Hahaha, cuj zamjenik Amavu, hahaha......Ajax je napisao/la:Ciro selektor Barbarez pomocnik.anel81m je napisao/la: Što ti je Barbarez cirkus?Bar je pokazao da je karakter za razliku od beskičmenjaka tipa Sušić i slični!
Barba je zadužio ovu repku kao igrač!
Ako se ne dogovori sa Cirom onda Amar selektor i Barbarez pomocnik![]()
Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Koga nakon Sušića?
-
Svabo vise ne treba da se oglasava po pitanju reprezentacije i selektora.
Po njemu bi Susic i danas bio selektor, naprosto, u tom segmentu je vise nego pristrasan i tjera kontru i u stvarima koje su ocigledne.
Po njemu bi Susic i danas bio selektor, naprosto, u tom segmentu je vise nego pristrasan i tjera kontru i u stvarima koje su ocigledne.
bordobijeli je napisao/la: previse osebujne licnosti Osim i Barbarez da rade zajedno odnosno da neko bude pomocnik to su ljudi koji zele da su glavni i mislim da su takve kombinacije nemguce .
**** ga Barbarez mora negdje poceti. Ono sto si gore napisao opet grijesis ti nikako da skontas neke stvari. Prije nije bilo tolike kritike zato jer smo bili niko i nista odnosno jer smo krenuli sa dna. I svaka pobjeda ti je ko premija. Kada jednom postignes neki uspijeh dizu se ambicije i povecava kritika, ocekivanja i sve ostalo. Pa necemo vjecno biti zadovoljni sa trecim mjestom. Ljudi su svjestni da ovo prava generacija sa Dzekom da se napravi neki uspjeh. Da ce poslje biti kasno. Sada je atmosfera losa zbog nezavidne situacije u koju nas je doveo selektor ciji svaki potez si opravdavao ovdje. Zato je losa atmosfera.
Svabo jednom recenicom objasni koliko mi ovdje na 200 stranica.SjeverniVjetar je napisao/la:Svabo vise ne treba da se oglasava po pitanju reprezentacije i selektora.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- AsmirBegovic
- Kontakt:
I ja mislim da je Amar previse egocentrican da pristane biti asistent bilo kome. A za Barbareza jos ne znamo, ovo pitanje su mu vec odavno trebali postaviti nasi novinari jer Barbu cijela nacija zeli vidjeti bar u strucnom stabu reprezentacije.Znaci, domaca zadaca za nase novinare je da sto prije pitaju Barbareza da li zeli biti asistent u strucnom stabu repke, i da ga obavezno pitaju kome zeli, a kome ne zeli biti asistent. Isto pitanje treba postaviti i Zlatanu Bajramovicu, a i nekolicini od ovih desetak zvanicnih kandidata za selektora. Jedino pravo rjesenje za nas je stvaranje jakog tima trenera u kome ce biti bar jedan dobar takticar, barem jedan motivator, jedan trener sa autoritetom i jedan sposoban da kvalitetno skautira potencijalne protivnike. Sva ostala rjesenja znace nastavak agonije.bordobijeli je napisao/la: previse osebujne licnosti Osim i Barbarez da rade zajedno odnosno da neko bude pomocnik to su ljudi koji zele da su glavni i mislim da su takve kombinacije nemguce .
To je to, a skontao ko je skontao.Harrison je napisao/la:Svabo jednom recenicom objasni koliko mi ovdje na 200 stranica.SjeverniVjetar je napisao/la:Svabo vise ne treba da se oglasava po pitanju reprezentacije i selektora.
Cekamo da se rishaaaaaaaa, emir79, harishp, Sabinho, mirzatele, Corleone i Velezovci ocituju sta misle o izboru CIre.Virtu4l je napisao/la: Dakle, po mom mišljenju, ovo sa Ćirom bi bilo najbolje u ovom trenutku.

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 03 dec 2014, 17:50, ukupno mijenjano 2 puta.
- DragonGirl
- Kontakt:
I Barba je zvanično predao kandidaturu, kako piše Avaz.
- Goalgetter
- Kontakt:
Barbarez da je htio, mogao je u ovih zadnjih godina 100% dobiti minimum posao Co-Trenera u Hamburgu, a ne iskljucujem ni to da bi postao trener A-Tima, jer koliko su vise izmjenjali trenera, sigurno bi i Barbarez sjeo na klupu, mozda i umjesto Joe Zinnbauera. Ovako, bez trenerskog iskustva ni ja ga ne bih izabrao da sam u savezu, a i sto bi? Rizicno previse, iako ja mislim da je Barbarez dorastao trenerskom poslu, javnost ga voli, ali nije dovoljno.
Ako je isitina za Ciru ja dalje ne bih trazio.
Inace Barbarez,zayebi sve i jednog koji se premislja sa Vahom na celu,ako te nema kad te tvoja drzava zove i treba ...
glede price o iskustvu sjetimo se Bilica ili sad Kovaca kod susjeda nam..
Inace Barbarez,zayebi sve i jednog koji se premislja sa Vahom na celu,ako te nema kad te tvoja drzava zove i treba ...
glede price o iskustvu sjetimo se Bilica ili sad Kovaca kod susjeda nam..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
-
- Kontakt:
pa dobro safet grijesio ,upropastio nas ,doveo do dna eto slazem se .al hajde opet da se dignemo da disemo kao jedni za reprezentaciju ,ovdje je problem sto svaki novinar i portal ima svog nekog favorita i tako pise o njemu to navijaci prihvataju zdravo za gotovo i stvara se negativna atmosfera ,sta to fali OSIMU ,BAZDAREVICU ,HADZIBEGICU ,SLISKOVICUAjax je napisao/la:bordobijeli je napisao/la: previse osebujne licnosti Osim i Barbarez da rade zajedno odnosno da neko bude pomocnik to su ljudi koji zele da su glavni i mislim da su takve kombinacije nemguce .
**** ga Barbarez mora negdje poceti. Ono sto si gore napisao opet grijesis ti nikako da skontas neke stvari. Prije nije bilo tolike kritike zato jer smo bili niko i nista odnosno jer smo krenuli sa dna. I svaka pobjeda ti je ko premija. Kada jednom postignes neki uspijeh dizu se ambicije i povecava kritika, ocekivanja i sve ostalo. Pa necemo vjecno biti zadovoljni sa trecim mjestom. Ljudi su svjestni da ovo prava generacija sa Dzekom da se napravi neki uspjeh. Da ce poslje biti kasno. Sada je atmosfera losa zbog nezavidne situacije u koju nas je doveo selektor ciji svaki potez si opravdavao ovdje. Zato je losa atmosfera.

-
Njegov pulen nas je u crno zavio, vidjelo se davno gdje to vodi, a ovaj ga je tvrdoglavo podrzavao. Svi su bili krivi, igraci, novinari, navijaci, roditelji igraca...samo ne onaj ko je stvarno kriv. Selektro i savez.terabajt je napisao/la:To je to, a skontao ko je skontao.Harrison je napisao/la:Svabo jednom recenicom objasni koliko mi ovdje na 200 stranica.SjeverniVjetar je napisao/la:Svabo vise ne treba da se oglasava po pitanju reprezentacije i selektora.
Evo opet po raji, igracima, novinarima, navijacima..najbolje je da mi i ne pratimo reprezentaciju uopste, neka igraju za trenere!
Niko , pa ni Ivica Osim, ne moze biti iznad reprezentacije, j.ebo kult licnosti.
Svabo jednom recenicom objasni koliko mi ovdje na 200 stranica.[/quote]
To je to, a skontao ko je skontao.[/quote]
Njegov pulen nas je u crno zavio, vidjelo se davno gdje to vodi, a ovaj ga je tvrdoglavo podrzavao. Svi su bili krivi, igraci, novinari, navijaci, roditelji igraca...samo ne onaj ko je stvarno kriv.
Opet po raji, novinarima, navijacima..najbolje je da mi ¨i ne pratimo reprezentaciju uopste, neka igraju za trenere!
Niko , pa ni Ivica Osim, ne moze biti iznad reprezentacije, j.ebo kult licnosti.[/quote]
Cuj njegov pulen
To je to, a skontao ko je skontao.[/quote]
Njegov pulen nas je u crno zavio, vidjelo se davno gdje to vodi, a ovaj ga je tvrdoglavo podrzavao. Svi su bili krivi, igraci, novinari, navijaci, roditelji igraca...samo ne onaj ko je stvarno kriv.
Opet po raji, novinarima, navijacima..najbolje je da mi ¨i ne pratimo reprezentaciju uopste, neka igraju za trenere!
Niko , pa ni Ivica Osim, ne moze biti iznad reprezentacije, j.ebo kult licnosti.[/quote]
Cuj njegov pulen

Ćiru do kraja kvala i možda čak i na EP-u a za to vrijeme nek mu Barba bude zamjenik i onda nek on preuzme kvale za SP. Po meni u ovom trenutku najbolje rješenje.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Sada je pozeljna kritika dok se ne izabre najbolji. A poslje naravno ko god da bude izabran treba imati maksimalnu podrsku svih. Nisu svi ti kandidati koje si nabrojao isti i normalno je da se iznose vrline i mane jer niko jos nije izabran. Treba pronaci najboljega od njih kad vec Vaha ne zeli.bordobijeli je napisao/la: pa dobro safet grijesio ,upropastio nas ,doveo do dna eto slazem se .al hajde opet da se dignemo da disemo kao jedni za reprezentaciju ,ovdje je problem sto svaki novinar i portal ima svog nekog favorita i tako pise o njemu to navijaci prihvataju zdravo za gotovo i stvara se negativna atmosfera ,sta to fali OSIMU ,BAZDAREVICU ,HADZIBEGICU ,SLISKOVICU![]()
Glavaš predao kandidaturu: Reprezentaciji je potreban mir, garancije niko ne može dati
Može raja pričati šta hoće, ali ako je istina da Ćiro želi na klupu, treba odmah prihvatiti. Čovjek se već jednom dokazao na našoj klupi i na kraju krajeva u reprezentaciju usadio pobjednički mentalitet koji je Safet Sušić na SP-u potpuno uništio. Sada nam i treba jedan takav trener, da motivira igrače, plus što je i taktički potkovan. Mislim da naša i hrvatska javnost puno griješe kada ovog čovjeka omalovažavaju. Hrvatskoj je donio najbolji uspjeh u historiji a kod nas udario temelje reprezentacije koja je otišla na SP.
Nije nikakva tajna da on ide tamo gdje mu je dobro i da mjenja priču kako mu odgovara. On je to i sam priznao, na kraju krajeva. Ono što je bitno jeste da zna raditi posao i gdje god je trenirao, donio je pozitivne promjene u klub ili reprezentaciju.
Znam da bi mnogi nekog bivšeg igrača ili dokazanog patriotu, ali trenutno nam treba neko iskusan i ko se može nositi sa pritiskom. A bilo bi fino da ima i lijep CV. Nije vrijeme za eksperimentiranje ako želimo u Francusku.
Nije nikakva tajna da on ide tamo gdje mu je dobro i da mjenja priču kako mu odgovara. On je to i sam priznao, na kraju krajeva. Ono što je bitno jeste da zna raditi posao i gdje god je trenirao, donio je pozitivne promjene u klub ili reprezentaciju.
Znam da bi mnogi nekog bivšeg igrača ili dokazanog patriotu, ali trenutno nam treba neko iskusan i ko se može nositi sa pritiskom. A bilo bi fino da ima i lijep CV. Nije vrijeme za eksperimentiranje ako želimo u Francusku.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
To je to nema dalje.JonSnow je napisao/la:Ćiru do kraja kvala i možda čak i na EP-u a za to vrijeme nek mu Barba bude zamjenik i onda nek on preuzme kvale za SP. Po meni u ovom trenutku najbolje rješenje.

Evo tek sad vidim da se kao Ćiro nudi...to bi trebali odmah prihvatiti al´ odmah!
Jednom nas je izvukao iz go*ana tj. kada je reprezentacija dotakla dno, može i drugi put! Nema boljeg motivatora od njega!
Jednom nas je izvukao iz go*ana tj. kada je reprezentacija dotakla dno, može i drugi put! Nema boljeg motivatora od njega!
-
- Kontakt:
A ma treba nam Ćiroooo. To odmah u pregovore
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.