Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Cartman
Kontakt:

Re: Manchester United F.C.

Post Postao/la Cartman » 03 dec 2014, 03:34

Ko ce sad docekat ponedjeljak, bas bili usli u fin ritam, sad opet cekaj. :(
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 03 dec 2014, 10:59

Pozdrav braćo unitedovci, za sinoćnju pobjedu zahvaljujem Davidu veličanstvenom uz malu asistenciju Mark Hughesa, koji je uprkos činjenici da i ptice znaju da smo očajni protiv visokih bedevija u odbrani odlučio Croucha ostaviti na klupi. Vidjelo se, čim je uveo dvije bedevije, mi stjerani u peterac. U svakom slučaju, hvala mu na tome :), bilo je puno lakše igrati.

Prvi impressum: 2/3 posjeda lopte, igra ima smisla, nema besmislenog kantanja lopte. Izgleda da se "pečat" LVG-a na igru polako počinje aplicirati.

Drugi impressum: Počinje se polako razaznavati grupa igrača koji su uspjeli da nađu svoje mjesto kod LVG a koji nisu. Fella - ponovo odličan (samo mi ona situacija sa njim i onim gubljenjem lopte nikako ne ide u glavu, ni nakon petog pregleda usporene snimke). Smalling - odličan, uprkos svim mojim očekivanjima, vidi se napredak na čovjeku. Carrick - mozak na terenu; Herrera - ko' navijen. Na suprotnoj strani: Mata - danas bez Anhela i Waynea imao sve konce u igri i opet nisam sekunde impresioniran, i dalje se traži; RVP - nastavlja seriju taraba igara, tu i tamo koji bljesak, ali nije to taj Robin, El Tigre - možda sam nepravedan jer premalo igra, ali za sada ne vidim "ono nešto"

Treći impressum: Od onih neočekivanih: sjajna igra Younga na krilu - neočekivana i dobrodošla u situaciji kada smo bili totalno oslabljeni sa kreativcima; fino izdanje WIlsona, bez straha, par dječijih grešaka... ali to je i za očekivati. Svaka čast LVG-u što je hrabar sa klincima. 9 od 10 trenera bi išlo na Radamela ili bi išla neka formacija sa jednim isturenim

Četvrti impressum: Možda je malo off topic - ali je sinoć Beg bio katastrofa. Zamalo nam pokloni gol, par pravo tankih intervencija. Ostao zalijepljen za liniju kod gola Fellainija. Ono se moralo boksovati, ali neću se žaliti zbog rezultata :D .

Na kraju, iskreno se nadam da će Wayne brzo na teren, vidi se koliko to teže ide naprijed bez njega; nešto mi je previše maglovit LVG oko stanja njegovog koljena. Nadam se da neće predugo, jer sad ide poteška serija. I plus dana: ovaj put niko na nosilima nije otišao, za promjenu.

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 03 dec 2014, 12:26

Vote for Van Persie for the FIFA Puskas Award finalna 3 gola

http://www.fifa.com/ballon-dor/puskas-award/" onclick="window.open(this.href);return false;
LvG o povredama
Rooney
“It’s his knee, but we have to wait for tomorrow to say anything about him because you never know with a knee.
“My opinion is it is not so heavy (serious) but I am not a doctor. So we have to wait for the scan then we will know more. But I hope it is not so heavy [serious].”
Di Maria
“Di María is not so heavy but of course he shall not play against Southampton, but you never know.”
Blind
“It’s not so heavy as I have already said. Not next week, I don’t know… Christmas maybe – maybe Christmas. At the end of December maybe we see light at the end of the tunnel.”
slika
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 03 dec 2014, 14:31

Iako ga još uvijek smatram fudbalski neinteligentnim igračem, mora se priznati da je Smalling posljednje 3 utakmice odigrao na vrhunskom nivou. :salut: Dokazao je da zaslužuje biti barem na klupi Uniteda.
Druga stvar koju sam primjetio u posljednje dvije utakmice, u kojima smo apsolutno dominirali u posjedu lopte, jeste to da se apsolutno svi igrači jako brzo rješavaju lopte (čak i Valencia ne pegla loptu kao prije) ... i tu se vidi neki Van Gaalov rukopis na igri. Dakle, igramo osjetno brže nego prije i samo još malo uigranosti i doći ćemo do nivoa Chelsea ili Man City-a.
Za LP se više ne bojim nimalo, čak šta više vjerujem da ćemo završiti drugi na kraju.Sve mi nekako vuče na to da bi se ona utakmica na Emiratesu, koju smo sretno i spretno dobili, mogla pokazati kao prekretnica u sezoni.
GGMU
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 dec 2014, 14:33

Dobar je Smalling nakon katastrofe protiv Citya, sigurno mu je van Gaal rekao par stvari. Trenutno nas prvi stoper. Za Roja jos ne znam koliko je dobar, nekad izgleda vrlo dobro (kao sinoc), a nekad igra na prevelik rizik i vrlo lako ispada. Mislim da nam u svakom slucaju treba jedan vrhunski stoper na ljeto. Vrlo moguce da Evans ode, vrijeme je i da Jones konacno bude zdrav duzi period, inace bi mu se moglo crno pisat.

eric_cantona
Kontakt:

Post Postao/la eric_cantona » 03 dec 2014, 15:16

Mislim da je Smalling trenutno najbolji Unitedov stoper, bolji i od Jonesa.

Jones i Smalling su i dovedeni da budu novi Vidić i Ferdinand, i mislim da se tu nije pogriješilo. Na žalost, povrede su Jonesa dosta usporile, ali vjerujem da će biti pravi.

Što se same utakmice sa Stokeom tiče, odlični su bili i Young i Valencia što se tiče prodornosti, te poslovično jako loši prilikom centaršuteva. Young nešto bolji ali nedovoljno. Ipak, pohvalna rola obojice.

Carrick je ključ Uniteda već godinama, čovjek iz sjene koji diktira tempo i daje mirnoću

Rojo na momente fantastičan, ali očito da je sklon povremenom kiksu. Brz je i odlično iznosi loptu

Mata i RvP možda i najslabiji sinoć. Falcao je trebao ući umjesto Robina ali mislim da se Van Gaal nadao možda Robinovom golu što bi ga dodatno podiglo motivacijski.

Fellaini dobar, igrač kojega se može iskoristiti ako se igra na njegove kvalitete a malo se sakriju njegove slabosti.

Za igrača utakmice meni su najviše upadali u oko Smalling, Fellaini i Young

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 03 dec 2014, 15:45

Igrom nisam juce nikako zadovoljan, dobro je da smo upisali tri boda idemo dalje samo jako :cool:

i da pozdravim momciluka @ Cartmana :salut: , a vidjoh da je @ Narin napustio forum zna li ko zasto?
04.10.2009 !!

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 03 dec 2014, 15:47

Covjek iznad rece Mata mozda i najslabiji a citao sam toliko foruma i svi ga hvale,da ugra napokon sa mu.ima,da ide ubijrk lopta naprijed,da trazi stalno loptu i da mu idg ova pozicija. Ali samo da mi kazes po cemu "mozda" i najslabiji?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 dec 2014, 15:56

sarajlija je napisao/la:Igrom nisam juce nikako zadovoljan, dobro je da smo upisali tri boda idemo dalje samo jako :cool:

i da pozdravim momciluka @ Cartmana :salut: , a vidjoh da je @ Narin napustio forum zna li ko zasto?
Pozdrav i za tebe momak. :salut:

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 03 dec 2014, 16:10

Format je napisao/la:Covjek iznad rece Mata mozda i najslabiji a citao sam toliko foruma i svi ga hvale,da ugra napokon sa mu.ima,da ide ubijrk lopta naprijed,da trazi stalno loptu i da mu idg ova pozicija. Ali samo da mi kazes po cemu "mozda" i najslabiji?

Kakav ti je kapiten, onako na prvu. Da li je po tebi, motor ove ekipe.. :lol:
- Ed Woodward for Prime Minister !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 dec 2014, 16:51

OnlyUnited je napisao/la:
Format je napisao/la:Covjek iznad rece Mata mozda i najslabiji a citao sam toliko foruma i svi ga hvale,da ugra napokon sa mu.ima,da ide ubijrk lopta naprijed,da trazi stalno loptu i da mu idg ova pozicija. Ali samo da mi kazes po cemu "mozda" i najslabiji?

Kakav ti je kapiten, onako na prvu. Da li je po tebi, motor ove ekipe.. :lol:
Pa Rooney je sasvim prosjecan za sada ove sezone. Tek je zadnjih sedmica dobar, prije toga nista specijalno. Cemu sada dizanje neko? Sjetimo se i moronskog crvenog kartona ranije u sezoni.

De Gea i mozda Di Maria su jedini igraci koji zasluzuju neke ekstra pohvale. Od ostalih niko nije stabilno dobar citavu sezonu.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 03 dec 2014, 16:56

:lol:

Nisam ovo procitao svega mi.

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 03 dec 2014, 16:59

Hahahahha hvala Cartmane za smijanje grohotom.prosjecan kapiten a covjek je Manchester hahaha

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 dec 2014, 17:01

Vi momci se ocito samo sjecate zadnje 2-3 utakmice. A prije toga ne. :shhh:
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 03 dec 2014, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 03 dec 2014, 17:01

Igrac bez kojeg klub ne moze, bez obzira u kakvoj se formi nalazio.

U 10 meceva 5 golova, 2 asist te 15 kreiranih sansi. Pored svega, cuvan od strane najmanje dva protivnicka igraca.

Bez problema igra kako u vrhu napada tako i desetku. Najveca zvijezda ovog tima.

Prosle sezone, dabl dabl (17 golova, 10 asist u epl)...
Zadnja izmjena: OnlyUnited, dana/u 03 dec 2014, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.
- Ed Woodward for Prime Minister !

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 03 dec 2014, 17:02

Ne mogu da vjerujem.

Ova ti prica prekucava i onu moju s Moyesom.

:bow:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 dec 2014, 17:04

Odma skacu, ko curice kad im uvrijedis Biebera. :rol: :rol: :rol:

Mozda pogresno rec prosjecan, recimo relativno dobar. Nista specijalno da se sad nesto dize to u nebesa.

Belmine, kakav je bio protiv Palacea, Leicestera, West Hama? Protiv Arsenala i Hulla vrlo dobar, prije toga mnogo gore-dolje. Kao i ostatak ekipe.

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 03 dec 2014, 17:05

Ma hajd da je samo ove sezone Wazza pokretac pa **** misa 10 god je i srce i dusa ekipe.Bez svakog se moze al kad se on oprosti ja vise necu sa ovolikim zarom gledat tekme.meni ce fudbal bit sranje kad nebude Vjena.Wayne pa babo!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 dec 2014, 17:06

MrParanoic je napisao/la:Ma hajd da je samo ove sezone Wazza pokretac pa **** misa 10 god je i srce i dusa ekipe.Bez svakog se moze al kad se on oprosti ja vise necu sa ovolikim zarom gledat tekme.meni ce fudbal bit sranje kad nebude Vjena.Wayne pa babo!
Ako ti je Rooney glavna atrakcija nogometa onda ne znam sto ga gledas uopste. :kafa:

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 03 dec 2014, 17:07

Gledaj ga što bira utakmice. :mrgreen:

Mogu i ja tebi navesti utakmice gdje je ADM bio loš.

Niko ga ne diže u nebesa, ali evo zbog tebe cu morati ovih dana to uraditi.

Zar ti ništa ona sinoc utakmica ne govori, koliko je teže bilo igrati bez bušilice ?

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.