FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 23 mar 2010, 21:09

adis_macak je napisao/la:Svaka cast za sjever veceras,kakav pritisak i huk sa tribine ko u engleskoj.....
ebo jug odsad na sjever idem ba da navijam ljudi su najaci da nebi njih vide vamo na jugu user pa ajmo mi malo kad oni nece dobra utakmica prvo pol patnja drugo im je amar mater hebo a i jacismo kondiciono pa smo mogli igrat sve u svemu bolji smo bili i zasluzeno uzeli
svoj ti pos'o !

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 23 mar 2010, 21:10

djale je napisao/la:steta sto nismo dali cetvrti barem zbog igraca Borca BL koji su gledali mec sa sjeverne trebine , iako su i nakon ovoga imali razloga za zabrinutost :lol: . Bilo ih je lijepo vidjeti kako pljescu uz "hej Grbavice" .
Fakat su bili,jel?Ako jesu onda su imali sta da vide,mislim da su se u kinjke :mrgreen: jer smo demonstrirali silu,po onakvom terenu..prezadovoljan sam,a tek Sejo Bucan....poludio skroz!
1921-2011

TeroweNth
Kontakt:

Post Postao/la TeroweNth » 23 mar 2010, 21:10

Ne sjecam se kad ajea Sjever onako grmio , ... :D

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 23 mar 2010, 21:12

reko sam vam ja SEJO je isti Ronaldinho i izgledom i igrom... :mrgreen:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 23 mar 2010, 21:13

TeroweNth je napisao/la:Ne sjecam se kad ajea Sjever onako grmio , ... :D
na jugu se sutilo kada su sa sjevera poceli navijati....
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 23 mar 2010, 21:20

Malo se k'o sleglo sve poslije tekme...

U prvom smo poveli na vrijeme,imali igru,dominirali totalno,onda je sudija poceo navlaciti prekrsaje oko 16-terca (u cijeloj utakmici ih je bilo najmanje 15 za Zrinjski),iz jednog takvog nastaje korner,poslije kojeg pada gol za 1-1,do poluvremena nista posebno,mi drzali loptu ali bez ideje i nekog pritiska.

U drugom poluvremenu je bila opsada gola Zrinjskog svih 45 minuta,ja mislim da nisu imali suta na gol u drugom poluvremenu,Sejo - Bekric - Culum,funkcionisali perfektno,posebno ovaj prvi,bio je i najbolji pojedinac danas,gol za 3-1 smo postigli nakon kiksa odbrane Zrinjskog,zadnjih 25 minuta je samo postojao ŽELJO,trkom i borbom smo ih stisli i pravo je cudo da nismo zabili bar jos jedan,nadam se da necemo zazaliti zbog toga (a ne bi trebali).Amaru i ekipi kapa do poda!

Potez poklanjanja dresa Dzeki i pozitivna atmosfera na sjeveru (konacno) su za svaku pohvalu!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 mar 2010, 21:25

3:1 i nije sve riješeno, no Željo je u velikoj formi, tako da bi trebali ovo lahko proći, tako se makar nadam i ja.

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 23 mar 2010, 21:26

Grbavica moj zivot je napisao/la:
adis_macak je napisao/la:Svaka cast za sjever veceras,kakav pritisak i huk sa tribine ko u engleskoj.....
ebo jug odsad na sjever idem ba da navijam ljudi su najaci da nebi njih vide vamo na jugu user pa ajmo mi malo kad oni nece dobra utakmica prvo pol patnja drugo im je amar mater hebo a i jacismo kondiciono pa smo mogli igrat sve u svemu bolji smo bili i zasluzeno uzeli
ha ha ha... ovaj post treba nazvati samo, legendarnim... ;)
BRAVE HEART 1979-2005

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 23 mar 2010, 21:27

OSIM: REZULTAT JE REALAN
U prvoj polufinalnoj utakmici Kupa Bosne i Hercegovine Željezničar je večeras na Grbavici sa 3:1 svladao Zrinjski, te tako stekao solidnu prednost pred revanš, a šef stručnog štaba plavih Amar Osim odmah nakon susreta izjavio je da je zadovoljan rezultatom, te da se nada da će njegovi izabranici uspjeti sačuvati stečenu prednost.
"Prije svega želio bih čestitati igračima obje ekipe na doista izvanrednoj fudbalskoj predstavi. Nisam očekivao da će utakmica biti kvalitetna i puna tempa iz razloga što smo samo prije dva dana odigrali jednu tešku utakmicu", rekao je Osim i dodao:

"Zadovoljan sam rezultatom jer pobijediti Zrinjskog sa dva gola prednosti nije niti malo lako. Nakon što je završilo prvih 45 minuta rekao sam igračima u svlačionici da imaju još tri poluvremena da pokažu šta znaju, a da im je najlakše to pokazati ovdje na Grbavici. S obzirom na našu dominaciju u drugom poluvremenu mislim da je rezultat realan. Imamo veliku prednost i nadam se da ćemo istu znati sačuvati u Mostaru."
sportsport.ba

Nek je i on zadovoljan jednom. :D
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 23 mar 2010, 21:28

da evo gledam na vogosci reko sta ovo grmi :D :o
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 23 mar 2010, 21:30

juzni vjetar! je napisao/la:
da evo gledam na vogosci reko sta ovo grmi :D :o
u drugom pol. pocinje grmljavina :mrgreen: :mrgreen:
1921-2011

Urban

Post Postao/la Urban » 23 mar 2010, 21:31

bio sam na sjeveru i sokirao sam se ovi likovi stariji bas stariji niko nece da sjedi kazu nismo dosli u pozoriste jako jako pozitivno sam iznenadjen svaki respekt stvarno ako Bog da grmilo svaku tekmu sa sjevera jug ko jug uvjijek jedan jedini i najbolji
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 23 mar 2010, 21:34

Esii TM87 je napisao/la:
djale je napisao/la:steta sto nismo dali cetvrti barem zbog igraca Borca BL koji su gledali mec sa sjeverne trebine , iako su i nakon ovoga imali razloga za zabrinutost :lol: . Bilo ih je lijepo vidjeti kako pljescu uz "hej Grbavice" .
Fakat su bili,jel?Ako jesu onda su imali sta da vide,mislim da su se u kinjke :mrgreen: jer smo demonstrirali silu,po onakvom terenu..prezadovoljan sam,a tek Sejo Bucan....poludio skroz!
jesu, na sjeveru u cosku prema zapadu

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 23 mar 2010, 21:38

Prije 2-3 godine, da smo pobjedili 3-1 imao bi veliki strah pred revans.

Ove sezone sam 100% ubijeden da cemo izbaciti Zrinjski iz vise razloga.
- Imamo najboljeg trenera lige.
- Ova ekipa zna igrati na rezultat.
- Mozemo igrati u oba smjera, znaci i ofanzivno i defanzivno. Ukoliko nekim cudom primimo 2 gola, ova ekipa moze to stici i postici jos jedan. Al nevjerujem da ce se to desiti jer nam je odbrana prejaka.
- MANIJACI.. Mozda najbolja navijacka skupina na prostorima ex-YU.. sa njima jednostavno ne mozemo izgubiti.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

UltrasNaBaterije
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNaBaterije » 23 mar 2010, 21:43

Jug je samo jedan, a sjevera stotinu i sedam ;) ....
AVANTI RAGAZZI BLU! TM87

goldboy
Kontakt:

Post Postao/la goldboy » 23 mar 2010, 21:44

ma to trebaju prvo da lijepo urede pa da tek onda stave.
Kup kup kup je nas!!!!!!

OKI_TM87
Kontakt:

Post Postao/la OKI_TM87 » 23 mar 2010, 21:57

kup, kup, kup je nas sjever je grmio cijelu utakmicu bilo je prelijepo

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 23 mar 2010, 21:57

što Chuck Noris nije uspio još uvijek ?
- spriječiti Alena Mešanovića da zabije (:
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

C.Ronaldo_9
Kontakt:

Post Postao/la C.Ronaldo_9 » 23 mar 2010, 22:00

Svaka cast Amaru,svaka cast igracima,svaka cast navijacima i na jugu i na sjeveri a i na zapadu i oni su ustali.ma sve savrseno od igre do navijanja......opet smo demonstrirali snagu i moc...... aBd i protiv Slavije da nas bude jos vise....nadam se da ce i vrijeme biti bolje .....................

KUP KUP KUP JE NAŠ
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........

ANER KASAPOVIC 1979-2005

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 23 mar 2010, 22:02

Odlicna utakmica veceras...sasvim zasluženo smo pobjedili Zrinjski 3-1 mada je moglo biti i ubjedljivije ali nije loše ni ovako.
Zrinjski je ekipa koja nije došla da igra bunkeraški fudbal vec da pokušaju da se nadigravaju...to bi možda i moglo prolaziti u prethodnim godinama kad se u Želji nije znalo ni ko pije ni ko placa...e ovo je neki drugi Željo i veceras su bili nadigrani u otvorenoj igri.
Bucan igrac utakmice,radio je šta je htio na terenu,nisu ga mogli zaustaviti ni lasom i još im zabio 2 gola.
Trkacki smo ih ubili na terenu,oni su parirali prvo poluvrijeme dok su mogli pratiti tempo...u drugom su pali što smo i iskoristili na kraju.
Imali smo još 2-3 odlicne šanse da ih baš natrpamo veceras,ali nije se dalo jbg.
I još nešto, ošteceni smo za cist penal kada je njihov stoper rukom blokirao šut u drugom poluvremenu(ne znam tacno ko je šutirao možda Rovcanin ili Bekric) znam da su igraci opkolili sudiju ali ovaj samo mahnu rukom :evil: :twisted: :oops:
Sjever veceras odlican :mrgreen: - svaka cast.
Zadnja izmjena: drop, dana/u 23 mar 2010, 22:05, ukupno mijenjano 1 put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: EDobric1997, F1921B, Hrasno15, Tihi, WeekendOffender i 51 gost.