Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
ma Darmian bi se trebao pokusati dovesti produzio Listajner- ne produzio...momak igra oba beka, a Romula ne treba otkupiti kad je toliko podlozan povredama..nema konstantnosti kao igrac.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Jbg, znao sam da će se morati operisati. Iskreno se nadam da će nakon povrede odigrati neki broj mečeva da uvide da vrijedi otkupa, ako ništa onda bar obnoviti posudbu. Jako kvalitetan i nevjerovatno podcijenjen igrač.
Glede Danila, ista priča kao i za Jamesa Rodrigueza, još prije par sezona kod Secca i Blanca sve bilo dogovoreno za njegov dolazak i onda ništa. Zna se kako Porto posluje, to ne ide ispod 15-20M.
Ubiše nas povrede.
Glede Danila, ista priča kao i za Jamesa Rodrigueza, još prije par sezona kod Secca i Blanca sve bilo dogovoreno za njegov dolazak i onda ništa. Zna se kako Porto posluje, to ne ide ispod 15-20M.
Ubiše nas povrede.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Vidis i meni je to cudno! Aali uopste ne gledam na to kao neki ovdje, vidi oko transfera Iturbea, haman sam imao osjecaj da imamo dogovor sa njima oko Romula i da smo bili tu da podignemo cijenu Iturbeu, a onda samo dobili romula sica, roma nam ga platila namaCarli je napisao/la:Za koga god mi interes pokažemo odma i Roma uleti
Max Allegri
Po meni će Vrsaljka dovesti, možda čak i u januaru. Svakako se spekulisalo da iza njegovog prelaska u Sassuolo stoji Juve. Vjerovatno su ga htjeli pratiti do kraja sezone pa vidjeti, ali silne povrede mogu to ubrzati već za januar.
Tu je mali Pochettino koji će na posudbu tamo.
Tu je mali Pochettino koji će na posudbu tamo.
#MaxOUT
#MaxOUT
- korisnikforuma
- Kontakt:
Vrsaljko svakako
Koja je to bomba od igrača bio kada je tek debitirao za Dinamo, Marseille je ponudio 4 milijuna eura za njega nakon jedne utakmice...
Nakon toga su ga uništile što povrede, što retardirani treneri, pao je u formi skoro kao Isla, ali se polako vraća na staro, po meni jedan od jako malo bekova koji imaju sve, od tehnike do brzine i centaršuta.
Samo kažem, još uvijek se on nije vratio na staro, njegove igre sa 18 godina su bile bolje nego ovo sad...
Koja je to bomba od igrača bio kada je tek debitirao za Dinamo, Marseille je ponudio 4 milijuna eura za njega nakon jedne utakmice...
Nakon toga su ga uništile što povrede, što retardirani treneri, pao je u formi skoro kao Isla, ali se polako vraća na staro, po meni jedan od jako malo bekova koji imaju sve, od tehnike do brzine i centaršuta.
Samo kažem, još uvijek se on nije vratio na staro, njegove igre sa 18 godina su bile bolje nego ovo sad...
Napoli agree Gabbiadini terms?
It’s reported Napoli have agreed terms with Sampdoria for striker Manolo Gabbiadini worth €11m plus €2m add-ons.
The Partenopei’s interest in the Italy international as a replacement for the injured Lorenzo Insigne is no secret, but there are reports on Sky Sport Italia this evening of a rapid advance.
It is claimed that Napoli, Sampdoria and Juventus – who co-own the forward – have already agreed terms worth €11m plus a further €2m in performance-related bonuses.
Napoli are set to meet Gabbiadini’s agent Silvio Pagliari tomorrow in Rome to discuss terms.
Gabbiadini currently earns just €600,000 per season, so there should be no problem agreeing an impressive wage increase.
He turned 23 last month and has scored four goals in 10 Serie A games this season.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Re: AW: Juventus F.C.
Upravo to sa Iturbeom. Kao i sa onim stoperom iz Grcke. Manipulacija je cudo.Mig_Mig je napisao/la:Vidis i meni je to cudno! Aali uopste ne gledam na to kao neki ovdje, vidi oko transfera Iturbea, haman sam imao osjecaj da imamo dogovor sa njima oko Romula i da smo bili tu da podignemo cijenu Iturbeu, a onda samo dobili romula sica, roma nam ga platila namaCarli je napisao/la:Za koga god mi interes pokažemo odma i Roma uletiI tako isto radimo godinama sa cijelom ligom! Klubovi imaju preveliki strah i mrznju prema Juventusu, zele da naprkose, i uzimaju igrace koje nikad nismo ni zelili! Celo je jeb.n lik !
Sa mooooog!
Allegri je gospodin!
Juventus F.C.
Gabbiadini prelazi u Napoli, cifra koja se vrti je 11M + 2M bonusa, sto bi znacilo da nama ide 5,5 - 6,5M.
Ne kosta vise realno, ali bode oci to da smo i mi polovicu platili 5-5,5M.
Vjerovatno ima tu nekog plusa jer nismo placali platu, amortizacija itd.
Sve u svemu sam zadovoljan, jos samo jedan igrac u nizu nedovoljno kvalitetan da igra za nas. Iako se vjerovatno isplati ova politika sa kupovinom talenata mora se malo bolje ulagati i pratiti ofanzivni igraci jer izuzev Comana nema tu nekog pretjeranog potencijala. Tu naravno mislim i na Berardia koji ce stopama Gabbiadinia, moje misljenje.
Ne kosta vise realno, ali bode oci to da smo i mi polovicu platili 5-5,5M.
Vjerovatno ima tu nekog plusa jer nismo placali platu, amortizacija itd.
Sve u svemu sam zadovoljan, jos samo jedan igrac u nizu nedovoljno kvalitetan da igra za nas. Iako se vjerovatno isplati ova politika sa kupovinom talenata mora se malo bolje ulagati i pratiti ofanzivni igraci jer izuzev Comana nema tu nekog pretjeranog potencijala. Tu naravno mislim i na Berardia koji ce stopama Gabbiadinia, moje misljenje.
#MaxOUT
#MaxOUT
Nadam se da ova prodaja Gabiadinija ne znaci kupovinu Zaze za onih 16 miliona, lik ne vrijedi te pare.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- IlCapitano
- Kontakt:
Ma nema ništa od Zaze. Marotta je davno rekao da je to skoro pa nemoguće. Berardi se aBd vraća i to je to. 
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Dodjem kuci par dana da odmorim od faxa, prosli ispiti fazoni ovo ono..udjem na forum da vidim sta raja pise kad ti o ekonomici preduzeca j.bem ti ekonomiku.Pogba je napisao/la:Vjerovatno ima tu nekog plusa jer nismo placali platu, amortizacija itd.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
- IlCapitano
- Kontakt:
Najavljuju u napadu Llorentea i Moratu, a Pereyra iza njih. Da vidimo i to. 
Ekstra. Odmara li Pirlo ili?IlCapitano je napisao/la:Najavljuju u napadu Llorentea i Moratu, a Pereyra iza njih. Da vidimo i to.
Allegri je gospodin!
- IlCapitano
- Kontakt:
Odlučuje valjda između Pirla i Marchisia ko će odmoriti. Rađe da Marcha ne igra i onda Pirlo na klupu protiv Atletica.
Dobili smo protivnika za 1/8 finala Italijanskog kupa to će biti Verona, utakmica se igra 14.01 na Areni!
@Carli
Bitno da ti je miljenik u prvi 11, nakon dominacije na lijevom beku, očekujemo da prekuca i na desnom
@Carli
Bitno da ti je miljenik u prvi 11, nakon dominacije na lijevom beku, očekujemo da prekuca i na desnom
Ocekujte centarsuteve kakve nikad u zivotu niste vidjeli. El Pado, kako desnom tako i lijevom!
Sa mooooog!
Sa mooooog!
Allegri je gospodin!