Ili lazes il' si glup. Mada mislim da je ovo prvo, nisi ti ni prošao pored kladionice. Samo ne znam sto to uopšte iznosis u temi kladionica prijedlozi, sugestije...KEC je napisao/la:Zadnjih 2 mjeseca igram sve neke sigurice kvota max 1,50 i uvijek fulam zato sam dns igro na ulozenu marku dobitak 900KM kad gubim da gubim sa stilom ha ya
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Paris -Brose Bamberg 150,5 više 1,75
Paris kuci igra brzu i efikasnu košarku dok gosti se prilagođavaju igri domacina pa jednu takvu utakmicu očekujem i veceras sa preko 150 koševa
Blake Schilb 13,5 više 1,85
Parizu treba pobijeda veceras a za to im treba dobra partija njihovog najboljeg igraca Blake Shilb-a.Uposljednje 4 utakmice u ovom kupu lagano išao preko ove granice.
Janis Strelnieks 12,5 više 1,85
Uz Wanamakera najbolji igrac Bamberga igra oko 30 min po mecu uzima 10+ suteva od toga 6-7 za tri poena
U ovom kupu je na prosjeku 15p, pa neka tu bude i večeras
Paris kuci igra brzu i efikasnu košarku dok gosti se prilagođavaju igri domacina pa jednu takvu utakmicu očekujem i veceras sa preko 150 koševa
Blake Schilb 13,5 više 1,85
Parizu treba pobijeda veceras a za to im treba dobra partija njihovog najboljeg igraca Blake Shilb-a.Uposljednje 4 utakmice u ovom kupu lagano išao preko ove granice.
Janis Strelnieks 12,5 više 1,85
Uz Wanamakera najbolji igrac Bamberga igra oko 30 min po mecu uzima 10+ suteva od toga 6-7 za tri poena
U ovom kupu je na prosjeku 15p, pa neka tu bude i večeras
- EmirSioux89
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Odg: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Falcao nece igrati vise od 25 min vcrsEmirSioux89 je napisao/la:
Da se prati
Ja sam igrao oba daju Barnli - Njukastl .
Ovaj tip mi ima nekako najvece izglede.
Ovaj tip mi ima nekako najvece izglede.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Alaves - Espanyol 1 2,95 1x 1,50
Espanjol sa rezervama
Espanjol sa rezervama

- Ljiljani87
- Kontakt:
Man UTD-Stoke 1 (1.55)
Monaco-Lens 1 (1.40)
Berbatov daje gol (1.90)
Burnley-Newcastle 1pX (1.90)
West Brom-West Ham zx2 (1.90)
Crystal Palace-Aston Vila 1 (2.05)
dobitak 35km
Monaco-Lens 1 (1.40)
Berbatov daje gol (1.90)
Burnley-Newcastle 1pX (1.90)
West Brom-West Ham zx2 (1.90)
Crystal Palace-Aston Vila 1 (2.05)
dobitak 35km
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Alfreton–Gateshead 3+ 1,85
Alfreton nije zabio u zadnje dvije utakmice (2:0, 2:0), a opet s druge strane Gateshead nije dbio nikoga vec 4 utakmice.
prema tome ovo je susret ili prekretnica za obje ekipe da uhvate ili postignu nesto sto prizeljkuju.
Gateshead je sposoban i ici ce sigurno po pobjedu, imaju dobre rezultate vani, Alfreton sa ovakvom odbranom (druga najgora u cijeloj ligi) i zeljom da konacno zabiju gol, mislim da ce takav stav i ambicije do kraja susreta rezultirat sa najmanje 3 gola.
Alfreton nije zabio u zadnje dvije utakmice (2:0, 2:0), a opet s druge strane Gateshead nije dbio nikoga vec 4 utakmice.
prema tome ovo je susret ili prekretnica za obje ekipe da uhvate ili postignu nesto sto prizeljkuju.

Gateshead je sposoban i ici ce sigurno po pobjedu, imaju dobre rezultate vani, Alfreton sa ovakvom odbranom (druga najgora u cijeloj ligi) i zeljom da konacno zabiju gol, mislim da ce takav stav i ambicije do kraja susreta rezultirat sa najmanje 3 gola.

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
odakle ti informacija ?adis30 je napisao/la:Alaves - Espanyol 1 2,95 1x 1,50
Espanjol sa rezervama
-
- Kontakt:
Man.United – Stoke - 2 7,00
Da pokusamo jedan DOUBLE, na lagani ulog.
Stoke prikazanom igrom protiv Liverpoola nije zasluzio da izgubi, promasili su dosta prilika i na kraju im se to osvetilo porazom od 1-0. To je tim koji ima dva vezana poraza, ali igra je puno bolja od rezultata. Protiv Burnleya su izgubili također, iako su bili bolji tim na terenu, imali su posjed lopte preko 70 %, 17 udaraca prema golu i čak 14 kornera naspram nijednog gostiju, ali lopta jednostavno nije htjela u gol. Cudan splet okolnosti protiv Stokea.
Sa druge strane, United igra sve bolje, vezali su 3 pobjede zaredom. Ipak na terenu to ne izgleda toliko uvjerljivo (pogotovo utakmice protiv Palacea i Arsenala koje su dobili na srecu). Mislim da je vrijeme da se kolo srece malo okrene protiv Uniteda, a za Stoke, oni svakako imaju kapacitet da naprave ovdje iznenadjenje, znaju cesto odigrati dobro protiv timova iz TOP 5.. Nedavno su dobili Tottenham u gostima, na pocetku sezone i City na Etihadu..Ono što trebaju napraviti protiv Uniteda jeste zaustaviti Rooneya (update > ROONEY nije u sastavu za večerašnju utakmicu!) i RvP-a (Di Maria je povrijedjen, Mata nije ni sjena igrača kakav je prije bio, a Januzaj je jos uvijek samo „talenat“), dakle dobra igra odbrane i dobro večer Begovića, a onda će sigurno imati svoje šanse preko Arnautovića, Krkića i Dioufa ili iz prekida, koji su njihovo tradicionalno jako oružje.
United ima velikih problema sa povredama: Evans, Jones, Shaw , Rafael (sve vazni odbrambeni igraci), Blind i već spomenuta, nova povreda Angela Di Marie. Mislim da su ovo dobri preduslovi (Update > i to što nema Rooneya za večerašnje iznenađenje na Old Traffordu. Stokeu ce faliti od bitnih igrača samo Sidwell.
M.B.Diouf - gol 3,6
- Sa ovom gore navedenom okladom ću spojiti i najvece pojacanje Stokea ove godine, Dioufa, koji je postigao ove sezone par pogodaka, ali ipak nije u potpunosti opravdao transfer, pa evo mu idealne prilike. Strasno je brz, bice uz Bojana glavna pretnja iz kontri (sjetimo se sjajnog gola protiv Građana " onclick="window.open(this.href);return false; ), a zna postići i gol glavom.. Odbrana Uniteda je loša, sačuvali su mrežu ove sezone samo protiv Burnleya i Cr.Palacea.
Kvota: 25,2
Ulog: 5
Ev.dobitak : 126,00 KM
Da pokusamo jedan DOUBLE, na lagani ulog.
Stoke prikazanom igrom protiv Liverpoola nije zasluzio da izgubi, promasili su dosta prilika i na kraju im se to osvetilo porazom od 1-0. To je tim koji ima dva vezana poraza, ali igra je puno bolja od rezultata. Protiv Burnleya su izgubili također, iako su bili bolji tim na terenu, imali su posjed lopte preko 70 %, 17 udaraca prema golu i čak 14 kornera naspram nijednog gostiju, ali lopta jednostavno nije htjela u gol. Cudan splet okolnosti protiv Stokea.
Sa druge strane, United igra sve bolje, vezali su 3 pobjede zaredom. Ipak na terenu to ne izgleda toliko uvjerljivo (pogotovo utakmice protiv Palacea i Arsenala koje su dobili na srecu). Mislim da je vrijeme da se kolo srece malo okrene protiv Uniteda, a za Stoke, oni svakako imaju kapacitet da naprave ovdje iznenadjenje, znaju cesto odigrati dobro protiv timova iz TOP 5.. Nedavno su dobili Tottenham u gostima, na pocetku sezone i City na Etihadu..Ono što trebaju napraviti protiv Uniteda jeste zaustaviti Rooneya (update > ROONEY nije u sastavu za večerašnju utakmicu!) i RvP-a (Di Maria je povrijedjen, Mata nije ni sjena igrača kakav je prije bio, a Januzaj je jos uvijek samo „talenat“), dakle dobra igra odbrane i dobro večer Begovića, a onda će sigurno imati svoje šanse preko Arnautovića, Krkića i Dioufa ili iz prekida, koji su njihovo tradicionalno jako oružje.
United ima velikih problema sa povredama: Evans, Jones, Shaw , Rafael (sve vazni odbrambeni igraci), Blind i već spomenuta, nova povreda Angela Di Marie. Mislim da su ovo dobri preduslovi (Update > i to što nema Rooneya za večerašnje iznenađenje na Old Traffordu. Stokeu ce faliti od bitnih igrača samo Sidwell.
M.B.Diouf - gol 3,6
- Sa ovom gore navedenom okladom ću spojiti i najvece pojacanje Stokea ove godine, Dioufa, koji je postigao ove sezone par pogodaka, ali ipak nije u potpunosti opravdao transfer, pa evo mu idealne prilike. Strasno je brz, bice uz Bojana glavna pretnja iz kontri (sjetimo se sjajnog gola protiv Građana " onclick="window.open(this.href);return false; ), a zna postići i gol glavom.. Odbrana Uniteda je loša, sačuvali su mrežu ove sezone samo protiv Burnleya i Cr.Palacea.
Kvota: 25,2
Ulog: 5
Ev.dobitak : 126,00 KM
Zadnja izmjena: risingforce, dana/u 02 dec 2014, 20:12, ukupno mijenjano 3 puta.
Smrdi ovaj njukastl. Ako je istina za izostanak toliko igrača zašto kvota ne pada? 

baš si me lijepo nasmijao. čuj ja sam golden girl kako li si me samo otkrio Kolumboakumulator87 je napisao/la:Ta(j) golden **** ti je zgmiky ako nisi skonto, pokupis informacija sa drugih foruma I ovde se pravis pametan sa prolaznoscu od 30 posto kvote 2. Svi nesto igraju a ne sjecam se da sam video ikad listic od ovih kolovodja sa pdf-a4040deuce je napisao/la:Na pocetku,izvinjavam se na offtopicu,ali vec duzi period pratim ovu temu i imam potrebu da kazem svoje misljenje. MIslim da je ova tema u velikoj vecini postova profulana jer ovo je postalo cisto naklapanje,bubanje i biranje parova nasumicno,posebno ovi prelazi sto mi je najtuznije i najsmjesnije od svega,jer je to cisto poklanjanje para kladionici. Vidim svi cijene ovog zgmikya decka,mislim nemam nista protiv njega ali je smijesno da covjek postavi na desetke nasumicnih parova dnevno bez ikakve analize cisto nagdjanje 7+,odg u 1.p. itd. itd.,imam osjecaj kad bi pratio sve te parove,upao bi u kredite u roku tjedan dana. Zar nije bolje momci da udjem na temu i vidim 3 para koja su izanalizirana i potkrijepljena nekim cinjenicama pa da ih s gustom odigram (kao na temi NBA prijedlozi) nego ovako udjem i stoji 30 prelaza,5-6 parova 7+ od kojih ce 1 proc i svi ce hvalit tog decka iako je to puka sreca.. pa svi mi ljudi znamo da turci,talijani,grci i ovi nasi stele,nema potrebe za isticanjem te cinjenice svaki vikend kad se sastanu Galata,Fener,Besiktas ili netko cetvrti. Hvala na citanju,samo moje misljenje..uzivajte

što se ovog momka gore tiče, slažem se s njim u svemu, u pravu je čovjek nema greške, moj prosjek pogodaka je mizeran i uglavnom nema analize, stavim rijetko kad, ma da nije neka analiza, samo koju riječ i copy paste h2h ali ja ne tjeram nikoga da igra to, svako igra na svoju odgovornost za svoje novce i što hoće, analizu ne piše većina no to nije opravdanje, ja stavljam parove uglavnom pred utakmicu i nema se previše vremena za analizu ali stojim uvijek iza onoga što stavim, ok greška i bolje da ne stavim onda ništa, a da li ja to igram ili ne je nebitno samo nisam stavio tu jer mi se digao tako pa eto stavio sam pa mi se hebe kad fulam, više mi krivo kad nekog zayebem nego sebe jer sam takav i uvijek ću svakog pohvaliti kad pogodi nešto i novima poželjeti dobrodošlicu što je većini ovdje nepoznat pojam - malo kulture, ali to je neka druga tema sad.
Ovdje na forumu ima odličnih tipsera i pratite njih, nemojte mene, a ja ne moram ni postavljati niti ću više stavljati samo recite i neću ali znam da imam podršku dobrog dijela foruma i radi njih ću nastaviti jer ako ja tako ne valjam zašto se mene pita za mišljenje, zašto se ljudi jave na pp? pa od sada možemo tako i komunicirati,tko želi neka mi se javi i svakome odgovorim a to znaju svi koji su mi slali poruke i zna Ado s kojim sam u svakodnevnom kontaktu, kojeg ovom prilikom i pozz
single
Dover A.-Torquay oba daju i 3+ 2.10
double
Eastleigh-Dartford FC 3+ 1.60
Chester-Telford 3+ 1.55
2.48
double
liverpool daje gol u 1.pol. 1.75
united daje gol u oba pol 2.10
3.85
Jel ima neko da zna igrati pokera (barem pravila) i acc na wwinu?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Drži se Mileeeee
Samo postavljaj kome se sviđa neka isprati, kome ne, neka zažmiri
Samo postavljaj kome se sviđa neka isprati, kome ne, neka zažmiri

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
ma nabijem ja ove na kuac nego samo napred GOLDEN BOYzgmiky je napisao/la:baš si me lijepo nasmijao. čuj ja sam golden girl kako li si me samo otkrio Kolumboakumulator87 je napisao/la:Ta(j) golden **** ti je zgmiky ako nisi skonto, pokupis informacija sa drugih foruma I ovde se pravis pametan sa prolaznoscu od 30 posto kvote 2. Svi nesto igraju a ne sjecam se da sam video ikad listic od ovih kolovodja sa pdf-a4040deuce je napisao/la:Na pocetku,izvinjavam se na offtopicu,ali vec duzi period pratim ovu temu i imam potrebu da kazem svoje misljenje. MIslim da je ova tema u velikoj vecini postova profulana jer ovo je postalo cisto naklapanje,bubanje i biranje parova nasumicno,posebno ovi prelazi sto mi je najtuznije i najsmjesnije od svega,jer je to cisto poklanjanje para kladionici. Vidim svi cijene ovog zgmikya decka,mislim nemam nista protiv njega ali je smijesno da covjek postavi na desetke nasumicnih parova dnevno bez ikakve analize cisto nagdjanje 7+,odg u 1.p. itd. itd.,imam osjecaj kad bi pratio sve te parove,upao bi u kredite u roku tjedan dana. Zar nije bolje momci da udjem na temu i vidim 3 para koja su izanalizirana i potkrijepljena nekim cinjenicama pa da ih s gustom odigram (kao na temi NBA prijedlozi) nego ovako udjem i stoji 30 prelaza,5-6 parova 7+ od kojih ce 1 proc i svi ce hvalit tog decka iako je to puka sreca.. pa svi mi ljudi znamo da turci,talijani,grci i ovi nasi stele,nema potrebe za isticanjem te cinjenice svaki vikend kad se sastanu Galata,Fener,Besiktas ili netko cetvrti. Hvala na citanju,samo moje misljenje..uzivajte![]()
možda ti znaš nešto što ja ne znam a ja ne znam da jesam
![]()
što se ovog momka gore tiče, slažem se s njim u svemu, u pravu je čovjek nema greške, moj prosjek pogodaka je mizeran i uglavnom nema analize, stavim rijetko kad, ma da nije neka analiza, samo koju riječ i copy paste h2h ali ja ne tjeram nikoga da igra to, svako igra na svoju odgovornost za svoje novce i što hoće, analizu ne piše većina no to nije opravdanje, ja stavljam parove uglavnom pred utakmicu i nema se previše vremena za analizu ali stojim uvijek iza onoga što stavim, ok greška i bolje da ne stavim onda ništa, a da li ja to igram ili ne je nebitno samo nisam stavio tu jer mi se digao tako pa eto stavio sam pa mi se hebe kad fulam, više mi krivo kad nekog zayebem nego sebe jer sam takav i uvijek ću svakog pohvaliti kad pogodi nešto i novima poželjeti dobrodošlicu što je većini ovdje nepoznat pojam - malo kulture, ali to je neka druga tema sad.
Ovdje na forumu ima odličnih tipsera i pratite njih, nemojte mene, a ja ne moram ni postavljati niti ću više stavljati samo recite i neću ali znam da imam podršku dobrog dijela foruma i radi njih ću nastaviti jer ako ja tako ne valjam zašto se mene pita za mišljenje, zašto se ljudi jave na pp? pa od sada možemo tako i komunicirati,tko želi neka mi se javi i svakome odgovorim a to znaju svi koji su mi slali poruke i zna Ado s kojim sam u svakodnevnom kontaktu, kojeg ovom prilikom i pozz
single
Dover A.-Torquay oba daju i 3+ 2.10
double
Eastleigh-Dartford FC 3+ 1.60
Chester-Telford 3+ 1.55
2.48
double
liverpool daje gol u 1.pol. 1.75
united daje gol u oba pol 2.10
3.85

Miky ne obaziri se, to je neki novi član, kao što si rekao imaš podršku velike većine nas i to je najbitnije. Kad ti se već obraćam zamolio bih te, ako ti nije problem, da samo malo ranije pred utakmice postavljaš tipove. Ne vise ljudi po čitav dan na forumu pa da sve stignu na vrijeme vidjeti. Samo ti nastavi kao dosad i sve će biti dobro. 

Ma yebo to sranje, nema tu hajra.Heller je napisao/la:Jel ima neko da zna igrati pokera (barem pravila) i acc na wwinu?

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
ma nema potrebe da se sad tu dijelimo na mikijeve i protiv mene, svi imaju pravo na svoje mišljenje i kažem ja se s njim slažem u velikoj većini je točno napisano, ja sam samo reagirao na akumulatora jer se očito ispraznio ne znam odakle mu ideja da sam ja golden girlWilly je napisao/la:Miky ne obaziri se, to je neki novi član, kao što si rekao imaš podršku velike većine nas i to je najbitnije. Kad ti se već obraćam zamolio bih te, ako ti nije problem, da samo malo ranije pred utakmice postavljaš tipove. Ne vise ljudi po čitav dan na forumu pa da sve stignu na vrijeme vidjeti. Samo ti nastavi kao dosad i sve će biti dobro.

još jedan single
WBA-W.Ham oba daju u 1.pol 4.60
vuče tekma na remi s golovima, nekih 1:1 barem u prvom, po ovom koefu se isplati probati
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 02 dec 2014, 20:35, ukupno mijenjano 1 put.
zgmiky je super lik
ljubazan i sve najbolje mislim o njemu.
A o sportskim prognozama-pa svako igra na svoju odgovornost.
Ja prepišem samo ono što mislim da ima šanse da prodje.

A o sportskim prognozama-pa svako igra na svoju odgovornost.
Ja prepišem samo ono što mislim da ima šanse da prodje.
Manchester Stoke hX2 ( da nece MU dobit 2 ili vise razlike) 1,65
Burnley - Newcastle manje od 10,5 kornera 1,85 (obje ekipe ne igraju na puno kornera mislim da lagano prolazi)
Leicester Liverpool P.P X2 1,32 (Ako izgube nek se jebu u guzicu)
Na 10 km dobitak 40.
Burnley - Newcastle manje od 10,5 kornera 1,85 (obje ekipe ne igraju na puno kornera mislim da lagano prolazi)
Leicester Liverpool P.P X2 1,32 (Ako izgube nek se jebu u guzicu)
Na 10 km dobitak 40.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.