FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

brazzo
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la brazzo » 03 dec 2014, 15:15

Je li javna (trebala bi biti) informacija, koliko kosta clanska karta kluba ?
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 03 dec 2014, 22:31

jbt preko 3000 stranica komentara...Po broju komentara u vrhu premijerligaske tabele po bodovima tu smo gdje jesmo
& $ ?

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 03 dec 2014, 22:40

Juniorska reprezentacija Bosne i Hercegovine nalazi se u grupi 5 zajedno sa Crnom Gorom, Ukrajinom te Poljskom. (Kvalifikacije za EP, "elitna skupina".)
Kvalifikacioni turnir grupe 5 igrat će se od 14. do 19. maja 2015. godine u Bosni i Hercegovini.
Ehh sada svim silama pokušati ovo dovesti na Tušanj, pun stadion bi bio na svim utakmicama naših juniora. Zna se kako se u Tuzli pune stadioni i dvorane kada igra reprezentacija. :salut:

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 03 dec 2014, 23:29

Nesto sam razmisljao o prosloj sezoni i o sastavu sa kojim smo usli u PL.Pricali smo kako tu fali 5-6 igraca itd itd.
Svi smo ocekivali extra pojaacanja,a u stvarai dobili smo k.i.t.u. .Onoj ekipi je samo trebao neko na mjestu Jahica,npr Secerovic i to je solidna ekipa koja bi siguran sam 100 % da bi uzela makar 5 bodova vise,nego sto je ovaj otpad uzeo...
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 04 dec 2014, 01:24

intercontinental je napisao/la:Nesto sam razmisljao o prosloj sezoni i o sastavu sa kojim smo usli u PL.Pricali smo kako tu fali 5-6 igraca itd itd.
Svi smo ocekivali extra pojaacanja,a u stvarai dobili smo k.i.t.u. .Onoj ekipi je samo trebao neko na mjestu Jahica,npr Secerovic i to je solidna ekipa koja bi siguran sam 100 % da bi uzela makar 5 bodova vise,nego sto je ovaj otpad uzeo...
Ne spominji, iznerviram se namah. Taman zaboravim da postoji trenutni igracki kadar, ti probudi stare rane i zal za onima sto nas uvedose u PL.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 dec 2014, 04:26

svaka čast :bow:

slika

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 04 dec 2014, 04:29

Braća po boji su tu da se pomažu :thumbup: :thumbup:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 04 dec 2014, 11:47

ziviniceMetropola je napisao/la:Joj jeste mi omrzli Vi sto mu ljubite :guz: , ni ja a ni @slatinas nismo napisali nista protiv covjeka, osim nekih stvari sto su realne i sto mozda imamo isto misljenje pa cekamo januar da vidimo sta na tim famoznim PAPIRIMA pise, ukazujemo na neke greske (jer Boze moj ne smijem napisati da je covjek pogrjesio u necemu), a Vi gulase neke spominjete, izvlacite iz konteksta i sl.
Ohladite malo, uzmite si zene/cure pa se na njima izivljavajte malo, prozivajte ih ako smijete :mrgreen: manite se foruma i por*jave
Meni se čini da je tebi a isto tako i "slatinašu"do Slobode stalo, ko do snijega od Olimpijade 1984g.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 04 dec 2014, 11:54

SaltCityAttack je napisao/la:Kontam ja cu profitirat ako Azmir ode I predamo klub da nas grad vodi ili neko od prijasnjih lopova ..jednostavno znam da bi nam brzo bio kljuc u bravu ili u najmanju ruku sudbina Dite posebno ako grad preuzme klub jer to ce sigurno nas zadesit...u u najboljem slucaju opet pokusat se umjesat sa vukovima sa Otoke ....znaci ako se to sve deai ja bi rahat mogo spavat. A ne budit se u 5 ujitru slusat prenos, nebi se vise sikirao nervirao otisao rahat radio , a trece I djevojci bi mi svanulo ne sumnjam jer znam da joj se ne svidja sto je zapostavljam pored Slobode
Gracić je uzeo VELEŽA, TO NE DOLAZI U OBZIR. Samo Mramor ili Rudar Bukinje ili Radnik Lipmica.
Ja volim FK Tuzla City

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 dec 2014, 11:56

sloboda72 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Kontam ja cu profitirat ako Azmir ode I predamo klub da nas grad vodi ili neko od prijasnjih lopova ..jednostavno znam da bi nam brzo bio kljuc u bravu ili u najmanju ruku sudbina Dite posebno ako grad preuzme klub jer to ce sigurno nas zadesit...u u najboljem slucaju opet pokusat se umjesat sa vukovima sa Otoke ....znaci ako se to sve deai ja bi rahat mogo spavat. A ne budit se u 5 ujitru slusat prenos, nebi se vise sikirao nervirao otisao rahat radio , a trece I djevojci bi mi svanulo ne sumnjam jer znam da joj se ne svidja sto je zapostavljam pored Slobode
Gracić je uzeo VELEŽA, TO NE DOLAZI U OBZIR. Samo Mramor ili Rudar Bukinje ili Radnik Lipmica.
Ma nek naprave OFK Sloboda i stave Bewbu :mrgreen:

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 04 dec 2014, 12:11

HerLutwoII je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:
HerLutwoII je napisao/la:Pa sta tu nije jasno?? Omladinski pogon je da ti pojednostavim firma za sebe sa cistim i neblokiranim racunom,a pomenuti igrac je na ime izobrazbe duzan obestecenje FK Sloboda-omladinski pogon jer je iz istog otisao u inostrani klub. Jasno mi je da ti je Azmir idol,ali nije sve neistina sto drugi kazu.
Her Lutvo brate kratkog si fitilja. Jedno je koristiti račun Omladinskog pogona (2009),sasvim je drugo kad malkočević negira pravo Klubu Sloboda na novac koji mu pripada kao naknada za trening za igrača. Kada je malkočević tražio i dobio stan , nije ga tražio od Omladinskog pogona nego od FK Sloboda.Ali je zato iskazao "zahvalnost" tako što je odbio da preuzme prvi tim 4. puta i to 2009 ljeto , 2011 ljeto, 2013 zima i 2014 zima.Kaže da Klubu treba da je čast da je on selektor, i njemu je trebala biti "čast" kad ga je klub nudio da preuzme prvi tim.Kolika je šteta za Omladinski pogon što on navrati jednom mjesečno po platu, to je već druga tema.
OK,s obzirom da si pismen,a pises malim slovima njegovo ime tj.prezime jasno mi je da zelis minimizirati njegov rad,strucnost i uspjeh. Mozda je nekoga tebi dragog izostavio ili nije dovoljno forsirao,ne znam,ali eto kriv je !
Nije Sloboda dobila pare od izobrazbe zato sto je on izjavio da ne treba :?: :!: Sloboda nije u kombinaciji za te pare jer se decko povrijedio,nije potpisao nikada profi ugovor(na zalost svih nas) i sada igra u Proleteru.
Ne zelim ti replicirati za druge navode,primjetim da si upucen pa i sam znas kako stvari stoje :salut:
Her Lutvo svako dobro ti želim.Nadam se da će Omerović Emir biti naše prvo pojačanje.On je "zelen otišao u Hofenhajm i pukao.Gledao sam ga u Slavinovićima, On je 93.god. i tek treba da zaigra fudbal.
Ja volim FK Tuzla City

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 dec 2014, 12:16

Ja se iskreno nadam da ce sa Slobodom ponovo imati veze samo sto se tice pracenja sa tribina.

Zbog takvih igraca smo i ispali u federalnu, kasnije je mislim nesto igrao. Igrao pola sata i povrijedio se i to je bilo to..ili je to nakon sto se vratio iz Hofenheima? ne sjecam se tacno.. Ali ta nasa djeca ne mogu parirati ljudima koji igraju u Premier Ligi. Davno dokazano..Treba dovesti na proljece iskusne igrace koji ce nas odrzati u ligi..

Djece sto je bilo dobre otisli su i igraju po PL, ono sto nije nama je ostalo nazalost. Trebalo je prije misliti kako zadrzati ove bolje..

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 04 dec 2014, 12:28

ultrasstyle_tz je napisao/la:tesko je tu odrediti sta je bolje kome da idu pare..racun Slobode je blokiran i sve sto bi leglo na racun Slobode ne bi bilo na raspolaganju jer bi automatski islo na izmirenje potrazivanja

s druge strane, Omladinski pogon Sloboda 1919, je vec klub u klubu..prakticno drugi klub koji je i sam po sebi punopravan clank SD Sloboda, odvojeno od FK Slobode, ali preko cijeg racuna poslije i FK Sloboda..

ni malo bajna situacija, i dokle god se ne rijesimo dugova onaj ko kontrolise Omladinski pogon u sustini kontrolise i FK Slobodu..ali brine to sto ustvari veci imamo novi klub, novi "okk" bez dugova, koji funkcionise kao nezavisno pravno lice, i kao punopravni clan SD Sloboda, ali samo nema prvog tima...dakle sutra ako dodjemo u situaciju da se ugasi FK Sloboda , dovoljno im je da samo ovaj 1919 formira prvi tim i to je to
Moderatore, riječ je o Omladinskom pogonu 2009 a ne 1919.Zatim,ili ne čitaš ili.....? Slobodin račun je od 2000g u blokadi . Naravno da su se"snalazili"u tom vremenu kako kad.Preko Sportskog društva pa UG Veterani pa Oml. pogon 2009. i od 2012Oml. pogon 1919.I sada,"jedno je da Sloboda naplati potraživanje preko računa Oml. pogona a sasvim drugo da Oml pogon koji je integralni dio kluba , odnosno treneri iz Oml. pogona kažu "ovo su naše pare a ne Slobodine"".(verstehen)ili fršten?
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 04 dec 2014, 12:43

tuzlak1987 je napisao/la:Ja se iskreno nadam da ce sa Slobodom ponovo imati veze samo sto se tice pracenja sa tribina.

Zbog takvih igraca smo i ispali u federalnu, kasnije je mislim nesto igrao. Igrao pola sata i povrijedio se i to je bilo to..ili je to nakon sto se vratio iz Hofenheima? ne sjecam se tacno.. Ali ta nasa djeca ne mogu parirati ljudima koji igraju u Premier Ligi. Davno dokazano..Treba dovesti na proljece iskusne igrace koji ce nas odrzati u ligi..

Djece sto je bilo dobre otisli su i igraju po PL, ono sto nije nama je ostalo nazalost. Trebalo je prije misliti kako zadrzati ove bolje..
POTPISUJEM TVOJE MIŠLJENJE, SADA NAM TREBAJU ZAISTA ISKUSNI IGRAČI.OMEROVIĆ SE NIJE NAMETNUO g.BLAŽEVIĆU. Navodno se povrijedio.Osuđujem odlaske "zelenih" igrača, pogotovu u strane zemlje jer oni pojma nemaju šta ih tamo čeka.Mislim na rad i disciplinu.
Ja volim FK Tuzla City

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 04 dec 2014, 12:58

sloboda72 je napisao/la:
ziviniceMetropola je napisao/la:Joj jeste mi omrzli Vi sto mu ljubite :guz: , ni ja a ni @slatinas nismo napisali nista protiv covjeka, osim nekih stvari sto su realne i sto mozda imamo isto misljenje pa cekamo januar da vidimo sta na tim famoznim PAPIRIMA pise, ukazujemo na neke greske (jer Boze moj ne smijem napisati da je covjek pogrjesio u necemu), a Vi gulase neke spominjete, izvlacite iz konteksta i sl.
Ohladite malo, uzmite si zene/cure pa se na njima izivljavajte malo, prozivajte ih ako smijete :mrgreen: manite se foruma i por*jave
Meni se čini da je tebi a isto tako i "slatinašu"do Slobode stalo, ko do snijega od Olimpijade 1984g.
Jarane,odradio sam sva gostovanja ove sezone,dakle pogledao 14 utakmica slobode,evo jutros idem na fax i imam zgaravicu od silnih minuta manekenstva i svega ostalog sto sam pogledao na terenima sto u Tuzli sto u nekim drugim gradovima..Radio sam setalicu onu za slobodu 4 dana po 14 sati,spavao nisam i ti meni nesto sada govoris..aktivan sam u FFC i njega sam farbao,radio sam ovo svi na sjever,svi na Tusanj,dio sam grupe koja je konstatno na gostovanjima vec 6 godina zaredom,nikad marke nisam uzeo,ni od grupe ni od Slobode niti od jednog od 5 vodja sto su prosli kroz grupu i ti meni nesto pricas..Samo sam davao i dajem od sebe i primjecujem neke stvari sto vama smetaju,ovdje je isto kao na temi Mirze Teletovica,bacis komentar neki na negativnu partiju,sta treba promjeniti odma si hejter i nigdje te nema..PS zivinice metropola i ja bi prije 3 sezone do janje stopom dosli da nam neki nisu uvalili marija zmiju pa nas niko nije htio pokupiti jer smo stopali..hajd cao
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 04 dec 2014, 13:00

Datum: 26.11.2014

U skladu sa članom 4. Odluke o načinu provođenja javne rasprave, broj: 02-14-5224-2014 od 19.11.2014. godine, a po ovlaštenju Gradonačelnika Grada Tuzla, broj: 02-05-9042-2013 od 02.12.2013. godine, Rukovodilac Službe – Pomoćnik Gradonačelnika za Službu za razvoj, poduzetništvo i društvene djelatnosti, poziva udruženja građana, nevladine organizacije, zatim korisnike sredstava iz oblasti kulture i sporta, kao i javne ustanove čiji je osnivač Grad Tuzla, a korisnici su Budžeta Grada Tuzla, da dostave svoje prijedloge, primjedbe i mišljenja na Nacrt Budžeta i Nacrt Odluke o izvršavanju Budžeta Grada Tuzla za 2015. godinu, na adresu:

GRAD TUZLA
Služba za razvoj, poduzetništvo i društvene djelatnosti
ZAVNOBIH-a br. 11
TUZLA

najkasnije do 05.12.2014. godine do 12 sati, kada će se u prostorijama Službe, drugi sprat, kancelarija broj 227, održati javna rasprava povodom pristiglih prijedloga.

Nacrt Budžeta Grada Tuzla za 2015. godinu i Nacrt Odluke o izvršavanju Budžeta Grada Tuzla za 2015. godinu objavljen je na web stranici Grada Tuzla: http://www.tuzla.ba" onclick="window.open(this.href);return false;.

Po ovlaštenju Gradonačelnika
Rukovodilac Službe – pomoćnik Gradonačelnika
Vedran Lakić, dipl.oec

1% BUDŽETA GRADA TUZLE ZA FK SLOBODA TUZLA
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 04 dec 2014, 13:08

sloboda72 je napisao/la:Datum: 26.11.2014

U skladu sa članom 4. Odluke o načinu provođenja javne rasprave, broj: 02-14-5224-2014 od 19.11.2014. godine, a po ovlaštenju Gradonačelnika Grada Tuzla, broj: 02-05-9042-2013 od 02.12.2013. godine, Rukovodilac Službe – Pomoćnik Gradonačelnika za Službu za razvoj, poduzetništvo i društvene djelatnosti, poziva udruženja građana, nevladine organizacije, zatim korisnike sredstava iz oblasti kulture i sporta, kao i javne ustanove čiji je osnivač Grad Tuzla, a korisnici su Budžeta Grada Tuzla, da dostave svoje prijedloge, primjedbe i mišljenja na Nacrt Budžeta i Nacrt Odluke o izvršavanju Budžeta Grada Tuzla za 2015. godinu, na adresu:

GRAD TUZLA
Služba za razvoj, poduzetništvo i društvene djelatnosti
ZAVNOBIH-a br. 11
TUZLA

najkasnije do 05.12.2014. godine do 12 sati, kada će se u prostorijama Službe, drugi sprat, kancelarija broj 227, održati javna rasprava povodom pristiglih prijedloga.

Nacrt Budžeta Grada Tuzla za 2015. godinu i Nacrt Odluke o izvršavanju Budžeta Grada Tuzla za 2015. godinu objavljen je na web stranici Grada Tuzla: http://www.tuzla.ba" onclick="window.open(this.href);return false;.

Po ovlaštenju Gradonačelnika
Rukovodilac Službe – pomoćnik Gradonačelnika
Vedran Lakić, dipl.oec

1% BUDŽETA GRADA TUZLE ZA FK SLOBODA TUZLA
ROK PREKRATAK. SUTRA U 12 SATI JE MUSLIMANIMA DŽUMA ,SEDMIČNA MOLITVA PETKOM.OVO JE NEPOŠTIVANJE VJERSKIH PRAVA GRAĐANA.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 04 dec 2014, 13:22

Slatinash_7 je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:
Jarane,odradio sam sva gostovanja ove sezone,dakle pogledao 14 utakmica slobode,evo jutros idem na fax i imam zgaravicu od silnih minuta manekenstva i svega ostalog sto sam pogledao na terenima sto u Tuzli sto u nekim drugim gradovima..Radio sam setalicu onu za slobodu 4 dana po 14 sati,spavao nisam i ti meni nesto sada govoris..aktivan sam u FFC i njega sam farbao,radio sam ovo svi na sjever,svi na Tusanj,dio sam grupe koja je konstatno na gostovanjima vec 6 godina zaredom,nikad marke nisam uzeo,ni od grupe ni od Slobode niti od jednog od 5 vodja sto su prosli kroz grupu i ti meni nesto pricas..Samo sam davao i dajem od sebe i primjecujem neke stvari sto vama smetaju,ovdje je isto kao na temi Mirze Teletovica,bacis komentar neki na negativnu partiju,sta treba promjeniti odma si hejter i nigdje te nema..PS zivinice metropola i ja bi prije 3 sezone do janje stopom dosli da nam neki nisu uvalili marija zmiju pa nas niko nije htio pokupiti jer smo stopali..hajd cao
LJUBAV SE NE NAPLAĆUJE , NITI SE SPOMINJE ŠTA SI URADIO . NISI TO RADIO DA BI SE OVDJE HVALIO ILI ISTICAO ILI BILO ŠTA DOKAZIVAO, O TOME SE NE GOVORI.
Ja volim FK Tuzla City

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 04 dec 2014, 13:25

ma bravo sloboda 72... :thumbup:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 dec 2014, 13:50

sloboda72 je napisao/la:
Zar je Gracic sad umjesao prste oko Veleza? ..znam da je zelio I njih kao I nas ranije ..samo cu reci treba podrzat ovog covjeka sto imamo a naci mu strucne ljude u poslu a ne da mu Imamovic dovodi kao sto je doveo ovog Vugdalica
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.