Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Sa Bossom mi smo totalno druga ekipa u odbrani. Kako nam je falio lik. Podcjenjen je maximalno, a neka je, bitno da mi znamo sta posjedujemo
da nam nije alexisa crno bi se nam pisalo. Welbz koliko zna bit dobar, toliko ispadne pglu kad je u nekoj prilici ili poluprilici.

Pišeš o golmanu koji je prošle sezone osvojio golden gloveRajaz je napisao/la:Wojciech Szczęsny
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Jedva cekam da se Debuchy vrati pa da odbrana moze ovako da izgleda.
Debuchy-Chambers-Koscielny-Gibbs
Valjda Wenger nece imati neke lude zamisli i postavit ce najbolje igrace da igraju.
Debuchy-Chambers-Koscielny-Gibbs
Valjda Wenger nece imati neke lude zamisli i postavit ce najbolje igrace da igraju.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Chambers ide na klupu kada se Debuchy vrati to nam je valjda svima jasno... Fazon ce biti sto nakon povratka Debuchya matori nece dovesti novog defanzivca tj. stopera.
Pazi 'ljeba ti ovaj nasao nesto da prebacuje Szczesnyu.
Bolji od Stegena ali i od onog Brava.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pazi 'ljeba ti ovaj nasao nesto da prebacuje Szczesnyu.

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Poznavajuci Wengera vrlo moguce. A bolji je od tromog svabe duplo.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
I Chambers na stoperu sa Bellerinom na beku je na oci bila bolja opcija od Chambersa na beku i Monreala na stoperu, ali je matori ovu drugu isforsirao gdje smo i ostali bez bodova sa Swanseaem.
-
- Kontakt:
Veliki takticar i strucnjak je to...ima srece zadnjih par utakmica valjda nam se vraca za United igra je i dalje prejadna...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Igrali smo dobro jel je Arteta bio u strasnoj formi... Trcao je, vrsio presing, uklizivao, presjecao akcije, slao lopte napred, to je cinilo da i drugi budu rastereceniji i samim tim bolji... Koliko god Arteta nemao kvalitet u ovoj formi je pokazao kako to izgleda imati pristojnog DMa i koliko nam je jedan takav samo mladji i jaci preko potreban!
Flamini u ekipi je igrac manje a igra jel nema nikog tu drugog.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
Prvo kad smo to mi ove sezone igrali dobro? jednu i po utakmicuGunner4 je napisao/la:Igrali smo dobro jel je Arteta bio u strasnoj formi... Trcao je, vrsio presing, uklizivao, presjecao akcije, slao lopte napred, to je cinilo da i drugi budu rastereceniji i samim tim bolji... Koliko god Arteta nemao kvalitet u ovoj formi je pokazao kako to izgleda imati pristojnog DMa i koliko nam je jedan takav samo mladji i jaci preko potreban!

Sve dobro u Arsenalu ove sezone doslo je od strane Alexisa Sancheza, Oxlade Chamberlain je pored ocajne forme na pocetku sezone kasnije se dosta popravio i pravio je razliku na terenu, ostatak ekipe je bio ocajan. Eto moze se reci da je Gibbs vecinu utakmica odigrao na veoma visokom nivou i to je to.
Sa povratkom povijeđenih igrača,Arsenal očekivano pobjeđuje.
BTW. Wenger sinoć opet fino,gospodski pošamarao sve one koji kažu da on nema plana B u utakmici.
Vadi OX-a (uz negodovanje i OX-a i publike),ostavlja Welbecka,ostavlja Ramiza (očajnog i lošeg) a ubacuje Žiru-a jer zna da Ramiz izuzetno dobro funkcioniše sa Žiru-om kad je u pitanju kombinovanje i pas igra
BTW. Wenger sinoć opet fino,gospodski pošamarao sve one koji kažu da on nema plana B u utakmici.
Vadi OX-a (uz negodovanje i OX-a i publike),ostavlja Welbecka,ostavlja Ramiza (očajnog i lošeg) a ubacuje Žiru-a jer zna da Ramiz izuzetno dobro funkcioniše sa Žiru-om kad je u pitanju kombinovanje i pas igra
A.F.C. Bournemouth!
rambo16 je napisao/la:Sa povratkom povijeđenih igrača,Arsenal očekivano pobjeđuje.
što gospodski ne išamara ekipe koje su standardno top 5 nego remiziramo s totenhamom i zijanimo od uniteda, popusimo od chelsea i remiziramo sa cityem, slijedeci nam je liverpool a Boga pitaj kako cemo odigrati
kriv je što nemamo zadnjeg veznog te stopera i za jos mnogo stvari i uprkos svemu treba da ode, procitan je lik vise nazalost i mi dok god je Wenger na klupi protiv jacih ekipa necemo nista posebno pokazati,pa truhli united digne formu protiv nas samo zato sto su nas dobili
Sa Rusima igrali egal do one bravure Hazarda,City bi dobili se se Debuchy nije povrijedio kod 2:1 jer smo bili mnogo bolji,United razbili i samo Bog zna zašto smo izgubli tu utakmicu.
Jedino zbog čega žalim su kokošari. To se moralo dobit i jedino smo tu podbacili igrom.
Do Liverpoola,Koss će još više da poveže zadnju liniju, a i pominje se brz povratak Debuchy-a tako da tu garantujem da nećemo izgubit.
Jedino zbog čega žalim su kokošari. To se moralo dobit i jedino smo tu podbacili igrom.
Do Liverpoola,Koss će još više da poveže zadnju liniju, a i pominje se brz povratak Debuchy-a tako da tu garantujem da nećemo izgubit.
A.F.C. Bournemouth!
Koliko je čovjek samo falio, odlična utakmica sinoćL.Koscielny:
0 Fouls
1 Tackle
1 Block
5 Clearances
7 Aerials Won
7 Interceptions
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ti zmiris u pojedinim sitacijama samo da ne povredis svoj super ego!BigBigBang je napisao/la:Prvo kad smo to mi ove sezone igrali dobro? jednu i po utakmicuGunner4 je napisao/la:Igrali smo dobro jel je Arteta bio u strasnoj formi... Trcao je, vrsio presing, uklizivao, presjecao akcije, slao lopte napred, to je cinilo da i drugi budu rastereceniji i samim tim bolji... Koliko god Arteta nemao kvalitet u ovoj formi je pokazao kako to izgleda imati pristojnog DMa i koliko nam je jedan takav samo mladji i jaci preko potreban!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.Kakva je to strasna forma Mikela Arteta svaki protivnicki napad a pogotovo kontre oduvaju ga i prodju ko cunj, to sto je ove godine bolji od slagiranog Flaminija ne znaci da je neka igracina on je kita od DMF-a i kad je u formi zivota.
Sve dobro u Arsenalu ove sezone doslo je od strane Alexisa Sancheza, Oxlade Chamberlain je pored ocajne forme na pocetku sezone kasnije se dosta popravio i pravio je razliku na terenu, ostatak ekipe je bio ocajan. Eto moze se reci da je Gibbs vecinu utakmica odigrao na veoma visokom nivou i to je to.

Zamisli jedna i po utakmica sto smo igrali dobro i u obe situacije Arteta igrao na DMu. Protiv Dortmunda kako izadje i udje Flomaster tako i padosmo igracki. Nisam ni ja ljubitelj kapitena, nema on kvaliteta za Arsenal ali ocigledno da je (ko ce znati na koji nacin) usao u dobru formu i da je bio dobar tu utakmicu i po...
Ne govorim to jel mislim da ce sada Mikel biti glavna uzdanica na DMu. Znamo mi svi dobro da je to samo trenutno, horoskop mu se poklopio, ali je njegova iznenadna trenutna forma dobar primjer koliko nam je ocajnicki potreban dobar DM koji bi ulio sigurnost u ekipu a ne polovnjaci...
@rambo16 i protiv Koksaka da Flamini nije napravio direktnu aisistenciju za njih izvukli bi 3 boda...
-
- Kontakt:
bravo svaka cast 2 utakmice nije bio katastrofalan ko sto je inace uvijek katastrofalan pozdravimo to sa odusevljenjem bravo kapitenu...Cuj ja zmirim na cinjenice ti mi tu da bi dokazao neku svoju teoriju da Arteta nije kita od igraca nalazis pojedinacne meceve gdje kloc nije bio kriminalan i to uzimas u obzir a to sto je u vecini utakmica obicna panjina i glumi cunj na treningu kad se igraci kao sto je Di Maria zalete kroz sredinu to nista...
Takticki virtuoz je sinoc stvarno pokazao znanje gol je zabio u 89-oj minuti na svom terenu uz ocajnu igru a i to ponajvise zahvaljujuci tome da je Soton ostao bez izmjena pa je morao igrati sa igracem manje, kakav znalac je Wenger
Takticki virtuoz je sinoc stvarno pokazao znanje gol je zabio u 89-oj minuti na svom terenu uz ocajnu igru a i to ponajvise zahvaljujuci tome da je Soton ostao bez izmjena pa je morao igrati sa igracem manje, kakav znalac je Wenger

Svaki put ista prica,naporan si djeckoBigBigBang je napisao/la:bravo svaka cast 2 utakmice nije bio katastrofalan ko sto je inace uvijek katastrofalan pozdravimo to sa odusevljenjem bravo kapitenu...Cuj ja zmirim na cinjenice ti mi tu da bi dokazao neku svoju teoriju da Arteta nije kita od igraca nalazis pojedinacne meceve gdje kloc nije bio kriminalan i to uzimas u obzir a to sto je u vecini utakmica obicna panjina i glumi cunj na treningu kad se igraci kao sto je Di Maria zalete kroz sredinu to nista...

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Slažem se sa Pajom.
Mnogi dopuštate da vam se oči zamažu zbog dvije utakmice gdje je pojedinim osobama ovdje dovoljno imponovalo da izazove rezultat u vidu divljenja i poređenja kako bi kompletan dmf trebao da izgleda.
A to što nas je bukvalno ukopavao pod zemlju dvije sezone unazad svojim glupostima je zaboravljeno preko noći.
I ja lično mislim da je zadnje dvije tekme solidno odradio ali moramo otvoriti oči i biti realni.Rezimiraj njegovu kompletnu dosadašnju karijeru u Arsenalu i dobit ćeš jednu veliku 0.
Da stvar bude tužnija,svi su to davno uvidili,osim voajera i pojedinaca koji veličaju traktora na ovoj temi.
Mnogi dopuštate da vam se oči zamažu zbog dvije utakmice gdje je pojedinim osobama ovdje dovoljno imponovalo da izazove rezultat u vidu divljenja i poređenja kako bi kompletan dmf trebao da izgleda.
A to što nas je bukvalno ukopavao pod zemlju dvije sezone unazad svojim glupostima je zaboravljeno preko noći.
I ja lično mislim da je zadnje dvije tekme solidno odradio ali moramo otvoriti oči i biti realni.Rezimiraj njegovu kompletnu dosadašnju karijeru u Arsenalu i dobit ćeš jednu veliku 0.
Da stvar bude tužnija,svi su to davno uvidili,osim voajera i pojedinaca koji veličaju traktora na ovoj temi.
Jeste vi toliko ograničeni da ne možete shvatiti da je poenta da je Arteta odigrao zadnje dvije utakmice dobro na poziciji DMF-a i da je to najbolji pokazatelj koliko bi nama značio dobar DM.
Jel to toliko teško upaliti moždane vijuge i shvatiti tako prostu stvar ?
Eto baš je meni u interesu da mi jbni Arteta bude na toj poziciji čitavu godinu dana.
Paja i Seaman pljuju po defaultu i na njihovo seljakanje smo navikli al ovako kad se drugi priključi stvarno nema smisla
Jel to toliko teško upaliti moždane vijuge i shvatiti tako prostu stvar ?
Eto baš je meni u interesu da mi jbni Arteta bude na toj poziciji čitavu godinu dana.
Paja i Seaman pljuju po defaultu i na njihovo seljakanje smo navikli al ovako kad se drugi priključi stvarno nema smisla
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
Eto bas su mi trebale 2 prosjecne partije spanskog polovnjaka na poziciji DMFa da bi shvatio da nam treba pravi DMF
To sam shvatio jos kad sam prvi put vidio spanskog traktora na toj poziciji kako igra..

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 1 gost.