DukeOfWellington je napisao/la:Hoćeš reć' da nije tako? Pa vidiš da ima i grb iza, šta ti više treba.

DukeOfWellington je napisao/la:Hoćeš reć' da nije tako? Pa vidiš da ima i grb iza, šta ti više treba.
Auuuu...kad ovako Pape napravi sa jednim Zahirovicem, Medunjaninom, Ibisevicem, Mujdzom...sta bi tek radio sa Neimarom, Mesijem, Pedrom, Busketom, Iniestom, Rakiticem....Barcelona ne treba zaliti novac!!!Virtu4l je napisao/la:Misliš na ovu akciju, dok Velid priča o Papcu,
[youtube][/youtube]
Hehe, pusti budale, ne samo odlican fudbal nego i najbolji rezultati ikada i to sa igracima koji cesto nisu u prvim postavama a nekada Boga mi ni medju prvih 16.calcio je napisao/la:Tika-taka. Pricajte sta hocete ali mi smo kod Susica vecinu vremena igrali odlican fudbal, najbolji koji smo ikad igrali.
uh, Pjanić ju je zayebo ovdjeVirtu4l je napisao/la:Misliš na ovu akciju, dok Velid priča o Papcu,
[youtube][/youtube]
Tacno tako Ibisevic,Salihovic,Lulic,Mujdza,Misimovic su kante biliIbrahim je napisao/la:Realno, Pape se plasirao na SP sa CETIRI dobra igraca (Begovic, Dzeko, Pjanic i Spahic), nekoliko solidnih igraca i mnogo levata.
Nisu kante nego solidni igraci koji ne bi imali mjestu bar u 20 reprezentacija na svijetu. Uostalom, koliko mi se cini od njih je jedino Lulic standardni dok drugi u slabim klubovima zuljaju klupe ili beton na tribinama. Spustite se malo ne zamlju.terabajt je napisao/la:Tacno tako Ibisevic,Salihovic,Lulic,Mujdza,Misimovic su kante biliIbrahim je napisao/la:Realno, Pape se plasirao na SP sa CETIRI dobra igraca (Begovic, Dzeko, Pjanic i Spahic), nekoliko solidnih igraca i mnogo levata.![]()
Ja sve kontam ti se salisIbrahim je napisao/la:Nisu kante nego solidni igraci koji ne bi imali mjestu bar u 20 reprezentacija na svijetu.terabajt je napisao/la:Tacno tako Ibisevic,Salihovic,Lulic,Mujdza,Misimovic su kante biliIbrahim je napisao/la:Realno, Pape se plasirao na SP sa CETIRI dobra igraca (Begovic, Dzeko, Pjanic i Spahic), nekoliko solidnih igraca i mnogo levata.![]()
Nimalo i bas sam zabrinut za dalje...jer od ovih nabrojanih slabo vise fajde da ce biti. Jedino se ovoj cetvorici mogu prikljuciti Besic i Kolasinac tako da nam fali pola tima...da o nekoj sirini klupe ne pricamo. Jedino ako nas ne pocne tresti groznica kad Djuro zabije u Cezeni ili Prca starta u Francuskoj kao sto nas je fatala kad smo psovali Safetu mrtvo i zivo sto ne pozove "onog zadnjeg veznog koji je standardan u Austriji""terabajt"
Ja sve kontam ti se salis![]()
Na ovo bi Baho samo rek'o,sjajno zamisljeno ali ne i odrađenoVirtu4l je napisao/la:Misliš na ovu akciju, dok Velid priča o Papcu,
[youtube][/youtube]
Koliko dobra igraca Grcka ima? Alzir? Nigerija? Smjesni ste, nije niko rekao da smo Spanija ali da imamo bolje igrace od Grcke, Izraela, Kipra, Nigerije i slicne picke materine je cinjenica.Ibrahim je napisao/la:Realno, Pape se plasirao na SP sa CETIRI dobra igraca (Begovic, Dzeko, Pjanic i Spahic), nekoliko solidnih igraca i mnogo levata.
Reci im,camparasto.PapeSusic je napisao/la:Koliko dobra igraca Grcka ima? Alzir? Nigerija? Smjesni ste, nije niko rekao da smo Spanija ali da imamo bolje igrace od Grcke, Izraela, Kipra, Nigerije i slicne picke materine je cinjenica.Ibrahim je napisao/la:Realno, Pape se plasirao na SP sa CETIRI dobra igraca (Begovic, Dzeko, Pjanic i Spahic), nekoliko solidnih igraca i mnogo levata.
Izgubila se u posti.Chinaglia je napisao/la:je l' mu stigla ponuda iz Galate?
šta kaže, čekam pravu ponudu, siguran sam da će doć' uskoroCartman je napisao/la:Izgubila se u posti.Chinaglia je napisao/la:je l' mu stigla ponuda iz Galate?
Suti jutros gledam na Facebooku ona stranica Bh Sport kako li se vec zove, postavili isjecak iz nekih novina (Bog zna kojih) i naslov Susic odbio Barsu. Ajd sto je to crno, al sto je jos crnje komentat admina na tu fotku ovim rijecima- A nama nije valjo iCartman je napisao/la:Sjetimo se da je odbio Barcelonu...![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: westsideSB96 i 5 gostiju.