Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Adinjo
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Adinjo » 23 mar 2010, 15:22

materazzi je napisao/la:prokleti inter i moratti , oni su krivi za sve
Dosadan si s tim, ne samo ti nego svi ostali. Haj jednom, dva put ali stvarno prelazite u dosadu.

JuveSissoko je napisao/la:de malo ohladi sa Marchsiom,momak je talenat nista vise,okani se Essiena i Gerrarda i poredjenja sa Marchisiom, zna se kome govorim :D
Upravi si. Davno sam to govorio. Lik je talenat ali da isto mora jos puno da poradi na svemu da bi od njega bilo nesto veliko, i da bude neki vodja na terenu. A bogami kad nam ode ova stara skola, tesko vidim ko moze da preuzme njhovu rolu sto se tice vodje.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 23 mar 2010, 16:02

Marchisio nije talenat, vec izgradjeni igrac.. njemu ne trebaju saigaraci kao Diegu da bi igrao..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 23 mar 2010, 16:11

alex ima problema sa misicima uptan je za napoli.... :( :| :| ....

u napoliju su svi na nogama,prema zadnjim izvjestajima vlada fudbalska groznica...doalzi im najveci talijanski klub a eventualnom pobjedom bi se mogli ukljucit u borbu za 4. mjesto

a ove promjene sto se spominju..kratko i jasno sve otjerat osim par igraca(svi znamo kojih) al im dati odredjenu ulogu..oni vise ne mogu biti nosioce igre...vrijeme je za mladje...

I kjer je gotovo sigurno u juventusu naredne godine ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 23 mar 2010, 16:32

sarajlija89 je napisao/la: I kjer je gotovo sigurno u juventusu naredne godine ;)
:shock:

odakle ti ovo? fkt. nigdje nisam cuo za ovo, s'tim da je momak izjavio da navija za Liverpool i da ce najvjerovatnije tamo otici..

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 23 mar 2010, 16:41

ma nemas nista zvanicno,tutto sport prenosi da je blizu ;) ...al prva zelja juventusa i pokusavaju ga ubijediti da dodje u juve,prije svega oglasio se zamparini koji zeli amaurija nazad i spominje i mogucu zamjenu...ma kjer je nas ne brini ;) ;) mada meni ima i boljih al eto.....
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 23 mar 2010, 16:43

ima boljih, al ne i talentovanijih ;)
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 23 mar 2010, 16:44

al sto mu eto zamahnu 2put :lol: :lol: :roll: ...ma meni je zapata beton al jbg....stagnira...treba promjenit sredinu

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 23 mar 2010, 18:46

znam da se povezuje sa nama preko Tuttosporta, ali ne znam odakle ti da je sve rijeseno.. :mrgreen:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 23 mar 2010, 19:01

ma kad ti ja kazem :D :lol: :lol:

al ozb vidjeces da je nas ;) ..al sto mu eto 2put zamahnu sad kad su igrali sa palermom :lol: :lol:

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 23 mar 2010, 19:27

e ako ti tako kazes onda valja :mrgreen:

dobar je Kjaer.. zivotinja.. jos samo kada bi dosao kod nas..

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 mar 2010, 21:43

Kjaer je po meni trenutno najbolji mladi stoper sveta,i Juvetu ce dobro doci za sledecu sezonu ali ne znam da li su spremni dati onoliko obestecenje za njega.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 23 mar 2010, 22:45

Devil je napisao/la:Kjaer je po meni trenutno najbolji mladi stoper sveta,i Juvetu ce dobro doci za sledecu sezonu ali ne znam da li su spremni dati onoliko obestecenje za njega.
pa ko ce dat :D ...bice zamjena..vraticemo im amaurija i nesto love eventualno da dobiju ;)

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 23 mar 2010, 23:43

teško da će kjaer baš samo tako lako preći u juve. prvo što je zamparini vrlo dobar gazda i zna prodati igrača. on zna da je maslo na ostrvu i da ga gore može prodati za velike pare. gore klocovi poput lescotta vrijede po 20m funti a sigurno je da bi i najveći stoiperski talenat u italiji gore vrlo lako otišao za slične pare. htio je juve dovesti i pastorea iz palerma ali je zamparini rekao može ali 40m eura+diega.
ja bi lično radije da ostane u italiji pa makar i u juvetu nego da ode negdje vani. gledao sam dosta tekmi palerma i mogu reći da je kjaer fenomen, ima 20 godina a igra ko da je odigrao bar 500 mečeva u italiji.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 mar 2010, 23:53

Devil je napisao/la:Kjaer je po meni trenutno najbolji mladi stoper sveta,i Juvetu ce dobro doci za sledecu sezonu ali ne znam da li su spremni dati onoliko obestecenje za njega.

Holger Badstuber, a Breno se ozljedio.

Vukovi žele toga momka.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 24 mar 2010, 00:02

Neutral je napisao/la:

Holger Badstuber, a Breno se ozljedio.

Vukovi žele toga momka.

ma nezz to...nisam ja bas za te omladince sto se odbrane tice..to je najosjetljivije mjesto u ekipi i greske se skupo placaju....po svima kjaer je najbolji mladi defanzivac...al ko ce znat... treba tu jos rada...od ovih maldjih chiellini je najbolji iako mlad on je vec prekaljen igrac

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 mar 2010, 00:09

Da, on je meni pravo dobar, s tim da je počeo na lijevom beku ako se ne varam, pa onda kao stoper stavljen, strašan.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 mar 2010, 21:33

Kjaer je vec mozda i jedan od glavnih igraca Danske repke,oko kojeg ce se kako je rekao njihov selektor graditi igra u buducnosti,i takodje jedna od njihovih glavnih uzdanica na SP.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 mar 2010, 15:53

Pozvani igrači:

3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Cannavaro
6 Grosso
8 Marchisio
10 Del Piero
11 Amauri
13 Manninger
15 Zebina
16 Camoranesi
17 Trezeguet
18 Poulsen
20 Giovinco
21 Grygera
26 Candreva
27 Paolucci
28 Diego
29 De Ceglie
39 Marrone
41 Pinsoglio
44 Piccolo

Mislim da cemo uzet veceras..neki feeling jbg..vakat je..zadnji put smo ih 2000 tamo dobili..ocekujem alexov slobodnjak ;) ;) cesto pogodim strijelce i to pa bi mogo i sad :D

nasa primavera nazalost nije uspjela proci u finale kupa italije nakon sto su u revansu odigrali 0-0 sa palermom...u prvom mecu je bilo 0-2.

I da.........zakuhava se oko FARSOPOLIJA ;) ;) ;) ;) jos malo aBd..i istina ce pobjediti,novi dokazi,novva svjedocenja...idu nam u korist

INTER VAFFAN CULO :evil: :evil:

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 25 mar 2010, 22:24

Pratili iko ovu utakmicu Juvea. Ja se ukljucio u drugo poluvrijeme, kontam vode trznuli se, mozda naprave nesto. Medjutim, po ovome sto sam vidio u dugom poluvremenu, apsolutno zasluzen preokret Napolia i pored ova dva gola su promasili penal.
Ovaj Zacheroni (kako se vec pise) mi je pomalo cudan. Izmjene koje pravi su daleko od logike.
Kad vidim kako igraju pojedini igraci, mislim da bi se mogla napraviti podugacka lista igraca kojima nije mjesto u ovom timu.
#divovi

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 mar 2010, 22:26

Stvarno su postali prosječna ekipa. I kada su bili jaki Napoli ih je pobjedio onda mislim sa 1:0. Sramota ove posljednje utakmice i ništa više.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.