Dzeko je oslabio drasticno. Protiv Nigerije kriminalan, promasio nekoliko zicera (sada ce trubit o offsideu). Protiv Kipra promasio nekoliko zicera i nije preuzeo odgovornost. Protiv Velsa imao dvije prilike, nije ni opucao. Svaki duel protiv Williamsa izgubio.
Dzeko nije ni blizu igraca od prije 2-3-4 godine. Ima kriminalan prvi dodir i treba mu 4-5 prilika da zabije. Nije dovoljno. Jedan od glavnih razloga za nase katastrofalne rezultate su njegove kriminalne partije. Postao je cisti target man, prije je bio kompletan igrac kao Lewandowski na primjer.
Vazan nam je, zato sto su alternative 10 puta gore.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cartman je napisao/la:Dzeko je oslabio drasticno. Protiv Nigerije kriminalan, promasio nekoliko zicera (sada ce trubit o offsideu). Protiv Kipra promasio nekoliko zicera i nije preuzeo odgovornost. Protiv Velsa imao dvije prilike, nije ni opucao. Svaki duel protiv Williamsa izgubio.
Dzeko nije ni blizu igraca od prije 2-3-4 godine. Ima kriminalan prvi dodir i treba mu 4-5 prilika da zabije. Nije dovoljno. Jedan od glavnih razloga za nase katastrofalne rezultate su njegove kriminalne partije. Postao je cisti target man, prije je bio kompletan igrac kao Lewandowski na primjer.
Konstantno saltanje sa klupe na teren ga je unazadilo dosta i oslabilo. Siguran sam da bi promjenom kluba ponovo bio onaj stari.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Cartman je napisao/la:Dzeko je oslabio drasticno. Protiv Nigerije kriminalan, promasio nekoliko zicera (sada ce trubit o offsideu). Protiv Kipra promasio nekoliko zicera i nije preuzeo odgovornost. Protiv Velsa imao dvije prilike, nije ni opucao. Svaki duel protiv Williamsa izgubio.
Konstantno saltanje sa klupe na teren ga je unazadilo dosta i oslabilo. Siguran sam da bi promjenom kluba ponovo bio onaj stari.
Ma Aguero ne J**+ nikoga. Jest mu dodao tu jednu loptu osim toga igra sam za sebe. Jovetic se jako trudi i puno se nudi samo ne igraju puno njega. Do tog gola nije nista napravio i bio je los, gubio lopte. Samo svejedno ako ovako nastavi da ne govorim o Agueru kojeg bukvalno jedino povreda moze zaustavit. Jovetic non stop podilazi Agueru ko da mu je idol neki bukvalno. Dzeko, Negredo, Tevez, Balotelli nisu to nikad radili.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 03 dec 2014, 23:44, ukupno mijenjano 2 puta.
Cartman je napisao/la:City se preporodio bez njega.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Samo da se citiram. Joevetic i Aguero odlicno saradjuju.
Jest,i dvije titule su osvojili bez njega.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!