kako da rijesim ovo?
Moderator/ica: insider

uradio sve je sada uredu,pa cemo vidjeti koliko ce trajati..OnlyUnited je napisao/la:Idi na Tools, Add-ons, Extensions... Sta god tu vidis, na disable..
Zatim pod Help imas Trobuelshooting Information, kada otvoris, vidit ces desno Reset Firefox..
uradio sve okanonimni je napisao/la:Pogledaj extensions i add-onove u postavkama browsera i što ti bude sumnjivo, izbriši, pogledaj i programe u Control Panelu i sumnjive izbriši, pa skeniraj kompjuter, to bi trebalo riješiti problem
Udji u device manager (ako je xp, desni klik na my computer, manage, device manage, a ako je sedimca, control panel, pod system i security, zatim system udji u device manager) trazi tastaturu/mis, te enable...Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ajmo ljudi pomocslučajno sam isključio drajvere za tastaturu i miš. Kako da ih enableiram opet
Cip koji regulise punjenje pri kraju ili je kvar na samom konektoru. Nosi na servis...pomoc ljudi:)
imam problem sa laptopom.
punjac ne puni kako treba pa se gasi. kao da ima neki kontakt. pomislio sam da je do punjaca.
Danas kupio novi univerzalni punjac I isto. kao da nestane kontakta pa dodje.
do cega bi moglo biti.
u pitanju je Toshiba laptop
Bilo kakva ideja??champions1921 je napisao/la:Jeli imao neko problema sa budjenjem racunara iz sleep-a?? Nedavno reinstalirao windows 7.. Bio mi 32-bitni i zamijenio ga 64-bitnim i od tada imam problem sa sleep-om.. Upale se ventilatori i to je to.. Nema ni slike a ni ona lampica ne blinka.. Do cega bi moglo biti i kako to rijesiti? Prije se normalno budio..
Opet nece.. Probudi se racunar ali kao da graficka i HD ne daju signal nakon budjenja??OnlyUnited je napisao/la:Power options > Change plan settings > Change advanced power settings > Sleep > Allow hybrid sleep. Imas On/Off.. Cekiraj On to nije uradjeno..
Tamo ima mali milion erora ali uglavnom zbog nekih programa koji nisu radili kako treba.. Nema nista u vezi hdd-a i graficke.. Proguglacu jos malo pa ako rijesim dobro je a ako ne gasicu ga i paliti na dugme ebajiga.. Hvala jos jednom na pomoci..OnlyUnited je napisao/la:Grafa/HDD na vrijeme ne dobija signal pri budjenju. Ima raznih konflikta, provjeri u Event VIeweru (Control Panel, Administrative Tools, Event Viewer, System).. Trazi erore.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.