FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ja-hordas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ja-hordas » 23 mar 2010, 17:54

...ej ljudi hocemo li ih sa juniorima sutra maznuti... :D :D :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 mar 2010, 18:00

i ti herry neznam zasto pises na ovoj temi, a i sam si ljudima pisao na nasoj temi kako nebi trebali posjecivati nasu temu i replicirati nas.......

sto se tice utakmice sutra nadam se nasoj pobjedi od 1:0 sasvim dovoljno, jer najbitnija su nam sada 3 boda
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 23 mar 2010, 19:13

Pravda je na nasoj strani,jos samo da igraci pokazu srce i muda na terenu.
I ako Bogda inshalla 1:2 ili 0:1 :idea:

kirba
Kontakt:

Post Postao/la kirba » 23 mar 2010, 19:18

Savez nikad da prestane sa glupostima.

Ako igraci, koji sutra pauziraju zbog kartona, nastupe u subotu a kasnije IO saveza ponisti utakmicu onda dobijemo jos neregularnih utakmica. Pa onda nove zalbe (ponovljene utakmice sa istom situacijom) i tako do kraja sezone :lol:

Ovo se nije trebalo igrati do konacne odluke, al ovo je BiH 8-)

Keno_95
Kontakt:

Post Postao/la Keno_95 » 23 mar 2010, 19:54

jojj kako bi legla 3 boda uhhhhhhh :D

no limit
Kontakt:

Post Postao/la no limit » 23 mar 2010, 20:11

Sutra donesemo li 3 boda uzimamo titulu 100% mada bi me i bod zadovoljio! Inace 4 igraca neigraju tako da ce biti tesko!

HORDAS_1987
Kontakt:

Post Postao/la HORDAS_1987 » 23 mar 2010, 20:25

SVI KO JEDAN NAVIJAMO! NEMA VELIKE NI MALE UTAKMICE!HZ87 BASCARSIJA...

Fare_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Fare_Sa » 23 mar 2010, 20:33

HORDAS_1987 je napisao/la:http://www.fksinfo.com/np-1052-VIDEO_No ... _shopu.htm
NEMA DALJE 8-) ;)
Samo kada se sjetim svih momenata provedenih na nasoj nam najdrazoj tribini !
Momci morate ovo imati ! Ja imam ovaj DVD, i gledam ga svaki dan od kako sam ga kupio !
ALI KUPUJTE SAMO U UNFKS ! Ovo ostalo ne ide NAMA UNFKS u djep nego razno raznim svercerima ! ;)
...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !

HORDAS_1987
Kontakt:

Post Postao/la HORDAS_1987 » 23 mar 2010, 20:42

Stvarno CD je nema dalje nisam se nako nado al je vrhunski odradzen svaka cast momcima,al sam se i oznojio dok sam do njeg doso :D lakse je bilo do pentagona doc nego do cd-a :D al sve je to zbog BORDO ARMIJE 8-)
SVI KO JEDAN NAVIJAMO! NEMA VELIKE NI MALE UTAKMICE!HZ87 BASCARSIJA...

no limit
Kontakt:

Post Postao/la no limit » 23 mar 2010, 23:26

Mozda nas sutra nas veliki strateg iznenadi sa 3 boda al tesko!

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 23 mar 2010, 23:29

no limit je napisao/la:Mozda nas sutra nas veliki strateg iznenadi sa 3 boda al tesko!
Ne igraju vam 4 igraca, bice dobro ako i bod osvojite.
× Plava krv ispod koze ×

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 23 mar 2010, 23:36

MaliMemo je napisao/la:
no limit je napisao/la:Mozda nas sutra nas veliki strateg iznenadi sa 3 boda al tesko!
ma hajde da kažem da si u pravu ama ne bi trebali da igraju nikako ali jad je to burazeru kompletan nam se savez navalio na kosti mamu im lopovsku i šta se može sad samo da se oni naši šupci iz uprave žale UEFI pa nek nam suspenduju sve izlaske u eurotakmićenja narednih pet godina pa nek se onda lopovi iz saveza pravdaju navijaćima timova koji izbore izlazak na euro scenu i nek onda organizuju takmićenje tj ligu samo ne znam za šta će se igrati :oops:
Sarajevo ljubavi moja!

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 23 mar 2010, 23:51

sekac je napisao/la:
MaliMemo je napisao/la:
ma hajde da kažem da si u pravu ama ne bi trebali da igraju nikako ali jad je to burazeru kompletan nam se savez navalio na kosti mamu im lopovsku i šta se može sad samo da se oni naši šupci iz uprave žale UEFI pa nek nam suspenduju sve izlaske u eurotakmićenja narednih pet godina pa nek se onda lopovi iz saveza pravdaju navijaćima timova koji izbore izlazak na euro scenu i nek onda organizuju takmićenje tj ligu samo ne znam za šta će se igrati :oops:
ahaaaa..hoce...pravdace vam se..kosto su se i nama pravdali prosle sezone :D :D
i kosto se pravdaju oko malverzacija vezanih za repku :roll: :roll: ..ti bas neko djete izgleda :?
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

maroonboy
Kontakt:

Post Postao/la maroonboy » 23 mar 2010, 23:55

Balerine, NECEMO EVROPU HOCEMO TITULU, TITULU ZA VEDRANA!!!

vrijeme je da se nase balerine spuste ne zamlju, ako su najbolji neznaci da je dovoljno izaci an teren. treba ostaviti srce na teren, pa tek onda kvalitet dolazi do izrazaja kao protiv spartaka, helsingborga, cluja, kao u derbiju, kao u BL, mostaru itd.

zato nema vise manekenisanja ponovo srce na teren
TM: jesu li horde gdje su nekad bile? HZ: gdje god da smo, uvjek smo korak ispred vas

denza_hordas
Kontakt:

Post Postao/la denza_hordas » 24 mar 2010, 00:04

maroonboy je napisao/la:Balerine, NECEMO EVROPU HOCEMO TITULU, TITULU ZA VEDRANA!!!

vrijeme je da se nase balerine spuste ne zamlju, ako su najbolji neznaci da je dovoljno izaci an teren. treba ostaviti srce na teren, pa tek onda kvalitet dolazi do izrazaja kao protiv spartaka, helsingborga, cluja, kao u derbiju, kao u BL, mostaru itd.

zato nema vise manekenisanja ponovo srce na teren
tako je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MANEKENI I TATINI SINOVI MARS IZ KLUBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TITULA ZA VEDRANA!!!
svaki vas udarac cini nas jacim!!!!!!!! sami protiv svih ekipa smo najjaca!!!!! [Horde zla & Ultras Dynamo] & [FK Sarajevo & SG Dynamo Dresden]

Brothers 4 ever!!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 24 mar 2010, 00:08

evo da odgovorim onom "slani grad" ne trebaju se oni nama pravdati nas već dugo godina hebu u zdrav mozak i to zahavaljujući našoj nesposobnoj upravi a i vi ste to iskusili prošle godine ali ste ih pred uefom dobili650000Km a oni nek se pravdaju navijaćima svojih timova(prepoznat će se oni o kojim govorim)pa kad budu igrali pred praznim stadionima i ne bude para šta će onda klepati anas ionako sa ovakvim odnosom saveza nema ni na mapi još nas po pehu kartoniraše pa i povrede pa i loša forma ma ne može biti gore tako da im želim dugu i sporu (najtežu)SMRT :evil:
Sarajevo ljubavi moja!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 24 mar 2010, 10:27

danas očekujem makar bod da osvojimo jer igramo bez škore, avdića, ihtijarevića i maksumića :( :( :( počele su stizati povrede igrača :evil: :evil: a nama kratka klupa :cry: :( :evil: :twisted: a zna se ko je kriv za ovo

eh kad bi prvi tim igrao kao i ovi juniori...jednostavno razvaljuju svaku ekipu...velež - sarajevo 0:6 :o strijelci su bećirević 2x, a.handžić, bašić, peljto i nuhić....svaka čast
Zadnja izmjena: Mirza_Hordas, dana/u 24 mar 2010, 10:35, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

denza_hordas
Kontakt:

Post Postao/la denza_hordas » 24 mar 2010, 10:35

Mirza_Hordas je napisao/la:danas očekujem makar bod da osvojimo jer igramo bez škore, avdića i maksumića :( :( :( počele su stizati povrede igrača :evil: :evil: a nama kratka klupa :cry: :( :evil: :twisted: a zna se ko je kriv za ovo

eh kad bi prvi tim igrao kao i ovi juniori...jednostavno razvaljuju svaku ekipu...velež - sarajevo 0:6 :o strijelci su bećirević 2x, a.handžić, bašić, peljto i nuhić....svaka čast
cala usrani je kriv joj da nam je sad husref ovdje pa nebi mi ovakvi bili sad bi imali jedno 6-9 bodova prednosti ispred drugog :twisted: :twisted: i cala napolje zajedno sa upravom
svaki vas udarac cini nas jacim!!!!!!!! sami protiv svih ekipa smo najjaca!!!!! [Horde zla & Ultras Dynamo] & [FK Sarajevo & SG Dynamo Dresden]

Brothers 4 ever!!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 24 mar 2010, 10:56

Janjoš: Igrat ćemo napadački, na pobjedu

Iako su iz Sarajeva najavljivali da neće igrati utakmicu sa Slobodom ukoliko se ona ne odgodi, danas će bordo tim ipak istrčati na teren stadiona Tušanj.
U prvoj utakmici ova dva tima koja je poništena, Sloboda je lakše od očekivanog došla do pobjede od 3-1.

Sarajevo bi eventualnom pobjedom na Tušnju skočilo na drugu poziciju na tabeli i vodećem Borcu, bordo tim prišao bi na samo bod zaostatka.

Strateg Sarajeva, Mehmed Janjoš vjeruje da njegov tim danas u Tuzli može do bodova.

Sarajevo u svakoj utakmici ide na pobjedu i tako će biti i sada. Igrat ćemo napadački, nećemo se braniti i mislim da u Tuzli danas možemo do pobjede. Sa druge strane Slobodi je ova utakmica život ili smrt, očekujem prije svega jednu fer i korektnu utakmicu iz koje ćemo na kraju mi izaći kao pobjednici, kazao je Janjoš za Sportin.ba. a potom se osvrnuo na okolnosti pod kojima njegov tim putuje na Tušanj:

Praktično do dan pred utakmicu nismo znali da li ćemo igrati ili ne i za jednu važnu utakmicu teško se spremati pod takvim okolnostima. Danas je nama trebao biti redovan trening ali mi eto putujemo na Tušanj. Ja se nadam da i pored svega moj tim danas može pružiti dobru igru i doći do pozitivnog rezultata, kazao je Janjoš.

Sarajevo će u današnjoj utakmici biti oslabljeno za neigranje Škore, Avdića i Maksumića dok je nastup Ihtijarevića još uvijek pod znakom pitanja. U tim Sarajeva bi se danas trebao vratiti Damir Hadžić ali kako nam je rekao Mehmed Janjoš, ni on nije spreman za svih 90 minuta.

Utakmica između Slobode i Sarajeva igra se sa početkom u 15 sati na stadionu Tušanj a pravdu će dijeliti Ognjen Valjić iz Banja Luke.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 24 mar 2010, 12:48

damir hadzic 0-1 i titula dolazi na kosevo.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, Bing [Bot], HordasDolacMalta, Kyle88, Mahalac7, N3R3D, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood i 56 gostiju.