Poker
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Poker
Nisam bio siguran gdje bi stavio ovu temu pa sam je ubacio ovamo.
Interesuje me igrate li pokera, gdje igrate, strategije, i tako dalje, pa barem samo na facebooku igrali.
Ja nikad ne igram cash game niti multi table tournaments, prvo jer se moze mnogo izgubit kratko, a drugo jer predugo traje, igram skoro iskljucivo SGG turnire, i to double or nothing. Igram vec nekoliko mjeseci, i sebi sam postavio cilj da sam dobar 10$ sedmcino, i to ide fino, samo sam ja nestrpljiv i znam glupost napravit al s vremenom te egzibicije jenjavaju.
Javite se da prodiskutujemo, razmjenimo iskustva, cake i sl...
Interesuje me igrate li pokera, gdje igrate, strategije, i tako dalje, pa barem samo na facebooku igrali.
Ja nikad ne igram cash game niti multi table tournaments, prvo jer se moze mnogo izgubit kratko, a drugo jer predugo traje, igram skoro iskljucivo SGG turnire, i to double or nothing. Igram vec nekoliko mjeseci, i sebi sam postavio cilj da sam dobar 10$ sedmcino, i to ide fino, samo sam ja nestrpljiv i znam glupost napravit al s vremenom te egzibicije jenjavaju.
Javite se da prodiskutujemo, razmjenimo iskustva, cake i sl...
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Re: Poker
Igro danas na Poker Adria..sa 3 eura se popeo na 10,upalio turnir od 1e,1000 eura GTD.
Ostalo oko 100 igraca,ja bio mozda dvaespeti,a osamdeseto mjesto nosilo 3 eura..
U istoj minuti spusio 10 eura na cashu i ispo s turnira.Izgubio zivce
Ostalo oko 100 igraca,ja bio mozda dvaespeti,a osamdeseto mjesto nosilo 3 eura..
U istoj minuti spusio 10 eura na cashu i ispo s turnira.Izgubio zivce
Samo strpljenje i sto manje gubljenja zivaca
I naravno dobra procjena svoje ruke u odnosu na mogucnosti protivnika, analiziranje igre protivnika

I naravno dobra procjena svoje ruke u odnosu na mogucnosti protivnika, analiziranje igre protivnika

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Dobro sam ja ruku na cashu procjenio.Imo AK,protivnik AQ i slozi se skala njemu...
Ali sam zato na turniru allino sa KJ od zivaca,naravno tamo me je docekalo KK i vozdrica
Ali sam zato na turniru allino sa KJ od zivaca,naravno tamo me je docekalo KK i vozdrica
Na pokerstars igram, cash partije ili turnire do 10$. Onako imam dosta strpljenja cekati dobre karte, pa mi ovi turniri gode, 2 puta bio na finalnom stolu, al i ovako medju 100 prvih bude dobrih para, i do 20x uloga
Taj turnir sto sam danas igrao,ulaz 0.27 eura...Dobijes 500 zetona ali je fora u tome da mozes uzeti add on 1 euro,dobijes 10 000 zetona 
Turnir je 1000 eura GTD.
Do prije add ona doguro do 10 000 uzeo add on(normalno) i sa 20 000 se fino popeo dok nisam zivce pogubio.
Malo mi je glup taj nacin add ona ali isplati se.
Inace prije sam igro na Balkan Poker Starsu i AK pokeru i na ovim sitnim turnirima uzimao finu lovu..u plusu na turnirima bio preko 1000 eura (to je dok sam imao zivaca)..ali zato me je cash ubijo

Turnir je 1000 eura GTD.
Do prije add ona doguro do 10 000 uzeo add on(normalno) i sa 20 000 se fino popeo dok nisam zivce pogubio.
Malo mi je glup taj nacin add ona ali isplati se.
Inace prije sam igro na Balkan Poker Starsu i AK pokeru i na ovim sitnim turnirima uzimao finu lovu..u plusu na turnirima bio preko 1000 eura (to je dok sam imao zivaca)..ali zato me je cash ubijo
Imate li kakve cake?
Ja sam skino onaj program sto mozes vidjeti koje karte imaju ovi igraci sto igraju protiv tebeMouse je napisao/la:Imate li kakve cake?
Igram poker uzivo odnosno cash game svaki ponedjeljak i dijelim karte takodze ako su veci ulozi a poker preko neta je cista prevara ubijedzem sam u to
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
joj hamo vidi mu glave
- masteRofPoker
- Kontakt:
Gdje igras druze uzivo? Mislim je li neka dogovorena partija ili Lutrija ili Coloseum?robben je napisao/la:Igram poker uzivo odnosno cash game svaki ponedjeljak i dijelim karte takodze ako su veci ulozi a poker preko neta je cista prevara ubijedzem sam u to
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Dogovorena partija ulaz 100 KM minimalno dobro se igra blindovi 2KM mali 5 KM veliki udzem stoju i cekam kartu kad naleti odnesem ruku neki 400 KM ja se isplatim i odem.
joj hamo vidi mu glave
Ma što se tiče pokera i online sad kod nas je najbolji Adria nije nešto drugaciji softwer od ostalih ali turnirska ponuda je predobra od freerola do svaki dan ponude od par turnira od 1000 , 500 i nize gtd fonda . A wwin je teško s.ranje sto se kaze najlosiji poker.
Da,ali zato su jaci igraci na Adriji.Od koga god cujem nesto o Wwin pokeru,kaze mi da su tamo jako losi igraci ali i mal broj online igraca i mal broj turnira
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.