FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 02 dec 2014, 18:08

Zasto Azmir nije pokazao racun da vidimo gdje je kupovao pertle za kopacke igracima i koje su duzine?
E, ne moze tako Azmire. :stop:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 02 dec 2014, 18:37

Ma manite se slatinasha i metropole, ko jos ozbiljan cita njihove postove... Opusteno cekamo Januar, cekamo prelazni rok. Do tada, do citanja i pisanja!

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 02 dec 2014, 18:46

HerLutwoII je napisao/la:Pa sta tu nije jasno?? Omladinski pogon je da ti pojednostavim firma za sebe sa cistim i neblokiranim racunom,a pomenuti igrac je na ime izobrazbe duzan obestecenje FK Sloboda-omladinski pogon jer je iz istog otisao u inostrani klub. Jasno mi je da ti je Azmir idol,ali nije sve neistina sto drugi kazu.
Her Lutvo brate kratkog si fitilja. Jedno je koristiti račun Omladinskog pogona (2009),sasvim je drugo kad malkočević negira pravo Klubu Sloboda na novac koji mu pripada kao naknada za trening za igrača. Kada je malkočević tražio i dobio stan , nije ga tražio od Omladinskog pogona nego od FK Sloboda.Ali je zato iskazao "zahvalnost" tako što je odbio da preuzme prvi tim 4. puta i to 2009 ljeto , 2011 ljeto, 2013 zima i 2014 zima.Kaže da Klubu treba da je čast da je on selektor, i njemu je trebala biti "čast" kad ga je klub nudio da preuzme prvi tim.Kolika je šteta za Omladinski pogon što on navrati jednom mjesečno po platu, to je već druga tema.
Ja volim FK Tuzla City

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 02 dec 2014, 18:47

intercontinental je napisao/la:Pratim u zadnje vrijeme objave Brzog na fb,čini mi se da je lik prosto lud za Tuzlom i Slobodom,ali jedna stvar mi je zapela na oko ,a to je čini mi se odličan odnos između njega i bivših igrača Slobode(Krpića,Hadžića,Redžepija),mada se Brzi spominje k'o gotovo sigurni povratnik u Tuzlu,k'o zna možda povuče sa sobom i ovu trojicu :D

Ako Brzi dođe,automatski prelazi i Krpic. :pray: :tokralju: Eventualno bi se i onaj Saciri mogo vratit. Lik dobro igra samo sto nije dobio prvu sansu kod Cire. Kad bi ova 3-ica doslo imali bi tim za sigurnu sredinu, eventualno do 5 mjesta :opaopa: :tokralju: :tokralju:

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 02 dec 2014, 19:07

SaltCityAttack je napisao/la:
ziviniceMetropola je napisao/la:Zapeli ste za Azmira a lika nigdje nema, pokupio se, otiso u Ameriku, tuki ga boli za Slobodom, cestitao nije 95 godina klubu, pojavio se nije ni u jednom mediju, a ni mediji se mozda njemu nisu obratili (kolko su profesionalni :facepalm: ) da se vidi sta je s tim covjekom, il ga uopste nista ne zanima dok ne dodje u Tz, hocu ga qrac cekat do januara-februara pa da se odjednom pojavi i kaze "nemam podrsku ni od koga, necu da vodim Slobodu" .. Gubim nadu za svime sto je uradio, a sve sto pricate su rekla/kazala ;) .. Iskreno ne mozes ni jednu cut u gradu za klub, ni za igrace, sve mrtvo, a treba i ovaj forum zatvorit do januara, nema se sta pisat osim gluposti i istih prica koje se vrte vec pola godine :cool:

Ne znam, volio bih kad bi neko pokusao neku "pametnu" napisati i provjerenu :!:

Ima covjeka i covjek zna za to ..lik kaze da je Muharebagic trebao to da objavi...jedino da mi napravimo interviju sa njim..zna lik za to sve nesikiraj se ..jednostavno radi covjek stvari I ovdje za Slobodu...mada iskreno da kazem ja cu odustat pisat sto se tice azmira I koliko je dobar za nas.
.jednostavno nadam se da ce dignut ruke I pustit nas da se ugasimo...to pokazuje cim je malo stao jer se lik zapitao vrijedi li zbog nas uzimat od svijih usta svije porodice ..mi smo mu dokazali da nismo zasluzili nista pozitivno pa ni mrvu srece..a bili smo barem jednu polusezonu ....Kako god ja cu ovom covjeku biti zahvalan dok je ziv...uveo nas u PL , doveo nam trenera svih trenera, dao nam nadu da ubuducnosti imamo klub kojeg nece niko tuzit lajat o njemu preko novina...vrijeme je da se vratimo u realnost I vratimo taj krug lopova koji zele biti tu zbog omladinske skole
MOGLI SU PRIJATELJI U. G. SLOBODA ORGANIZOVATI "CRVENO-CRNU NOĆ" U NOVEMBRU A POVODOM 95.ROĐENDANA SLOBODE. ONI SU OVE GODINE , TAČNIJE KAD JE DOŠAO ĆIRO, ORGANIZOVALI DVIJE "CRVENO-CRNE NOĆI" U ROKU OD MJESEC DANA.HAMAN IM SAD" PARTIJA" ZABRANILA.
Ja volim FK Tuzla City

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 02 dec 2014, 19:21

Azmir je kriv za SVE , cak i za lose rezultate OKK ipak mogo je malo pogurat i OKK ono bas je seljak pravi , treba ga otjerat :D :D :D :D :D

toooo TUZLO ,to " carsijoneri " .... djeca nam se smiju ....

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 02 dec 2014, 19:24

harry_90 je napisao/la:Proteklih godina nijedna uprava Slobode nije obiljezila godisnjicu kluba i nije se toliko pricalo,ali kako je Azmir dosao trazi se bilo kakva greska da ga se okrivi..cuj kaze nikakve proslava,torta itd.. aa toga je bilo hvala Bogu proteklih godina,dajte ba ne serite molim vas !

Mozda je covjek trebao poslat para iz Amerike,da se okupi bagra u i oko Slobode,da se na Azmirov racun najedu i napiju..gdje su vam legende kluba da cestitaju klubu godisnjicu itd.. al ne krivi se Azmir jer boze dragi nije poslao kes da se Meske,Secer,Sica,Muharemagic itd.. piju i jedu do zore na racun Azmira Husica..

Dosadili ste vise i Bogu i narodu sa trazenjem jedne greskice da okrenete pricu protiv Azmira ..

GOSPODINU AZMIRU HUSICU HVALA ZA SVE,KADA BI NAS NAPUSTIO NE BIH SE LJUTIO NA COVJEKA NI SEKUNDE,JER JE POKUSAO DA NAPRAVI NORMALAN KLUB,ALI NE MOZES TI TO NAPRAVIT KADA IMAS OVAKVE "NAVIJACE" SLOBODE..SMETA IM STO NIJE DOVEO MILIONSKA POJACANJA,STO NIJE OSTAO CIRO,STO JE OTISAO ZA AMERIKU RADI POSLA,STO GURA SLOBODU DA NE PROPADNE,STO POSLUJE KLUB U PLUSU,STO SE NIJEDNOM IGRACU NE DUGUJE NI MARKA,AKO SE OVIM INVALIDIMA DUGUJE I NEKA JE..STO NIJE POSLAO TORTU I PAR HILJADA DA SE NAPRAVI RODJENDANSKI PARTY DA BI SE RAZNI LESINARI OKUPILI I DZABA JELI I PILI NA NJEGOV RACUN !

Dajte vi nama opet lopove u Slobodi,koji su ti bili u Tz nisu putovali po svijetu,potpisivali sa igracima trocifrene ugovore,sto nas je svaki moguci igrac tuzio,sto nismo imali autobusa kako treba,goriva,hrane za igrace itd.. takvi su nama najbolji,obecaju nam sarenu laz,a mi naivni i povjerujemo..

AZMIRA OVIM PUTEM MOLIM AKO OVO CITA DA NAS NE NAPUSTI,NEKA NAPRAVI NORMALAN KLUB ,NEKA ZACEPI USTA POJEDINCIMA,VISE NAS JE STO GA PODRZAVAMO !

AZMIR HUSIC ! :kralj:

SLOBODA ISPRED LICNIH INTERESA POJEDINACA !
A F E R I M I Ž I V I Z D R A V B I O.
N e brini 2015 je na pragu a to je pred- izborna godina.Nemaju oni kud, de nek probaju pravit "pvojekat", OFK.
Skraćenje Lige je neminovno već od Sezone 2015/16.To bi značilo uništenje FK SLOBODA.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 02 dec 2014, 19:26

sloboda72 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Proteklih godina nijedna uprava Slobode nije obiljezila godisnjicu kluba i nije se toliko pricalo,ali kako je Azmir dosao trazi se bilo kakva greska da ga se okrivi..cuj kaze nikakve proslava,torta itd.. aa toga je bilo hvala Bogu proteklih godina,dajte ba ne serite molim vas !

Mozda je covjek trebao poslat para iz Amerike,da se okupi bagra u i oko Slobode,da se na Azmirov racun najedu i napiju..gdje su vam legende kluba da cestitaju klubu godisnjicu itd.. al ne krivi se Azmir jer boze dragi nije poslao kes da se Meske,Secer,Sica,Muharemagic itd.. piju i jedu do zore na racun Azmira Husica..

Dosadili ste vise i Bogu i narodu sa trazenjem jedne greskice da okrenete pricu protiv Azmira ..

GOSPODINU AZMIRU HUSICU HVALA ZA SVE,KADA BI NAS NAPUSTIO NE BIH SE LJUTIO NA COVJEKA NI SEKUNDE,JER JE POKUSAO DA NAPRAVI NORMALAN KLUB,ALI NE MOZES TI TO NAPRAVIT KADA IMAS OVAKVE "NAVIJACE" SLOBODE..SMETA IM STO NIJE DOVEO MILIONSKA POJACANJA,STO NIJE OSTAO CIRO,STO JE OTISAO ZA AMERIKU RADI POSLA,STO GURA SLOBODU DA NE PROPADNE,STO POSLUJE KLUB U PLUSU,STO SE NIJEDNOM IGRACU NE DUGUJE NI MARKA,AKO SE OVIM INVALIDIMA DUGUJE I NEKA JE..STO NIJE POSLAO TORTU I PAR HILJADA DA SE NAPRAVI RODJENDANSKI PARTY DA BI SE RAZNI LESINARI OKUPILI I DZABA JELI I PILI NA NJEGOV RACUN !

Dajte vi nama opet lopove u Slobodi,koji su ti bili u Tz nisu putovali po svijetu,potpisivali sa igracima trocifrene ugovore,sto nas je svaki moguci igrac tuzio,sto nismo imali autobusa kako treba,goriva,hrane za igrace itd.. takvi su nama najbolji,obecaju nam sarenu laz,a mi naivni i povjerujemo..

AZMIRA OVIM PUTEM MOLIM AKO OVO CITA DA NAS NE NAPUSTI,NEKA NAPRAVI NORMALAN KLUB ,NEKA ZACEPI USTA POJEDINCIMA,VISE NAS JE STO GA PODRZAVAMO !

AZMIR HUSIC ! :kralj:

SLOBODA ISPRED LICNIH INTERESA POJEDINACA !
Aferim i živ i zdrav bio.
N e brini 2015 je na pragu a to je pred- izborna godina.Nemaju oni kud, de nek probaju pravit "pvojekat", OFK.
Skraćenje Lige je neminovno već od Sezone 2015/16.To bi značilo uništenje FK SLOBODA.
Ja volim FK Tuzla City

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 02 dec 2014, 20:11

Ima još problema sa Azmirom. Nije javio koliko košta goveđi gulaš od 300g u Americi. Hoće to navijaci da znaju. Bosanac voli da sve zna, i šta komšija nosi u kesi sa pijace i Binga. :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

ziviniceMetropola
Kontakt:

Post Postao/la ziviniceMetropola » 02 dec 2014, 20:26

Joj jeste mi omrzli Vi sto mu ljubite :guz: , ni ja a ni @slatinas nismo napisali nista protiv covjeka, osim nekih stvari sto su realne i sto mozda imamo isto misljenje pa cekamo januar da vidimo sta na tim famoznim PAPIRIMA pise, ukazujemo na neke greske (jer Boze moj ne smijem napisati da je covjek pogrjesio u necemu), a Vi gulase neke spominjete, izvlacite iz konteksta i sl.
Ohladite malo, uzmite si zene/cure pa se na njima izivljavajte malo, prozivajte ih ako smijete :mrgreen: manite se foruma i por*jave

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 02 dec 2014, 21:49

Azmire koliko je tunjevina 170g u Americi ona sitna, kada pometu fabriku i zapakuju u konzervu ?
Kakve carape kupujes igracima? :urnebes:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 dec 2014, 22:02

Kontam ja cu profitirat ako Azmir ode I predamo klub da nas grad vodi ili neko od prijasnjih lopova ..jednostavno znam da bi nam brzo bio kljuc u bravu ili u najmanju ruku sudbina Dite posebno ako grad preuzme klub jer to ce sigurno nas zadesit...u u najboljem slucaju opet pokusat se umjesat sa vukovima sa Otoke ....znaci ako se to sve deai ja bi rahat mogo spavat. A ne budit se u 5 ujitru slusat prenos, nebi se vise sikirao nervirao otisao rahat radio , a trece I djevojci bi mi svanulo ne sumnjam jer znam da joj se ne svidja sto je zapostavljam pored Slobode
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 02 dec 2014, 22:08

Druze predsjednice cuo sam da citas forum pa da se javim moze bit mozda karta za mene sljedece sezone ili makar ena bambuca...Eto vidis i sam ovdje tri skupine ljudi imas one sto vole SLOBODU, i kojima se je.e ko je vodi dokle god je to nesto u duhu sportskih klubova, imas i onu drugu skupinu koja voli Slobodu ali voli i tebe ko brata, ma ko babu, jos malo pa ce te na zid staviti mjesto Broza i imas one trece koji se stalno tu nesto oko kluba motaju i samo gledaju gdhe ce biti dobri a niko im ne valja...
Nego hoce li biti karta za mene ako kazem da bi tvoju sliku mjesto titine stavio samo da imam titinu, ali posto nemam j...
& $ ?

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 02 dec 2014, 22:24

Urazumite se ljudi i ne pisite protiv presjednika jer bi mogao procitati ili mu neko haber prenjeti pa da se naljuti i ugasi nas ko lampu.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 02 dec 2014, 22:32

HerLutwoII je napisao/la:Urazumite se ljudi i ne pisite protiv presjednika jer bi mogao procitati ili mu neko haber prenjeti pa da se naljuti i ugasi nas ko lampu.
ako ce se ljutiti,nek se ljuti ko ga ****..PODRZAVAM NJEGOV RAD...ali nikako njega kao lik i djelo,pa nije on sloboda...ovi neki pogresno svacaju,niko neljubi guzicu azmiru,smrtnik ko i svi,ali postujemo DJELA....jer niko prije njega nije ni slicno napravio..
rece covjek,stabilizovacu klub...i uradi..plate su tu,posluje se pozitivno,par sponzora je tu,bus je tu..i td i td..
rece covjek idemo u pl...gdje smo sada,ili ja pratim lige pogresne drzave mozda :!:
rece covjek...moramo dug vratiti,i sta bi,sa 8 na 4,nesto malo je dao,80 posto ljudi otpisali,ALI TREBA BITI MOZAK PA I TO SREDITI:::
rece covjek,dovest cu repku u tuzlu...neznam mozda sam ja gledao na tv nesto drugo u nekom drugom gradu :!:
i rece covjek,sloboda ce diktirati u pl....i sada,na zadnjem koraku...pred najvazniju sezonu u nasoj istoriji,kada trebamo napasti evropu,titulu...seremo...aferim...
sta je slago dosad....NISTA::...e to ja postujem,a ne ljubim guzicu azmiru husicu..
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 02 dec 2014, 22:47

wienultras je napisao/la:
HerLutwoII je napisao/la:Urazumite se ljudi i ne pisite protiv presjednika jer bi mogao procitati ili mu neko haber prenjeti pa da se naljuti i ugasi nas ko lampu.
ako ce se ljutiti,nek se ljuti ko ga ****..PODRZAVAM NJEGOV RAD...ali nikako njega kao lik i djelo,pa nije on sloboda...ovi neki pogresno svacaju,niko neljubi guzicu azmiru,smrtnik ko i svi,ali postujemo DJELA....jer niko prije njega nije ni slicno napravio..
rece covjek,stabilizovacu klub...i uradi..plate su tu,posluje se pozitivno,par sponzora je tu,bus je tu..i td i td..
rece covjek idemo u pl...gdje smo sada,ili ja pratim lige pogresne drzave mozda :!:
rece covjek...moramo dug vratiti,i sta bi,sa 8 na 4,nesto malo je dao,80 posto ljudi otpisali,ALI TREBA BITI MOZAK PA I TO SREDITI:::
rece covjek,dovest cu repku u tuzlu...neznam mozda sam ja gledao na tv nesto drugo u nekom drugom gradu :!:
i rece covjek,sloboda ce diktirati u pl....i sada,na zadnjem koraku...pred najvazniju sezonu u nasoj istoriji,kada trebamo napasti evropu,titulu...seremo...aferim...
sta je slago dosad....NISTA::...e to ja postujem,a ne ljubim guzicu azmiru husicu..
Ja sam ironican bio,ali stvarno ovdje neki momci po svaku cijenu zele nametnuti kult licnosti! NIKAD i nikome od predsjednika se nije u javnosti davala ovolika podrska i da mu cijeli stadion skandira ime,nikada u 95g.,e sada jos da se ne smije ukazati na mane i greske onda je to prevazilazenje svega razumnog.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 02 dec 2014, 22:50

da ti kazem nema od toga on nista,osim emotivne satisfakcije...mora se izvrsiti pritisak na vlast,na upravni odbor...moraamo mjenjati statut,jer ako sad zajebemo,NIKAD necemo isplivati,i imacemo ofk...zapamti
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 02 dec 2014, 22:58

sloboda72 je napisao/la:
HerLutwoII je napisao/la:Pa sta tu nije jasno?? Omladinski pogon je da ti pojednostavim firma za sebe sa cistim i neblokiranim racunom,a pomenuti igrac je na ime izobrazbe duzan obestecenje FK Sloboda-omladinski pogon jer je iz istog otisao u inostrani klub. Jasno mi je da ti je Azmir idol,ali nije sve neistina sto drugi kazu.
Her Lutvo brate kratkog si fitilja. Jedno je koristiti račun Omladinskog pogona (2009),sasvim je drugo kad malkočević negira pravo Klubu Sloboda na novac koji mu pripada kao naknada za trening za igrača. Kada je malkočević tražio i dobio stan , nije ga tražio od Omladinskog pogona nego od FK Sloboda.Ali je zato iskazao "zahvalnost" tako što je odbio da preuzme prvi tim 4. puta i to 2009 ljeto , 2011 ljeto, 2013 zima i 2014 zima.Kaže da Klubu treba da je čast da je on selektor, i njemu je trebala biti "čast" kad ga je klub nudio da preuzme prvi tim.Kolika je šteta za Omladinski pogon što on navrati jednom mjesečno po platu, to je već druga tema.
OK,s obzirom da si pismen,a pises malim slovima njegovo ime tj.prezime jasno mi je da zelis minimizirati njegov rad,strucnost i uspjeh. Mozda je nekoga tebi dragog izostavio ili nije dovoljno forsirao,ne znam,ali eto kriv je !
Nije Sloboda dobila pare od izobrazbe zato sto je on izjavio da ne treba :?: :!: Sloboda nije u kombinaciji za te pare jer se decko povrijedio,nije potpisao nikada profi ugovor(na zalost svih nas) i sada igra u Proleteru.
Ne zelim ti replicirati za druge navode,primjetim da si upucen pa i sam znas kako stvari stoje :salut:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 02 dec 2014, 23:10

tesko je tu odrediti sta je bolje kome da idu pare..racun Slobode je blokiran i sve sto bi leglo na racun Slobode ne bi bilo na raspolaganju jer bi automatski islo na izmirenje potrazivanja

s druge strane, Omladinski pogon Sloboda 1919, je vec klub u klubu..prakticno drugi klub koji je i sam po sebi punopravan clank SD Sloboda, odvojeno od FK Slobode, ali preko cijeg racuna poslije i FK Sloboda..

ni malo bajna situacija, i dokle god se ne rijesimo dugova onaj ko kontrolise Omladinski pogon u sustini kontrolise i FK Slobodu..ali brine to sto ustvari veci imamo novi klub, novi "okk" bez dugova, koji funkcionise kao nezavisno pravno lice, i kao punopravni clan SD Sloboda, ali samo nema prvog tima...dakle sutra ako dodjemo u situaciju da se ugasi FK Sloboda , dovoljno im je da samo ovaj 1919 formira prvi tim i to je to
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 03 dec 2014, 00:07

sloboda72 je napisao/la:
Stavi se malo na Sokovo mjesto.Za stan su ga izjebali uprave i uprave,koliko se ja sjecam oko stana je prica bila jos dok je igrac bio.To sto nije htio preuzet klub vjerovatno je problem bio u ljudima koji su ga vodili(2009,2011),jbg,niko nevoli da ga se zajebaje,al ne branim ga uopste jer i ti si u pravu za sta si reko oko"casti" i za 2014 godinu jer klub je
koliko toliko u boljoj poziciji.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.