Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Janez
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la Janez » 03 dec 2014, 03:53

Vrištim na Mirzine poene taman stari do WC i u po frkee ulazi i pita sinee je li to Mirza 20 poena dao ahaa ( gdje ću mu reći da je zabio tek 2 :oops: )

Zakucao bi i mene i Mirzu do PO :urnebes: :urnebes:

@Freaza

Šta se smiješ pa moram najaviti kad uđe igrao je malo nemoj zezati. :mrgreen:

Freaza
Kontakt:

Post Postao/la Freaza » 03 dec 2014, 03:57

Sad me ne kulirate , a kad sam vam rekao da vas volim bolila vas kita :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
I ne dam vam ga viseee , makar Mirza cistio čelku Garnetu :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

zezam te Janez malo halali :urnebes:

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 03 dec 2014, 03:57

Ovi Netsi bi i od KK Bosna Royal zijanili :crazy: :damn:

Ma hahalio brate nego gledam da nisam šta provalio u ova kasna doba :urnebes: :mrgreen:

Nemoj nam ga davati nismo mi od tog posla :urnebes: :nene:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 03 dec 2014, 03:58

Koja je svrha ovog Bogdanovica u startnoj petorci 35 minuta na parketu???Mozda kad je potpisivao ugovor stavili su mu neki garant da ce biti u startnoj samo da potpise za Broklyn ??
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 03 dec 2014, 03:59

Bravo za Bojana, 40 minuta igra :tokralju:

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 03 dec 2014, 04:00

Ponos Torina je napisao/la:Koja je svrha ovog Bogdanovica u startnoj petorci 35 minuta na parketu???Mozda kad je potpisivao ugovor stavili su mu neki garant da ce biti u startnoj samo da potpise za Broklyn ??
Da stoji u odbrani i da zabijaju preko njega kako god hoće. ;) ;)

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 03 dec 2014, 04:02

Teletovic je budala bas umjesto da ode iz ovog sugavog kluba on trpi ili mozda ga boli tuki hoce li igrat ili ne....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 03 dec 2014, 04:06

Spasi nas Carmelo još produžetaka :mrgreen: :tokralju:

Mrle_reds
Kontakt:

Post Postao/la Mrle_reds » 03 dec 2014, 04:06

Jao Mela kretena.

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 03 dec 2014, 04:08

To je to Mirza očekujemo te od sutra navečer u duplo boljem izdanju. :thumbup: :thumbup:

Laku noć raja :salut:

Freaza
Kontakt:

Post Postao/la Freaza » 03 dec 2014, 04:09

Ponos Torina je napisao/la:Teletovic je budala bas umjesto da ode iz ovog sugavog kluba on trpi ili mozda ga boli tuki hoce li igrat ili ne....
Uso cojk malo trckaro, bez povrede proslo elhamdullilah ,tri miliona godisnje u padze ;)

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 dec 2014, 04:10

Ponos Torina je napisao/la:Koja je svrha ovog Bogdanovica u startnoj petorci 35 minuta na parketu???Mozda kad je potpisivao ugovor stavili su mu neki garant da ce biti u startnoj samo da potpise za Broklyn ??
Ne znam kako ali dobio je besplatno serviranu ogromnu sansu, ne moze se reci da se izborio za ovo niti da je zasluzeno. Ali ne ide mi u glavu da jedan tako bogat klub kao Brooklin koji moze dovesti koga hoce, jednom rookiju dadne takvu ulogu u ekipi, fakticki nema konkurenciju.

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 03 dec 2014, 06:58

Lose i sinoc odigrao. Mogu samo zamisliti kako je Mirzi kada Plumlee ulazi prije njega na parket, meni bi se zivot zgadio odma. I prosle sezone je Mirza imao period kada je bio bas los, ali proslo je sve, proci ce i ovo.

Prilika za popravni vec veceras, protivnik su Spursi. :bih: :bih:

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 03 dec 2014, 10:06

nije on lose sinoc odigrao, on igra lose zadnjih 10 utakmica
lijepo je rekao kako ce pokazati da nije samo trojkas.
3 sezone ceka da zaigra 10-15min, a bogdanovic redovno 30-40min a prva mu sezona!

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 03 dec 2014, 11:30

Sto se mene tice nek Bojan i 48 odigra, ne zanima me, bolje i on nego Anderson, ja samo gledam sta je bolje za Mirzu. I nema smisla sad trazit mu opravdanja, treba mu vise minuta, podrska trenera da Plumlee ne ulazi prije njega. Pa taj Plumlee je nakon par losih utakmica bio zakovan za klupu, Mirza je bio prvi sa klupe i imao sasvim pristojnu minutazu. Sad kad igra uzasno par utakmica, logicno je da nece imat toliko minuta, trener gleda sta je najbolje za klub, a ne za nas u Bosni sto Mirzu pratimo. Nego ce on morat nesto promijenit, vidi i on da mu ne ide, mora postat agrrsivniji kao sto je bio u onih par dobrih utakmica sto je odigro, dobro ne ide sut, ne ide trica, to ce krenut kad das par lakih poena, nesto blize kosu, pa ne možes sinoc dva put imat mismatch s dva put manjim covjekom i oba put izgubit loptu i promasit, daj cvrsce to malo, raznesi sve, izgradi malo jos tu ledjnu tehniku, a nije samo da cekas hocel se navalit na tebe, pa da onaj okret brzi izvedes.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 03 dec 2014, 11:37

Meni je apsolutno nevjerovatno kako Mirza, nakon tolikih godina igranja, u svom napadackom repertoaru nema poluhorog!?Bez toga je nemoguce zamisliti bilo kakvu ozbiljnu post igru za visokog igraca.Jos me nervira i njegova pasivnost kad je skok u pitanju,a nije da nema snagu i atletiku,kao i inteligenciju.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 03 dec 2014, 11:41

dziza_23 je napisao/la:Sto se mene tice nek Bojan i 48 odigra, ne zanima me, bolje i on nego Anderson, ja samo gledam sta je bolje za Mirzu. I nema smisla sad trazit mu opravdanja, treba mu vise minuta, podrska trenera da Plumlee ne ulazi prije njega. Pa taj Plumlee je nakon par losih utakmica bio zakovan za klupu, Mirza je bio prvi sa klupe i imao sasvim pristojnu minutazu. Sad kad igra uzasno par utakmica, logicno je da nece imat toliko minuta, trener gleda sta je najbolje za klub, a ne za nas u Bosni sto Mirzu pratimo. Nego ce on morat nesto promijenit, vidi i on da mu ne ide, mora postat agrrsivniji kao sto je bio u onih par dobrih utakmica sto je odigro, dobro ne ide sut, ne ide trica, to ce krenut kad das par lakih poena, nesto blize kosu, pa ne možes sinoc dva put imat mismatch s dva put manjim covjekom i oba put izgubit loptu i promasit, daj cvrsce to malo, raznesi sve, izgradi malo jos tu ledjnu tehniku, a nije samo da cekas hocel se navalit na tebe, pa da onaj okret brzi izvedes.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
veoma dobro rečeno
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 03 dec 2014, 12:01

Mirza je imao problem sa trenerima tokom dolaska u NBA..ubjedjen sam da je kao Rookie dosao kod Holinsa da bi vise napredovao kao igrac...ali zadesio se kod trenera koju su ga koristili samo zbog suta, i postao je jednodimenzionalan igrac...

dok Bojan tu ima prednost jer ga Holins od starta tjera da dodaje vise napadackih dimenzija svojoj igri osim samo suta i to ce mu sigurno koristiti dugorocno u NBA karijeri
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 03 dec 2014, 13:37

Cim je dosao Hollins znalo se da nece dobijati puno minuta za igru. Treba traziti trade.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 03 dec 2014, 13:55

ultrasstyle_tz je napisao/la:Mirza je imao problem sa trenerima tokom dolaska u NBA..ubjedjen sam da je kao Rookie dosao kod Holinsa da bi vise napredovao kao igrac...ali zadesio se kod trenera koju su ga koristili samo zbog suta, i postao je jednodimenzionalan igrac..

dok Bojan tu ima prednost jer ga Holins od starta tjera da dodaje vise napadackih dimenzija svojoj igri osim samo suta i to ce mu sigurno koristiti dugorocno u NBA karijeri
zavisi od utakmice, MIrza je do Spursa djelovao kao igrac koji moze i prodirat i zabit trojku. Sada se pogubio.

A bogdanovic je bek, njegovo je da radi cutove i trci kontre, vecina poena su mu lagani kao sinosnje 3-4 kontre. Imao je i on izdanja kad je izgledao jednodimenzionalno, ovisi da li ga cuva bolji igrac.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Drum, jasmin10, L-Train, TripleThreat i 16 gostiju.