HKK Široki

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

Kevin
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la Kevin » 23 mar 2010, 14:42

mirzza je napisao/la:jel mi neko moze reci da li je mali barac izgubljen za bh repku?
cim se rodio bio je zgubljen :lol: :lol: ;) ;)

sumnjam da će za BH, igra već za Hrvatsku a ovi ga sigurno pustiti neće..dečko je odličan igrač, po ovim trenerima koji su ga gledali, i veći od brata mu Stanka i govore da je jedan od naj talenta u Europi...

znaci:

Longin
i Barać su nova imena u ekipi za ligu 6

1.Mason, Naletilić, Petković
2. Štembo, Puljko
3. Longin, Barać(Ramljak), Mileković
4. Čolak, Špralja
5.Grga i Planina
Zadnja izmjena: Kevin, dana/u 23 mar 2010, 14:49, ukupno mijenjano 1 put.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 23 mar 2010, 14:46

Nije lose. ;P Al ja bi tu pridodao jos jednog vrsnog sutera, al bas bas. :D Valjda ce se i Ramljak uskoro oporaviti...
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 23 mar 2010, 14:48

ŠB_Fidelis je napisao/la:Nije lose. ;P Al ja bi tu pridodao jos jednog vrsnog sutera, al bas bas. :D Valjda ce se i Ramljak uskoro oporaviti...
uz stembu koji je najbolji tricas u poviest nlb lige,puljku,i dobrog milekovica, longina i tricasa spralju ti bi jos jednog :o

edit: i naletilica zaboravih :lol: :lol:

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 23 mar 2010, 15:22

Kevin je napisao/la:
mirzza je napisao/la:jel mi neko moze reci da li je mali barac izgubljen za bh repku?
cim se rodio bio je zgubljen :lol: :lol: ;) ;)
To nije smijesno nego zalosno, al eto :roll: hvala na odgovoru u svakom slucaju.
Cuva Bog Zelju svog!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 23 mar 2010, 15:27

Pa, momak je vec igrao za fakticki sve mlade uzraste, zadnje veliko natjecanje je odradio sa u18 reprezentacijom, tako da sumnjam da ce ga pustiti bilo gdje. Kevinova poanta bijase da je vec odavno snimljen.
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 23 mar 2010, 17:39

ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa, momak je vec igrao za fakticki sve mlade uzraste, zadnje veliko natjecanje je odradio sa u18 reprezentacijom, tako da sumnjam da ce ga pustiti bilo gdje. Kevinova poanta bijase da je vec odavno snimljen.
baš to ;)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 23 mar 2010, 23:42

Kevin je napisao/la:necemo nista prognozirat i omalovazavat ostale da nam se ne osveti... :lol:
pa Kevine nemoj da se plasis....pa jooj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...ali gledano realno ovo je ista proslogodisnja sezona samo obrnute uloge....ove godine bosna u gabuli itekako, prosle godine vi...pa ko bi se kladio da ce siroki da uzme titulu nakon pobjede bosne u sirokom......nek se ponovi isti scenarij samo na obrnutim stranama :D :D :D
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 23 mar 2010, 23:57

mislim da vi nemate inat za toga 8-)daj boze da sam u pravu :)

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 24 mar 2010, 00:43

De, de, jos im reci da nemaju inata, srca, kvalitete, da ce deranje biti, koliko puta dozivjeh taj scenarij. :P
...Život za Široki...

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 24 mar 2010, 00:49

ŠB_Fidelis je napisao/la:De, de, jos im reci da nemaju inata, srca, kvalitete, da ce deranje biti, koliko puta dozivjeh taj scenarij. :P
Nema sanse da Bosna sa ovim igracima bude ispred Sirokog,ako vas uspijemo pobjediti u Zetri to ce biti uspjeh,iz jednostavnog razloga sto imate na poziciji broj 1 vanzemaljca Masona..ostali igraci su nam tu negdje,ali na pleyu ste daleko najbolji u ligi..

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 24 mar 2010, 00:54

Ma nema to veze. Svjesni su svi da je Široki favorit, ali kazem, ovo je drugo natjecanje i nova prilika za dokazivanje, ovdje se krece ispocetka, i tu se svi moraju dokazivati, a s obzirom na dobru sezonu Širokog i to da je najjaci trenutacno, svi ce imati dodatni motiv protiv njega, sto naravno vrijedi i za Bosnu jer su to dva najbolja sastava u ligi vec dugo. U svakom slucaju, sjecam se ja dosta puta u kakvom je stanju Široki bio, i kako bi proradio taj inat koji je vecini neshvatljiv i kako je sve to osvajao i vracao se iz mrtvih. Nije nitko vjerujem na temi ''tamo'' htio reci da Bosna ne treba pojacanja, al to ce biti novo natjecanje i svasta moze biti, a mi, mi krecemo kao favoriti. Jos da mi je Longina vidjeti u kakvom je stanju, i da vidim malo i Baraca, ekstra.
...Život za Široki...

bandit
Kontakt:

Post Postao/la bandit » 24 mar 2010, 02:38

mirzza je napisao/la: To nije smijesno nego zalosno, al eto :roll: hvala na odgovoru u svakom slucaju.
A i ti nas'o svasta pitat' ... brat mu igra za Kroaciju a on ce k'o uprkos prkosu izabrat' Bozniju i Herzegoviniju ... nidje veze ... :|

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 24 mar 2010, 10:47

neno#4 je napisao/la:
Kevin je napisao/la:necemo nista prognozirat i omalovazavat ostale da nam se ne osveti... :lol:
pa Kevine nemoj da se plasis....pa jooj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...ali gledano realno ovo je ista proslogodisnja sezona samo obrnute uloge....ove godine bosna u gabuli itekako, prosle godine vi...pa ko bi se kladio da ce siroki da uzme titulu nakon pobjede bosne u sirokom......nek se ponovi isti scenarij samo na obrnutim stranama :D :D :D
Evo Neno pojašnjanja za neki dan

Košarkaši Bosna ASA BHT pobjedom nad Zvezdom u posljednjem kolu NLB lige u ovoj sezoni ostvarili su jedan cilj - ostali su u igri da nastupaju o ovom regionalnom košrakaškom takmičenju i naredne sezone ukoliko osvoje titulu prvaka BiH, ili dobiju pozivnicu. Prema riječima predsjednika KK Bosna ASA BHT, Nihada Imamovića, naša država će i naredne sezone imati dva sigurna predstavnika u NLB ligi.

- Prvak BiH izborit će sigurno učešće, dok će još jedan klub dobiti pozvnicu. To ne znači da će taj tim biti finalista završnice prvenstva BiH. Ulaznica će se vjerovatno morati platiti. Češki predstavnik Nymburk platio je 500.000 eura za učešće u narednoj sezoni. Zagreb je, čini mi se, prošle godine platio 100.000 eura. U slučaju da Bosne ne bude pravak države, a dobije pozivnicu kao drugi predstavnik iz naše zemlje, najverovatnije da neće morati ništa platiti jer je Bosna jedan od osnivača firme «Sidro» koja je utemeljitelj i vlasnik NLB lige.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 24 mar 2010, 10:56

pa procitaj kraj....pise
BOSNA NECE MORATI NISTA PLATITI JER JE JEDAN OD OSNIVACA LIGE!!!! znaci ako vi osvojite mi dobijamo pozivnicu za Dz....a ako mi osvojimo vi morate platiti(ili igokea).....razumijes????
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 24 mar 2010, 11:02

Melo15 je napisao/la:pa procitaj kraj....pise
BOSNA NECE MORATI NISTA PLATITI JER JE JEDAN OD OSNIVACA LIGE!!!! znaci ako vi osvojite mi dobijamo pozivnicu za Dz....a ako mi osvojimo vi morate platiti(ili igokea).....razumijes????
Pročitaj ti što smo ja i neno pričali pa se onda javi , ja sam rekao da nemamo dva predstavnika nego 1+1 plaćeni( što je Bosna svojim rezultatom napravila ) , i zbog toga će netko debelo odriješiti kasu a Bogami MILI 200-300....eura ne znači ništa a znajući ove iz SIDRA tko više da ući će unutra , sjeti se da one godine kad se niste plasirali u NLB pozivnicu je dobio Zagreb a ne vi kao osnivači jer je Zagreb dao 100 000 eurića .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 24 mar 2010, 11:27

evo nam kk sirokog occam' :)
I feel devotion!!

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 24 mar 2010, 11:28

al kad bosna kaze evo dionice hemofarmu i kome su jos trebali dati po 6% tako nes....vaznije im je to nego 100 000 od mileta.....jer ce hemofarm prvi biti da oni to dobiju nego liga 100 000 :roll:
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 24 mar 2010, 11:54

Ej dosao kk široki ocamm samo da pozdravim i kazem dobro dosao nazad :D
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 24 mar 2010, 12:27

kksiroki je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:
Evo Neno pojašnjanja za neki dan

Košarkaši Bosna ASA BHT pobjedom nad Zvezdom u posljednjem kolu NLB lige u ovoj sezoni ostvarili su jedan cilj - ostali su u igri da nastupaju o ovom regionalnom košrakaškom takmičenju i naredne sezone ukoliko osvoje titulu prvaka BiH, ili dobiju pozivnicu. Prema riječima predsjednika KK Bosna ASA BHT, Nihada Imamovića, naša država će i naredne sezone imati dva sigurna predstavnika u NLB ligi.

- Prvak BiH izborit će sigurno učešće, dok će još jedan klub dobiti pozvnicu. To ne znači da će taj tim biti finalista završnice prvenstva BiH. Ulaznica će se vjerovatno morati platiti. Češki predstavnik Nymburk platio je 500.000 eura za učešće u narednoj sezoni. Zagreb je, čini mi se, prošle godine platio 100.000 eura. U slučaju da Bosne ne bude pravak države, a dobije pozivnicu kao drugi predstavnik iz naše zemlje, najverovatnije da neće morati ništa platiti jer je Bosna jedan od osnivača firme «Sidro» koja je utemeljitelj i vlasnik NLB lige.
da da.....ali vidis kao sto sam i rekao ne treba bosna nista da placa ;) ;) ;) ;) ;) ....kao sto ne bi ni siroki vjerovatno da kojim slucajem bosna bude prvak.......
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 24 mar 2010, 12:28

e da nam je sad još Morbana u ekipi.. :lol: :lol:

pade mi na pamet nesto...

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.