I kod mene su ssvi offlineŽeljoman je napisao/la:jel vama radi msn, svi su vam offline jel tako![]()
![]()
![]()
![]()
mater im njihovu, zakažu kad mi raja moraju zadace slat![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Re: Chat
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Hahahaha kako ga baciNeutral je napisao/la:[youtube][/youtube]
Jeste li gledali ovo sramotu!!!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
Of course i did. Seljak kao seljak. Što ne dođe meni da ga ja tako nabijem nogom 
Ma milijardu je ovakvih,pa se možda diže i "prevelika" buka,slično kao i sa onim što je maltretirao pse...Ali neka...Ja bih mu nogu odsjekao,pa da i ostali vide šta ih čeka...Da vidim šta će onda nabijati...
Pa dobro, polahko samo, sabura. Na kraju ćemo inšAllah vidjeti kako će te "face" završiti, osim ako se ne opamete. Jedan je Bog.
Naravno!!!Neutral je napisao/la:Pa dobro, polahko samo, sabura. Na kraju ćemo inšAllah vidjeti kako će te "face" završiti, osim ako se ne opamete. Jedan je Bog.
Kako ga nije stid, no hajde makar se nada nečemu sa pjesmom. No, užasno je.
- alan_kardec
- Kontakt:
Wert je napisao/la:Jeste li gledali ovo sramotu!!!
[youtube][/youtube]
Evo baš se pitam koliki kreten, retard, idiot ili šta već, moraš biti da uradiš ovakvo nešto?
A ovaj "estradni umjetnik"
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- juzni vjetar!
- Kontakt:
Wert je napisao/la:Jeste li gledali ovo sramotu!!!
[youtube][/youtube]
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
koji moron majko mila
njega bi trebalo onako nabiti nogom

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Ovaj pjevac je legendaran hahahah....mozda nekad skonta da nije za estradu
A ovog treba izbiti nogom ....klosar jedan ....
Ali mora se priznati ima dobar sut
A ovog treba izbiti nogom ....klosar jedan ....
Ali mora se priznati ima dobar sut
A C A B !
Vozdra raja.Potrebna mi je mala pomoć. Naime, trebam uraditi prezentaciju iz Ugostiteljstva pod nazivom "Ugostiteljski objekti za smještaj", a o tome malo šta mogu da nađem na internetu. Ako iko zna gdje bih mogao naći neki malo opširniji tekst u vezi toga molio bih ga da postavi link. Hvala unaprijed ! 
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Jednostavno ukucaj na google.ba " Ugostiteljski objekti za smjestaj (prezentacija) ". vjerovatno ces naci neku prezentaciju.formance je napisao/la:Vozdra raja.Potrebna mi je mala pomoć. Naime, trebam uraditi prezentaciju iz Ugostiteljstva pod nazivom "Ugostiteljski objekti za smještaj", a o tome malo šta mogu da nađem na internetu. Ako iko zna gdje bih mogao naći neki malo opširniji tekst u vezi toga molio bih ga da postavi link. Hvala unaprijed !
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
http://justfuckinggoogleit.com/AulleTa je napisao/la:Jednostavno ukucaj na google.ba " Ugostiteljski objekti za smjestaj (prezentacija) ". vjerovatno ces naci neku prezentaciju.formance je napisao/la:Vozdra raja.Potrebna mi je mala pomoć. Naime, trebam uraditi prezentaciju iz Ugostiteljstva pod nazivom "Ugostiteljski objekti za smještaj", a o tome malo šta mogu da nađem na internetu. Ako iko zna gdje bih mogao naći neki malo opširniji tekst u vezi toga molio bih ga da postavi link. Hvala unaprijed !
100% sportski i krajnje opušten potpis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.