FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Suki46
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Suki46 » 04 dec 2014, 22:59

Rahmet ti duša Aldine i sabura tvojoj porodici . Pukla mu je plucna maramica.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 04 dec 2014, 23:29

Nasi su u Udinama,prvi dio pregovora uspjesno obavljen :kafa:

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 04 dec 2014, 23:58

Rahmet ti dusi Aldine.. :/

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 05 dec 2014, 00:05

pastore je napisao/la:Nasi su u Udinama,prvi dio pregovora uspjesno obavljen :kafa:
Sta pregovaraju mozel u pp ako nije za javnost, al neces nista pokvariti ako i javno kazes :D

alinho
Kontakt:

Post Postao/la alinho » 05 dec 2014, 00:10

Benko je napisao/la:Tamo je bio standardan a ovdje ne. Za bekove je posebno potreban kontinuitet. Pogledaj samo puzzigaću kako je proigrao kada je dobio kontinuitet igara i konkurenciju!
Istina, nije odigrao kako smo ocekivima ali ali ni u tom ritmu ne bi uzeo mjesto puzigaci jer je jasno svima da puzi mora biti u prvih 11. Upravo to ga je vjerovatno psihicki pokolebalo i zato izgleda bezvoljan jer je ocekivao da ce uraditi puno vise i vrlo je vjerovatno da ce otici nazad u JSL sto je i posteno jer je dobar igrac ali na zalost, nije uspio se nametnuti.

To za Subica ne znam, iskreno nisma cuo, ako jeste, odlican beck-up puziju pa neka se bore za poziciju koju igraju

I ja se uvijek trudim da opravdam nekog igraca ako sam vidio potencijal u njemu ali za profesionalca opravdanja nema, a od Protica sam vjeruj mi puno ocekivao i mene je licno totalno razocarao pogotovo zbog nezalaganja! A Subic je opcija, e sad koliko realna i ostvariva nebih ti znao, stim da je veoma zainteresovana i Vojvodina za njega!

cobefks
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la cobefks » 05 dec 2014, 00:11

macahz je napisao/la:
pastore je napisao/la:Nasi su u Udinama,prvi dio pregovora uspjesno obavljen :kafa:
Sta pregovaraju mozel u pp ako nije za javnost, al neces nista pokvariti ako i javno kazes :D
Ma traze nasi zelji sponzora. Komsijska solidarnost hahhahaha :D

alinho
Kontakt:

Post Postao/la alinho » 05 dec 2014, 00:33

Ja se nadam da ako je istina to za Duljevica i Udineze da su ozbiljne pare u pitanju, bar 2 miliona.
Veoma ce mi biti zao sto ga bar jos jednu sezonu necemo gledati na Kosevu i uzivati u njegovim driblinzima, a sa druge strane to je odlicna preporuka za mlade i prespektivne igrace da se odluce da dodju u nase redove!!!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 dec 2014, 00:43

alinho je napisao/la:Ja se nadam da ako je istina to za Duljevica i Udineze da su ozbiljne pare u pitanju, bar 2 miliona.
Veoma ce mi biti zao sto ga bar jos jednu sezonu necemo gledati na Kosevu i uzivati u njegovim driblinzima, a sa druge strane to je odlicna preporuka za mlade i prespektivne igrace da se odluce da dodju u nase redove!!!
Nekako mi to djeluje kao prevelik korak za njega trenutno, naravno ako je ovo za Udinese uopste istina. Iz nase lige u Seriu A mi malo nerealno izgleda ali ko zna. :hmmmmm: Ni kod nas nije bio bas vođa tima i nezamjenjiv, cesto je sa klupe ulazio i tad je najbolji bio.
Bahati, bahati Željkan!
1946

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 05 dec 2014, 00:48

ako ima i trunke istine, a ne vjerujem(neka bubnuta mahalska), pogotovo ne da igrac koji nije bio standardni prvotimac ide, al et uglavnom on bi iso negdje mozda granada/watford iako nema kvalitetu ni za jednu od te dvije ekipe(ne ispravljajte znam novi messi za vas, ja svoje misljenje dao ;) ) jer udine ne igraju sa krilima nego sa ofanzivnim bekovima ko juve, al et prije ce biti da vam dodje kelava jer oni zele ocigledno da ga posalju negdje gdje ce standardno branit ;)

a kelava je fin golman, van forme pa cete vjerovatno ko mi sa antolovicem nekoliko tekmi strepit, zavisno koliko brzo udje u formu, al nekakav je bar u dinamu lud bio, znao odbranit nemoguce, al znao i primit svasta koliko ga se ja sjecam :D

FairBet

Post Postao/la FairBet » 05 dec 2014, 00:50

Imamo mi trenutno takvog Bandovic se zove :D

alinho
Kontakt:

Post Postao/la alinho » 05 dec 2014, 01:00

JoseMourinho je napisao/la:ako ima i trunke istine, a ne vjerujem(neka bubnuta mahalska), pogotovo ne da igrac koji nije bio standardni prvotimac ide, al et uglavnom on bi iso negdje mozda granada/watford iako nema kvalitetu ni za jednu od te dvije ekipe(ne ispravljajte znam novi messi za vas, ja svoje misljenje dao ;) ) jer udine ne igraju sa krilima nego sa ofanzivnim bekovima ko juve, al et prije ce biti da vam dodje kelava jer oni zele ocigledno da ga posalju negdje gdje ce standardno branit ;)

a kelava je fin golman, van forme pa cete vjerovatno ko mi sa antolovicem nekoliko tekmi strepit, zavisno koliko brzo udje u formu, al nekakav je bar u dinamu lud bio, znao odbranit nemoguce, al znao i primit svasta koliko ga se ja sjecam :D

Pa neznam koliko si pratio mladu reprezentaciju ali pogledas par zadnjih utakmica koje je momak razbio pogotovo zadnju na Kosevu protiv Madjarske gdje je odskakao 90 minuta sa driblinzima prodorima ... a onda dodas neke veoma bitne golove koje je zabio za Sarajevo u svojoj prvoj sezoni. Kvalitet je vise nego ocigledan moj prijatelju i to je smijesna para za njega, kojem je sad 400 K eura cijena i samo raste...
Zadnja izmjena: alinho, dana/u 05 dec 2014, 01:01, ukupno mijenjano 1 put.

Ex1t
Kontakt:

Post Postao/la Ex1t » 05 dec 2014, 01:01

Strpljenja malo....
bice jos dolazaka a bogami i odlazaka.
ukoliko sloboda zadrzi gospodina iz amerike ici ce tamo nekih igraca, taman da malo zakuhamo ovim ostalim konkurentima ;). A nesta se i Travnik spominje kao moguca destinacija. Zbog toga se i gomilaju igraci pa sa nekima cemo dugorocno ubost. NK Bosna Visoko samo nasi omladinci koji potpisu ugovor ove sezone.

moj pik za sutra :) ili narednih par dana, radovac na 3 godine a mozda i jos 2 laste se prikljuce :mrgreen:
P.S. Home je odusevljen i sa Mihojevicem, Andjusicem a bogami i Kouadiom mada nevjerujem da ce se ijedan naigrati ove polusezone kod nas.
Numquam Desistemus!

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 05 dec 2014, 01:03

ne znam odakle ideja da mi nekoga prodajemo... najblizi tome je dupovac jer mu istice ugovor i ima jos jedan razlog... nije bitno... ostalo ce se pokusati zadrzati osim u slucaju neke ogromne ponude ... a i tu ce se ici do kraja da se zadrzi igrac ...

kao sto neko napisa, pola posla zavrseno, sad ide druga polovina

exit@ dolazaka hoce... odlazak amozda igraca koji nisuu zadovoljili ...
a radovac bi trebao potpisati na 4 godine

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 05 dec 2014, 01:05

Od nasa tri mlada i mozda najbolja igrača; Dulja,Cimi,Radovac najmanje bi volio da nam ode Duljević iz mnogo razloga.
Lakše je napraviti zadnjeg veznog, više igraća se vrti na toj poziciji, lakše se postaje igrač na toj poziciji jednostavno rečeno.To opet ne spori da je to mozda i najvaznija pozicija u timu.
Krilo poput Dulje cemo dugo traziti.Okomit,brz,tehnicki odličan,šuta sa obije noge...

Opet ako dodje Stevanovic uz Okica i Stojceva pa i Purica mi necemo osjetiti puno ali u nekoj blizoj buducnosti mislim da bi Dulja mogao postati ljubimac Koševa, ala Said, samo uz duzi period ostanka u BiH.

Kljč je od prve jedanaestorke zadrzati makar 9-10 igrača.Dodati još kojeg akademca i pojačati konkurenciju na nekim pozicijama i eto ga.

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 05 dec 2014, 01:12

Duljevic je takav tip igraca, da gdje god ode napravit ce bum. Zato bi volio da ostane jos jednu sezonu, da odigra Evropu i pomogne nam.

Treba nam novi bum :D

In HoMe we trust
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

alinho
Kontakt:

Post Postao/la alinho » 05 dec 2014, 01:14

Ja opet kazem da bi ga volio bar jos godinu gledati na Kosevu, ali ako ga utopimo za dobre pare i to moze biti dobro za klub jer otvara vrata sirom i stavlja nas na mapu drugim klubovima sto se tice transfera, pogotovo ako bi opravdao svoj potencijal i napredovao tamo gdje ode...

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 05 dec 2014, 01:24

alinho je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:ako ima i trunke istine, a ne vjerujem(neka bubnuta mahalska), pogotovo ne da igrac koji nije bio standardni prvotimac ide, al et uglavnom on bi iso negdje mozda granada/watford iako nema kvalitetu ni za jednu od te dvije ekipe(ne ispravljajte znam novi messi za vas, ja svoje misljenje dao ;) ) jer udine ne igraju sa krilima nego sa ofanzivnim bekovima ko juve, al et prije ce biti da vam dodje kelava jer oni zele ocigledno da ga posalju negdje gdje ce standardno branit ;)

Pa neznam koliko si pratio mladu reprezentaciju ali pogledas par zadnjih utakmica koje je momak razbio pogotovo zadnju na Kosevu protiv Madjarske gdje je odskakao 90 minuta sa driblinzima prodorima ... a onda dodas neke veoma bitne golove koje je zabio za Sarajevo u svojoj prvoj sezoni. Kvalitet je vise nego ocigledan moj prijatelju i to je smijesna para za njega, kojem je sad 400 K eura cijena i samo raste...
ma ja ti kazem u udine ili granada/watford nema kvalitet da ode bar po meni, prvo treba da bude vas prvotimac i glavni igrac i onda da ostvari transfer neki, jer od igraca rotacije iz nase lige do serie a da se ne lazemo to je neko bubno, haj da je u pitanju cimirot, uredu mahalska ima osnova, al ova bgm je patka prava :D

da se nelazemo pricamo o igracu koji je prije godinu ili nesto jace pao na probi u timu iz cvajte koliko me sjecanje sluzi, sad da je napredovo do serie a nema sanse, jos kad uzmes o obzir koliko (ni)je igro nakon toga, ima nesta kod njeg, taj dribling i kretnja, al opet na drugoj strani je sebican voli opucat ili probat proc vise nego se hljeba najest, a to vecina trenera ne voli kao et meho pa mu okic igra ispred njega, al ako se on posveti i poslusa mehu sta kako sigurno da ce jos napredovat ;)

gledo sam tu tekmu koliko me sjecanje sluzi, fulio je dobru sansu cini mi se, jest prolazio i sve to al onog konkretnog ucinka nema, tu on mora napredovat, cisto dobit taj osjecaj timski, da doda jer ce dobit loptu nazad ;)

Ex1t
Kontakt:

Post Postao/la Ex1t » 05 dec 2014, 01:27

Bice onako kako kaze amidza. I za Ibraka Dabru i za igrace. Moze se kritikovati al u ovom slucaju vam to dodje ko prdez za vrijeme proliva.

U sustiniji nije to toliko komplikovano ramo.
Recimo da ode Duljevic dovest ces Stevanovica. Tim ce se nadogradjivati stalno dok nebudemo na nivo grupne faze, ali nama se recimo kostur ekipe i nije previse promjenio od prosle zime. Ukoliko se bude mjenjao, to znaci da smo doveli jos kvalitetnije igrace i to opet treba da nas raduje. Ja recimo mislim da Duljevicu kao i Radovcu jos nije vrijeme da idu. Jako su mladi. Tek su se poceli nametati kod nas. Imaju jos da puno napreduju kod nas da bi se mogli nametnuti uopste da budu dio prvog tima nekoga iz lige 5.
Dupovac i Cimirot su druga prica i njima je mozda i vrijeme da odu.
Takodjer mislim da ce neki igraci koji su dovedeni prosli prelazni rok, tek na proljece zablistati. Dovoljno je recimo pogledati Barica kojeg je vecina tjerala proslog prelaznog a ispostavilo se drugacije. Solidna polusezona bez obzira na par gresaka.
samo opusteno, uzivajmo jer sklapamo dobru ekipu za evrope koja ce imati citavu polusezonu da se uigra na celu sa gospodinom HagomMe. :salut:
P.S. meni rekose 3 za Radovca a i tu je malo skakljivo. Nadam se da si ti upravu.
Numquam Desistemus!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 05 dec 2014, 01:31

Ma nemate vi sta cekati Cimirot treba da ide ako hoce da izraste u nesto vece ali da ide u neki srednji klub da se jos kali dalje,a ovo nadigravanje 2-3g u Premier ligi je.bes to samo moze povredu zaradit..Radovac je mlad on bi trebao ostati,a za Duljevica ne znam koliko je tacno da ga trazi Udineze malo djeluje nevjerovatno ne zbg igraca nego nako zbog Lige rejtinga i ostalog..Evo naprimjer za mene je Dupovac prosjecan stoper za kojeg sam mislio da ce otici vani i graditi se dlje al u pojedini utakmicama Sarajeva u kvalifikacijama pokazao se vrlo limitiran

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 05 dec 2014, 01:33

sarajlija je napisao/la:"Imam ugovor još polusezonu. Želim ostati u Sarajevu još koju godinu da se afirmišem kao igrač. Potom ako bude ponuda, otišao bih u inostranstvo", izjavio je Radovac. :clap:
:salut: :salut: :salut: :salut: :salut:
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Tatamata1946 i 56 gostiju.