Slažem se.plavipatriota je napisao/la:ovakvi "projekti" samo kod nas postoje
Ovo je najosjetljiviji dio cijelog projekta, ipak se radi o prilazu stadionu, a oni ga ovako glupo odrade.
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Slažem se.plavipatriota je napisao/la:ovakvi "projekti" samo kod nas postoje
Hobi mu je uz sve to,uzgoj gljiva u podnožiju orlića i kobilje glaveChWilla je napisao/la:a pisac nakon doktorata iz prava, finansijskog izvještavanja i sportskog menadžmenta u slobodno vrijeme privodi kraju i doktorat iz uže oblaste tržišta nekretnina.
mi nismo dostojni.
ja sam cuo da tan zeli gredića u upravu FKSSarajlijaTM je napisao/la:Hobi mu je uz sve to,uzgoj gljiva u podnožiju orlića i kobilje glaveChWilla je napisao/la:a pisac nakon doktorata iz prava, finansijskog izvještavanja i sportskog menadžmenta u slobodno vrijeme privodi kraju i doktorat iz uže oblaste tržišta nekretnina.
mi nismo dostojni.![]()
![]()
evo sav sam nasikiran... samo kazem da je to odjeknulo cijelom evropom pa da budete spremni u slucaju da ode raditi za drugi evropski klub ili neku uglednu firrmu (i da ne koristi viber)SarajlijaTM je napisao/la:Znam da vam nije jasno kako i da se nadate da je to laz...
nemam se sta nadati da je laz, kad je lazSarajlijaTM je napisao/la:Znam da vam nije jasno kako i da se nadate da je to laz...
fkzeljeznicarba je napisao/la:FOTO: Počelo renoviranje svlačionica na Stadionu Grbavica
http://fkzeljeznicar.ba/foto-pocelo-ren ... ica/12652/" onclick="window.open(this.href);return false;
Da vam nije malo prika ?rodom s Mejtaša je napisao/la:Meni samo nije jasno kako su oni zamislili napraviti tu cestu tako blizu sjevera. Pa ako će se ikad praviti stadion to je stvarno nedopustivo. I ovako dole nastupi kolaps kad je malo jača tekma, a zamisli da krene 20 milja na nov stadion (kapacitet nikako ne može biti manji) pa to je suludo.
Umjesto da opština učini sve da ojača klub i da mu prepiše i šljaku pa što i ne i dvoranu u budućnosti oni imam osječaj sve čine da još više zakomplikuju situaciju. Pa cijeli svijet je čuo za Grbavicu i Želju (kroz film, kroz rat, kroz pjesmu, kroz sport itd.) samo ovi naši levati kao da nisu. Neko sposoban bi na toj legendi Grbavice ćuda napravio.

oj svlacionica i drvenih vratafkzeljeznicarba je napisao/la:FOTO: Počelo renoviranje svlačionica na Stadionu Grbavica
http://fkzeljeznicar.ba/foto-pocelo-ren ... ica/12652/" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.