz omjer 4 pobjede i samo jedan poraz u zadnjem kolu od već spomenute ekipe West Ham koja igra savršeno skoro. Nakon što su dobili City-a u kupu i Totenhema u gostima vjerujem da im je to sigurno vratilo samopouzdanje i zato tipujem na pobjedu gosta večeras. Burnley sa druge strane igra promjenjivo, ali nekako mislim da će Newcastle nastaviti sa dobrim rezultatima i uzeti nova 3 boda.
Sheffield Utd - Milton Keynes oba tima daju gol
Meč između ekipa koje su ove sezone visoko plasirane. Milton na četvrtom mjestu sa gol razlikom od 38:18, a slijedi ga odmah Sheffield Utd sa datih 25 i primljenih 21 gol. Iskreno se nadam da mogu odigrati otvoreni meč da golovima i da nas ispoštuju. Sheffield je u posljednih 10 susreta kod kuće čak devet puta postigao najmanje jedan gol, dok je Milton sa druge strane u gostima na isto toliko mečeva postigao 8 puta po jedan gol, prije zadnjeg meča su odigrali dvije 0:0, ali se odmah vidjelo u posljednjem da mogu nakon što su Port Vale u okviru FA Cupa postigli 4 gola.
U konačnici to izgleda ovako:

Sretno raja

Prepisat na dvije ili tri markice pa kud puklo.
Allegri je gospodin!
-
- Kontakt:
Nek se ima šta pratit

Istanbul BB-Ankaragucu 28.75 Poluvreme/Kraj 2-1
Probati,nece puno kostati

Probati,nece puno kostati

"Believe me Maria I like it loud"
Kormend-Lukoil 155,5 UNDER 1,85
Atomeromu-Trabzon 156,5 UNDER 1,85
Ulog: 10
Kvota: 3,42
Dobitak: 34,22
Profit: -5KM
Atomeromu-Trabzon 156,5 UNDER 1,85
Ulog: 10
Kvota: 3,42
Dobitak: 34,22
Profit: -5KM
FKŽ !

Za pocetak, ako prođe igramo dalje..

-
- Kontakt:
Burnley Newcastle- Ings daje gol, 2,50
Dobar prijedlog, Newcastle bez 13 igrača dolazi, uz to prvi golman Krul povrijeđen, drugi golman Elliot upitan tako da bi mogao na golu biti neko iz u21 ekipe, i na stoperskim pozicijama isti slučaj.Madridista18 je napisao/la:Burnley Newcastle- Ings daje gol, 2,50
Zadnjih 2 mjeseca igram sve neke sigurice kvota max 1,50 i uvijek fulam zato sam dns igro na ulozenu marku dobitak 900KM kad gubim da gubim sa stilom ha ya
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
-
- Kontakt:
Lorient - Marsej h1:0 hX
Offenbach - Worms h0:1 hX
Man Utd - Stoke h0:1 hX
Monaco - Lens h0:1 hX
150
Marsej x2
Nantes - Toulouse pikX
Alaves - Espanyol pikX
Bilbao 2
Offenbach - Worms 1-3 gola
Newcastle x2
Liverpool x2
Verona - Perugia h0:1 hX
Monaco 1
WBA - West Ham pikX
Valladolid - Elche pikX
127
Offenbach - Worms h0:1 hX
Man Utd - Stoke h0:1 hX
Monaco - Lens h0:1 hX
150
Marsej x2
Nantes - Toulouse pikX
Alaves - Espanyol pikX
Bilbao 2
Offenbach - Worms 1-3 gola
Newcastle x2
Liverpool x2
Verona - Perugia h0:1 hX
Monaco 1
WBA - West Ham pikX
Valladolid - Elche pikX
127
- prasovic89
- Kontakt:
Šta Newcastleu fali pola ekipe

Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
-
- Kontakt:
da , ja igrao 1 x newcastle hendikepiranprasovic89 je napisao/la:Šta Newcastleu fali pola ekipe![]()

- prasovic89
- Kontakt:
Eto, ti imas 1x, ja sam branio tvoj listić i igrao 2 , neko će ubostiHeraklitMracni je napisao/la:da , ja igrao 1 x newcastle hendikepiranprasovic89 je napisao/la:Šta Newcastleu fali pola ekipe![]()

Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
Hajd valjda Newcastle moze dati gol, to sam igrao, ako ne mogu neka počnu igrat lastiša
Newcastle se porađa za gol i kad su kompletni. 

Fali Krul na golu, drugi golman Elliot je kiksator, odbrana je katastrofa mogla bi dvojica iz u21 ekipe zaigrat, u vezi fale Colback, Sissoko i Abeid jako važni igrači tako da je i tu hendikep, jedino u napadu mislim da ne fali niko osim De Jonga ali svejedno je tanak napad, još ima dosta igrača koji su upitni. Ja sam zaobišo ovaj par a vi kako hoćete 
http://www.nufcblog.com/2014/12/01/13-p ... s-looming/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.nufcblog.com/2014/12/01/13-p ... s-looming/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mamu im bagavu hebem..SPY je napisao/la:
Za pocetak, ako prođe igramo dalje..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.