Asmir Begović

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

Mozambik
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la Mozambik » 02 dec 2014, 22:18

Ove godine nije na svom nivou, mora se priznat.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 02 dec 2014, 22:49

Bajric981 je napisao/la:kako izgleda novi BH selektor bi mogo dat sansu Fejzicu :| a Begovic tone iz utakmice u utakmicu :?: Izrael nije bio slucajnost (prvi gol) ;)
Nije mi jasno sto moras biti ser...a.
Ocito nisi dobro vidio taj prvi gol protiv Izraela, i da se lopta odbila od Spahica te tako promijenila pravac i prevarila Begovica.
Inace, beg jeste u padu forme, to stoji...nedostaje mu veci motiv, ili sta vec.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 dec 2014, 22:56

Mogao je bolje reagovati kod drugog gola, ali zayebana je ono uvijek situacija za golmana.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 02 dec 2014, 22:57

ma kakv pad forme.Begović je uvijek na nekom solidnom nivou.Bude tu pokoja greška ali ništa manje nego što je prave i ostali golmani i Hart,i Courtis,i Mignolet i ostali.Problem je što se njegov klub zove Stoke ,što je klub koji je teška hantraga,klub gdje možeš 50 godina biti u sredini ili se boriti za opstanak.Postavi ispred Bega vrhunski vezni red sa dva vrhunska štopera i beka,pa ćeš da vidiš procenat odbrana...a u klubu gdje 80% sezone imaš posjed lopte 30%,gdje si izložen pravoj kanonadi od strane protivnika nije ni čudo da primaš golove..

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 02 dec 2014, 23:00

aqarius je napisao/la:ma kakv pad forme.Begović je uvijek na nekom solidnom nivou.Bude tu pokoja greška ali ništa manje nego što je prave i ostali golmani i Hart,i Courtis,i Mignolet i ostali.Problem je što se njegov klub zove Stoke ,što je klub koji je teška hantraga,klub gdje možeš 50 godina biti u sredini ili se boriti za opstanak.Postavi ispred Bega vrhunski vezni red sa dva vrhunska štopera i beka,pa ćeš da vidiš procenat odbrana...a u klubu gdje 80% sezone imaš posjed lopte 30%,gdje si izložen pravoj kanonadi od strane protivnika nije ni čudo da primaš golove..
Ne bih se bas slozio...
Ja imam osjecaj da vise posla imaju ti nabrojani golmani nego Begovic, jer je Stoke najdefanzivnija ekipa protiv koje je najteze doci do gol prilike.
U vrh glave da Asmir po tekmi ima po jednu dobru intervenciju, kao sto je i veceras bio slucaj, ostalo sto odbrani je uglavnom bezopasno...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 dec 2014, 23:06

Cartman je napisao/la:Mogao je bolje reagovati kod drugog gola, ali zayebana je ono uvijek situacija za golmana.
Situacija :kafa:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 02 dec 2014, 23:08

aqarius je napisao/la:ma kakv pad forme.Begović je uvijek na nekom solidnom nivou.Bude tu pokoja greška ali ništa manje nego što je prave i ostali golmani i Hart,i Courtis,i Mignolet i ostali.Problem je što se njegov klub zove Stoke ,što je klub koji je teška hantraga,klub gdje možeš 50 godina biti u sredini ili se boriti za opstanak.Postavi ispred Bega vrhunski vezni red sa dva vrhunska štopera i beka,pa ćeš da vidiš procenat odbrana...a u klubu gdje 80% sezone imaš posjed lopte 30%,gdje si izložen pravoj kanonadi od strane protivnika nije ni čudo da primaš golove..
Ocigledno da ne gledas utakmice Stoke-a.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 dec 2014, 23:11

harishp je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Mogao je bolje reagovati kod drugog gola, ali zayebana je ono uvijek situacija za golmana.
Sta je momak? :kafa:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 02 dec 2014, 23:11

Stoke ove sezone po defanzivnoj igri nije ni blizu onoga što je bio zadnjih par sezona i to se osjeti na Begoviću. Nastupio loš period, ništa strašno, proći će. Svi znamo ko je Asmir i koliko može.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 dec 2014, 23:16

Cartman je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Sta je momak? :kafa:
.....je kriticna :kafa: :lolno:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 02 dec 2014, 23:29

bulbasor je napisao/la:
Ocigledno da ne gledas utakmice Stoke-a.
Naravno druže da gledam...ovaj dečko rope 11,je rekao otprilike ono na što sam mislio.Preferira Stoke odbranu,međutim ta odbrana je relativno loša.Šoukros(ja to po naški,ne smeta)nije ni blizu igre kakvu je imao prije par sezona,takođe i ostali odbrambeni igrači.To se puno osjeti po golmana,.Oba večerašnja gola su bile situacije gdje protivnik uopšte nije trebao da dođe u priliku da šuta.Prvi Felaini ,dalje od lopte i skače na preko odbrane na 5 metara odgola,mogućnost da to Beg skine je samo da ga slučajno pogodi.Drugi precrtano,to stoperi treba da iznose,lopta dok dodirne travu,sa puno efeja..gotovo je babo ručo..tu se vidi da Beg čeka intervenciju odbrane,koje nema i naravno,poslije gotova stvar.Naravno ,ne želim da kažem da je on sad neki supermen,međutim da je u timu koji igra malo otvorenije ,koji daje golove,koji imam malo više posjeda,bi bilo puno lakše...tada bi i njegova dvije-tri vrhunske odbrane došle do izražaja ..ovako uvijek si donji..

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 06 dec 2014, 15:56

Begovic brani protiv Arsenala :bih: :bih:
Mogao bi ovdje Arsenal prosuti ocekivane bodove.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 06 dec 2014, 16:02

Moj osjecaj za fudbalsku igru me rijetko kad vara, Crouch :lol: :lol:

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 06 dec 2014, 16:04

Ja igra dp2 :facepalm:

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 06 dec 2014, 16:05

Ajax je napisao/la:Moj osjecaj za fudbalsku igru me rijetko kad vara, Crouch :lol: :lol:
Sad će Beg bit ko meta u streljani :lol:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 06 dec 2014, 16:11

Sheyi je napisao/la:Ja igra dp2 :facepalm:
Cuvaju se ljudi malo za ligu prvaka fali im 7,8 igraca a i Stoke je morao da proradi kad tad. Mogao bi i Everton da iznenadi danas City zavisi ko ce poceti kod jednih i drugih nisam jos siguran.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 06 dec 2014, 16:15

Leptir Crouch rusi sve redom :lol: :lol:

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 06 dec 2014, 16:18

Golmani povrijedjeni, odbrana je loša bez Koscienlya i Debuchya koji su odavno povrijedjeni, Ozil, Arteta isto tako, koliko god on bio los bolji je od Flaminija :lol:
Jbg

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 06 dec 2014, 16:23

Sheyi je napisao/la:Golmani povrijedjeni, odbrana je loša bez Koscienlya i Debuchya koji su odavno povrijedjeni, Ozil, Arteta isto tako, koliko god on bio los bolji je od Flaminija :lol:
Jbg
Ma nikad ne mozes biti 100% siguran. Ko bi normalan predvidio da ce onakav Chelsea u punom sastavu da izgubi od Newcastlea kojem je isto falilo puno igraca. Svejedno nece ovo Stoke izgubit danas sigurno. Asmir se vraca u pravu formu sa danasnjom utakmicom :bih: :bih:

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 06 dec 2014, 16:24

Ajax je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:Ja igra dp2 :facepalm:
Cuvaju se ljudi malo za ligu prvaka fali im 7,8 igraca a i Stoke je morao da proradi kad tad. Mogao bi i Everton da iznenadi danas City zavisi ko ce poceti kod jednih i drugih nisam jos siguran.
Haha cuvaju se za Lp, a sigurno zavrsavaju drugi u grupi.
Stoke je imao strasnu nesrecu protiv Liv i Man Utd-a, oba puta sa gol linije spasavali protivnicki igaci. A Arsenal samo nek se nastavi "cuvat" u ligi, pa ce se sljedece sezone "cuvat" za Europa Ligu. Hoce oni bolje, al ne mogu/znaju.
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 06 dec 2014, 16:26, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], GG3, Google Adsense [Bot], Leotar, NerminFatic, random11, Sensei, torbica, totasef1 i 75 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []