Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Padovan,Donnie Darko
Re: Browser igra: Football identity
willian u genijalcima u zivotu nije onakav gol dao 
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- SimkeSamke
- Kontakt:
KK_Bosna je napisao/la:willian u genijalcima u zivotu nije onakav gol dao
zato ga je i gule zajebao i doveo u neaktivnu ekipu i sad ima potpunu slobodu da radi sta hoce na terenu pa se stelio ahhaha

Mateo oploditelj.
spasavju moji igraci na sve straneBelminM23 je napisao/la:
Mateo oploditelj.
Bravo ESSF 
A kakvo smo mi danas drugo poluvrijeme odigrali,u transu
I mi smo bili u transu. Na poluvreme otisla jedna a izasla skroz druga ekipa.SiamoNoi je napisao/la:Bravo ESSF
Vile nas nosale 45minuta.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
18ka vazda ko Duh bio, samo kad primi loptu skontamo ga.Otelo je napisao/la:I mi smo bili u transu. Na poluvreme otisla jedna a izasla skroz druga ekipa.SiamoNoi je napisao/la:Bravo ESSF
Vile nas nosale 45minuta.
Mateo je prvo poluvrijeme bio u svlačionici, samo je u drugom stao na gol.
Pocinju konacno i nase pripreme za SP.Vidimo se veceras 
Vidimo se, valja tebi i danas, a i sutra naletiti na najboljeg Beka FID-a (poslije @Otela).SiamoNoi je napisao/la:Pocinju konacno i nase pripreme za SP.Vidimo se veceras
Shvatio si da sam boljiBelminM23 je napisao/la:Vidimo se, valja tebi i danas, a i sutra naletiti na najboljeg Beka FID-a (poslije @Otela).SiamoNoi je napisao/la:Pocinju konacno i nase pripreme za SP.Vidimo se veceras
Postaje mi dosadno igrati ovaj FID, svi izbjegavaju moju stranu pa 90min pratim igraca i idem na NA
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Tačno tako. Jbg pusti ga malo, pa ga lomi.Otelo je napisao/la:Shvatio si da sam boljiBelminM23 je napisao/la:Vidimo se, valja tebi i danas, a i sutra naletiti na najboljeg Beka FID-a (poslije @Otela).SiamoNoi je napisao/la:Pocinju konacno i nase pripreme za SP.Vidimo se veceras
![]()
Postaje mi dosadno igrati ovaj FID, svi izbjegavaju moju stranu pa 90min pratim igraca i idem na NA
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
http://pokit.org/get/?9a920327c28cb23d2 ... f5d274.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Anfernee "Penny" Hardaway #1
Nemoj da bude iz 1 u 2
@Atletico danas si bolji, sutra se čuvaj. 
Rutinski opravdao poziv igrom i asistencijom za izjednacujući gol već u prvom poluvremenu prve pripremne utakmice i izašao uz objašnjenje "poznata klasa,ajmo isprobat neke druge igrače" 
Više nego zadovoljan suigračima u reprezentaciji.Bit će nešto od ovoga
Čestitke BiH na pobjedi večeras
Jadran, Spremni ?
ma dobri su al vala mogli su tacklat bar jednomSiamoNoi je napisao/la:Više nego zadovoljan suigračima u reprezentaciji.Bit će nešto od ovoga![]()
Bas smo tvoju igru posebno komentirali jucer 
Al ne kazem da sam zadovoljan samo zbog vidjenog na utakmici nego kakva se respektabilna ekipa skupila i sto se sve reklo i culo sinoc.
Moram pogledat prijave kasnije...
Al ne kazem da sam zadovoljan samo zbog vidjenog na utakmici nego kakva se respektabilna ekipa skupila i sto se sve reklo i culo sinoc.
Pojma nemamBelminM23 je napisao/la:Jadran, Spremni ?
Moram pogledat prijave kasnije...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.