minesota-filadelfija 2.........svi zeljno ocekuju njihovu prvu pobjedu a igraci moraju biti
motivisani itekako jer znaju da je rekord 17 uzastopnih poraza u
nba ligi ,a oni imaju 17 i sve ce uciniti da vcrs nocas pobjede

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ma trebali bi to Wizardsi rutinski rijesiti, mada NBA je cudo, uvijek su moguca iznenadjenja, mada ja mislim da si vec sretni dobitnik i da ce pare leci oko 3 pola 4 veceras.Markolini991 je napisao/la:Cekam Washington-LAL 1 za fine pare pa me zanima imaju li tu Lakersi ikakvih izglednih sansi, po vasem misljenju? Neko ko se bolje razumije. Poz i hvala
Fina je kvota, mos vala i branitMarkolini991 je napisao/la:Cekam Washington-LAL 1 za fine pare pa me zanima imaju li tu Lakersi ikakvih izglednih sansi, po vasem misljenju? Neko ko se bolje razumije. Poz i hvala
Teletović UNDER , Duncan UNDER ,Randolph UNDERjopaa7 je napisao/la:Nešto izglednog od NBA za veceras?
2-3 "sigurnija" igraca?
Jel se isplati igrat na 0-2 na ovakvu kvotu, i doci ce to vjerovatno ali ja licno ne bih marku stavljao na ovakav koeficijent na manje golova.Tara je napisao/la:Šta mislite Atletiko Nasional-River Plata 0-2 gola ? kvota 1,40 ?
Isti sam ti tek procitah,tako sigurno prolazi i lopez ce vise lopti imat tako i on moze ako neko jos ima nest na racunuBihac96 je napisao/la:Mirza je vcrs siguran over,jbg ne odigra ga nisam znao da ne igra Garnet
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.