Portland Trail Blazers

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

BernardBarnjak
Kontakt:

Re: Portland Trail Blazers

Post Postao/la BernardBarnjak » 23 nov 2014, 11:37

@Lillard
Cool slika. Jedva cekam tekmu, nadam se da ce biti neizvjesno jer blazersi su prejaki ove sezone...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 24 nov 2014, 17:07

ne znam, usli smo u sezonu traljavo, neuigrano sa par nepotrebnih poraza zbog kojih sam posumnjao u ovu ekipu jer bojao sam se da ce se vratiti starim navikama i igrama toplo hladno, medjutim, ovo trenutno djeluje jako dobro. cak i kada ne igramo na vrhuncu svojih mogucnosti tj kada prva petorka ne igra onako kako svi znamo da moze neko sa klupe (kaman, blake, cj, crabbe pa cak i meyers) se nadje da uskoci i preuzme odgovornost sto nam je i falilo prethodnih sezona. boston jeste jedna od slabijih ekipa koja ni sama ne zna da li tankira ili ne i svakako da utakmice protiv ekipa sa istoka nisu nikakav pokazatelj realnog dometa naseg portlanda ali mi smo ove utakmice prethodnih sezona gubili vec u trecoj cetvrtini, tako da je napredak evidentan. sljedeca je phila :bih:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 24 nov 2014, 19:45

Nadam se da Sixersi nece veceras uzet prvu pobjedu.
Inace rodjak mi jucer bio u Bostonu na utakmici, danas odma leti za Philu pa onda za Charlotte. Kako mu zavidim jbte :P

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 25 nov 2014, 07:46

auu lillarde malo je reci da mu i ja zavidim :salut: inace, kako sam i mislio protiv phile pobjeda teza od ocekivanog jer imali su taj motiv vise da skinu skalp ekipi sa najboljom formom u ligi. sva sreca pa nisu uspjeli jer ne bih volio da mi budemo ti koji su im poklonili prvu pobjedu sezone :oops:
LaMarcus Aldridge recorded his 30th career game of 30+ points and 10+ rebounds, the most by a Trail Blazer since Clyde Drexler (37).
:clap:

" onclick="window.open(this.href);return false; :cool:

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 27 nov 2014, 13:58

no lamarcus no problem :opaopa:

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 01 dec 2014, 07:57

nakon spustanja na zemlju i kosarkaske lekcije od medvjeda stradala je (ocekivano rekao bih) minnesota. aldridge 26 pts, 15 reb i wes sa 23 pts, 6 reb su nas nosili ovaj put. klupa ponovo nelosa jer blake, kaman i pogotovo crabbe su bili solidni :clap: lillard (i jos tri igraca) su dobili nekakav stomacni virus ali dame je ipak zaigrao i opet uspio ubaciti 17 poena i podijeliti 9 asista. medjutim, sut je bio katastrofalan, kao i odbrana koja je bila na nesto nizem nivou nego inace - a to znaci jako nisko.

sljedeci je denver.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 01 dec 2014, 14:41

:clap:

slika

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 03 dec 2014, 08:21

slika

ne znam trebamo li biti zabrinuti sto igramo nesto slabije u posljednjih 15ak dana ili sretni sto ove sezone uzimamo i te ruzne pobjede tj dobijamo i kada vecinu igraca ne ide :hmmmmm:
Asked how many texts he got after his GM-winner Lopez said: "I haven't checked yet, but I'm assuming none because I have no friends"
koji komad budale :D

lamarcus 39 Pts, 11 Reb, 1 Ast (ovaj za game winner), 2 Blk :tokralju:

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 03 dec 2014, 10:22

Dragi prijatelji i navijaci Blazersa, drago mi je da ste tu svi citam kao i uvijek. Ali evo info iz prve ruke , ako se sve poklopi uskoro bi Portland trebao dobiti mnogo vise navijaca iz BiH :clap:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 03 dec 2014, 11:29

@Evil Kako mislis ove godine uzimate i kad je tekma ruzna?Pa to ste radili i prosle sezone....Koliko je samo Lillard pogodio suteva za vodstvo ili pobjedu!?Sve su to knap utakmice i ne vidim bas nesto napredak kod vas na tom polju...

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 03 dec 2014, 12:14

TaRgEt_ je napisao/la:Dragi prijatelji i navijaci Blazersa, drago mi je da ste tu svi citam kao i uvijek. Ali evo info iz prve ruke , ako se sve poklopi uskoro bi Portland trebao dobiti mnogo vise navijaca iz BiH :clap:
Je li to neki trade BKN->POR?? :mrgreen:

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 03 dec 2014, 12:38

NEZALAGANJE je napisao/la:@Evil Kako mislis ove godine uzimate i kad je tekma ruzna?Pa to ste radili i prosle sezone....Koliko je samo Lillard pogodio suteva za vodstvo ili pobjedu!?Sve su to knap utakmice i ne vidim bas nesto napredak kod vas na tom polju...
rezultatski taj napredak i nije toliko ocigledan ali mislim da je igra puno bolja i da ekipa izgleda dosta sigurnije u odnosu na proslu sezonu. doduse, jos uvijek je tu milion malih pogresaka koje bi trebalo ispraviti ali ja sam licno zadovoljan. prije svega rolo je uigraniji u odnosu na ostatak ekipe sto je od vitalnog znacaja za nekoga ko je par sezona kuburio sa centrima. wes preuzima dosta vise odgovornosti tako da je aldridge rastereceniji, a i lillard je iskusniji za jednu godinu i ne uzima toliko (nerezonskih) suteva koje bi sigurno uzeo ranije. eh sad ono sto je definitivno golem plus u odnosu na prethodne sezone jeste dolazak kamana i blakea koji su ponajgoru klupu lige ucinili ne bas toliko losom, ovaj prvi pogotovo. u trenucima kada je second unit na parketu ovaj put zapravo imamo nekoga ko moze poentirati i to koliko god izgledalo obicno i nespektakularno ostatku lige portlandu je big deal. blake je upgrade u odnosu na moa jer covjek gleda kako da ukljuci ostatak petorke u igru umjesto sto se ispucava tako da smo i u tom segmentu jaci. takodje, ozivio je i alen crabbe koji je batumovu povredu ucinio neprimjetnom sto je svojevrstan fenomen sam po sebi kada je ova ekipa u pitanju vjeruj mi. dalje, nezamislivo je bilo da starteri (ili barem vecina njih) presjede posljednju cetvrtinu, a ove sezone smo to vec gledali dvatriput.

uglavnom, napredak (kakav god ali napredak) je evidentan i razlozi zbog kojih su nam utakmice knap su razliciti ove i prosle sezone. ove ili sporije udjemo u utakmicu (obicno protiv slabijih ekipa) pa zakomplikujemo situaciju sami sebi, ili udjemo ekspresno, odradimo posao i prerano pocnemo privoditi utakmicu kraju, ali je privedemo. dok je vec prosle sezone svaka tekma bila borba za sebe tj borba startera protiv ostatka lige iz noci u noc gdje ako bi kojim slucajem slabo usli u utakmicu istu bi u 90% slucajeva i izgubili, a klupa nije privodila ni blowoute kraju koliko je bila nesigurna.
TaRgEt_ je napisao/la:Dragi prijatelji i navijaci Blazersa, drago mi je da ste tu svi citam kao i uvijek. Ali evo info iz prve ruke , ako se sve poklopi uskoro bi Portland trebao dobiti mnogo vise navijaca iz BiH :clap:
mislis da nam dolazi mirza ili? ne procitah nista na tu temu :hmmmmm:

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 03 dec 2014, 13:31

Evil Genius II je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:@Evil Kako mislis ove godine uzimate i kad je tekma ruzna?Pa to ste radili i prosle sezone....Koliko je samo Lillard pogodio suteva za vodstvo ili pobjedu!?Sve su to knap utakmice i ne vidim bas nesto napredak kod vas na tom polju...
rezultatski taj napredak i nije toliko ocigledan ali mislim da je igra puno bolja i da ekipa izgleda dosta sigurnije u odnosu na proslu sezonu. doduse, jos uvijek je tu milion malih pogresaka koje bi trebalo ispraviti ali ja sam licno zadovoljan. prije svega rolo je uigraniji u odnosu na ostatak ekipe sto je od vitalnog znacaja za nekoga ko je par sezona kuburio sa centrima. wes preuzima dosta vise odgovornosti tako da je aldridge rastereceniji, a i lillard je iskusniji za jednu godinu i ne uzima toliko (nerezonskih) suteva koje bi sigurno uzeo ranije. eh sad ono sto je definitivno golem plus u odnosu na prethodne sezone jeste dolazak kamana i blakea koji su ponajgoru klupu lige ucinili ne bas toliko losom, ovaj prvi pogotovo. u trenucima kada je second unit na parketu ovaj put zapravo imamo nekoga ko moze poentirati i to koliko god izgledalo obicno i nespektakularno ostatku lige portlandu je big deal. blake je upgrade u odnosu na moa jer covjek gleda kako da ukljuci ostatak petorke u igru umjesto sto se ispucava tako da smo i u tom segmentu jaci. takodje, ozivio je i alen crabbe koji je batumovu povredu ucinio neprimjetnom sto je svojevrstan fenomen sam po sebi kada je ova ekipa u pitanju vjeruj mi. dalje, nezamislivo je bilo da starteri (ili barem vecina njih) presjede posljednju cetvrtinu, a ove sezone smo to vec gledali dvatriput.

uglavnom, napredak (kakav god ali napredak) je evidentan i razlozi zbog kojih su nam utakmice knap su razliciti ove i prosle sezone. ove ili sporije udjemo u utakmicu (obicno protiv slabijih ekipa) pa zakomplikujemo situaciju sami sebi, ili udjemo ekspresno, odradimo posao i prerano pocnemo privoditi utakmicu kraju, ali je privedemo. dok je vec prosle sezone svaka tekma bila borba za sebe tj borba startera protiv ostatka lige iz noci u noc gdje ako bi kojim slucajem slabo usli u utakmicu istu bi u 90% slucajeva i izgubili, a klupa nije privodila ni blowoute kraju koliko je bila nesigurna.
mislis da nam dolazi mirza ili? ne procitah nista na tu temu :hmmmmm:

Sve je moguce, ali sve su prilike da bi Nicola mogao da ode u trade
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 03 dec 2014, 14:30

To je loša vijest za Blazerse.Netsi vam ne mogu ponuditi ništa vrijedno Nikole.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 03 dec 2014, 14:38

Daj, ne bi dao Nikolu za...
Nema od toga nista nadam se.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 03 dec 2014, 14:57

Lillard je napisao/la:Daj, ne bi dao Nikolu za...
Nema od toga nista nadam se.
Vjerujte Nicola za ove pare nije to to , a kazem vam bice svasta.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 03 dec 2014, 18:28

nikola, cak i ovakav nekonstantan kakav je, je jedan od nasih najkompletnijih igraca u smislu igre u oba pravca, potencijala koji jos uvijek nije ispuno a moze (tu mozda mozemo pricati o finansijskoj precijenjenosti), atleticizma i u smislu preuzimanja cak pete violine ekipe iako realno gledano ima vise talenta i od roloa i od wesa. ne bi ga mijenjao ni za koga pa makar se taj neko zvao i mirza teletovic. doduse, ako bi se olshey odlucio na neki trejd koji ukljucuje nekoga iz prve petorke to ce biti nikola 100% :thumbdown:

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 04 dec 2014, 09:35

Evil Genius II je napisao/la:nikola, cak i ovakav nekonstantan kakav je, je jedan od nasih najkompletnijih igraca u smislu igre u oba pravca, potencijala koji jos uvijek nije ispuno a moze (tu mozda mozemo pricati o finansijskoj precijenjenosti), atleticizma i u smislu preuzimanja cak pete violine ekipe iako realno gledano ima vise talenta i od roloa i od wesa. ne bi ga mijenjao ni za koga pa makar se taj neko zvao i mirza teletovic. doduse, ako bi se olshey odlucio na neki trejd koji ukljucuje nekoga iz prve petorke to ce biti nikola 100% :thumbdown:

Imam ljude rodbinu koje zive u Portlandu pa druze se sa olsheyem i gazda a i svi kazu da s obzirom na finasije nije vrijedan toga, samo prenosim sto se prica. Jer kaze cekaju ga dugo a konstante nema mada sinoc kako je Mirza zatrpao Spurse bice svega u Julu potrage za Mirzom i interesanata
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 04 dec 2014, 15:48

sve to stoji ali bojim se da cemo bilo kakvim trejdom koji ukljucuje nikolu vise izgubiti nego sto cemo dobiti :oops:

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 04 dec 2014, 16:48

Evil Genius II je napisao/la:sve to stoji ali bojim se da cemo bilo kakvim trejdom koji ukljucuje nikolu vise izgubiti nego sto cemo dobiti :oops:
Paše li vam Batum za Greena? :mrgreen:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Odgovori

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.