Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Chicago kp2 ,Dallas kp2, Mirza over, lopez over, memphis kp2, M Gasol over sretno ko isprati 

Veceras Garnett odmara, Mirza bi trebao dobiti preko 20 minuta, protiv Spursa igrali 22.11. isto bez Garnetta Mirza igrao 34 minute postigao 22 poena.
Ovo mu je idealna prilika da izadje iz ove crne rupe, tako da bi ja ovo za veceras probao da imam na racunu premiera. U ponudi bet365 bio je sinoc, veceras ga uopste nema, tako da granica 9,5 ne izgleda tako velika
Ovo mu je idealna prilika da izadje iz ove crne rupe, tako da bi ja ovo za veceras probao da imam na racunu premiera. U ponudi bet365 bio je sinoc, veceras ga uopste nema, tako da granica 9,5 ne izgleda tako velika
- prasovic89
- Kontakt:
Jel' igraju Duncan i Parker ?
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
tajger je napisao/la:Chicago kp2 ,Dallas kp2, Mirza over, lopez over, memphis kp2, M Gasol over sretno ko isprati

Trebali bi se vratiti veceras, proslu su odmaraliprasovic89 je napisao/la:Jel' igraju Duncan i Parker ?
-
- Kontakt:
Wall, Walker, Wade i Young, sve preko pa kud puklo da puklo, dan je bio katastrofa 

Nisam stig'o na forum prije, yebiga izvinite ljudi
Nowitzki Under
Lopez Over
Milsap Over
Griffin Over
MCW Over

Nowitzki Under
Lopez Over
Milsap Over
Griffin Over
MCW Over
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Razumem.Pupi04 je napisao/la:Jel se isplati igrat na 0-2 na ovakvu kvotu, i doci ce to vjerovatno ali ja licno ne bih marku stavljao na ovakav koeficijent na manje golova.Tara je napisao/la:Šta mislite Atletiko Nasional-River Plata 0-2 gola ? kvota 1,40 ?
Ako vec ganjas manje golova odigraj 0-1(2.35) pa ako je tvrdo nek je tvrdo do kraja.
Ali meni nije cilj velika kvota,niti veća kvota,već ona prolazna.
Nema malih kvota.
- Dzemoarsenal
- Kontakt:
momci dobro mi je poceo NBA od danas
i jos nesto
miami kp1
johnson/BRO manje
utah-toronto/pts vise
boston kp1
bosh/ manje
na 5KM

miami kp1
johnson/BRO manje
utah-toronto/pts vise
boston kp1
bosh/ manje
na 5KM
Beal 27 poenaGuarin14 je napisao/la:NBA skoro nikada ne igram prije 00:30, ali danas sam morao, jer su mi se pravo svidjele margine u Premieru i mislim da ce ih definitivno mjenjati ili ce spustati kvote, pa sam opleo ovu cetvoricu odmah do stoje za svoj cejf, pa cemo vidjeti![]()
Walker over 13,5 1,85
Ne pamtim kada sam vidio manju granicu na Kembu.. Hornetsi igraju ocajno, Jordan je pa malo reci nezadovoljan i izjavio je da su jedini Kemba i Big All sigurni u trenutnom rosteru Charlotte.U posljednje vrijeme ima sve vecu minutazu, uzima veliki broj suteva ali ga on bas i ne slusa. Ipak imajuci u obzir da im je rival Chicago koji je istrosen nakon sinocnja dva produzetka i da ce Big All imati i vise nego tezak matchup pod kosem protiv Noah i Gasola, Kemba se namece kao ocigledna opcija, kao neko ko bi veceras trebao da potegne za Hornetse.Prosle godine je igrao tri meca protiv Bullsa i na prosjeku je od 19,7 poena, mnogo vise od granice na kojoj je danas.
Beal over 13,5 1,85
Nema sanse da se moze ponoviti peh sa Bealom koji mi se desio protiv Miamia i njegovi problemi sa licnim greskama.Margina na njega je fenomelana u drugim kladionicama je veca za 2,3 poena. U normalnoj rotaciji Wizardsa, kada niko nema problema sa faulovima i slicno, Beal je taj koji provodi najvise vremena na parketu i sigurno je da protiv Lakersa za nekih 35,36 minuta moze postici 14 poena.
Horford over 13,5 1,85
Da kojim slucajem Atlanta bazira vise igru na Horfordu, rutinski bi covjek mogao da bude na prosjeku od 17,18 poena, ovako posto to nije slucaj, on mali broj napada koji ide na njega uspjesno realizuje. Svaki iole ozbiljan centar se naigrao protiv Miamia, a Horford je prije petnaestak dana utrpao 19 poena za 28 minuta uz sut iz igra 8-10. Prosle sezone protiv Bosha u dvije utakmice je na prosjeku od 16,5 poena, sto je preko ove margine koju je postavio Premier od 13,5 i mislim da ce Horford ovo rutinski rijesiti.
Monroe over 12,5 1,85
Posto sam simpatizer Kelta, jasno mi je da svaki visoki igrac pravi nenormalno velike probleme, odbrani Bostona. Monroea je sinoc protiv Lakersa odigrao poprilicno lose, utakmice ce ubuduce najvjerovatnije pocinjati sa klupe, ali minutaza mu se ne bi trebala drasticno mjenjati. Granica je mnogo manja od one na koje smo navikli i one koju drze druge kladionice, Prosle sezone u 4 meca protiv Celticsa je na prosjeku od 17,5 poena a sezonu prije te, je na 3 meca na prosjeku postizao 19,7 poena po mecu.
Ukupna kvota 11.71
Uluog po zelji, ja sam bacio nesto manje od cenera..Sretno svima
Kemba 23 poena
Monroe 29 poena I
Horford za 30 minuta na parketu 6 poena uz sut iz igre 2-3, najmanje uzetih suteva od svih 11 igraca Atlante koliko ih je vcs bilo u rotaciji, sta reci nakon ovoga.
Ja nemam rijeci, najvjerovatnije neko vrijeme necu ni pisati do nekih boljih vremena. Izvinjenje svima koji su prepisali tiket, ali ovo sta se desilo veceras se desava jednom u 100 godina, da covjek uzme 3 suta za 30 minuta.
- Dzemoarsenal
- Kontakt:
Dzemoarsenal je napisao/la:

- zlatnakoka
- Kontakt:

Kakva utakmica mirze

Damsi je napisao/la:

Damsi je napisao/la:Damsi je napisao/la:

Ajmo danas , EL ludnica!
- zlatnakoka
- Kontakt:

Single za danas

Lillehammer-Valerenga ? poklon dana 2 ?
u ovoj godini 4 meca sva 4 uzela valerenga zadnja tekma 8:1 2,5 kvota

[/color]tkopelima je napisao/la:bomba dana
minesota-filadelfija 2.........svi zeljno ocekuju njihovu prvu pobjedu a igraci moraju biti
motivisani itekako jer znaju da je rekord 17 uzastopnih poraza u
nba ligi ,a oni imaju 17 i sve ce uciniti da vcrs nocas pobjede
- harisbokii
- Kontakt:

Kad igraju Vallecano- Valencia uvijek ima pobjednik, nikada jos nije bilo nerijesenog meca, mislim da je Valencia kvalitetnija ekipa, od Vallecana koji nije definitivno za odbaciti ali mislim da sa sismisima nece veceras moci posebno radi gnjeva od proteklog vikenda u kojem su izgubili utakmicu u kojoj su nadigrali dobar dio iste strasnu Barcelonu, negdje sam citao info da Nuno Espirito nece puno kombinovati sastav za ovu utakmicu ( kada ponovo nadjem info, postavit cu ga )
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.