FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
čestitke na pobjedi, opet moram da kazem, da svaki dan i svakom utakmicom potvrđujete moju tezu da ste ove godine najjači, mozda ne po individualnim kvalitetama, ali kao ekipa, kao jedan kompakt kojim vlada po meni najbolji trener u Ligi, stvarno imate i glavu i rep..
čestitke...
čestitke...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Kevin je napisao/la:čestitke na pobjedi, opet moram da kazem, da svaki dan i svakom utakmicom potvrđujete moju tezu da ste ove godine najjači, mozda ne po individualnim kvalitetama, ali kao ekipa, kao jedan kompakt kojim vlada po meni najbolji trener u Ligi, stvarno imate i glavu i rep..
čestitke...
Hvala druze, svaka cast na objektivnim komentarima....
A sta je to bilo sa nultrasima, sami svoj transparent zapalili, zasto ?
× Plava krv ispod koze ×
Ja ne mogu da vjerujem da su ovi sa sport.sporta napisali da je bilo samo 5500 na tekmi :S po meni minimum 8,9 milja.
Volim te Zeljo!!!
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
ma baklja im poletjela malo levatiMaliMemo je napisao/la:A sta je to bilo sa nultrasima, sami svoj transparent zapalili, zasto ?
svoj ti pos'o !
- TheManiacs
- Kontakt:
- bistrikboy
- Kontakt:
Brat bratu bilo je 6000!Radni dan,kisa,pomalo nezgodan termin...zlatandr je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da su ovi sa sport.sporta napisali da je bilo samo 5500 na tekmi :S po meni minimum 8,9 milja.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
de seyo da mu se nije sta desilo
joj sudije i laze lazo rukama fudbal igra a sudija svira svaki kontakt ali za njih
joj sudije i laze lazo rukama fudbal igra a sudija svira svaki kontakt ali za njih
svoj ti pos'o !
-
Red or Dead
- Kontakt:
dajte neki video da vidimo kako je to bilo na Grbavici 
Šta ovo grad će vam raditi istočnu tribinu, tako sam negdje pročitao, dobro je to ako je istina.
Neutral je napisao/la:Šta ovo grad će vam raditi istočnu tribinu, tako sam negdje pročitao, dobro je to ako je istina.
daj Boze al ne vjerujem ja dok ne vidim masine na istoku i kako se radi
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
Baš mi je drago zbog Džeke, i super je da dođe da nas obiđe svaka mu čast, ljudska veličina

mB!
cuj 5500, sjever skoro pun 4500, zapad pun 500 jug 1500-2000 = 6500-7000
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Amar Amar Osim Osim, prekucavamo ligu i kup
Slazem se minimalno 6500 hiljada,al eto da ne budemo ko komsije necemo zamjerit.Sve je receno da ne pametujem bilo odlicno.Samo jedna zamjerka za semafor koji nije radio.Protiv Slavije minimalno 10000.Nadam se da nece biti kise.
AMAR OSIM!
Vidjeti ćemo ako Bog da.Urban je napisao/la:Neutral je napisao/la:Šta ovo grad će vam raditi istočnu tribinu, tako sam negdje pročitao, dobro je to ako je istina.
daj Boze al ne vjerujem ja dok ne vidim masine na istoku i kako se radi
pa nedavno je bila prica 200 000 KM za istok, al nista od tog, imal to kakve veze sa repkom u planu je nekad bilo 10 mil za istok koseva pa su skontali da mogu napravit 3 tribine na grbavici za te pare mozda je to nesto a i nijaz je pio kafu sa bekenbaurom mozda je koji milioncic od fife uzeo eno u plusu su vise miljardi

I ovaj zivot tebi darujem neka bude zauvijek!!! the ' ❶❾❽❼
Stvarno je lik gospodin. Jedino mi je malo bezveze bilo ako je rekao da u Mostaru nismo napravili nijednu pravu priliku, što je Avaz prenio. Ali svejedno, već godinama je najkorektniji trener u ligi. Pravi gospodin i čovjek!TheManiacs je napisao/la:Svaka cast Jovicu na ovoj izjavi
Naravno, sada je Amar u svemu naj naj!!!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Šta reći...
Veliko hvala Sabahudine Žujo, hvala Amare!
Veliko hvala Sabahudine Žujo, hvala Amare!
Trenutno korisnika/ca: Giba87, Google Adsense [Bot], LoveFootball1987, Sarun i 65 gostiju.