Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Koga nakon Sušića?
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- tuzlak1987
- Kontakt:
Isto tako kako Srbin moze biti stranac, prica juznoslavenskim jezikom koji svi razumijete?
Rekoh vec i u rukometu je Srbin pa rukometasi razvaljuju..
kad smo vec kod anketa evo jedna sa klix.baGreivis je napisao/la:Anketa pokazuje za koga je vecina. Treba na ovo ukazati onima u savezu.
Ko od ovih pet kandidata bi najbolje vodio bh. reprezentaciju?
Nijedan od navedenih (1878)
30%
Mehmed Baždarević (1261)
20%
Amar Osim (1085)
17%
Blaž Slišković (811)
13%
Milovan Rajevac (802)
13%
Faruk Hadžibegić (468)
7%
Ukupno glasova: 6305
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Ja koliko mogu zakljuciti prema obracanju gospodina Rajevca on ovu zemlju ne smatra svojom. Dakle, stranac je. Jednako kao i neki Spanac ili Englez.tuzlak1987 je napisao/la:Neko rece da je napisani ne treba nam Spanac bil bilo fasisticki ili ne. Valjda jos neki nisu skontali da su Srbi konstitutivni narod u BiH, a Spanci ne.
Isto tako kako Srbin moze biti stranac, prica juznoslavenskim jezikom koji svi razumijete?
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Al' se ti nalupa. Rajevac je iz Srbije, sto znaci stranac je. Ostavi se pojmova koje ne razumijes kao sto su konstitutivnost i ostalo.tuzlak1987 je napisao/la:Neko rece da je napisani ne treba nam Spanac bil bilo fasisticki ili ne. Valjda jos neki nisu skontali da su Srbi konstitutivni narod u BiH, a Spanci ne.
- tuzlak1987
- Kontakt:
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
S druge strane, ako bude izabran, pa opet bi oni profitirali, bar bi vidjeli kako je to kada Osim napravi mašinu za mljevenje mesa, nije da nisu osjetili na svojoj koži.
- skyisthelimit
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
ultrasstyle_tz je napisao/la:a cuj i onako se liga kroji radi interesa 10% teritorije drzave, savez radi zbog interesa 10% teritorije drzave, sto bi se i reprezentacija pratila na nekom vecem teritoriju...
Ne znam sta vam je to Amar uradio da ste toliko protiv njega....
Ko te spominje moj Sergej...Posljednjih dana moje se ime često spominje u kontekstu izbora novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine. S obzirom da mnogi od vas vide baš mene kao budućeg selektora, imam potrebu da vam se obratim.
Voli te tvoje Sarajevo.
Cuj nijeHarrison je napisao/la:E cuj Amar propalitet![]()
Trenutno korisnika/ca: 0oo0, 19vendetta87, Alucard, Anpa, Beli98, Biscione, Blackwargreymon, Bordo10, bordobijeli, Cautinho, celikmilan, Confiance, CrvenoCrnaArmija, Daduli, DanijelTZ, darker10, denza, DrogbaDidier, DUVNO1921, dzemil, enobarca, ErosViverosViv, exampLe., General505, Gomis99, guillermo, HariTz, harko35, isko1807, jasmin10, JimmyPage, JohannWolfgang, kakarut, Kapetan, karajlo, Kaunas, lol89, Maestro^^, Marokanci58, MikiPirs, MokraKifla, MostarNeretva, NEZALAGANJE, Pact1921, Pensioner26, PeppermintSA, PointBlank, PSV, Pushko92, Rauber33, rukometubih23, s4mke, Scholl, Shategabri, Shevko, Sheyi, StevieG8, tale07, TefalTava, THEC, TofiTofita, travuljasSs, trunks1946, tutankamon1905, Venom, VensanKasel, VibeTribeX, VolimBiH96, Wilshere10, Yucca, zaostrog i 433 gosta.