FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
" onclick="window.open(this.href);return false;
Live trening.
Live trening.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
Nerminovic
- Kontakt:
HvalaOmerbavarac je napisao/la:
Live trening.
Ta' ce mi ekonomija, bolje da gledam trening
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Bayern@heart
- Kontakt:
Dobar ovaj chat svako malo R.i.P. DortmundOmerbavarac je napisao/la:
Live trening.
ima dosta i ovih ljubomornih shupaka koji zavide uspjehu Bayerna
- Omerbavarac
- Kontakt:
Reina i Pizza na individualnom treningu.
Polako se klapa vraca, sljedeci je Badstuber.
Polako se klapa vraca, sljedeci je Badstuber.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Vala Nojer brani sve
Par situacija gdje igrač treba da gurne loptu u gol a on stigne-skine ... Izgleda godi mu hajp sa Ballon d'Or 
-
Nerminovic
- Kontakt:
Pierre nikako ne gubi loptu 
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- anelbavarac
- Kontakt:
Cujem Neutral napustio forum. Steta zaista.
Nikakvo iznenadjenje reklo bi se.

442 radi svoju listu najboljih 100 igrača, evo kako to izgleda po klubovima...
Šta je to bilo ?anelbavarac je napisao/la:Cujem Neutral napustio forum. Steta zaista.
Normala forumaš bio.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
To nije vise bio neutralan u svojim postovima da se povukao iz politickih razloga?anelbavarac je napisao/la:Cujem Neutral napustio forum. Steta zaista.
Pocela nam se osipati stara raja, a mnogi su se nesto ulijenili (i ja se mogu u tu kategoriju svrstati). Sve to treba kajisem sa velikom tokom po goloj gujci
Imamo jos 4 utakmice do kraja polusezone i plus gratis jednu utkamicu u LP. Od toga, po meni, jedino valja izdvojiti duel protiv Aspirina, ovo ostalo ce ili rutina biti ili nesto na jedvite jade odradjeno.
Ostanu nam jos neki rekordi za popraviti pa hajmo to prvo da uradimo pa cemo kasnije analize praviti
Sent from my Philips Smart TV.
-
Nerminovic
- Kontakt:
- bistrikboy
- Kontakt:
Nije mu prvi put,ubleha prava frajer...anelbavarac je napisao/la:Cujem Neutral napustio forum. Steta zaista.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
@Omer: Koliko god mi Pjanke bio drag i stvarno je često majstor s loptom i uvijek mu naravno želim sve najbolje, pogotovo kada igra za našu repku, mislim da on nije ni sazrio za Bayern niti da ima dovoljan kvalitet. Nije ovo sada ni sekunde omalovažavanje njega, samo treba shvatiti koliko jak kadar imamo i kolike su gromade u kadru. Ja mislim da bi njemu bilo jako teško da bude redovni član prve postave.....
A za Neutrala nije ni čudno, jer svašta se može pročitati na pojedinim temama, osjeti se neki pad kvaliteta, pad kvalitetne diskusije pa nije ni čudno što neki kvalitetni forumaši napuštaju forum. A poznavajući njega, njegov povratak je uvijek moguć....
A za Neutrala nije ni čudno, jer svašta se može pročitati na pojedinim temama, osjeti se neki pad kvaliteta, pad kvalitetne diskusije pa nije ni čudno što neki kvalitetni forumaši napuštaju forum. A poznavajući njega, njegov povratak je uvijek moguć....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
kako god okrenes bolji je od Svajna, jer Svajn je prno u fenjer(secer).
Pjanke je Pepov igrac, misljenja sa mda su tu stvari ozbiljnije od obicne spekulacije.
A zna se da Svajna tu drze samo godine igranja, Pep ceka prvu priliku da ga sutne,
jer mu se ne uklapa u sistem.
Vec su naznake da stvari ne funkcionisu najbolje, Pep se skolski tiho rijesava nezeljenih dejstava.
Evo i Sacira u tisini i bez imalo pompe otpisao.
Zna Pep znanje.
Pjanke je Pepov igrac, misljenja sa mda su tu stvari ozbiljnije od obicne spekulacije.
A zna se da Svajna tu drze samo godine igranja, Pep ceka prvu priliku da ga sutne,
Vec su naznake da stvari ne funkcionisu najbolje, Pep se skolski tiho rijesava nezeljenih dejstava.
Evo i Sacira u tisini i bez imalo pompe otpisao.
Zna Pep znanje.
Mora on još pure jesti da bi dostigao Schweinija....Klare je napisao/la:kako god okrenes bolji je od Svajna, jer Svajn je prno u fenjer(secer).
Ja mislim da je puka špekulacija , ali mogu i ja pogriješit (ponekadKlare je napisao/la:Pjanke je Pepov igrac, misljenja sa mda su tu stvari ozbiljnije od obicne spekulacije.
Šutanje Schweinija bez debelog razloga bi bio početak kraja za Pepa (i pored toga što je njegova pozicija tako čvrsta). A osjetio je i Pep poseban huk s tribina prilikom nedavnog povratka Bastiana na teren.....Klare je napisao/la: A zna se da Svajna tu drze samo godine igranja, Pep ceka prvu priliku da ga sutne,
Pa šta će kad Šaćir ne pokazuje napredak......Klare je napisao/la: Evo i Sacira u tisini i bez imalo pompe otpisao.
Zna Pep znanje.
A samo mi nije jasno od kad to Pep nešto zna? Tačnije od kad ti mišljenje naglo preokrenu???
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Da onog Svajna pod palicom Jupa i Gala,effe_sa je napisao/la:Mora on još pure jesti da bi dostigao Schweinija
ali od stare slave se ne zivi.
Pricekajmo novog trenera, jer u Susicevoj skalameriji ni Dzeko nije vrijedio.effe_sa je napisao/la:A vidjelo se i u reprezentaciji da manje vrijedi kada nema Misketa...
Slabe igre su valjan i pravo dovoljan razlog.effe_sa je napisao/la:Šutanje Schweinija bez debelog razloga bi bio početak kraja za Pepa (i pored toga što je njegova pozicija tako čvrsta).
Kad smo se rijesavali Elbera, Hasana..., mozemo vala i njega.
Nikad nisam imao cvrsta uvjerenja u Pepa,effe_sa je napisao/la:A samo mi nije jasno od kad to Pep nešto zna? Tačnije od kad ti mišljenje naglo preokrenu???
dobro jesam prosle godine do debakla protiv Reala, ali otad sam u leru,
saltamo prema zaslugama.
ps:Ozbiljno, ne pocne li Svajn igrati sto se od njega ocekuje i ne pocne li opravdavati 10 mil.,
odstrijela ga nece spasiti taman da ima duplo godina staza.
U prosloj godini smo uvijek bolje igrali kada ga nije bilo u timu,
problemi su poceli kad se oporavio, i to treba nesto da znaci.
Ili je do njega ili do Pepa, nastavi li se ovako najbolje da jedan ide.
Uh i @klare da napiše nešto konkretno... Obično to je između redova ili u poeziji 
Što se tiče Svinje meni je pao u očima nakon ulaska protiv Man. Citya ... Bezvoljnost, nedovoljno liderstvo, opterećivanje izgledom frizure ... Ako je i 30% istina šta pišu po novinama fudbal izgleda više nije primaran za njega...
Što se tiče Svinje meni je pao u očima nakon ulaska protiv Man. Citya ... Bezvoljnost, nedovoljno liderstvo, opterećivanje izgledom frizure ... Ako je i 30% istina šta pišu po novinama fudbal izgleda više nije primaran za njega...
- bavaracmujo
- Kontakt:
Pustimo momcinu nek u ovih par utakmica pokaze da mu je stalo do dresa i trake, mislim da jos ima hljeba u njemu i da ce to on pokazati ipak je to nase djete, ja ga ocekujem u prvoj postavi ovih par utakmica pa nek pokaze kakav je!
[youtube][/youtube]

- Omerbavarac
- Kontakt:
Izgleda da je i golman Muller povrijedjen.
Pa fakat je neko urekao golmane u Bayernu no na svu srecu Neuer se ne da.
Sutra protiv Levera sa kojim smo uvijek igrali tijesno pa mislim da je vrijeme da se odradi jedan mec sa hendikepom.
Ovaj put cemo igrati u terminu od 18:30.
Pa fakat je neko urekao golmane u Bayernu no na svu srecu Neuer se ne da.
Sutra protiv Levera sa kojim smo uvijek igrali tijesno pa mislim da je vrijeme da se odradi jedan mec sa hendikepom.
Ovaj put cemo igrati u terminu od 18:30.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.